Перекриття мозку або внутрішньої віртуалізації свідомості

Чи пам'ятаєш, що фільм? Що він робить на Хабре? Що таке повідомлення?
Напевно тому, що я вважаю головним зв'язком в IT до мене ще людина, а точніше його мозок. Я збираюся спробувати поговорити про інший спосіб використання мозку трохи більш ефективно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Все, що я описав мене тестували. Якщо я не спробував щось, важливо це згадати. Немає наркотиків, пристроїв та молоток самих себе, тільки загальнодоступних легких прийомів (на короткі, я перекинувся і вперед, не залишаючися з ліжка).
І так. Це неймовірно реалістичний, так що якщо ви спробуєте його, ви не можете допомогти, але говорити про це.

Так що в коментарях немає непотрібних питань, я запитаю всіх, хто жорсткі прихильники будь-якої релігії і сповідань, а також переконані есотерологи, відразу ж помістили в карма і не читати далі. Не буде філософії або великих універсальних містерій. І я запитую відпочивати під ката - Я спробую говорити про свою практику перекриття мозку за допомогою вбудованих функцій.

Все ви мрієте. І ось. Як багато разів ви прокинулися, і ви не вірите, що це мрія? Скільки разів ви думали, що ви зробили щось і ніколи не насправді це робили? Скільки часу ви мріяли про зустріч втрачених людей? Якщо хтось сказав вам, як зробити / виправити / виправити щось, проект, автомобіль в кінці?
Як ви здогадували, я збираюся говорити про контроль мрії, а також про введення сну і отримання інформації і відчуттів. Що найважливіше для нас. Чому я попросив дуже переконаних людей, які не читають пост - вони вимагають філософських причин, знайомих термінологічних і містичних цілей. Я збираюся поговорити про практику, просту практику, доступні кожному. І займатися філософією і морально-етичним боком питання кожен повинен, добре, або на спеціальних форумах.

Технології доступні всім, незалежно від статі, кольору шкіри, релігійної належності або психічних здібностей. Проблеми можливо тільки для тих, хто має пошкодження мозку або мають порушення в роботі. Практика також доступна для них, але швидше за все, вона матиме різні принципи та інший підхід (Я не маю точної інформації, я не перевіряв на всіх).

Як працює.

Я не впевнений, що є люди, які знають 100%, як працює наш мозок. Але нам не потрібно знати. Багато людей знають, що віртуалізація. Як можна бути в нашій голові?
Коли ми йдемо на ліжко, мозок йде через кілька етапів сну, так як багато людей знають. На останньому, який називається фази сну REM (FBS), починаються процеси, дуже схожі на стан прокидності, з однією відмінністю - сигнали закриваються всередину. У нормальному стані сигнал від очей надходить в мозок, обробляється і дає команду перемістити руку, і відразу отримує інформацію про петлі зворотнього зв'язку про позицію руки і який відчував руки. Але вві сні сигнал від очей сигнал від руки і сигналу від руки, не виходить за межі мозку. І неважливо, що ми турбуємось, як коти та собаки, мозок гальмує сигнали з мозку до кінцівок (єдино, хто не заперечує це очні яблука, вони продовжують рухатися, і легко розрахувати від їх руху, чи людина знаходиться в фазі або ні). Виявляється, що все, що ми сприймаємо і відправляємо команди до тіла сприймаються і генеруються наш мозок.
Це віртуальна машина сприйняття.

Від mica дивиться цікавий факт, який потрібно використовувати - чим більше ви відчуваєте і сприймаєте віртуальне тіло, тим більш чіткіше і довше перебування в просторі сну. (для цього ми повернемо з методами затримки).

Найголовніше - безпека!
Будь-який, хто коли-небудь чули про медитації, збираюся в астрал (Я також пощасти слово, але є один), управління мріями твердо переконаний, що це дуже небезпечно. Але потім сон небезпечний, ви можете мати сні і застрягти там. Ви коли-небудь думали про це дратує підключення? Це всі красиві міфи. На цьому етапі немає таких небезпечних речей. Найнебезпечнішим є те, щоб отримати в своїх трусиках від страху або захоплення.
Все, що ви мрієте про ваш підсвідомий розум з тарганами і переконаннями. Якщо ви хочете ворогів і монстрів, ви отримаєте миттєво, якщо ви хочете райські насолоди, ви отримаєте, зареєструватися. Коли ви зацікавите себе і сміятися на шляху ви збиваєте ногу на грудях, кожен буде сперечатися, що це надзвичайно небезпечно!
Навіть при всій безпеці техніка існують запобіжники:
Дуже небажано повертатися з сну на власній (не краще чекати виходу).
Ви не отримуєте гістерика, якщо ви не можете. Якщо немає, візьміть дихання на 2-3 тижні.
Перед здійсненням життєво-реативної діяльності обов’язково це фаза. Якщо ви не впевнені, що просто робите щось безпечне. Навіть якщо ви робите будь-яку практику, пам'ятайте, щоб включити мозок.

Безпека та як вона відноситься до фізіології.1,1 км Що б не сталося, де ви кинули, ви все ще кидати — FBS триває максимум 15 хвилин. Коли ця фаза закінчується, ви будете або кидати на прокидність або ви просто будете впадати в сон.
2,2 км Незалежний вихід з фазового простору краще не робити, з цим результатом можна повернутися до тіла, але «половживання рухом» не вимкнено. У цьому випадку ви будете впадати в своє тіло, яке не обійме вас. Це дійсно страшно, багато людей навіть думають, що вони мертві. Але страх не шкідливий або небезпечний!
3. У Ви вже повернулися (навіть, ви дуже боїтеся, з ким це не буває) і тіло не заперечує вас, ви оселилися панікою. Розслабтеся і просто чекайте закінчення фази, або повернутися до сну. Найімовірніше, ви вві сні і простір ще можете ремонтувати.
4. У початківцям (як і всім іншим) мають зупинки, коли тут немає хижаків і все. Оцініть і відпочивайте на кілька тижнів. Будь-які енергетичні та емоційні породи, такі як нормальні м'язи – вони іноді втомилися і потребують відпочинку. Практика повинна принести задоволення навіть коли вона не працює. Я розумію, що якщо ви намагаєтеся, перше, що ви набрали на це місце. Але я думаю, що ви йдете до нього.
5. Умань Фаза держави і віртуального простору цієї реальності дуже схожа на реальність. Налаштуйте реальність з сну дуже легко, будьте на вигляд, і все буде відмінно.
6. Жнівень Ні, не можна застрягти там, кілька рівнів не є абсолютно справжніми, і кожен повинен спробувати. Без цих елементів, не було б.

