Люкідські мрії, REM сон і remee маска - ви можете контролювати ваші мрії?

Ночівля, я познайомлю вас з історією глуздого мрію, ключовими фігурами в науці, які приступили до відкриття швидкого сну, або РЕМ, і коротко поділитися своїм досвідом лютих снів з маскою Remee.

Добрий вечір!

Підземелля

Сон діляться на два етапи, одна з яких є парадоксальною, не синхронічною, швидкою, або РЕМ, акронімом для швидкого руху очей, і це така стадія, яка була захоплена науковцями з середини минулого століття.

Дослідження, яке ініційовано американським професором Наталієм Клейтманом, продовжується в цей день, і залучають до них цілі асоціації, дорогі обладнання та тварини. Так, варто сказати, що зараз вчені переїхали на кішки, щури і мавпи в спробі пояснити феномен.

свінгери

У 1953 році, коли Клейтман вже навчав випускників. І один з них, а також наставник з російськими коренями Євген (Еугенський) Асерінський помітив швидке рух очей при перегляді сплячого чоловіка.

р.

Електроенцефалограма та фази сну REM (загальна)

Однак деякі біографи Клейтмана вважають, що інтерес до фази сну він завдав вітчизняну роботу 1926: «Періодичні явища у снях у дітей», що розкриває суть експерименту по немовлятам від 2 місяців до 2 років, а зокрема говорили про швидке дихання, рух очних яблук і загальної активності у сплячих малюків.

Американські дослідники цитують інші «ресурси» відкриття Клейтмана, зокрема, в колективній роботі Асард Рофарг, Вільяма Демента, Йозефа Музіо та Чарльза Рибера з 1962 року, спостереження за Георгієм Термулл Ладом, відомий психолог 19-го та початку 20-го століття. Вважається, що в 1892 році він побачив цю фазу сну, і відразу ж запропонував, що дослідники зараз хвилюються. Ладда вважала, що мрії приходять в REM! Здавалося б, що очі його рухалися, але, на його думку, вони завжди шукали десь.

латина

З Клейтмана і Азерінського нитки веде до одностороннього студента останнього, Вільяма Демента, який просто наполягав, або продовжив точку зору Ладда, зв'язуючи фазу сну РЕМ з моментом приходу снів.

Вільям Демент.

Хочу сказати, що за ряд причин не можна довести це, але теорія поширена. Зокрема, велика спроба роз’яснити це було зроблено у 1997 році науковцями W. Zhou та W. M. King. У роботі було приурочено рухи очей і заявляли, що не координували сакади. Що таке, під час сну людина може спостерігати в різних напрямках.

Рух очей при РЕМ

За підтримки Крістіана Гільміналу. Намагалася знайти зв'язок з психічними та фізичними розладами, визначити закономірності між фазами сну, людською діяльністю при сонних і дихальних захворюваннях, серцево-судинних розладах.

У результаті співпраці двох науковців було розроблено термін «обструктивного синдрому апное сну», або респіраторні затримки в соні, а також «Апнеа-Гіпопена Індекс». По-перше, психологія та філософія дещо поступилися «реальній» медицині, а аналітика сну стала помічником в діагностиці серйозних захворювань.

Паралельно з дослідженнями в Сполучених Штатах, робота була проведена в інших країнах, а центральна фігура в Європі для вивчення сну була визнана Мішелем Йовве (Ювєт), ранні роботи яких характеризуються підвищеним «романтичнимізмом». Він намагався підключати необхідність мрії з існуванням людини як людини. У 1959 році він провів перший експеримент на кішках, а сьогодні в Росії краще відомий як автор роману «Замок Мрії».

свінгери

Багато оригіналів працюють в цей день, Клейтман, живі 104 роки, загиблий в 1999 році, за роки свого випускника. Євген Азерінський помер у 1998 році після нібито падлогу під час руху.

Мішель Ювєтт, Вільям Демент, Наталія Клейтман та Євген Асеринський

В даний час дослідження продовжується і глиблюється, переважно завдяки розробці технології. Однак спроби мозку проаналізувати мозок ще не успішним. Однак, судячи заголовками статей, вчені зосереджені на більш точних задачах, намагаючись вивчити окремі частини мозку, хвилюючі дуги, кут очей під час фази РЕМ і т.д.

