Енергетика життя: баланс дітей та батьків

У нас є неприпустимий борг. Наше завдання - прийняти цей подарунок. З усім серцем. Ми ніколи не можемо дати їм. Ні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Єдине, що ми повинні дати в цьому випадку подяки і поваги.

Якщо ми незадоволені нашими батьками, ми думаємо, що наша мама була приємною, то ми не приймаємо цю енергію з них.

Якщо заздрити тих, хто багатший і доброго, ми не беремо енергію життя.

Якщо ми не поважаємо наших батьків, ми не беремо енергії життя.

Якщо ми постійно намагаємось дати щось назад до них, щоб зупинитися на цьому боргі, ми не беремо енергію життя.

Якщо ми доведемо щось до наших батьків, ми не беремо на себе енергію життя.

І так далі.

Життя може бути прийнятий як це.

Я народилася до батьків, бо це мій дотик. Бог вибрав ці батьки для мене, тому що я можу дізнатися щось. Я смартую, ніж Бог, якщо я думаю, що він зробив неправильний вибір?

Ми часто дивимося на наших батьків і шукаємо їх причини. Ми використовуємо для всієї сучасної психології. За роки та скарги на батьків.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Моя мама і dad відокремили, не досягаючи реєстру, я не був народився в цей момент. Коли я був два роки, мій тато збитий в машині. У віці трьох її матері загинув. І це лише два з нас. Моя мати працювала дуже важко, щоб мати можливість підняти мене. Вона не була маррі.

У мене є брат, який я відкрив, коли я був 15. Ми були друзі з ним, перш ніж ми його знали. Він 7 місяців молодше мене. І я люблю його дуже багато. Незважаючи на те, що моя мама була проти нашого спілкування як брата і сестра. Я не знаю, що його мама не радує.

Я все ще не можу «з’їсти» овочі та фрукти (ми маємо багато жартів про це в нашій родині).

Моя мати і я не дуже веселий і простий зв'язок, і я мав би закінчити багато з неї, а також її від мене. Як сказав Мар'янн Франк-Грикш: «Одно йде далеко від батьків, які не можуть бути біля них. Для підтримки поваги необхідно збільшити відстань. Розглядаючи, що моя мама живе 6000 км, це мій випадок.

І я можу прогулятися і гасити його все. Я можу відлягати своїх батьків для того, щоб мати неприємні труднощі, щоб не знаю, як зібрати дітей. Або розбити Бога, щоб надати мені інші батьки. Наприклад, люди люблять мій батько-в-право, які разом з усіма їхніми життями, підняли дві діти. І так далі назавжди.

Але що змінить життя?

мастило

Я кохав метафор для енергії любові. Уявіть, що є величезна сантехніка, а точніше, «Lube Pipe», через яку любов нас тікає. І кожен з нас має власний кран. Від нього настає певна кількість любові.

Ми не можемо змінити тиск в цьому "Lovewire". Вода в ній протікає рівно на швидкості і в такій кількості, яка вимірюється. Ми працюємо над тим, що ми працюємо.

Якщо ми незадоволені тим, наскільки любов до нас приходить, то затягуємо кран. І в цілому, ми зупинимося отримувати любов - пригнічення, починаються суїцидні думки, або навпаки, ми стаємо звірним і розбиваємо на всіх навколо нас.

І, як тільки ми починаємо приймати «пресію», що Бог дав нам, ми поступово відірвали кран. І з повним прийняттям ми можемо отримати максимальну кількість з обсягу, які ми маємо право.

Я не можу змінити все про мій минулий. Моя доля, що це таке. І я не можу змінити маму – як вона використовувала для мене щодня, напевно, буде до кінця часу.

Але я можу змінити мій розум про це. Я можу дізнатися терпіння і прийняття через неї. Я просто можу прийняти, що вона мій мама, і я не буду мати іншого. І бо Бог дав мені її, вона найкраща мама для мене.

Неважливо, що вона думає, чи думають вона краще дочка чи ні. Чи щаслива вона, гордість мене, або засудити мене? Це її територія. Що я приймаю з любов'ю і вдячністю.

Які проблеми?

Всім батькам відлякуються люди. Навіть речі, які батьки не мають нічого спільного. Ми вирощуємо і живемо наше життя. Ми взяли з них те, що вони дали нам і переїхали. Але якось, замість того, ми знову повернулися і знову з'ясували руку або з наміром кинути камінь.

Чи може бути відмова батьків, які дорослі не можуть знайти роботу? Або це його відповідальність не йти, де він приймається, але чекати щось унікальне?

Чи може мати-в-одному бути причиною розлучення? І це відповідальність дружини, що вона не могла знайти контакт з нею, і відповідальність чоловіка, що він не був відокремлений від матері?