По суті, такі випадки зустрічаються рідко і зазвичай на початку досвіду. Реальний виклик для такого роду фазових подорожей залишається всередині сну. Він викидає його як шампанське корку. Також будь-який зовнішній звук, іржі, сенсорний миттєво збивається. Але про це пізніше.

Що потрібно для (що ви можете зробити про це)
Як я сказав раніше, я переконаний, що використовуючи всю силу мозку робить людину розумною, краще. Нехай в світі, де багато розумних людей буде складніше, але світ стане більш цікавим і красивим. Філософізовані і досить, нехай рухаються на практичну сторону.

1. РозвагиНайсолодша частина цього явища.
Тут ви можете зробити все: запустити, стріляти, літати, подорожувати і багато іншого, що ваша фантазія здатна. Щоб відчути себе героя/тероїн любові пригод - будь ласка, ви хотіли запустити з кулеметом і відірвати пару голів - будь ласка, полетіти до місяця або до Марса - тільки встигнути вибрати свої побажання.
Єдина печера полягає в тому, що ви повинні відчувати цей світ по-друге. Це не розслаблено, або це збити вас. Таким чином, лежачи на пляжі в Мальдівах не вийде, хоча грати на пляжі футбол, плавання, побиття акула досить нормальне і корисне проведення часу. І ви можете забути про моральну і етичну сторону - ніхто не бачить вас тут, і ніколи не зможе дізнатися, що ви робили тут. Це ваш світ, ваш рай, ваш.
Продукт може бути розширений для виходу. Просто пам'ятайте про переміщення.

2,2 км Отримання інформаціїЦе найбільш корисно, тому що завжди корисно отримати інформацію від глибини підсвідомості. Визначено багато дебатів про джерело знань. В залежності від світогляду ви можете вибрати свій улюблений елемент (ви можете все відразу):
- це секретні камери підсвідомого, і наш мозок здатний обробляти і зберігати величезні масиви даних, знань, навичок, почуттів і відчуття;
Це універсальний банк інформації, до якого мозок може підключитися до цієї держави і отримувати будь-які дані.
- Акашські записи.
Це генетична пам'ять.
до Простір вашої ідеї безкоштовно.
Найголовніше, інформація доступна і доступна. Як і де він прийшов, щоб дізнатися точно ви, але в той же час ми дізнаємося, як отримати і перевірити його.

І. Отримання інформації від живих об’єктів.
Це може бути будь-який друг, який може знати відповідь на питання, будь-яка відома людина (хоча Арістол, головне, що він може пояснити), авторитетна людина – шавлія, ангел або хтось інший ви можете уявити. Коли ви знайдете ваш об'єкт, запитайте його на найбільш звичайне і просте слово. Пам'ятайте, що ваш мозок може придумати відповідь і дати вам бажаний результат (особливо коли ви чекаєте конкретної відповіді), тому вам потрібно перевірити.
Перевірка робиться таким же чином - запитайте просте питання: що моє ім'я, що 2 + 2, прізвик мого першого кота? Якщо відповіді адекватні, то можна вірити відповідь на головне питання, але завжди варто перевірити в реальному житті.

Приклад пошуку несправностей в машині.Недавні дива почалися з автомобіля, іноді він не починає. І на холоді завжди з полум'ям, і після потепління іноді просто не реагує на поворот ключа.
Форуми дали відчуження, але кожен вказував стартера. Я знаходився до тихого і сну. Прорив був найпростішим – я прокинувся і відчинив очі, побачила блідо вікно навпроти ліжка, але вікно зліва, що означає, що я не відчинив очі, але вже на межі фази. Я доходився до вікна і відчував, якби я доходив до мута через желатин. Вдово, стеження закінчився і я стояв перед дзеркалом в кімнаті. Нормальний номер площею 5 м., темно-яловий і сірий, але це часто при виїзді - слабка фаза повинна бути виконана прозорою. Відчуваючи все навколо мене, я знову занурився з реалізмом (я, ймовірно, ніколи не звикне до неї). Я доторкнувся, прокочуючи всі руки і намагаючись зробити все, що я міг і картина розглянула всі кольори звичайного сонячного дня. Я кинувся на кухню, на шляху до вікна, я подрібнила томатом і поросила його, перевіряючи смак - звичайний томат, з самим звичайним смаком. З вікна я бачив, що приміщений високоповерховий будинок був просто відсутнім, що означає, що фаза точно однакова. Я відкрив вікно і стрибнув з вікна, в польоті намагаючись дізнатися, де був паркований мій автомобіль, але не здивився. вона не, але вона покаже, коли вона потребує.
- Артур! Я соромлюся, як я міг, і уявляв обличчя нашої «сімічної механіки».
до Так, шановний, його голос за ним з вірменським акцентом. Повертаючи навколо, я побачила одну, яку я виходив з наступних дверей. Я кладаю руку на витяжці автомобіля, впевнено, що це було шахтою.
- Розкажіть, що неправильно з автомобілем: масло йде і починається погано.
Він прийшов, щоб відкрити витяжку, і показав, що прокладки для заміни (але не перевірили, але на мій погляд вони дійсно роблять).
до Що про запалювання?
- Дивитися в салоні, здається, є проблеми, Артур відповів і нахилився назад до двигуна.
І я відкрив автомобільні двері, і я бачив розбірний рульовий стовпчик з загартованим замком дроти висить. Завдання було якомога простіше, і я пропустив момент, коли все плавився, і я відчував себе лежачи на ліжку.
Вранці я розібрав рульову колону, і виявилося, що контактна група замку була просто зношена. Як вирішити проблему.

