Ляльковий будиночок не є перешкодою для дітей, або Як об'єднати батьківство і бізнес

Ми обіцяли поділитися своїми історіями про те, як мама починають свій власний бізнес і управляти його з вихованням дитини. Цього разу Анастасія Томська, мініатурістка художниця, ділиться досвідом, які після народження дочки зробили хобі для виробництва лялькових будинків її бізнесу. І дочка Аліса, яка ще не три роки, до речі, допомагає їй у операціях.

Як це все почалося.

Один з мініатюрних будинків. Коли я зрозумів, що мій чоловік і я б мати дитину, я навіть не думаю, щоб залишити свою основну роботу. Я був прес-секретар в московському театрі, прикрашений нашим фортепіано і вже в кольорах Я уявив, як я кладаю люльку прямо в моєму офісі і з дитиною в слінгі я б привітав гостей на прем'єри. Але п'ятий місяць вагітності почалася катастрофа: Я почав забути все. Все. Слова перестали додавати до вироків, і я написав сторінку тексту на два дні замість максимальної пари годин. А потім стало зрозуміло, що працівник мене поганий. Для того щоб не дати мені бос вниз, я пішов на материнство залишити. На перший раз я був впевнений, що я буду повертатися протягом шести місяців. Потім через рік. Тепер малюк два і половина ... І так на самому початку Указу першим великим замовленням для мініатюри ляльок припав на мене, слідуючи другим. В цілому я чекаю на швидку допомогу, підраховуючи контракти і змусив закінчити ляльку за новорічну гру, спрямовану Русанною Мовсеян. До речі, я мініатюрний художник. Я зробив мініатюрні будинки (що називається ляльковим будиночкам по всьому світу) в класичному масштабі 1:12 гра мініатюри. Паралельно я запустив кілька ювелірних ліній. Це мініатюрні ювелірні вироби: з тортами і кавовими чашками, а також скляними прикрасами з піщаними пляжами і родзинками всередині.

Це кільце. І так, це на найбільш поширеній кришці. Я завжди мріяв про це: сидячи в майстерні і робити те, що буде радувати людей на довгі ночі. Мапа Я оплачую за це. Уві сні з'явилася правда: довгі ночі, майстер-клас, кок-ап ніж, дерево, піт, грилі, фарби. І черга клієнтів, які хочуть будинок. Так тепер я сидів в майстерні і бігу чотири будинки одночасно, з яких вже забронювалися три. В перший раз я подарував народження, коли мій дочок був три тижні, і це був своєрідний виклик світу. Я був споживаний болем перших годівлі, кругло-розчинний недолік сну, сувора дієта. Я не мав ідеї, що це буде так важко, і так страшно для цього крихітного істоти. Я почав робити новий будинок. Я ще не пам'ятаю дочку спати в кімнаті, і я сидів на кухні, бордюр з болем в швах після кесаревого перерізу, закриваючи товстий картон. Спочатку я працював в гумових рукавичках: якщо дитина почала чистити, можна швидко зняти їх і запустити, інакше вам доведеться мити руки фарби. Семінар і дитина: як поєднувати

Фото: Особистий архів. Моя мама була маленькою, боячи, що я не зможу вдарити правий баланс між роботою і Алісом. І здавалося мені, що дитина, все в мереживі і білому, буде красиво сидіти на стільці, і я на столі в майстерні. Так, зараз! Моя дочка - це два роки і я все одно працюю в ніч. Довгий час не мав інтересу до моєї роботи. Тільки коли вона почала сидіти і ходити трохи, то шматочки пластику і картону, а особливо пошиття і буріння, попарилися гострим ножем, почали зацікавити її яскраво. Проте, ми якось дуже швидко пояснили малюку, що неможливе доторкнутися до мами і дадами. Вона знала це, перш ніж вона могла сказати слово "Гей!", тому нам не доведеться ставити замок на двері майстерні. На одній точці Аліса спробувала потягнути деякі дрібні речі в її рот, але я заспокійлив, що вона, на мій погляд, була страшно, і більше не хоче перевірити мій і Дад нерви. Тепер дочка вже невелика допомога: може пофарбувати потрібну площу пензлем, можна перевірити міцність виробу меблів, і так з'ясувати, що ми радісно зателефонувати її тестером. Аліса добре знає, де у мене є крихітні страви, вона вже перетягувала пучок в мої іграшки, і тепер вона дрочить для мідного чайника. Я не буду. У мене є один. Звісно, це ціла історія з майстер-класом можливо тільки завдяки повній підтримці мого чоловіка: без нього і його допомоги, я не буду опанувати все це. Він оцінить, критикує, допомагає в особливо складних технічних моментах. І, звичайно, наша матеріальна безпека залежить від неї. Моя продуктивність невисока, тому я тільки зроблю один будинок кожні два-три місяці. Дитина в якості помічника в бізнесі

