Управління часом для батьків зайнятості

Час – складна категорія. Лікарі все ще дебують, чи це об’єктивна або суб’єктивна. А якщо ми думаємо про це, то п'ять хвилин стають ввічливими, а в певній точці п'ять хвилин проходять так швидко, щоб ми не встигли їх виявити. Сучасне життя влаштовує таким чином, що ми не маємо можливості думати про це: ми народжуємо, швидко отримуємо в дитячий садок, школа, інститут, піти на роботу. В режимі, в якому ми є зовнішні сили, ми не можемо контролювати час.

Для батьків та дитячого садка ми приїжджаємо до школи, де є уроки захвату та перерви, а заняття після уроків знову управляється батьками. Потім ми йдемо в коледж і отримуємо роботу, де те ж саме відбувається. І дуже часто, особливо для жінок, перший раз ми зіткнулися тільки після народження дитини. Коли дитина народжується, ми знайдемо себе самостійно в нашій квартирі, і час заповнюємо простір. У мене є гіпотеза:Молода мама дрочить від дому назад, щоб працювати точно тому, що вони стикаються час вперше, в якому точка виходить, що вони не мають навичок, щоб впоратися з нею.

Коли ви починаєте приймати перші кроки планування, важливо розуміти, яким чином ви є людина. Існує типологія, в якій люди діляться на організовані, здатні боротися з цим простором, так званим хаотичним, які характеризуються творчим розладом. Ці люди дуже різні і часові і життєві інструменти повинні бути різними.

Деякі люди схильні до планування через дитячий досвід, вони більш виконавчі, і є люди, які більш спонтанні і менш схильні до цього. Однак, незалежно від того, яка людина, яку ви раніше зародили дитину, вам доведеться переосмислити інструменти планування і контролю: потрібно відмовитися від чогось, додати щось і поєднувати різні заходи.

Самоконтролю На момент, коли ми відчуваємо внутрішній конфлікт, коли ми хочемо, щоб один і одночасно інший. В залежності від того, як «пам'ять» ми можемо впоратися або не впоратися з деякими темпами. Три роки тому я роблю дослідження з людьми, які думали, що вони були міцними і люди, які думали, що вони були слабкими.

Я поговорив з ними певним чином, дізнаючись деякі візерунки, пов'язані з цим поняттям. В результаті я вказав, щоБільшість людей вважають, що це те, що народжується, і принаймні, що утворюється в дитинстві.Ви народилися міцно-молоді (наприклад, вирішили кинути палити і кинути), або ви були нещасливими (в дитинстві ви не підтримали батьків, і тому ви зрости слабко-молоді).

Я зробив близько 60 інтерв'ю, і 80 відсотків часу, люди сказали, "Не дарую мені," або щось сподобалося, "Мій дад зробив мене сто разів, і через мій дад, мені подобається це". На щастя для багатьох з нас, сучасні дослідження розкривають ці стереотипи. По суті, воліє навчатися, навіть у дорослому віці. Якщо ви знаєте, що робити, ви можете подолати всі спокуси і організувати свій час таким чином, щоб досягти більше з однаковими зусиллями, часом і енергією.

На додаток до того, що сила буде здійснюватися, вона також споживається протягом дня, як багато західних дослідників говорять. У російській практиці це відомо меншою мірою: ми готові і в цілому ці поняття цікавляться тільки в рамках спортивної психології, тобто, коли необхідно підняти спортсмена. На рівні домогосподарства мало інформації про заповіт, переважно всі джерела переведені. Ймовірно, ми менш зацікавлені в цій проблемі через судові справи.

Хвороби та стреси Щоб зрозуміти, як керувати силою, достатньо знати кілька фактів. Важко впливає, перш за все, при хронічних захворюваннях і, по-друге, стресових ситуаціях. Якщо раптом виникає стресовий захід в даний момент або раптом ви розвиваєте хронічну хворобу, то в цій ситуації дуже великий запас енергії витрачається на подолання цієї ситуації.

