10 міксів працюють на самоті

Є кілька міфів про підприємництво (особливо серед людей, які працювали у всьому житті). Я вирішив відхилити ці помилки.

Я почав свій перший бізнес після закінчення коледжу (у грудні 1993 р.) і не працював з дня. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

1,1 км Тим, хто працює за себе, працювати більше часу Дійсно, багато підприємців працюють більше співробітників. Деякі люди люблять свою роботу так багато, щоб вони втратили час і працюють багато годин в часі, не знаючи втоми. Побудувати бізнес-процеси, щоб їх присутність на роботі стає необхідною. Вони обидва зробили свій вибір навмисно.

Багато підприємців починають свій бізнес, надаючи дохід тільки під час своєї роботи. Зазвичай на основі погодинної ставки. Наприклад, якщо адвокат вдома, він не отримує ніяких грошей.

Не існує права, який вимагає запуску бізнесу, як це. Якщо ви створили бізнес, який тільки заробляє гроші, тоді як ви працюєте, ви дійсно найняти себе. Я бачу підприємництво як побудови системи. Ви будуєте систему, яка створює дохід для вас. Ви контролюєте його функціонування. Він схожий з золотистою гускою кладуть золоті яйця.

Таким чином, кількість часу, коли ви витрачаєте на роботу, залежить тільки від типу бізнесу, який ви обираєте. Якщо ви не любите працювати, ніхто не змусить вас це зробити.

2,2 км Це одна з улюблених казок Михайла Гербера, авторка «Одно знову на електронні міфи» та інших робіт на тему. Звичайно, ви можете побудувати бізнес, а потім продати його в цілому, або шляхом видачі акцій. Але ніхто не зажадає, щоб зберегти його. Насправді, це чудово прийнятно для побудови бізнесу, зробити це одночасно, а потім вбити його.

Як підприємець, ви маєте право створювати будь-яку бізнес-модель, яку ви хочете. Ти майстер. Ви можете побудувати бізнес, а потім продати його. Якщо ви просто хочете додаткове джерело пасивного доходу, це штраф. Не існує такого правила, що змушує вас будувати монументальний бізнес за деякими канонами.

Багато людей, які займаються бізнесом з часу. Вони створюють бізнес, розробляють його на деякий час, а потім продають або закривають його. Після того, як вони повторюють процес.

Ви також можете запустити кілька компаній одночасно. На перший погляд, це може здатися, але якщо у вас є більш ніж 10 років досвіду управління бізнесом, ви не встигнете запустити інший джерело доходів. Це досить прохолодно, якщо ви переборщити його.

3. У Підприємець має більші ризики, ніж найманіша безпека праці – це наслідок контролю та роботи для себе дозволяє контролювати ситуацію набагато краще, ніж працювати на прокат. Коли ви працюєте для себе, ніхто не може вдатися до вас або погасити вас. Що ви думаєте, є безпечніше - володіючи джерелом доходів або орендувати його? Очевидно, що володіння є більш безпечною.

Якщо ви терміново повинні зробити гроші, і ви працівник, ви будете мати проблеми. Але якщо ви є власником бізнесу, який керує усіма його активами, ви можете перенаправляти ресурси і збільшити дохід в будь-який час. Управляти бізнесом дуже важливо.

Працівники – це ті, хто бере на себе ризики. Якщо ви почуєте «з пожежою». Бізнес-власник ніколи не почує слів.

4. У Робота для себе полягає в наданні всіх ваших яєць в одному кошику Запитайте себе, «Як багато людей, які я повинен захотіти втратити джерело доходів?» Для працівників, як правило, достатньо. Якщо Ваш роботодавець вогневий, ваш дохід припиняється негайно. Неважливо, незалежно від причин, ви залишаєтесь без життя. Це те, що це називається збереженням всіх ваших яєць в одному кошику.

Під час роботи для себе ви можете легко паралелювати фінансові витрати та мінімізувати можливі ризики. Ви контролюєте кількість і якість вашого доходу. Відсоток від тисяч клієнтів, які розкидані по всьому світу, набагато надійніше, ніж перекриття на одній заробітній платі.

Ерин і у мене є близько 10 різних джерел доходів для двох осіб. Ці прямі продажі, продаж через партнерів та дистриб'юторів, рекламних надходжень та роялті, дохід від партнерських програм, консультацій та ін. Навіть якщо наш головний джерело доходу раптом зникне, ми залишимо поплавку.

5. Умань Робота для себе передбачає постійний стрес Як правило, стрес викликається нездатністю, щоб дати закінчення. Чи працюєте ви самі, або ваш дядько. Але інші речі рівні, самозавдячення здається менш стресовим для мене, оскільки це забезпечує більше контролю. Займіть контроль за часом і ваше життя викликає стрес. Якщо ви не можете сказати, уникаючи стресу набагато простіше.

Якщо ви встановите цю мету, ви можете побудувати свій власний бізнес з дуже низькою ймовірністю стресу. Ви можете перетворити офіс в комфортне місце для роботи. Ви можете вибрати зручний графік роботи. Якщо ви відчуваєте збільшення напруги, ви завжди можете взяти перерву і відпочити. Ви не хочете зробити це.