Офіс Д. Фрейда в мініатюрі. До того ж я ніколи не думав, що дитина є літмусом. Одного разу я спонтанно пішов на галерею, щоб розповісти про свої продажі з Алісом, які сидять на хіппі. Вона ще не була старою, і вона виглядала як нормальна дитина, але не здатна ходити і говорити, але здатна дратувати перші зуби і нечітки. Дуже доброзичливий, красивий, дорогий одягнений, консервований власник галереї вийшов і ... бачив дитину. Висловлення squeamishness в поєднанні з деяким файтом не залишило її обличчя протягом зустрічі. Звичайно, не було співпраці. А потім я дав крихітну лекцію про ляльковий будинок на ніч театрів у Москві. Ми пішли разом і взяли Аліса з нами. Дуже гарна година. Вона ходила в лобі, і з якоїсь причини кожен був щасливий бачити її. Він був неймовірно приємним. Дитина і бізнес: які труднощі

Фото: Від мого особистого архіву я все одно відмовляється від виставок та ринків. Я дійсно хочу взяти участь в них: до народження дитини я зумів тільки відчути красу цієї біви, справедливе життя пара разів. І так далеко не працює... Нещодавно я запросила на неймовірний ринок, один з найвідоміших в Москві, і в цей день тільки отримав «медичний» день в клініці. Добре, спокійно подушений у ванній кімнаті, переїхала. І тоді я не можу уявити, що це буде так, щоб піти від малюка протягом трьох або чотирьох днів і побачити її тільки спальним. Є суперечність, але я майже навчився піти з потоком і закінченням. Звісно, я втомився: Я отримую на половині минулого дев'яти або сім, якщо я їду до англійських класів. У день спати дочки відійшов майже так само, як тільки грудне вигодовування. Прогулянка, грати, читати, очистити. Приготування їжі, звичайно: Я намагаюся поперчити чоловіка смачною їжею, часто випікають пиріжки. Наша життєрадісна дитина падає лише навпіл минулого десяти вечора, і ми лежимо близько двох до половини минулих трьох. Весь вечір - шахта. Я пишу те, що я хочу. Можливо, ми дорослі могли б зробити це швидше, але це означає, що я не встигнути зробити все, і без лобзика і дерева, я застою, як це трава. Настроювання відбувається миттєво. Поєднуючи все це складно, але це можливо – просто тому, що я дійсно хочу. Я один з тих мами, які потрібно заряджати десь, щоб дати цю енергію дитині. Я заряджу в моєму магазині. Наша майстерня вже сім років, і ми активно працюємо протягом двох років, і тільки зараз ми повільно починаємо вводити плюс. Це також зрозуміло: мініатюри лялькового будинку є незвичайним продуктом для російського суспільства, предметним товаром, крім того, кожен будинок повністю виконаний вручну, і тому ми маємо низьку продуктивність. Одна леді, слухання мого простеженого указу: "А, вона одна з тих, хто варить борщ і в'яжемо шкарпетки!" Так, я один з тих. І я не соромлюся.

Фото: з особистого архіву Автор Анастасія Томська

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: letidor.ru/article/dollhouse-detyam-ne-pomekha_-i_160294/