ІІ. Отримання інформації від нематеріальних об'єктів.
Так само, як і в реальному житті, знайти книгу і читати його. Ви також можете використовувати журнали, фотографії, фотографії та ... google. Чому? Але обов'язково перевірте все!
ІІІ. Отримаєте захід або побачте історію події.
Ви хочете бачити, що подія виглядала так, намагатися бути в епіцентрі або дивитися з-за кордону (можна б побачити епіцентр вибуху на невідомої атомної електростанції). Ви хочете побачити, як виглядає ваш проект на етапі проектування? Чому?
ІV. Безпосередньо отримувати інформацію безпосередньо в свідомість.
Як дитина, коли я спробував попросити моєї маленької сестри, як вона знала про цукерку, і хто сказав її, я часто чув відповідь: Я знаю, що я знаю, і це! Я використовую сміятися, але тепер я не сміюся.
Щоб використовувати цей метод, вам просто потрібно думати, що інформація вже відома вам і спробувати його застосувати. Але це все питання практики. Це основа методу, чистої інформації без кришок. 3 попередні способи є простими, які допомагають вашій увазі сприймати інформацію.

Після отримання необхідної інформації, бажано чекати виходу, щоб прокидати повністю і запис (фікс) результат. Часто інформація просто забута величезним потоком інформації і емоцій.

У будь-якому випадку, незалежно від результатів, ввімкніть голову, перегляньте всі результати. Не сліпо!

3. У ВідновленняЦя тема не дуже схожа на тему цього сайту, але не можна згадати.
Кожен розуміє (якщо вони не хочуть вірити), що більшість захворювань викликані «нервами» або «золотими головками». й
УВАГА! Це не замінник стандартних процедур, це допоміжний елемент. Якщо справа прийшла до прояву захворювання, прості пропозиції не можна видаляти. Симптоми і серйозні наслідки повинні бути видалені, а потім оброблені (можна це зробити паралельно, але не тільки!)
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що робити, якщо це занурення депресії? Що робити? І це не найгірша частина. Це відбувається, що наш спосіб мислення і дії тригерів підсвідомих підролінів, які успішно знищують нас. Таке лікування препаратами не буде працювати, так само можна пригнічувати наслідки. Але це не ліки, але затримка. Зважаючи на це, підсвідомі «розшуки» (відповідайте їм паразити підсвідомого) можна обробити підсвідомо-свідомими лікарськими засобами. Так, це сама пропозиція, тільки прямо, на підсвідомому, тому що фільтри свідомості зараз ослаблені.
Лікування фазованого сну не відрізняється від звичайного лікування:
І. Коли ви в фазі реальність, ви шукаєте ліки, щоб допомогти вам. Не потрібно бути справжнім лікуванням, це синя бульбашка з червоною капсулою, яка говорить «От матриці» або «Осінь серцевої хвороби». Найголовніше відчути ефект медицини. Відчуйте вогонь в шлунку, як вона протікає до хворого місця і загоює. Чим більш барвисті відчуття, тим краще ефект. Процедура повторюється максимально часто, від одного разу ефект не буде багато. З повторним повторенням, підсвідомий розум приймає ідею здоров'я тіла і робить все необхідне.
ІІ. Необхідно знайти лікаря, і як розділ «Постановка інформації» можна просто попросити які ліки потрібно, або звернутися до процедури або навіть операції, прямо в фазі. Знову важливо відчути ефект. Це більш важливо, ніж форма процедури.
ІІІ. Просто відчуйте, як задня пляма відновлюється. Це основа попередніх методів. Але не проходить з кожним, бо бар'єри свідомості і підсвідомості не завжди пропускають таку річ. Сама річ, немає кріплень.
ІV. Окремий пункт слід відзначити лікування страхів. На відміну від інших точок, цей метод використовується в медицині дуже часто. І дуже часто навчають своїх клієнтів цей метод, а іноді вводять їх в банальний гіпноз, де вони роблять своїх страхів обличчям. І так як це дуже реалістично в фазі, людина повинна зіткнутися і подолати страхи. Складання факту: створення середовища, де фобія проявляється і стикається з нею в свідомості фазі, людина дуже часто перестає боятися. Як працює, я не маю ідеї, але мій страх висоти пропущений (не, я не ходжу через карнизи, але я сприймаю страх адекватно).

4. У Навчанняhttp://відео.yandex.ru/iframe/rbgor/dcmqgf3tto.5627
За тривалий час у світовій практиці спортивного використання методів віртуальної підготовки, коли спортсмен гасить або просто лежачи і в уяві працює необхідні рухи. Ефект величезний. І це не варто тільки застосувати до спортсменів. У фазі можна практикувати спосіб водіння автомобіля, велосипед.
Як приклад, кожен уявляє, скільки коштує парашутний стрибок. Але перший стрибок є першим, і якщо потрібно працювати щось нитка? Це божевільні гроші. Але все це може бути ідеально опрацьованим на вашому улюбленому дивані. Не дивлячись на те, що немає витрат. А ті, хто каже, що реальний стрибок не можна порівняти з будь-яким – просто спробуйте, то я готовий обговорити все з вами, але не до.
Ви також можете спробувати безпосереднє придбання навичок. Але це, мабуть, верхній рейс, я не дуже успішним.

5. Умань Тестування.Ви навчаєтеся і пам'ятаєте людину, як Nikola Tesla. Багато хто навіть чув, що він чітко знав, що елемент його винаходів і коли він не буде. Він заявив, що він збирав машину в своїй віртуальній лабораторії і що всі експерименти відповідали дійсним діям. Для мене кілька років тому вона здавалося фантастичним і дивним. Я тепер починає розуміти, як це було зроблено.
Хто ми припиняє нас від того, що саме? Після того, як всі мають подібні завдання. Навіть в хабі вже був схожий пост, де губа вже використовує аналогічні технології для тестування проекту.