Два журнали, присвячені лише проблемам сну, приходять на думку наукових публікацій: «Журнал дослідження сну» та «Мрії та біологічні ритми», один з яких публікується Європейським товариством з досліджень сну, другий японським.

Журнальні чохли

Сонце для тіла

З дитинства я почув, що сон добре і мозок відпочиває в сонці. Тепер я мав швидкий погляд на деякі роботи, я розумію, що це не зовсім. Особливу увагу приділено тому, що мозок дуже активний під час РЕМО. У одному з робіт 2005 р. М. Steriad навіть припускає, що занадто багато активності можуть розвиватися в судах, ймовірно пов'язані з активацією «та хвилі», відповідальних за творчість, пам'ять і творчість. Такі хвилі відповідають за «імпульсивність», а фаза сну РЕМ характеризується тим, що людина не несе відповідальності за активність м’язів.

Хвиля лопається в мозку, особливо помітні в візуальній корі головного мозку і провокують «рапідний рух очей». За даними дослідження, амплітуда хвиль впливає ацетилхолін, і тому деякі вчені вважають, що знепідготовлення людини фази сну REM може викликати хвороби Альцгеймера і втрати пам'яті. У деяких випадках лікарі навіть вдаються до ін'єкцій.

В цілому активність нейронів у мозковому суглобі під час сну бере участь у Блакитному плямі, «чуйний» для норадреналіну, що пригнічує РЕМ.

Зв'язок між про та конічними нейронами доведено Робертом Маккарлі та Алланом Хобсоном, який фактично стверджує, що взаємодія нейронів є фактором «пуш» з однієї фази сну на інший, і кожен з них неможливий окремо.

Це підтверджується нелюдськими спостереженнями, зроблені на тварин: коли синє пляма знищується, сон РЕМ пригнічує, наприклад, у кішок.

Рух очей котів під час швидкого та повільного сну

Трохи пізніше, Мішель Джоувет висловив схожу ідею про «брухтину» снів, провокуючи, що ацетилхоліну під час РЕМ проявляється в більшій концентрації, ніж під час променевості і «конфліктів» з Блакитним Spotм.

Це не просто мозкова активність, яка розглядається як ознака РЕМ. Зазначимо, що ця фаза може супроводжуватися нерегулярною частотою серця, тиском, диханням, температурою тіла та низкою інших характеристик.

Фаза може супроводжуватися анонімами м'язів, частковим паралічом, при цьому їх нормальна робота пов'язана з фазою сну глибоко, і це глибоке сон, що облікові записи для випадків сну.

Вплив фази РЕМ на організм розглядається через призму інших сфер медицини, зокрема психології, а також інших наук, таких як філософія, культурні дослідження.

Більше і більше науковців дають можливість РЕМ функції стимулювання пам'яті, розвиток творчих здібностей, а також «коректний» сон з «коректним числом чергування» фази вигідно впливає на ЦНС. У той же час «виход» слід розуміти у дорослих як 25% РЕМ, або 90-120 хвилин на ніч, у дітей – 50%.

Людські мрії

Як уже згадувалося, вважається, що фаза РЕМ супроводжується снятами. Ця гіпотеза розроблена Mark Solms, яка стверджує, що люди, які були пробуджені під час сну REM, більш точно відірвати свої мрії, пам'ятайте більше деталей. Ця ідея стала можливою для того, щоб розповісти ще про великодні мрії, з наукової точки зору.

По суті, походження концепції «великогабаритної мрії» слід шукати в давнину, а зокрема у своїй книзі «Хіпнагогія» у 1987 році Андреас Мавроматис цитат Арістол.

195154

аристотель

Стародавнє сприйняття сну дуже сильно залежне від вірувань, а основні філософи часу спробували зв'язати мрії з можливістю самотності проявлятися, його волі, які можна знайти в Одиссеї дому і в Theogony of Hesiod. За останніми сниться Гипнос - брат Танатоса, а з'єднання між смертю і сну має бути чітко зрозумілим. Тож одна з «функцій» сну в давнину культуру може стати спробою довести і пояснити життя після смерті, у зв'язку з яким великодні мрії були дуже важливими, а люди, які переживали їх, були завищені як пророки! Особливо поважними були ті, хто не мав досвіду.