Наприклад, якщо я в процесі розлучення, це дуже важко для мене зробити щось паралельно. Тому потрібно враховувати, що ти або кохана людина може хворіти, і тому не планувати все для певного часу і не очікувати, що у вас буде багато внутрішніх ресурсів, щоб серйозно змінити життя. У цій ситуації потрібно лікувати себе турботою і розуміти, що, на жаль, дива не буває, і якщо щось віддає вашу енергію, то з високою ймовірністю витрачати її на щось більш ефективно в цей період часу не буде працювати.

Сонце Найкращий спосіб збільшити ваш доступний резерв, щоб зробити три прості речі: сон, добре харчуватися і вправи. Мені здається, що це особливість російської психіки - думати, незважаючи на те, що наше тіло поганий, ми не їсти багато, добре не сплять і не ходили довго, ми можемо подолати все.

Так, до певної точки, ми природно справляємо з ним і досить долаємо себе. Але в якийсь момент тіло все ще скаже зупинки. Захворити і розбити один шлях або інший. Щоб запобігти цьому, необхідно спочатку отримати достатньо сну. Середня людина повинна спати протягом восьми годин, але всі мають різні характеристики тіла, і потрібно орієнтуватися на себе. Зазвичай не вистачає шести годин, хоча є винятки.

Він сказав, що Наполеон скинув протягом чотирьох годин, і Сальвадор Далі зробив це розумно: він скинув, потім кинувся, потім знову кинувся. Однак ці шість годин є мінімальною позначкою, і краще, якщо цей час довше. Редистимуляція і дисбаланс виникають, якщо ви не отримуєте достатньо сну, і тому ваше тіло потребує більше глюкози. Збільшення кількості споживаних глюкози призводить до дуже різних наслідків. Порівняти це з вашим досвідом: не варто спати, а після того, як відкинувшись, ви відразу хочете солодощі.

Мозок є найбільш енергозберігаючий орган нашого тіла, який споживає найбільшу кількість глюкози, що надходить в кровоплин з їжею. Відповідно, якщо ми не отримуємо достатньо сну, більшість глюкози йде в інші резерви: спочатку ми починаємо їсти більше солодощів, і це часто закінчується не дуже добре. По-друге, глюкоза все ще не бракує, що в першу чергу впливає на найменшу частину нашого мозку, тобто префронтової кори, яка не має енергії.У той час, коли ми відчуваємо тривалий період хронічної депривації сну, не очікуємо себе бути ефективним, планувати життя, стати більш продуктивним.

Фізична активність Спорт дуже важливий в нашому житті. Я маю на увазі регулярні ранкові тренування. Зараз на соцмережах стартуються багато різних «жовтень». Наприклад, до 20 квацитів на день протягом місяця або займіть напрочуд. Такі прості речі важливі. У будь-якому випадку, ви не можете встановити цілі з категорії «тепер я навчаюся за годину і половину під програмою Cindy Crawford». Ви не будете працювати, тому що ви будете навчатися один раз, ви будете мати дитину підвіски на вас, і це буде більше 20 хвилин, і ви ніколи не будете повертатися до нього знову. Знайти вправу і зробити це не менше п'яти хвилин на день протягом місяця. Після того, як ви не станете надміцною і продуктивною особою, але ви помітите зміни в собі, що спонукає вас змінити далі і стати більш відповідальним.

На додаток до щоденних зусиль, вона також проникає стресових гормонів, які підірвали наше здоров’я. Тепер вважається, що краще щоденне тренування для людей, які не беруть участь у професійному спорті. Якщо ви налаштуєте 30 хвилин у вечірній час і зробіть це регулярно, життя стане набагато приємніше.