Види фазових сновидінь та різних методів вступу
Астрал, астральні проекції і подібні визначення часто рубають людей від перегляду телевізора REN. І ці визначення не мають чітких кордонів, і кожен автор намагається використовувати їх відповідно до власного переконання. Ви хочете скористатися цими словами, ви хочете самостійно пережити. Я не хочу зв'язати його до слів, мені потрібно передати значення явища, що існував з людства. Я побачила, що вони не читають езотерики, вони обираються будь-якою темою, де найбільші ідеали і техніки, доступні для декількох простих повсякденних речей. Якщо ви провели 10 років на тренінгу та саморозвитку, перебудували своє мислення заради вищих цілей та практик, а пан прийшов і сказав: «Так, я дізнався це в місяць!» Я теж кричу...
І смішна річ для реальної практики іноді навіть спеціальні дії не обов'язкові - Я прокинувся і вводив фазу. Всі

Так різні методи:
- Автономна.Всі способи, які використовують тільки можливості вашого тіла і психіки. Це найпростіший метод і найефективніший. Вам не потрібно додаткових інструментів або приладів, вам і тільки ви. Чому ми використовуємо щось, коли природа дала нам цю майстерність від народження?
- Не автономний.Неаутономні методи включають в себе ті, які використовують зовнішні каталізатори цього стану, такі як cacti, narcotics, спеціальні дієти і продукти харчування (хоча це більше припуску) і всілякі пристрої або програми (наприклад, Aurora: Dream-Enhancing Headband).
Основна проблема полягає в тому, що вона неефективна. Медикаменти в цілому можуть викликати багато побічних ефектів + залежність, ускладнення ... Обладнання допомагає 1-2 рази, а потім не завжди. А потім мозок просто адаптується до них, і ви можете дати гаджет другу. Іноді інші речі можуть діяти як такі пристрої: коли я купив годинник з проекцією на стелі, я навіть випадково потрапив в фазу, я мріяв, як вони допомогли мені ввести цей стан. Але тільки один раз. Додаток на мобільний телефон не був введений в фазу. Я не збираю це питання далі.

Автономні методики введення фази:
- Через похилий сон.Це найпростіший, але найскладніший (найчастіше спонтанний) метод. Я впевнений, що ви всі були всередині принаймні один раз. Це коли ви йдете до сну і раптом він потрапив до вас – це не реально. І ти, що ти хочеш. Але я можу сказати більше, це буває дуже часто, але проблема, що ми не пам'ятаємо. Не пам'ятаєте, це не рахує. Про цю техніку написано багато книг, не всі вони вірні, не всі вони якісні, але ви можете вивчити. Але техніка має недолік - приготування займає багато часу і не зовсім нескладно. Щодня потрібно помітити все, подивитися все, пам'ятати все, в будь-який момент почекайте трюк з світу, адже це може бути мріємо кожен другий. Параноя ви не заробляєте і вона не закачує мозок, але мозок постійно адаптується, і мрії будуть чіткіше і краще, що означає, що вона буде більш складною, щоб зловити мрії хвістом. Кілька років і ви будете про це ... Як довго? Далі перейдемо.

- Через непрямі техніки.Це головна техніка, яку я буду говорити про. Суть непрямих методів полягає в тому, що людина починає практикувати будь-які техніки в моментах пробудження під час сну. Це може бути будь-який сон, навіть якщо він триває 15-20 хвилин. Його простота полягає в тому, що пробудження (натуральні пробудження під час сну) ми вже в бажаному (фазному) стані або дуже близькому, так як ми або залишили ФБС або покинули його, відповідно, нам потрібно мінімум зусиль для реалізації виходу.
Його переваги:
до Вживає час під час сну, не потрібно виділяти додатковий час;
до Мозок знаходиться в правому стані, і не потрібно бути попередньо підготовленим.
- Виїжджайте з сну (міні-сакенінг) досить поширений після 6 годин сну, вранці можна зробити багато спроб.
- Я не збираюся, але я скинув.
- Відносна простота - для перших експериментів єдиним правильним методом (коли вам не доведеться нічого робити);
- "Місце для вашої ідеї"

- Прямі техніки.Я згадую про них, особливо в Інтернеті, ви завжди можете знайти. Всі, в тому числі мене, будь ласка, не зайдіть в цей метод до тих пір, поки ви працювали запис в фазовий стан через непрямі методи. Хоча, хто я дів... Ви все ще спробуєте, з думкою, що вам буде легше почати з цих методів. Ми хочемо, щоб ;
Метод і його методики є те, що ви вводите фазовий стан без попереднього сну, тобто просто викласти і почати вводити. Але пам'ятайте, ваш мозок не знає, що ви хочете зробити, і ви повинні його підготувати. І без чіткого почуття того, що саме вам потрібно, ви будете дуже часто літати минулий стан.
Якщо вам подобається, ми зв’яжемо це аеробіка, і зараз ми зрозуміли, що наші маки жовті (включаючи мене).

Глибина фази (Phase) Оскільки це не мрія, сприйняття трохи відрізняється. Сонце часто сприймається злегка хмарно, худий, м'який. Однак, є також дуже реалістичні мрії.
Фаза трохи відрізняється. Ви усвідомлюєте та змінюєте своє сприйняття, оскільки ви можете оцінити якість досвіду.
Як правило, використовується процентна шкала, де 100% є звичайною державою пробудливості. Ми повинні прагнути до цього, але це не обмеження. Нормально для фази 120% або вище. Ось чому виникає так багато емоцій – там все може бути набагато яскравіше, зрозуміло, відчуття набагато різкіше. Дуже важко описати, але як тільки ви спробуєте його, вам не потрібні красиві слова. Як зробити фазу чітким і довго буде описано в інших розділах.