Що б це було, насправді ... Але Арістол зробив перше спостереження, яке бачення в снях виникає від сенсорів. У своїй роботі На Dreams він критикує, що речі, які сприймаються почуттями, залишаються в пам'яті навіть коли вони фізично відсутні. І ці образи, на його думку, і бачить людину уві сні. В той же час, замкнена фраза йде на: «Що відбувається в таких випадках можна порівняти з рухомими частинками», тобто виходить, що фаза REM сну і її властива нейронна активність описані в давні часи в простому термінології.

Аристотль вважає можливість людини, яка знає про свої мрії, але в той же час в його естетиці, мрія – різновид «фантазму», який виникає тільки при наявності сенсорного досвіду, а отже, за філософом, деякі повністю позбавлені можливості мрії, зокрема, дітей, при цьому до старі нічні бачення «прогрес».

Термін похилий сон був покочений голландським психіатрист, у листуванні з Хессею та Кропоткіном, почався як лікар-учасниця алкоголіка. На ранньому етапі його теоретичних досліджень він був вплив на філософію індуси, звідки він «ображений» до концепції приглушення. Концепція пов'язана з індусистизизмом і буддизмом, в якому yogis reside.

Увійти

Стаж лютих снів описаний в культі «Релігії доктора» Томаса Брауна (1605 - 1682), де сам сон нерозривно пов'язаний з іншим світоглядом і божественною присутністю, а автор неодноразово подякував Богу за прекрасні мрії.

У щоденниках різних людей часу ви також можете знайти показання, щоб отримати задоволення від участі у власній мрії.

Коричневий

Продовжуючи цю традицію, багато не тільки почали досліджувати можливість похилого сніву, але й стали тим, що тепер ми будемо називати «помічники» на задачі. 20-річний досвід роботи в його дослідженнях на соні був опублікований в 1867 by Marie-Jean-Leon, Marquis d'Hervi de San Denis.

Невідомий синолог і перекладач його часу, ймовірно, переживаючи вплив східної культури, став відомий дослідником мрії. З 13 років він переконує його, що навчився контролювати їх і демонструє, як це сталося в особистому досвіді.

Сан Денис

В даний час, можливість похилого сни вважається скептичною, а ряд науковців, хоча вони не заперечують її, але кажуть, що єдиний спосіб перевірити його просто вірити пробуваний!

Цей погляд ділиться аналітичним філософом Норманом Малкольм, який приділяв велику увагу проблемам пам'яті та сну в його письмовій формі. Скептицизм стебла з методології, зокрема, погляду, що будь-який результат всупереч поширеним почуттям є помилковим.

Критизм був також від «старої школи», зокрема, д. Хобсон зазначив, що все, що називається lucid мрії більш логічно приписується до спеціальної версії медитації.

Хобсон

Упродовж десятиріччя пророки та мінуси проаналізували Celia Greene, і вона уклала, що приглушені мрії дуже схожі на так звані помилкові пробудження.

Через десять років британський вчений Кат Хеарн вперше провів наукове дослідження великогабаритних снів з використанням технології, під час якого він підтвердив, що: спочатку людина мріє, по-друге, він може контролювати його, і по-третє, сигнали, які надсилаються тілом всередині, можна дізнатися, щоб контролювати і реагувати на них.

На основі узагальнення існуючого досвіду Павла Толея, німецького професора психології у 1980 році. Толі почав своє дослідження снів, намагаючись довести, що мрії кольорові.

долі

Прикмети просвітлення сьогодні такі:

• Людина усвідомлює, що він гасить і все зникне на пробудження.
  • Люди можуть приймати рішення у сну.
  • Людина може брати участь або спостерігати
  • Людина пам'ятає, що відбувається уві сні
  • Людина усвідомлює себе і його дії
  • Людина знає про світ

Також, згідно з науковцями, лютідні мрії асоціюються з підвищеною концентрацією уваги, а є ще один плюс у кармі спостереження за фазою РЕМ.

На сьогоднішній день ключовою цифрою в області люздових снів називається Стівен Лаберге, екс-фізик і тепер парапсихолог в Stanford.

