Пожежність персоналу: Чому це небезпечно для роботи з кимось

Повільно бореться з проблемами все своє життя постійно.

свінгери

Яка ваша найбільша помилка в бізнесі? й

Якщо я запитав, “Що ваша найбільша помилка в бізнесі?” відповідь буде дивувати багато. Найдорожчіша помилка, яку я зробив багато разів, не втрачаючи працівників (вартість затримки мені багато!).

Довгий час я думав, що це моя особиста проблема. Я зустрілася з аналогічною ситуацією в багатьох компаніях.

Більшість менеджерів, які здавалося б, об'єктивні причини (у разі, якщо ми зустрінемо з причинами нижче) мають людей, які давно необхідні для пожежі. Уважність полягає в тому, що ці співробітники продовжують відвідувати робоче місце і довести збитки компанії, а менеджер не знає з якої сторони їх підходити.

«Тимчасне заморожування» як спосіб уникнути проблем

Я хотів би «заморожити» ситуацію. Він дав черговий шанс працівнику і зробив десятий «останнє китайського попередження». Який менеджер не сподівався, що під впливом довгих бесід та персуацій, підлеглість скоригуватиме ставлення до роботи? Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви розумієте, що майже всі пішли через це.

Але час недорогий. «Тимчасне заморожування» щелеп з надзвичайно неприємним болем. Якщо це сталося пізно, то, швидше за все, вже з значними втратами для вашої компанії/дайвінгу та зіпсованих відносин з вогнем.

679,70047

Багато менеджерів віддають перевагу проблемам з заморозками, віддаючи перевагу вирішувати проблеми в майбутньому.

Чому це відбувається? У певній точці, суглоби працівника накопичуються так багато (не дивно, що ми хочемо вогонь цієї людини), що лідер буквально досягає точки кипіння. Якщо він довго переносить «заправки» та/або «знижкові заходи» своєї підлеглості, то один день остання соломка знизиться – лідер перервуться в хутрі!

Він часто вимагає підлеглості залишити відразу. Наслідки цього поділу для лідера і підлеглих досить передбачувані:

• Вони беруть участь у «еремії» (і це відбувається, що подальше співробітництво у форматі проекту або одноразової роботи вигідно для обох!).
  • Вони псують репутацію одного: відхилена людина розповідає про всіх «наскільки лідера є найважчим і несправедливим», і він в свою чергу розповідає всіх «наче підлеглість – це найяскравіший і непристойний. й
  • Ситуація можлива при залученні юристів та органів державної влади з обох сторін. Потрібні сказати, в такому випадку юристи зароблять найбільшу кількість.
Низький рівень управління

Основна причина того, що відбувається, незалежно від того, як гіркий він може звучати мені в той час, є низькою управлінською кваліфікацією лідера. Після того, як працівник весь час, коли ви «пропонували» йому, подумав, що він вигідний компанії, і тепер ви відчуєте його «до могили життя». Але замість того, він отримує раптову відмову, і навіть з відтінками і загрозами.

Покажіть мені, що ви не дали зворотного зв'язку працівника про реакцію та зобов'язання, які ви зробили? Ви ігнорували зміну поведінки працівника для погіршення? Після того, як ви зрозуміли, що ви не змогли «фіксувати» його, ви залишаєте йому працювати над Вашою компанією замість його випалу?

Не має сенсу виглядати менеджера в дзеркалі.

Але все ж хочеться думати, що це «виграшний» робітників, які є винними. Ми висловили їх тут, «загублені», допомогли, пробачити, давали шанси і т.д., і вони їдуть до нас, і навіть прагнути зробити більш непристойним перед виходом.

До тих пір, поки ваші співробітники повинні бути невиліковними, це те ж саме станеться для всіх новачків.

До тих пір, поки ваші співробітники повинні бути благними, така ж ситуація буде повторюватися з усіма новачками, свого роду «День гороха» (див. фільм того ж назви) для лідера.

Що робити? Шукайте 10% людей, які добре працюють під будь-яким менеджером. На запитання: «Чому вам потрібно? й

Або ... Поліпшити навички управління. Рекомендую від роботи Олександра Фрідмана та Володимира Тарасова.

Так, часто виникають ситуації, коли менеджер бажає, але з об'єктивних причин не можна відпустити його підлеглість, хоча він має повноваження робити так, і / або має повноваження підняти питання про звільнення до вищої (якщо у вас немає таких повноважень, ви не є лідером).