Практична частина - як це зробити
Це найважчіша частина для мене, тому що якось я повинен cram 300 сторінок друкованого тексту в кілька абзаців. Звичайно, я можу лише натиснути на велику картину і дати ідею входу в фазу. Якщо ви зацікавлені, ви завжди можете прочитати оригінальні. Я не даю посилання і імена - це реклама в чистому вигляді (хоча оригінальність розподіляється безкоштовно).

Почати
http:/відео.yandex.ru/iframe/rbgor/6z2wkzsvyh.5911/
З повагою! Найголовніше відчуття. Як я сказав перед тим, що через віртуалізації наш мозок починає обгорнути всі виходи до в’їздів і входів до виходу. І для стабільності отриманих відчуттів ми повинні повністю сприймати віртуальний світ і захистити себе від реального світу максимально. Намагаючись, бажано, але не потрібно:
- позбавлення від сторонніх шумів (земель або тихе відокремлене місце);
- зменшити освітлення до мінімуму (поставки або маска для обличчя);
Знайти місце, де ніхто не турбуватиме вас (якщо немає місця, можна лежати на окремому матраці або навіть на підлозі)
Запитайте не одного, щоб турбувати вас і для котів і собак, щоб залишити номер.З перервами це окрема історія. Вони називають їх ***** терористи. Як я сказав, що будь-який дотик витягне вас з фази, що означає гаманець пухнастого блиску на грудях обов'язково це зробити. А цікава річ, що вона може зробити лише цю пару раз, і ви думаєте, що це робить це кожен раз, коли ви йдете в фазу. Кіт нічого не буде робити з ним, це підсвідомий є дівчинкою. Якщо все одно відбулося, кожен раз перевірте, чи дійсно ви відмовилися, або ви впав в пастку підсвідомості (методи класифікації будуть нижче).

Коротка інструкція
І. Підготовка плану дій фазового стануЦе майже найважливіша частина всієї практики. План дії є те, що ви повинні зробити один раз, коли ви вводите фазу, і ви повинні підготувати план заздалегідь, так як в фазі все швидко забути, і це важко і довго, щоб придумати неправомірний план. В той же час ви думаєте, що фаза йде і ви спинитеся в ліжку. Якщо план так, то вихід буде або взагалі не буде. Мозок і підсвідомість потребують сильної мотивації. В першу чергу, дуже антифікація фази може розгортатися, але тоді вам потрібна мотивація. Для перших експериментів (не для однієї фази, але для декількох вводів), обов'язково повинні виконувати ці дії:
- подивитися в дзеркалі;
- їсти улюблені фрукти / блюдо;
- пити спирт;
- літати;
- відчути піраміди в Єгипті.
Ці дії не повинні виконуватися одночасно. Зніміть свої цілі.
ВАЖЛИВО: Якісна мета і гарне бажання можна отримати в фазу без техніки! Це особливо вірно з свідомими снями (OS).

ІІ. До ліжка і сну близько 6 годинЧас в середньому, і кожен коригує його до себе, нам потрібно досягти стану, коли ви майже спати, але ви все ще можете спати пару годин: якщо ви занадто сонний, то просто “запустити через” активний інтервал, якщо ви занадто злий, ви будете прокинутися і вже викрали щось буде працювати. Але ви повинні спробувати будь-яку сторону.

ІІІ. За кілька секунд / хвилин / годинЩоб досягти плаваючого стану свідомості: ми часто падають, ми часто прокидаємо, нам потрібно перебити сон. Час перерви регулюється в залежності від стану:
Якщо ви хочете спати занадто багато, ви прокидаєте довше.
- занадто життєрадісна - за кілька секунд, щоб не зіпсувати мрії на всіх.
Зазвичай це 3-5 хвилин, пити воду і повторити план дій.

ІV. Ми снумо і чекаємо на момент пробудження, зловживання кожним серфінгом з сну.Свідомість - це заспокійлива і момент пробудження іноді важко зловити. Але це все про практику.

В. Якщо ви прокинулися без руху, спробуйте точку VI, якщо ви прокинете через рух, то приступайте до точки VII.І перейдемо.

В. Ми намагаємось ввести фазу (часто називають відділенням від тіла, що не завжди відповідає відчуттям).Як я сказав перед тим, що більшість часу ми прокидаємо в правому стані. Таким чином, прокидатися без руху, відразу намагатися отримати / викрутити / розкачати / розкачати / знімати / вийняти / плавати або будь-які подібні дії (що передбачає зміну положення тіла) АЛЕ НЕ щільний м'яз. Не проціджуючи м'язи є основною умовою будь-якої дії. Коли ви задоволені собою розповість кожен про цей досвід, відповідь на питання - "Як не процідити м'язи?", відповідь буде: "Жуст!". Найближчим словом до цього визначення є Інтенсивність, тобто ви хочете підняти вашу руку, але не зробити ніяких м'язових зусиль, але рука каже вам, що вона піднялася. Точно, напевно, не дозволить вам сказати мовний бар’єр між емоціями та графічними символами.

VII. Якщо ви не відразу входите в фазу, ми починаємо проходити прийоми входу.Я охарактеризую техніку себе пізніше (або занадто багато рівнів інвестицій будуть отримані). Вкажіть, що ми починаємо відсортувати нашу державу і покласти її в фазовий стан. Після того, як ми знайдемо, що ми в фазовому стані, ми можемо самі зателефонувати або зробити те ж саме, що в точці V - i.e. намагатися отримати / обертати / розкачати / розкачати / зніміть / зніміть / плавати.
Якщо ви йдете по всіх техніках не дає ніяких результатів протягом 1 хвилини, заспокоїти і не зіпсувати наступну спробу - просто попадати. До речі, підсвідомі іноді жарти - тільки ви віддаєте перевагу натягу - хмелю і ви в фазі. Це зазвичай буває, коли є занадто багато бажання (потрібний потенціал у науковій мові). Ви завжди повинні приходити з холодним серцем.