Медична підтримка великогабаритних сонних досліджень доступна для ряду причин, але найчастіше відзначається, що цей тип сну дозволить людям з кошмарами більш легко відчути стреси ночі. Як наслідок, за даними вчених, це дозволить уникнути депресії, суїцидних тенденцій і т.д. у спеціальних випадках.

свінгери

Індивідуальні спроби запровадити людину до стану свідомого сну дуже неоднозначно нагадує гіпноз, а зараз ця методика активно використовується в різних сферах психологічної допомоги, до лікування алкогольних та наркоманій.

Ліричний відступ

По-перше, сенс сну в житті людини дуже збуджений філософ, письменники, поети, художники, а якщо не сказати, що сон є своєрідним «концептом» в мистецтві, то обов'язково потужною художньою технікою.

У школі кожен написав есе на тему «Мрії Вери Павловни», в «Грумі» він уві сні, що кримінал виявлений, «Життя – мрія» Каледона пам’ятається шанувальниками іспанської літератури, а Шекспіра «Сонник нічний сон» запам’ятовується англійською мовою.

Письмені так звикли нас до того, що незалежно від того, як трагально розвивається сюжетна лінія, ви завжди можете «записатися» все, щоб спати і пробудити героя в фіналі. Пам'ятайте, що Діксен "Різдвяна пісня в прозі" з перетворенням Скроуж в фіналі? Іноді, як і в романах Кафки, надія на сон не виправдана, незважаючи на абсурдність і нереальність чого відбувається. І іноді в "Перетворення", все починається з нього: "Пробудження одного ранку після неспокійного сну Грегор Замза відкрився ..." і так далі. І Оле-Лукой Андерсена майже хабарнник наукових досліджень Павла Толі.

Іль: Андерсен, Погорельський, Кафка, Хоффман, Дікенс, Каррол

Найкогнітивніший метод «Слеп» у фантастики, я думаю, після Е.-Т.-А. Гофман. Характерними ознаками своєї «свіжі» визначаються на «Золотому поті», коли герой здається бачити мрію, прокидається вгору, але він зберігає деякі деталі з мрії. І студент Ансельм і Вероніка відображають на цьому, згадуючи стару нічну подорож до старої жінки. Або не кошмар.

У російській романтичності необхідно викликати Погорельський з «Чорною куркою, або підземними мешканцями», а якщо говорити про казки в цілому, то найяскравіші мрії я бачив, звичайно, «Аліса в Wonderland».

Реме

На цьому з'єднанні медицини та філософії в наш час з'явилася маска Remee, назва якої походить від позначення фази REM сну. Компонент «медика» полягає в тому, що маска розуміє яку фазу сну, яку ви перебуваєте, і входить в період сну РЕМ. Філософія - магічні діоди, які обережно турбують вас і дозволяють контролювати ваш лютий сон.

Заробляючи кампанії Remee, звернувшись на Kickstarter і виріс більше половини мільйонів доларів на бажаний 35,000. Самі розробники дуже творчий підхід до опису продукту, вони згадують Aristotle, скажуть, що таємниці сну намагаються вирішити протягом століть, і просто сьогодні є можливість проникнути в сон і відчути незламні враження від lucid dream.

Серед інших речей, базова інформація дає шаблон сну, розділений на фази і згадує Laberge, який я говорив про трохи раніше.

Таким чином, за словами творців, флікер діодів повинен відбуватися в фазі сну РЕМ, найбільш ймовірний період, в якому людина мріє, і за допомогою сигналів, ретельно і не дозволяючи прокидати, перенести свою свідомість з режиму «перегляду» до режиму «контролю».

Комплекти

Маска Remy продається в дуже компактній коробці і поставляється з інструкціями в англійській мові. Все, що написано, можливо, ви повинні знати тільки те, як вона включена і що необхідно вносити зміни в налаштування.

Головна

Маска виконана в впізнаваній формі і має розміри, які повинні відповідати будь-яким спальним місцем. Регульований ремінь дозволить закріпити маску на голові будь-якого обсягу.

Сам ремінець досить м'який, але у мене виникали проблеми цього характеру: пояс, висуваючи волосся, «клегень» до вух і натерти. Через скручування голови під час сну він в якомусь виді руху, що викликало деякі неприємності вранці. Інтемпти, щоб уникнути цього, наприклад, для зміцнення, затягування, іноді спровокував головний біль.