Що заважає голові своєчасного звільнення підлеглості

Чому не може бути менеджером? Які причини, які перешкоджають його зробленню?

1,1 км Не можна замінити

Важлива і серйозна причина Генерального директора і для всього бізнесу: «Цей працівник просто не можна замінити.» Як ми вогнемо його, якщо він незамінний?

2,2 км Сережка – це патологія, має кредити та маленькі діти.

Це патологія, щоб отримати вогонь. Працівник має маленькі діти, кредити, безробітна дружина/людо, іпотека. Так, є можливість відмовити в тому, що менеджер залишає за собою право надати працівнику можливість забезпечити сім'ю як пріоритет.

Часом роботи співробітника «індиспензивного» повинен бути буквально «попередньо» від його робочого місця.

Є два хороші речі про цю тему:

(1) «Не робіть чоловіка краще, але краще». Продовжуючи працювати з людиною, ви заохочуєте їх бути низькоосвіченими і можливо руйнівними.

Результатом такої роботи буде зниження кваліфікації, бізнесу та моральних якостей працівника. Привітання, ви робите послугу «класичний ведмед» і іноді ставимося до майбутньої кар’єри людини!

Якщо ви так поповнені, дайте працівнику при пожежі гроші, щоб приховати свої витрати під час пошуку роботи. Загубив бажання?

2) «Не добре знежирене непристойне». Ви будете свідки цього, коли у вас є особа.

3. У Прийміть вогненну рубіж (займає алечу)

Ситуація, де є ризик, який при ініціюванні звільнення людина підніме алею, буде агітувати і встановити команду проти керівництва, скаржиться на деякі екземпляри, не є некомерційним.

По суті, готовність працівника до протистояння Вам як менеджера з неетичною методикою нічого не є класичним. Ви зрозуміли, як співробітник, так і персонал, який ви не погоджуєтесь з шантажами.

Подумайте заздалегідь про шкоду, що цей співробітник може викликати і ваші дії, щоб запобігти його. Потім приступайте до звільнення.

4. У Підлеглість – це наш родич або ми знайомі з ним.

Дуже складно вогнети родича. Як тільки менеджер намагається зробити це, ситуація буде дуже швидко впливати на сімейні відносини, а не тільки з підпорядковуванням себе (запитання про винахідливість: «Як буде відмова мати-в-праву або батько-в-законі впливає на відносини з дружиною?»).

Робота з родичами – це псується з багатьма «плеасантними», але цілком очікуваними проблемами.

5. Умань Кандидат до звільнення - душа команди

У команді, що кожен починає працювати більш радісно, а жарти чуйні, і цікаво слухати історії.

Що робити? Де є занадто багато сміху, серйозна робота зазвичай забута. Необхідна частка гумору також в серйозних професіоналах. Ви навряд чи потребуєте позицію «йок» в одиниці, яка є прикладом поверхневого ставлення до роботи. Тепер приступайте до звільнення.

6. Жнівень Немає бажання (лазність) і часу для пошуку нового працівника

Як ви знаєте, є кілька хороших фахівців на ринку праці. Поточна система освіти, очевидно, не справляється з потребою ринку якісних фахівців.

Для багатьох менеджерів, пошук нового працівника – історія. Необхідний: час, ресурси, гроші, нерви! Вакантність повинна бути опублікована, потім отримати доступ до бази даних резюме, знайти час спілкування з тими, хто не підходить, і багато іншого.

10 книг, які надихнуть

9 Правила фінансової грамотності

7. Про нас Новий працівник може запитати більше грошей.

Я особисто відчув таку ситуацію. Працівник працював під «правою на замовлення» (як було прийнято) за заробітну плату нижче ринку на 15-20 тонн. Я задоволений результатами цієї співпраці? Абсолютно немає. На жаль, ми далеко від друзів. І ось чому: знаю, що «підплатити» йому, я вимагав менше від нього і зробив концесії.

Важко, хто вірить, що «не таке, як золото. й

Відомий говорить: «Ви не можете платити мені стільки, скільки я можу працювати погано. й

Що робити? Запитайте будь-який працівник, щоб дати 100%. І якщо він не готовий до цього, подумайте про зміну мотивації (в тому числі грошей), або скажи його.

Я сподіваюся, що ви закінчили читання цієї статті з думкою: «Це вигідно для всіх сторін, щоб звільнити співробітників на час».

Автор: Євген Севастианов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: openstud.ru/blog/for-businessmen/dismiss-employees-threats/