VIII. Ми в фазі - а потім що?По-перше, ми оцінюємо ситуацію:
Якщо всі відчуття чіткі і картина яскрава, то ми відразу ж підемо до виконання планового плану.
Якщо все похмуро, відчуття подвійні (навколо на ліжку, або стоячи), то намагаємось поглибити стан. Щоб поглибити це означає зробити світ відчуттів чітким, щоб повністю перетягнути потік сприйняття реальності у віртуальний світ. Потрібно сприймати, що означає: відчувати, бігти, стрибати, літати, торкнутися себе (це потрібно консолідувати в фазі, не мазотичним тенденціям показати). Таким чином, в кропив'янській фазі, якщо ви бачите нічого, сидите і відчуйте все під ногами. Немає нічого під ногами, відчувати ноги, дивитися на пальцях. Намагайтеся бачити руки через силу і вони скоро з'являться зі світом навколо вас.
Що потрібно знати? Це питання відповіли наші вчені, пам'ятають Гомункулюс? Вивчайте картину і «феель» все з найпродуктивними місцями – руки, язика, губи. Біль і страх також добре закріплені в фазі, але вони практично не працюють для мене, тобто дуже рідко.

Інколи Я прокинувся в абсолютній темряві і невагомості. Тут потрібно лише закривати очі і літати (відчуття руху, відчути рейс) на потрібне місце, наприклад, до Єгипту до пірамід. Коли ви відкриєте очі, ви напевно будете в правильному місці. Хороший і корисний.

IX. У мене є план і всі раптові його плаваючі.Фазаний стан є дуже крихким, дуже швидко лікує. Ми доторкнуємось і доторкнемося всіх по всій фазі. Ви можете зробити щось паралельно. Наприклад, розгляньте книгу і вишийте яблуко, послухайте співрозмовників і відчуйте себе або навколишнє середовище. Це може бути більш вульгарним, але це ви.
Якщо раптом ви відчуваєте, вже поплавили і нічого не працює, спробуйте захопити на пейзажі мрії. Відчуття часто залишається при поверненні до тіла, так як якщо ви ще частково закріплюєте. Тримач «завтра» з однаковою рукою або руками (так само як граппинг, можливо навіть з ротом), перетягуванням в фазу.
Якщо це остаточно збивається, просто поверніть і киньте до перемоги. Уважайтеся, що викиди можуть бути не в реальності - але в інвестованій сні, це дуже часто буває. Кількість вкладених снів може бути дуже великим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. З досвідом, визнання подарує Вам краще, але жарти підсвідомого будуть відходити.

Тепер розглянемо самі техніки.
І так, ми не відокремили після прокидання. Ми намагаємось 3-5 секунд, але тіло кріпиться до ліжка і не відчувається. Після цього ми надішлемо техніки. Щоб бути чесним, технік необмежений, і скоро ви будете мати свій власний. Тепер ми познайомимося з загальноприйнятими. З загального переліку ви оберіть 2-3 штуки і дайте їх в коло, з однією умовою - після 5-6 циклів, робимо невеликий проміжок. Розглянуто нижче.
Для ущільнення техніки, прихованої під псуванням, опис технік береться з книги я навчився, краще сказати я не вдалося. Я не хочу назвати книгу через рекламу. Якщо все вважається необхідною, я обов'язково ім'я і даю посилання. Назва книги може викликати непотрібні і несправедливі гнів і розпад. Я дуже вдячний автору книги, а назва мене не мовчить.
ПлаванняЗа 3-5 секунд намагайтеся уявитись як агресивно, так і для того, щоб ви купили або просто робите плавання своїми руками. Спробуйте відчути себе на всіх витратах і максимально яскраво. Якщо нічого не буває, техніка змінюється. Якщо починається відчуття плавання, то техніка не потрібно міняти. Замість цього потрібно посилити відчуття, які виникають, після чого виникають реальні відчуття плавання в воді. Це фаза, де не потрібно поділу. Якщо виникають такі відчуття в ліжку, то потрібно застосувати техніку поділу, починаючи від поділу руху з відчуттями, отримані від техніки плавання.

Обертання3-5 секунд намагайтеся активно уявити обертання навколо вашої поздовжньої осі в будь-якому напрямку. Якщо в цей час виникають відчуття, техніка змінюється на інший. Якщо є реальне або навіть незначне відчуття обертання, потрібно орієнтуватися на техніку і спинитися ще більше. Як тільки це відчуття стає стабільним і реальним, необхідно знову спробувати відокремити, починаючи від руху сепарації з обертальними відчуттями, отримані з техніки.
Досвід роботи: Всупереч всім опису, з якоїсь причини я не обертаю вздовж тіла, але по всьому. Я маю на увазі, я лежаю на спині, і я спінінг, як юл, і цент в області овець. Це дивне почуття, коли ви здавалося б, лежачи, але ви, здається, бути спінінгом, і підборіддя кліщі, це статична, і я спінінг.

Перегляд зображеньЗа 3-5 секунд подивіться в недійсну перед очима, не відкриваючи їх. Якщо нічого не буває, техніка змінюється. Якщо ви бачите зображення, подивіться на неї, поки він не стане реалістичним, після чого потрібно відразу відокремити від тіла або затягнути в видимий образ. При перегляді зображення важливо не подивитися на деталі, інакше вона розмитне. Вам необхідно подивитися картину, чому вона стане реалістичною.

Візуалізація рук3-5 секунд дуже активно і агресивно уявляйте руки близько один до одного. Спробуйте відчути їх на всіх витратах перед вами, побачити і навіть почути звук тертя. Якщо нічого не буває, техніка змінюється. Якщо виникнуть будь-які відчуття, потрібно зупинитися в техніці і максимізувати його, поки він стає абсолютно реальним. Після цього можна спробувати відокремити від тіла, починаючи від поділу руху з відчуттями, отримані від техніки.

ПримариЗа 3-5 секунд спробуйте породити ваші пальповані руки або ноги без процідування ваших фізичних м'язів, але не вражаючи сам рух. Наприклад, намагати їх важко натиснути і вгору, витягти ліворуч і т.д. Якщо нічого не буває, техніка змінюється. Якщо раптом виникає незначна або в'язкість реального відчуття руху, потрібно орієнтуватися на техніку, намагаючись на всі витрати, щоб зробити амплітуду руху максимально широкий. Коли ви досягнете 10 см або більше, слід негайно спробувати відокремити від тіла, починаючи від поділу руху з відчуттями, отримані від техніки.
р.

