Моя дружина використовує мене як банкомат.

Знімок екрана "Інша жінка"

В ір-псії часто чоловіки, і якось розвивали колективний образ типового «люда, батько сім’ї»

Так, типова скарга 35-річного - "Що не оцінить мене, не розуміє і тільки використовується як банкомат." Відбувся типова скарга 45-річного «Я зробив все для сім’ї, і діти виросли, моя дружина пішла на роботу і хоче розлучення. й

Моя перша реакція на скаргу банкомату, людина, як вона повинна відчувати себе про вас, якщо ви дієте, як це -- добре, як банкомат, будь-яким чином?

Я поясню. У нашій культурі гроші часто не обговорюються. Це така «шадова» тема, дотик до якої, особливо в контексті сімейства закоханих, ви ризикуєте один раз і для всіх, хто називається mercantile kyu. «Місце не головне, головне – це відносини», – розповідаємо, не розуміючи, що гроші – це так само, як і секс, який ще не говорить про – вирішує відносини трохи більше, ніж все. Ну, я такий милкантил, підрахувавши мастило до смертного металу, так.

Коли люди одружилися, вони або більш-менш рівні, або хтось заробляє значно більше, і вважається краще, якщо людина є чоловіком. У випадку, якщо (право, будь ласка, поставляйте «датні» мільйонери та їх зміст, це ще екстремально і гра відповідно до абсолютно різних правил). Прийміть приблизно середню сім'ю, щоб, навіть якщо людина заробляє кілька разів більше, перш ніж народження дітей і постанови, жінка має деякі доходи, нехай невеликий, навіть якщо вона має достатньо тільки для помади, латуні і сигарети, але все ще вона зберігає деякі ілюзію незалежності. Є ділянки, які чоловік не контролює, де вона не повинна попросити його за гроші.

Тоді дитина народжується, жінка на деякий час «повіді на пологах», і тут здається самооцінкою, що людина буде підтримувати її і дитину. У той же час умови затримання, тривалість постанови, план виїзду з Указу та інші деталі дуже часто не обговорюються. Це де починається тиранія банкомату.

Тепер я серйозно вірю, що банкомати (не в сенсі чоловіка, але в сенсі залізних делікатесів готування робочого часу) знищили класичне патриархічне шлюб. Я поясню. Рекомендую мене знову: ми не говоримо про мільйонерів, які працюють з некопченими сумами, це особливий люди, вони мають різне ставлення. Ми йдемо про звичайний чоловік, який, в дні наших батьків і матерів, отримав зарплату в готівку, приніс її додому, кладемо його в тумбочку, а потім сім'ю разом вирішили, як це «капітал», вони розподіляються.

Я пам'ятаю мій батько передається на електронну картку. В перший раз він відчував, що вся зарплата була його. Не дружину, не дружиною, а його особистість. І він може отримати стільки грошей з банкомату, як він хоче. А скільки він не хоче, він не може отримати його. І як сердитися і вилікувати матері на своєму питанні «як багато грошей потрібно?» Це, перш ніж ми були – сім'я, ви працюєте в офісі, я вдома, два з нас настільки комфортні, гроші – наші (поки всі чоловіки неробочих дружин завжди мали своє «пошук», але це статистично незначне значення). Як наші діти, будинки і все. І тепер всі раптові, діти, будинок і всі наші, і гроші твої? Так мій мама втратив багато контролю над реальністю. Тоді було перерозподіл територій, нагріте роз’яснення, деякі консенсусії. Звичайно, зарплата батька припинена. Але сфери впливу ще погано розмежувалися.

Тепер я бачу абсолютно іншу картину. Людина спочатку розглянула всю зарплату. І кладе питання таким чином, що це його особисті гроші, він витрачає на дому, дітей, дружини. І найчастіше вона виражається у вигляді «про що потрібно для вашої особливої потреби сьогодні». Це, дружина не знає, що бюджет, скільки грошей вона може розраховувати, вона не бере участі у плануванні витрат. Все, що вона може бути запитаним для деяких спеціальних випадків (навіть, якщо це «відпочнеться від свята до Мальдів) і чекати рішення чоловіка. В основному це ставлення раба до раба: ви кажете мені про вашу потребу, і я вирішив, чи я його задовольнить. Навіть якщо людина скаржаться, що він намагається дуже важко для своєї дружини, виконує всі її змії, купує пальто або дорогі автомобілі за її запитом, і зовсім не заперечує її. Він, як і дуже щедрий ніжник, це все.

Хлопці, просто думають про те, що вам подобається прямо зараз, як фраза «дружина, мені потрібно штани». І ваші жінки повинні сказати, що це багато разів на різні способи і втратити, так.

І так, людина дарує свої «неробочі» гроші дружини на нижню білизну, харчову і хутряні пальто, а також вважає себе чудовим чоловіком і родинним чоловіком, який є «все для сім'ї». І в 10 років приходить «невибаглива». Чи знаєте ви, що майже кожен раб мрії? Добре, давайте ніжним, ці відносини все ще нагадують батьківські зв'язки, але будь-які здорові підлітки сниться того ж. Дембел. Свобода: прийняття рішень, чинність, планування майбутнього. Чим довше жінка не працює і «посидить на шиї» чоловіка, тим сильніше це бажання дозріває в неї – відокремити, «згорнути», стояти на ногах. Але є деякі психічні закони в цих процесах. Якщо чоловік міцно займає місце батьківського фігури в голові дружини, вони відокремляться від нього згідно з дитячо-парентною схемою: вони знайдуть роботу, відчувають смак «вільного життя» і хочуть будувати відносини незалежно від «повороту». Отже, проблема 45 років зростає: «Я все для сім'ї протягом багатьох років, оплачується іпотека, відхиляв все і нічого не заперечувала дружини, і вона пішла на роботу, припинила носити звичайні светри і джинси, купили дорогі дизайнерські сукні (так я кричав, чувак дійсно очікував, що вона піде працювати з сірою мишею, щоб не підігнати Татусь, що?), втратив всі інтереси в мене і хоче розлучення і жити з її працівником». Ну, вітання, поділ був успіхом, але "Дівчина" виріс навколо того ж, як наймолодша дитина.

Як я бачу вихід, ху? І шлюбний договір, що це. Оральний мінімум. Я вірю, що пара до народження дитини повинна мати чітке розуміння того, як бюджет буде побудований з одним «бактерієм». Незважаючи на період рожевих єдинорогів на ранні роки шлюбу, це буде добре для пари, щоб зрозуміти, де край відповідальності кожного буде проходити. Домовлену суму, яка повинна бути надана дружині щомісяця, а не на вимогу «сумних трусики». Її розуміння ресурсних обмежень і її відповідальність за нього. Планування спільного бюджету. У цьому процесі буде перебудована груба ідея того, як жінка залишить декрет, як фінансові зобов'язання один одному і відповідальність за догляду за дитиною. Як ці речі поступово вирівняти.

Чи є ви безпорадні в домашніх умовах і хочете, щоб ваша дружина була довгою? Налаштуйте свій щось, як «скаржник». Тим не менш, зв'язок «підробник – працівник заробітної плати» є дещо більш здоровим і більш рівним, ніж «майстер і його раб», з якого легше перебувати в рівних шлюбі, якщо що-небудь, і роботодавець, за принципом, може бути коханим, і майстер – тільки переносить і хоче позбутися від.

Що я думаю. опубліковано P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: athen-a.livejournal.com/