СН-СНОУ ТА ВСЕ

Як пообіцяли другу частину статті. Перша частина мрії: що можна розповісти вам

Перед тим як приступати до тлумачення сну, слід визначити, який вид мрії ви мріяли: компенсація, ознака, пророки або повторення.

Компенсаційні мрії.

Мрія не вимагає особливого тлумачення. Такі види сну сниться, коли щось в житті відсутні, але ви хочете. Коли у вас накопичилися певні емоції і почуття, і з них немає в реальному житті, коли ви просто хочете щось, але ви не можете його досягнути, отримати і так далі. Таким чином, наш підсвідомий розум компенсує за невагомість від реального життя в снях, щоб порадувати нас і поліпшити психологічне та психічне здоров’я.

Наприклад, у першому випадку людина не має адреналіну в житті, він, ймовірно, матиме екстремальні мрії або мрії, де він приймає певну дію, яка збуджує всі нервові закінчення одночасно.

У другому випадку людина, всередині якої відварює гнів або відчуження, побачить мрії, де викидає ці емоції, після чого сниться досить агресивно. У третьому випадку візьміть приклад зі снів. Я люблю коні і сниться вчитися їздити без сідла. Але я не маю можливості не тільки їздити без сідла, але і їздити на конях. По закінченню курсу року сниться про верхи без сідла.

996173

Призначте мрії та рецидивні мрії.

Дуже схожа на повторення снів і, за принципом, можна не відокремити їх. Але я все ще сепарую для того, щоб зрозуміти сутність цих двох видів.

Повторні мрії з сновидіннями мають спільне - обидва види оголошують важливе питання, проблему, завдання в житті людини, яке досить сильно необґрунтовано (відомого або несвідомого рогу) як особистість, так і життя і вимагає рішення, чи підозрює він або ні.

Наприклад, в снях леді, як тільки вона прийшла до неприємностей, аж до ризику відмирання, вона ресурсно збережена не тільки сама, але і тих, хто був поруч і не загартований від епіцентру трагічних подій, збереження її життя і був в реальності дуже гордий цього факту. Так само як добре вона і як ресурсна вона завжди керується, щоб вийти в такі мрії. Алас, фокус уваги тут був некоректно і нічого не пишаться. Мрії постійно розповіли про це, як тільки проблема пивоваріння в її реальному житті, вона відкидається від неї, замість його вирішення. Саме вона побачила мрію як «свята», але насправді це «світло». У житті свого девіза: «Я не буду йти в неприємності, я буду обходити проблему. й

Або інший друг шахти мріяв періодично, що він голий в середині натовпу і відчуває страшний дискомфорт через це. В цілому, це мрія, серед інших речей, говорить про те, що він в житті відчуває себе дуже байдужим в публіці ... але завжди або в деяких ситуаціях - я не вказав. Звичайно, буде видно з мрії.

Ви можете працювати над цими двома знаками мрії, щоб у реальному житті це не сталося знову. Як? Ось нижче.

Якщо уві сні або елемент сну повторюється досить часто - це повторювані мрії і вони означають, крім перерахованого вище, що надходить важлива подія, яка: змінить життя / сильно впливає на життя або людина не може пропустити і вимагає особливої уваги. На жаль, це не пророка мрія і такі мрії потребують розшифрування і грамотного тлумачення.

Наприклад, протягом року до прибуття мого майбутнього іноземного чоловіка, який змінив життя і не тільки тому, що він став одним, я мріяв щотижня, що червона планета підійшов до місяця. І коли сталося, то виявилося, що це було занепокоєно: там були люди, які сказали ще одну мову.

Хороші мрії.

Хороші мрії можуть бути досить простими у перекладі та дешифрувати їх не потрібно. До сюжету в них майже збігається з тим, що вони «передбачають». Ці види снів яскраві і добре запам'ятовуються. фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‡р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚р°с‚рёрѕс‚рμс‚рμс‚рёрѕс‚рμс‚рѕс‚рμс‚рѕс‚рμс‚рμс‚с‹рμс‚с‹рμрμс‚рμрμрμрμс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сђсђсђс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сђс‚с‚сђсђс‚с‚сђсђсђсђсђсђсђсђсђсђсђсђс‚с‚с‚сђсђсђсђс

Якщо щось вище не можна віднести до своєї мрії, то я припускаю, що ви починаєте серйозно сумніватися, що це пророке, а потім краще проаналізувати сон, як я писав в першій частині статті.