«Я з понеділка. й Дуже часто одним міцним зусиллям тягнеться безглуздими. Наприклад, ви побігли, приїхали додому і виготовляйте донут. Якщо ви враховуєте в плані калорій, кількість калорій в каштані ви ate і скільки ви раните, ви не можете запустити, і відразу посидіти і з'їсти його. Це не відбувається свідомо, але несвідомо. Такі речі повинні бути відомі: якщо ви ловите себе на такому бажанні, ви можете зупинити себе або сказати собі: «Не зараз, пізніше!» і подаруйте десять хвилин відродження. Це проста методика, яка дуже добре працює з мозку.

Якщо ви хочете відмовитися від шкідливої звички, наш мозок дуже боїться всього, що не можна змінити. "З понеділка Я кинути курити і ніколи не курити знову, замість двох пакетів день я курю один - до цього понеділка," і в понеділок, природно, нічого не буває.

Це набагато ефективніше, якщо ви хочете зробити щось, щоб сказати собі, «Нові, десять хвилин переспіву, я не збираюся курити зараз, але в десяти хвилинах». Як правило працює дуже добре, бажання зникне через хвилину. Він займає хвилину, щоб вижити, і це полегшує. Ще одна мозкова пастка, яку ми вважаємо, що ми будемо жити завтра. «Я зараз їсть солодощів, і я буду перестати їсти солодощі в понеділок.» Ми кажемо, що ми віримо, і ми знову зловили. Якщо ми не робимо додаткових зусиль, всі наші хороші наміри залишаться непоганими. Я думаю, що у нас є безліч прикладів, як ми хотіли бути різними і що сталося.

Самокритика

Є ще одна особливість російської психіки. Якщо ми є критичними для себе та інших дітей з дитинства, нам здається, що якщо ми вказуємо про себе і наших дітей, то щось добре прийде з неї. Не вірно.

Самокритика, через те, як працює наш мозок, підриває самоконтроль. Багато людей відчувають це почуття, коли вони намагаються зробити щось різним, а потім вони не можуть. Наприклад, люди, які часто втрачають вагу. Я тримала, тримаючи, тримаючи, і сьогодні я раптом ate торт. Один торт слідувати іншим, потім іншим і іншим. Після першого торта все було відмінно, тому що ніхто не загинув з одного торта. Але після того, як ви закручували себе, вирішив, що «вічно, я не спромоглася», і загинув на себе, потім не один торт став страшним, але ті десять умовних тортів, які були після цього. Це важко, але якщо ви тримаєте це в розумі і працює в цьому напрямку, то в певній точці він починає працювати. Ви повинні сказати собі: «Одний торт є одним тортом», не фокусуючись на ньому, і продовжувати рухатися по вибраному шляху.

Хронотипи Багато людей мають концепцію хронотипу: ламк люди, сова люди, голубці. Згідно з дослідженнями, тридцять відсотків людей є ламками. З ранку, ніж в інші часи дня, вони починаються. Найдовший відсоток сов, які лежать пізніше, краще; це люди, які не бачать нічого ранку, не чують, вони повинні пити десять склянок кави, щоб відновити, і найбільш продуктивний час для них - нічний період. І більшість з них – люди, які можуть бути як ламками, так і совами в залежності від того, як їх життя організовано.

АфішаВажливо знати періоди найбільшої продуктивності протягом дня, планувати для цього часу найскладніші завдання, які вимагають найбільшого ресурсу головного мозку, і відповідно до цих даних намагаються організувати свій режим протягом дня, щоб цей час був вільним для найважливіших завдань. Важливо не зайняти цей час з будь-яким іншим, ніж робота, і, відповідно, планувати інші речі ще раз.

Номер Міллера Дуже часто, коли ми намагаємося змінити щось в нашому житті, ми хочемо змінити все відразу. Так, "Я хочу почати грати в спорт, і в той же час схуднути, витрачати більше часу на дитину." Мозок має цікаву функцію, яка називається номером Міллера. Магічний номер Міллера спочатку звучить як 7 ± 2, але тепер наша можливість запам'ятати і керувати проектами в широкому сенсі слова знизилася через збільшення кількості білого шуму навколо нас.