І це реально вини батьків, що хтось стає «Плушкіном» і нічого не кидає? Або це його відповідальність?

Так, освіта дуже важлива. Надає фундаменти світогляду. Також передбачено поведінкові сценарії. Дуже важко йти проти цих сценаріїв. Склад, але можливо.

Саме тому, для реалізації ваших сценаріїв і переходу на інший спосіб. Щоб побачити, як все і взяти його в серце. Є інші методи, які також працюють. Це просто налаштування, які ближче до мене.

Батьки дають нам кращий подарунок в житті, життя себе. Дуже важливо прийняти цей дорогоцінний подарунок. І навіть якщо життя всі вони дали нам, це все ще найкращий подарунок.

Моя да побачила мене двічі в житті. Я не пам'ятаю, що він виглядає так. Але це був той, хто дав мені життя. Він був мій, хто любив його і він став батьком. Мені важко прийняти. Я завжди промовив його так багато. Я бажав його бути там, щоб він був любити мене. Все, що ви мали тато. Вони не були досконалими, але вони були.

Чим більше я про свою відсутність, тим менша любов витікає з мого крану. І як неймовірно важко було зрозуміти і прийняти, що він був кращим татом для мене. Що він зробив найважливіше життя. Як він зробив нічого.

Я люблю мій тато. Це було багато років до того, як я міг визнати його і відчувати його. І більше часу перед тим, як я дозволяв себе любити їх як однаково. Не дивлячись на те, що мій мама був з мною весь час і дав мені більше (матеріально).

Хто і як сплачувати заборгованості

Ми ніколи не можемо платити нашим батькам. Наше життя не належить до них або належить до них. Батьки – агенти Божої. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Прийміть «Любов» на нові будинки. Вони також стають агентами божественної волі.

Паранти часто просять щось назад. Я чув, що деякі люди навіть зараховані на послуги. І багато дітей, які борються з ним, всі їхні життя – або довести, що вони не повинні. Або вони намагаються віддати його. І це, як живе життя. Енергозберігати дітей не можуть. Все про те, як правильно і незалежно.

Якщо ми граємо цю гру, наші діти страждають. Ми не маємо енергії для створення нового життя. Або вони хворіють, вони не навчаються добре, вони не слухаються, і так далі.

Нашим батькам є їх відповідальність. Важливо розуміти, що ми ніколи не зможемо платити їх назад, заповнювати їх недійсними, зберегти їх, вилікувати їх і т.д. Що нам подобається.

Але якщо ми говоримо про наших дітей, знаючи цього закону, ми вже можемо зробити це простіше для них, щоб виростити. Наша робота як батьки, щоб зберегти нашу гідність до смерті. У пенсії не включають дітей, які вимагають уваги і допомоги. Для того, щоб діти виростити і йти в світ. Про те, щоб жити в житті. І до останнього дня залишаються батьки.

Як приймати батьків

Для прийняття необхідно спочатку зрозуміти. Реалізувати це життя. І вони роблять кращі вони можуть. Задайте будь-який батько, якщо вони можуть дати дитині більше або якщо вони дають максимум. Багато людей хотіли б подарувати дітям більше, ніж вони мають.

І важливо розуміти, що навіть якщо це не достатньо для нас, вони не мають і більше не будуть. Вони дають нам максимум того, що вони мають.

Коли ми починаємо думати таким чином, ми розуміємо, що вони самі не мали щасливого дитинства. Не один навчає їх любити і створювати сім’ї. Деякі народилися під час або відразу після війни. Хтось матері відразу після народження дитини пішов на роботу – бо це було необхідно. Багато виросли без батьків, які загинули в війну. І так далі.

Моя мама, наприклад, загубила свого улюбленого батька у віці десяти років, виросла в школі-інтернаті (таких не було школи в селі), підняла молодшу сестру і багато іншого. Я впевнений, що мій тато, якщо він був живим, я хотів би сказати мені, чому він був так важко жити.

І так, як вони могли б дати мені те, що вони давали. Це їх максимальна. Навіть якщо це не достатньо для мене.

Це розуміння, що дає силу приймати. Після цього ви можете зупинити стоячу ручку в ганку вашого будинку. Ми можемо піти далі і глибше.

Все, що нам потрібна любов. Батьки не тільки джерело любові. Крім того, ніхто не може бути джерелом. Ми просто припускаємо божественну енергію. Ми можемо бути хорошими провідниками, ми можемо бути напівпровідниками, ми не можемо проводити енергію на всіх.

Можливо, у нас є один урок: народжувати людину, яка не проводить Енергетику, але все одно навчається любити. І проходив на любов і енергію життя.

Автор: Ольга Валяєва

Джерело: www.valyaeva.ru/balans-v-otnosheniyax-detej-i-roditelej/