Маленькі перерви. Ці перерви називають «силою аселепою», насправді, краще описуються як: «Одно, я спить!». Що це, ви просто дозволите собі розслабитися, але не на довгий (5-7 секунд). У той момент, коли свідомість починається, щоб стати хмарою і всілякими думками «плава» з'являються і продовжують робити цикли техніки. Ці «попади азеліпа» відмінно працюють і можуть збільшити ефективність кілька разів. Так само слід робити, коли занадто яскраві пробудження, тобто прокидатися, і відразу відчути своє тіло, все стабільно і фаза навіть не запах. Просто починайте гасити і одночасно виконувати або пройти через прийоми. На деякий момент свідомість починає згасати і прийоми починають працювати. Якщо перший тур не виходив, нічого страшного, просто stubbornly продовжується робити, але вважайте, що будь-яка техніка повинна розслабитися і подарувати задоволення. І не можна питання про правильність виконання дій, якщо все вас завадить. Ви можете трохи спати, але не прокинутися.

Перевірка дійсності є дуже важливим для фази. Як тільки в фазі сказати, що це буде складно. Реализм може бути 100% одночасно, що означає, що є висока ймовірність, що ви оцінюєте як реальність і лежачи в ліжку з думкою, що ви знову не змогли. У сні є завжди артефакти, тобто деякі незначні дефекти в ситуації, а не колір шкіри крокодила Гена (який відштовхує мову про філософію Ніцше в діях кота в черевики), а в фазі мозку цілком здатний створити навколишнє середовище не відрізняється від реального місця, наприклад, квартири. Біль може бути реалістичним, стіни важко і неможливі проходити через, літаючі не пройдуть ні. Незважаючи на те, що розумність не була скасована, і бути готовим до незначних неточностей, які ви опинилися і відбуваються навколо вас. Що б не сталося, ніколи не вимкнено мозок. Це особливо важливо після того, як ви зробили з фази - дуже часто, що вибиває не в реальність, але в нову фазу. Ви вже в фазі.
Допомогти тотему у вигляді верхньої частини білки. Хоча кожен може мати власні методи, але нехай розглянемо загальні:
І. Задихати через щільну ніс.Залежно від глибини фази, цей метод може не працювати. Якщо фаза 100% реалістична, то вона не вийде. Якщо ви видихали, ви точно в фазі. Так само можна спробувати зняти, опустити через підлогу або будь-яку нереальну дію.

ІІ. Щиро дякую.Це найбільш поширена невідповідність. Якщо ви заштовхуєте в фазі, ви точно не прокинете і навіть можете перейти в фазу. Хоча мій біль не проявляється взагалі, тому я оціню ситуацію - защем'яний і не боляче, тому фаза.

ІІІ. Електронна листівкаДивна особливість фазового стану: цифровий щит навіть простих годинників дуже часто показує нечуйність. Це може бути Crocoats або просто нереальний час (наприклад, вранці 21.50 і Сонце на його осені). Я здаю пару разів, тому що це було 6:20 ранку, але це була фаза. Але якщо ви помітили невідповідність, це, ймовірно, фаза.
З аналоговим дилом, це не буває, ви нічого не будете розуміти.

ІV. Ситуація не вірно.Назва методу говорить сама за себе. Це не найефективніший метод, оскільки фаза може відтворювати ситуацію 100%. Але це найкорисніший метод для мозку - дуже якісно розвивається увага, а при похилих снях допомагає.

Концентрація В. (Гіперконцентрація)Найефективніший спосіб. На основі іншої важливої функції фази – об’єкти, які ви дивитесь на зміну протягом декількох секунд. Щоб перевірити, ви можете використовувати будь-який невеликий об'єкт поруч з вами, зручніше використовувати пальчик. Просто вважаю, якщо це була фаза і ви голодуєте в одну точку так близько, фаза буде плавати і ви можете викинути назад. Якщо картина починає плавати, використовуйте методи збереження, щоб уникнути збивання через фазу.

Я думаю, що це час розглянути більш детальну схему кожної спроби (санкція зазначена, взята з сайту автора цих методів і методів):

Тепер для деяких ударних новин. Все, що було описано раніше, є лише кішки, які дозволяють вам просто зловити потрібний момент. Чому вони? Щоб навчити вас ходити (або сну). Або ви думаєте, що ви можете лежати на плиті протягом 33 років і просто піти? Не станеться диво, тільки ви втратите надії в собі. Коли час скидати кришки? Вони відпадуть, або швидше, ви просто не будете використовувати їх – ви просто відчуєте те, що і коли вам потрібно зробити. О, Бог, візьміть свій час! І тепер я скажу, а потім я скажу, що він сам сказав - нічого робити, він прийде! У вас є право.