Що сталося з інформацією в "50-ті, коли номер Міллера був відкритий? З 1950-х років кількість інформації зросла на десять разів, якщо не більше. Білий шум - це інформація, яку ми не свідомо споживаємо, але вона існує навколо нас. До послуг гостей: телебачення, реклама, люди, які говорять про нас, газети, журнали.

Незважаючи на збільшення кількості шуму, наша можливість запам'ятати і обробляти інформацію не змінилася — або, можливо, навіть знизилася — тому що вона стала більш складною для обробки. Наші мозки не змінюють так швидко, вони формуються на мільйони років, і вони дуже повільно розвиваються. Тому, якщо ви хочете змінити щось, краще діяти послідовно: взяти завдання, довести його до кінця, зафіксувати його, взяти на щось інше. Максимально три завдання. Наприклад, у вас є дитина і ви присвятили багато часу, і більше дітей, які ви маєте, менш доступний ресурс залишається для деяких інших речей.

Саме тому, що мати матері – це робота. Якщо працювати з дитиною, кварелі з чоловіком і проблемами на роботі беруть багато енергії, розраховують вашу силу, зберігаючи на увазі кількість трьох. Не плануйте, що ви одночасно збираєтеся займатися спортом або схуднути. Заплануйте одну річ, таку як кватка 20 разів з ранку протягом п'яти хвилин або скеляючи абс 40 разів на місяць. Коли ви робите це, подивіться на те, що змінилося, а потім плануйте щось інше.

Консистенція Коли ви рухаєтеся послідовно, ймовірність успіху значно підвищується. Для багатьох людей ранок більш продуктивний, ніж вечір. Ви можете уявитись на стійку, покласти свою силу там, і почати витрачати її протягом всього дня, як діти, які потребують багато можливостей. Ви десь затримали себе і не полюбляли на дитину, десь захопив багато часу під час готування.

Чому саме те, що більшість недоліків відбуваються ввечері? Чому ми їсти вночі, чому ми часто більш емоційно інтемперуємо ввечері, чому у нас є найбільш сварки ввечері? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.Якщо ви хочете ввести щось нове в життя і приймати рішення, сплануйте його краще вранці, тому що ви більш продуктивні в ранок.

Запис Рекордінг – це дуже важлива навичка планування, яку ми часто нехтуємо тим, що ми відчуваємо себе, як ми запам’ятовували все, а потім висуваємо заплановані три речі в часі. Запис - це ключова технічна навичка, яка дозволяє значно збільшити продуктивність, допомагає впровадити деякі корисні звички, пов'язані з плануванням часу ресурсу. Не тільки планувати, але і писати і робити аудит. Напишіть деякі завдання, зробіть список завдань - сидіти ввечері і подивитися, що ви зробили і що ви не зробили. Не потрібно написати переліки і ніколи не дивляться на них. Якщо ви починаєте писати щось ввечері, перевірте результати в кінці тижня, оскільки інакше це не має сенсу.

Прості завдання Виконання простих операцій, які приймають до трьох хвилин, є важливою майстерністю. Якщо ви знаєте, що є проблема, яка займе трохи часу, вирішіть його прямо. Наприклад, ви працюєте, дитина приходить до вас і попросить: «Читати мене книгу!» І дуже часто буває, що я починаю пояснювати сина, що я не можу закінчити свою роботу, дитина починає змивати, повісити на нозі, і в підсумку я не можу закінчити роботу. Я хочу бути послідовним, щоб не поглянути на очі дитини і в власних очах, в результаті я витрачаю більше часу і зусиль на неї. Я чекав багато разів, якщо я сидів і читати цю книгу до нього протягом п'яти або сім хвилин, він залишив мене позаду і дав мені закінчити те, що потрібно зробити.

Важливо вчасно зупинитися, і краще робити деякі речі відразу, а потім повернутися до чогось довше, ніж намагатися відкласти це завдання. Якщо це дитина, то дуже часто його запит не можна відкласти. опублікований

Автор: Поліна Рибалова

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: теоріяandpractice.ru/posts/11891-polina_rychalova