Що важливо оцінити досить уважно, скільки в індивідуальному випадку потрібно затягнути ремені Remee, щоб з одного боку - не втратити, з іншого - не викликати дискомфорт.

Зміст

Пристрої маски видається просто: пара фотосенсорів, акумулятора та двох кнопок: на / вимкнення та контроль. Щоб перевести Remee в програмування, потрібно тримати останні протягом декількох секунд до того, як diodes flicker зліва, а потім протягом декількох секунд, не зупиняючись, поки швидко мерехтіння. Ібід. Ліворуч.

Я не скажу, що вміст дуже легко, оскільки інші відгуки пропонуються, але ви повинні це зробити принаймні один раз на місяць для гігієнічних причин.

На спині, всередині, насправді весь секрет: три діоди для кожного очей.

Програмування

Маска запрограмована з комп'ютера. інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сайту, де можна встановити затримку сигналу і параметри для «затискання», допоможе вам знайти свій варіант. Це дуже багато роботи.

Не вдається знайти «добрий» мерехтувальника відразу, а деякі приймають з тижня до місяця, а інші, судячи за відгуками, відмінно управляти своїми мріями з налаштуваннями за замовчуванням.

На сторінці налаштувань ви побачите поради та приклади, і єдине уточнення, яке варто подарувати: змінити заводський акумулятор, тримати маску ближче до монітора, а яскравість останнього максимуму.

Габаритний зображення

Ви можете змінити як всі точки, так і окремо затримку, мерехтіння, яскравість, і якщо час показує, що налаштування успішні, ви можете поділитися з друзями.

Що запам'ятовується налаштування, ви дізнаєтеся сигнали на масці.

р.

У процесі ви будете тримати маску близько до монітора і двох прямокутників в чорному і білому спалаху перед вами. Під час дії діоди на масці також повинні реагувати.

Всі символи легко сприймаються.

Мій досвід.

Це моє почуття. Я використовую Remee більше тижня, і я був більш важливим для мене, щоб спробувати все, всі налаштування вночі і протягом дня. В цілому, це позитив, що ви можете розповісти про дружину і дітей, які ви пішли працювати і піти на ліжко, і тест гаджети уві сні я насолоджувався з Reston.

• Яскравість мого варіанту була середнім.
  • У флікерстві, пульсації, не гладкі переходи.
  • Початок сигналу найбільш доречно з налаштувань за замовчуванням, якщо мова йде про нічний сон.

Вона відчула, як маска була «прокинулася, не даючи мені прокинутися». У мене не пов'язані сигнали, які я бачив уві сні, але я знав, що щось відбулося і моя увага була якось активована, я принаймні уважно дивився сон.

Майже всі мрії я бачив на тижні, я тепер можу зрозуміти досить високу точність. Кілька разів я поспілкував з друзями на Facebook. Кілька разів я мав можливість приймати рішення: піти в аптеку для медицини, коли моя дружина мала головний біль в театрі або просто йти додому.

І знову, ви не повинні вірити мене. Ось як я відчуваю про роботу з маскою. Я не дуже приготував сон, тільки раз спробував "відтворити атмосферу" дощу з цим.

Під час денного сну вдалося відреагувати лише 1 з 3 разів. У той же час я передав маску в режим «Дрем» з параметром попереднього сигналізації.

У фіналі я додаю, що незважаючи на те, що маска дав свою назву на фазу РЕМ, здається, що вона не реагує на рух очей дуже добре, але відрізняє фази сну, перетворюючи голову. Це, не існує багаточутливого датчика: він замінюється регулярним гіроскопом або чимось схожим. Подібно до того, як Люмо ліфт відрізняє ступінь відхилення від позиції.

Сьогодні і пара днів на нашому сайті буде промокодом для знижки 900 рублів на Remee.

Купити маску зі знижкою, потрібно буде ввести в кошик в спеціальному полі - Клейтман - ім'я вченого з коротким поворотом, а також, оскільки мова йде про зміну акумуляторів, від мене особисто до маски я прикріплюю запас.

На цьому я кажу вам, гарне вечір і хороші мрії!

Купити маску Remee

Джерело: geektimes.ru/company/medgadgets/blog/249384/