Протипоказання або як не зіпсувати фазу, я спробую коротко описати те, що не робити до і на час фази:
- Після прокидання, ми не програємо другий раз, ми відразу переходимо до рухів. У той же час пошук техніки повинен бути нормальним: 2-3 секунди і якщо не існує ефекту, ми йдемо в наступну, і так по колу.
до Не варто бігти до тих пір. Після першої хвилини ефективність різко знижується, а подальше самозбереження може зіпсувати наступні спроби. Просто падающие палички.
- Щодо роботи, але техніка змінилася. Чому? Працюємо, приносимо її до векторної фази виходу.
до Не зупинятися таким же чином – техніка почала працювати, не сидіти і чекати погоди морем, закінчити знову життєздатним.
до Не варто залишити (розділяти) до часу, все повинно бути чітким і чітким. Але ви не можете зупинити це, так що ви можете збивати в потрібний момент.
до Коли ви вийшли, ви часто хочете відкрити очі. Це дуже непристойна помилка, знищує всі дії. Так ми перенесемо і не відкриємо його. Корисна порада тут полягає в тому, щоб подивитися на закриті очі. Це допомагає мені потрапити на фазу без особливих зусиль.
до Ми також не забуваємо про м'язи - тіло потрібно лежати в сумці на клумбі, не рухів тіла або навіть натягу в тілі. З самого початку важко зрозуміти, як він переміщати кінцівку без процідування м'язів. Насправді, це не так складно, для цього на звичайних днів (коли ви не плануєте навчання), лежачи і практика, виконуючи всі техніки і спроби виходу.
до Вам потрібно прокидати без руху. Я також розумію, що це не можна зробити, але дуже часто це не працює – я прокинувся після руху. Але це не повинно викликати розчарування і апатію, або ви можете зробити більше помилок.
- Зміяти до руху, перезавантаження і забити на все. За відсутності обставин це можна зробити. Ми йдемо над техніками. Якщо занадто яскравий пробудження, ми йдемо в мінісон, а потім переходимо до техніки.
- Через відмову негайно ввести фазу, є впевненість, що нічого не буде працювати. В результаті (хоча не тільки через це) виникає апатія і пасивність при виконанні техніки. Не робити це, йти вперед і з піснями. Або що таке точка? Чи збирається Avos?
- Заготівля і переробка палички з очікуванням. Не зайвий потенціал, спокійний, спокійний і впевнений. І чому твоя, це твоя нездатна здатність. Я просто повинен практикувати.
- Ваші емоції і сили будуть такими м'язами - вони можуть набридати занадто. Тому не переборщити його з спробами 2-3 днів на тиждень. Також не варто проводити вечірні тренінги до ранку. Увечері ви пропустите весь потенціал і вранці буде важко ввести фазу.
до Ми думаємо занадто багато і аналізуємо, що відбувається з нашим внутрішнім голосом кожен другий. Вимкніть внутрішній голос і робимо – на цьому етапі з'являються параноїдні думки, потім потрібно дійти. Ми покладемо мозок на етапі.
- Затримайте дихання або дихати не потрібно. Я люблю цю помилку і я часто падає на неї. Якщо ваше дихання порушується, це ознака, що ви орієнтовані на ваше тіло. Отримайте трохи відволікаючих, зробіть це в тумані. Не потрібно для чітких думаних рухів, все так як у воді. Не було зворотного.
- Після того, як ми в фазі, ми ще не робимо. Рух і дія.
- Гарні фотографії хороші, але легко втратити фазу. Так само легко падають. Що таке, ви втратите свідомість і занурте в самий звичайний сон.
- Виконайте свої цілі чітко, не відволікайтеся від пейзажу мрії: якщо хтось впав, не підібравши його, розбити його або опустити - не намагайтеся її зафіксувати. Це невеликий сон і втрата свідомості.

Що може розчарувати вас
Ви думаєте, що це панацея для всіх питань у вашому житті? Ви можете попросити «Найбільш важливі питання життя, Всесвіту та Всесвіту», але відповідь буде набагато розумніше, ніж «42». За словами автора книги «Ми можемо отримати інформацію, яка перевищує наші персональні знання за кілька тисяч разів». Звернувшись знову? Я шкода. Я не маю на увазі.
Але з іншого боку, ви можете отримати 1,000 разів більше інформації, ніж у вас є. Ніцца? І якщо ви вважаєте, що ви також можете дізнатися і збільшити все це, то ваші здібності будуть розмножуватися від 1000 кожного разу. Імовірно, неприємність полягає в тому, що якщо мозок знає відповідь, вона не має знань у вашому розумі, щоб транслювати відповідь таким чином, що ви можете. І це означає, що на дивані і стати найрозумнішою особою не вийде. Ви повинні працювати, працювати і працювати над собою.
р.

Можливо, це один з ключових слів до вашого процвітання і розвитку, можливо, ще один з моїх невідповідностей. Але після намагань один раз не можна забувати і забити.

Ще одна точка, яку я пам'ятаю з першої картини до посту, є груповими сни. Не існує чітких доказів або проти Якщо фантастика автора сценарію, або дуже високий рівень практики, але можна дати відповідь на це питання.

Про в'язання і глибину сну я можу сказати це: якщо ви йдете до сну вві сні, то ви будете вибити, так як фаза не дозволить розслабитися. З допомогою снодних таблеток я не спробую, але я не бачу точку, швидкість мозку в неспішному соні буде різним, тому час в неспішному соні не буде протікати більш повільно. Незважаючи на те, що в кіно є істина, тому що час здається більш простягається. Але це більш пов'язане з суб'єктивністю сприйняття часу – ми зазвичай відраховуємо її від подій, які відбувалися, і вві сні 10 хвилин пішки перетворюється в мілісекундний рух, а подібні сонні артефакти роблять власні коригування до сприйняття часу. І можна змінити простір без будь-яких снів - просто закрити очі, введені і відкриваються в новому місці (прочитати про цей метод самостійно).

Кількість місць
Я не можу сказати про все тут, тому деякі речі були залишені позаду: це способи переміщення в космосі, а деякі методи отримання інформації. Прямі техніки не повністю покриті, тому що стаття не однакового рівня. Ви можете знайти все це в оригінальному кольорі.
Головне питання «перевірити чи не вірити» – не вірити. Я не хочу, щоб хто-небудь вірив, добрим. Це практика. Він позбавлений будь-якої філософії, щоб дозволити кожному використовувати його. Ці техніки не вимагають ін'єкцій готівкою або групових заходів. Я сподіваюсь, що ніхто не робить його. Справа чисто індивідуальна.
Це, ймовірно, це. Я не знаю, як довго і мій карма буде тривати, але це довгий час. Але принаймні я спробував розповісти про можливості нашого мозку в умовах практичних програм.

P.S. Пост живий, приймаю всі зміни і доповнення. Не має філософії.
Оверлок – бо він піднімає частоту мозку (близько 40 Гц).

Джерело: habrahabr.ru/post/219819/