Це, якщо, наприклад, ви мрієте, що один з ваших близьких залишає це життя за досить дивними обставинами, будучи в не менше дивного середовища або навколишнього середовища, яке не може існувати в реальності ... в цілому, вся мрія має досить сумнівне середовище, після чого не варто відразу панікувати. Є висока ймовірність того, що це мрія ілюзії або просто одна з снів, які можна розшифрувати при бажанні. І це, звичайно, не буде вказувати на наявність ризику життя і навіть не доторкнутися до людини коханої людини. Приклад досить перебільшений, тут важливо, щоб ви зрозуміли загальне значення роду «з мрії».

Замовлення сну.

Якщо ви хочете вирішити питання, потрібно знайти відповідь, то це можна зробити через сон, але є кілька правил:

Вам необхідно мати можливість працювати зі снями хоча б трохи. Я маю на увазі, будьте на предметі. Вам потрібно ввімкнути свої думки якомога простіше після того, як ви утворилися питання і пішли на ліжко з ним. В іншому випадку, замість того, щоб відповісти, ви ризикуєте отримати мрії з повторенням того, що ви думаєте, коли ви впав глухий або щось інше. Якщо ви не можете вимкнути свої думки, але ви хочете відповісти, то питання дійсно повинно бути дуже цікавим, займаючи весь характер, щоб говорити, навіть якщо є інші думки у вашій голові. Щоб отримати чітку відповідь, необхідно правильно оформити питання. Узагальнений принцип тут практично однаковий, як і техніка для цілей. Потрібно періодично практикувати техніку замовлення сну, щоб ви (навіть свідомість) звикли до того, що відповіді тепер можна отримати через сон. Так, щоб сказати «заповнити руки».

Справа в тому, що в нашому підсвідомому, як правило, є всі відповіді. Відповідно до наукової думки, підсвідомий є десь 80% психіки, 20% є свідомістю. Ми можемо отримати доступ до підсвідомих за допомогою різних методів, в тому числі технік сну. У останньому випадку свідомість, яка запобігає бачити відповідь, і людина занурюється в підсвідомість. Так як сигнал (формоване питання) від свідомості вже було відправлено до сну, підсвідомий розум отримує його під час сну. Після пробудження сон необхідно розшифрувати. Хоча, відповідно до мого досвіду, виходячи з загальної картини мрії, сюжет в цілому, все зрозуміло.

Наприклад, один раз мій друг був головоломлений питанням якого поля діяльності вибрати. Головні деталі її замовленого сну: вона була вночі, вона дрочить навколо станції в пошуках правого поїзда, знаючи, що останнє було прокинути. В кінці я знайшов правильний поїзд вранці (так, як це, так) і отримав на ньому радість. На шляху з вікна вона дала погляди, які чітко зазначені елементи однієї з напрямків діяльності вона згадується в питанні.

Ніч і кидання вказали тяжкість і терміни її дилеми. Ранок, схід сонця є архетипами, що вказують на початок нового, радісного, приємного знежирення, в її випадку. Як бачите, асоціації беруть участь у трактуванні. Вам не потрібен сон.

Управління сну (OS).

На мій погляд, краще не жартувати з цим і без особливої необхідності розводити в дослідження. Я згадую, що я тільки поділю мій досвід тут, і я можу бути неправильно в моїй причини про OS-s.

Нагадуємо, що мрії про звичайну людину, якщо він не духовно розвинений і не є чітким або кимось з цієї опери, до більшої кількості надійшло від яскравого, елегантного, захоплюючого астрального літака, де все зосереджено на виклику якомога більше емоцій у людини з однаково цікавими фотографіями. Я написав про це в першій частині статті.

Відповідно, вам доведеться провести величезну частину особистого часу, виділеного вам для здорового (!) сну на експериментах з виїздом тіла і отриманням контролю, і все для того, щоб випробувати ці сильні емоції і думати, що ви отримуєте важливу, корисну інформацію (як у моєму досвіді боротьби з соном, наприклад), а також, можливо, пізніше перейде на новий рівень снів і зробіть позашляхові поїздки до ... один до квартири, поки він також засвоюється. Що потрібно?

