Чи знає ваша дитина, чому ви цінуєте їх?

Формування самооцінки дітей може бути двома різними способами: дієслово і невербляльно.

Вербальні повідомлення, які ми висловимо за допомогою слів. Звичайно, вони можуть бути як позитивними, так і негативними. Учні рідко відзначають хорошу сторону дитини, орієнтуючись на недоліки дитини.Запитайте себе: Чи знає ваша дитина?

760 р.

Ось, наприклад, рецензія однієї матері про її дочку: «Це свого роду, хороший друг, чесний, любить чистоту і порядок, добре навчається, добре готує, добре розуміє молодших.» А потім пише: «У той час я вирішив, що вона повинна бути, щоб вона була нормальною поведінкою, тому я ніколи не сказав її про її якості. Я ніколи не сказав своєї дочки, і я розповідаю її сьогодні.

Якщо ви попросите дитину те, що він любить себе, він буде називатися один або два, але тоді питання буде викликати його складність. Якщо ви попросите йому, що він повинен працювати, він легко буде назвати довгий список його недоліків. Він знає, що від батьків і вчителів, і це не погано. Але Дуже важливо, щоб наші діти знали про себе і позитивні якості і характерні риси, які вони мають. Це створює позитивну самооцінку!

Подумайте про те, як багато різних якостей і рис дитини може мати. Подивіться на те, як радісний, теплий, приємний дощ ви можете душити дитину: веселий, швидко заспокійливий, соковитий, роду, stubborn (у хорошому сенсі), розумний, відлякуваний, наполегливий, щедрий, прагнучи до керівництва, дилігент, наполегливий, життєрадісний, розумний, сумлінний, відповідальний, турботливий, енергійний, присвячений, хороший друг, розуміння, життєрадісний, спокійний, сміливий, смішний, смішний, симпатичний, симпатичний, симпатичний... Я впевнений, що в кожній дитині є багато позитивних якостей! Дізнайомитися з дітьми про своє життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Афіша Кожна робота батьків полягає в тому, щоб поговорити про своїх позитивних якостей щодня. Якщо дитина почуває себе хороші речі, то подумайте про себе таким чином, і з часом його поведінка буде відповідати більш створеному образу. Наприклад, якщо дитина почула про себе, що він хороший друг, він перевстановить його в складі своєї самооцінки, в складі його образу себе. Він знає, що він хороший і надійний друг. Діти не можуть здогадати про це, тому не забудьте особливо сказати, які якості характерні для дитини, щоб він знає все це про себе.

Автор: Катерина Ке, «Секрети освіти»

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/ekaterina_kes?w=wall-6084434_4037