Вибір батьків

Ви бачили апатетичну дитину? І дорослі, які не потребують нічого, крім одного з ін'єкцій радості від виконання побажань? Якщо вони просять почекати виконання свого бажання, то занурить їх в абіс біль і страждання. Тексти пісень, а це означає: Вони думають про світ несправедливим для них. Що потрібно лише на десять разів!

"Дуже, я хочу...!!!" А батько тягне за собою бажання своєї дочки. І якщо він не працює, щоб виконати свою бажаю, він відчуває себе поганим батьком. Це те, що одна з моїх семінарів нещодавно прийнята до мене. "Мій серце перервуться з нею!"

р.

І тепер дівчина виростає і стикається з тим, що ніхто не поспішає переслідувати її побажання. Вона знаходить, що її бажання повинні бути забезпечені власною роботою. Неперевершені кредитні оповідання супроводжують людей, які не навчилися чекати і працювати над виконанням своїх бажань як дитини.

Ви завжди маєте вибір. Ви можете відразу купити дитину, яка хоче. І він перестає страждати від того, що інший дитина має. І можна навчити дитину чекати виконання свого бажання, докладаючи зусиль для її реалізації. У цьому випадку потрібно розуміти, хто виросте з дитини - дитяча гедоністка або міцна і цілеспрямована людина.

Щоб бути чесною, навряд чи ви віддаєте перевагу першому варіанту другий. Ви побачите, що виходячи з мимовільної слави доброго батька ви вчинили злочин проти дитини, спотворюючи долю.

Таке усвідомлення є ознакою батьківського уявлення, побудованого на здатності бачити зв'язок між Вашою нездатністю, щоб протистояти побажанням дитини і його подальшою нездатністю впоратися зі своїми емоціями в обличчі спокуси. Видання

浜у 涓 蹇 І пам'ятаємо, тільки змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/project_aoj?w=wall-53900174_13458