У будь-якому випадку пам'ятайте, що контроль сну ви порушуєте природні процеси підсвідомості.

Я хотів би дати приклади з особистого досвіду. У мене є час, коли я можу її контролювати. У цих випадках я зазвичай починає грати все відповідно до мого сценарію. В цілому картина стає схожою на одну, якщо п'яний глядач вийшов з залу до акторів під час вистави і почав виражати себе активно. Як явно нічого хорошого або корисного буде приходити з нього. Я не відповідав мені питання, що пресує, або отримайте зворотний зв'язок. Коли я використовував контроль, щоб піти, де мрія не повинна бути, я був викинути з сну, або я вийшов на «білий шум» і т.д.

Звичайно, якщо у вас є достатня мудрість і знання, ви не можете йти вперед, як мені, але ретельно працювати в тандемі з сюжетом вже працює уві сні.

Мрія.

Нарешті кілька корисних бонусів. До речі, в снях можна вирішити психологічні проблеми життя (якщо вони не мега-глобал, і не вимагають серйозної психологічної роботи в житті).

Якщо у вас є сонний знак, який повторюється з часу повністю або елементів, то можна працювати з ним.

Як мені дама, яка в її снях була феєрія, рапси, вбивці та інші небезпеки. Вона встановлює мету наступного разу, коли вона має ще одну таку мрію на всі витрати, щоб витримати загрозу і не втечу. Що це, достатньо, щоб сформувати у Вашому розумі: «Далі часу, якщо у мене є такий-і-так сон, я повинен стояти і робити все в силі, щоб вирішити проблему, але не запускатися» і повторити його з часу. Підсвідомий отримав командний сигнал, повірте мене. Не перший раз, але пізніше проблема вирішить себе уві сні. Незабаром її героїні уві сні, якось опинилися речі, щоб цунами розширили пуделю на ногах, вбивці і рапси також пішли десь, і вона настала і продовжила стояти там. Мрії з такими ділянками повністю пішли. І в житті виявилося, що вона може успішно впоратися з проблемами.

Також, якщо у вас була страшна мрія або мрія, результат якого ви не задоволені, можна грати її. Це зроблено для:

Відтворення мрії, запропонованого вам варіанту реалізації подій в реальному житті. Відразу після прокидання, не відкриваючи очі, потрібно повернутися в точку сну, починаючи від якого ви вже не задоволені ... ви можете повернутися до початку. Коли ви перебуваєте в сні підлогу, ви втратите позитивну картину, яку ви хочете. Ви, нарешті, прокинувшись і вирушайте до себе. Психологи визнають ефективність цього способу, який фактично використовує елементи з техніки «позитивного мислення» та програмування підсвідомого до більш сприятливого перебігу подій з сну до реального життя.

Вчимося інтерпретувати мрії не так складно, як ви думаєте. Кожен навчається з досвідом, вірити мене. Головне бажання. Є кілька золоті правила, які необхідно пам'ятати. Я пишу їх особливо в кінці:

Не можна змінити свою мрію краще, ніж ви! Навіть досвідчений перекладач може лише надати інструкції, в якому напрямку шукати. Ви навчитеся з цими рекомендаціями і продовжуйте самостійно. Тому що ваша мрія – це Ви і ВАШЕ ЖИТТЯ (від народження до сьогодення з усіма його деталями, подіями, настроями). Тільки у вас є інформація.

Будьте дуже обережні про те, що ви мріяли! Якщо це мрія з сумною або щасливою історією. Пам'ятайте, що більшість з яких ви бачите уві сні має абсолютно різне значення, і не йде прямо на ділянці з мрії. Використовуйте лише ті сонники, які ви довіряєте, або краще зробити свій власний.

Чим більше ви думаєте про науку мрії, тим більше ви хочете зробити ваші мрії більш корисними для себе, тим більше мрія перетворюється на вас: вона стає більш яскравим, тривалим, цілісним і більш значущим і простіше працювати з.

Підготовлено Leah Chatouche

Джерело: liashatush.livejournal.com/