6. Жнівень Якщо ви є власником бізнесу, ви маєте право відмовити у роботі з клієнтами. Деякі клієнти просто не варто нервів.

У 11 років, Ерин і у мене є тисячі клієнтів, і більшість з них – чудові люди. Але від часу ми відмовляємо від клієнта, оскільки ми не хочемо співпрацювати з цією особою. Не буває часто, але іноді це робить.

Прийміть критик себе, але я сердитися з грубістю, образами або загрозами. Деякі люди вважають, що твердження, боорішна поведінка може досягати будь-яких концесій в переговорах. Однак, я беру в інший вид: без судів, немає сервісу.

Якщо ви працюєте для себе, вам не доведеться працювати з людьми, які лікують вас як свиня. Відповідна робота з неприємним клієнтом, ви збережете себе з декількох подібних, які прийшли на його рекомендацію. Крім того, це так смішно, щоб відправити ігрант на своїх конкурентів.

7. Про нас Багато співробітників вважають, що спілкування з колегами в кімнаті куріння є насиченим соціальним життям. Звісно, спочатку здається привабливим, але дуже скоро він отримує нудну. Здається мені, що самозайняті люди, швидше за все, будуть залучені до значущих соціальних проектів. Вони роблять це принаймні від бажання підключатися з підприємцями і навчатися від їх досвіду.

Необхідна людина не повинна бути закритою і нездатною. Особисто я люблю повісити з підприємцями. Ці люди дуже активні і мають енергію, яка рідко зустрічається у співробітників.

Весь час роботи має на увазі деяку вбудовану соціалізацію, але чим ближче буде виглядати багато обмежень. У будь-який зручний для нього час працівник може бути пожежний.

Коли є стосунки між чоловіком і жінкою, це набагато зручніше, якщо принаймні одна з них, і бажано обидва, не потрібно йти до роботи. Коли я починав знайомства, я часто прийшов до свого дому вранці, і ми поспілкувалися з нею до ноону. Це прискорило розвиток наших відносин, і протягом трьох місяців ми почали жити разом. Мої підприємницькі кар’єри дозволили мені змінити свої пріоритети і поставити своє особисте життя перед роботою.

8. У Якщо власники бізнесу зробили все самостійно, то буде виглядати досить міцно. Виконується тільки ненадійність.

У журналі, але не редагувати і публікувати кожну статтю. Має колектив письменників, які приготують матеріали та редактори, які переглянуть їх. Erin спроектована і запущена система, і інші люди зберігають її.

Вам не потрібно розвивати власну систему. Ви можете скористатися тим, що вже було створено. Я отримую рекламний дохід від мого сайту, але більшість рекламодавців приходять через Google Adsense. Ми не беремо участь у розміщенні рекламних оголошень та не беремо на себе зобов’язань. Якщо мені довелося продати свій рекламний блок, я, ймовірно,... це занадто багато роботи для однієї людини.

9. Навігація Підприємець здається складним, тому що є багато вчитися на початку. Це бухгалтерський облік, податки, облік, юридичні питання, страхування тощо. Не так складно, як це здається. Просто знайдіть хорошу книгу на тему і зануріть себе в дослідження.

Не дайте занадто багато знань, щоб вам було. Більшість даних необхідно вивчити тільки один раз. Так, перший бізнес буде складно. Але другий буде бути дрібним.

Якщо ви влаштуєте все правильно на початку, не складе труднощів для підтримки такого бізнесу.

10. Щоб розпочати бізнес, потрібно багато грошей. Ви можете розпочати онлайн-бізнес, сплативши смішні гроші на домен і хостинг. Сума витрат не перевищує $100 за весь перший рік.

Коли я почав свій перший бізнес в 1994 році, я поставив близько $20,000. Гроші вибігли швидко, і це було гарним уроком для мене. Я хотів зробити це з мінімальними інвестиціями. Я витратив $9 на stevepavlina.com і вирішив, що всі інші витрати прийдуть з прибутку. За перші 4 місяці бізнес не принесв центів. Тоді гроші пішли повільно. За 22 місяців я зробив $ 9 000 на місяць. Я щасливий в результаті, але я все одно маю багато планів, тому це не обмеження.

Не кажучи вже про те, що будь-який idiot може запустити прибутковий бізнес з посівним капіталом, що дорівнює вартості квитка. Ви помітили, що мій веб-сайт називається «Персональний розвиток для розумних людей»? Якщо ви не повинні інвестувати останні гроші в перший бізнес. Забезпечення цін на людей є важливим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви вносите невелику кількість часу на створення початкового значення, а потім заробите повернення на кожну копію. Технології займає більшу частину роботи і робить її безкоштовною, і ви оплачуєте за результати.

На відміну від підприємців, працівники отримують лише один платіж за роботу. Це або фіксована сума або одноразова комісія. Решта грошових коштів, привезених продуктом, йде безпосередньо до роботодавця. Працівники дуже щедрі до свого роботодавця.

Я сподіваюсь, що я хотів би викинути деякі популярні міфи про себе. Більшість цих страхів не пов'язані. І, звичайно, єдиний спосіб зрозуміти сутність підприємницької діяльності полягає в тому, щоб випробувати її на собі.

Я зустрілася з багатьма самозайнятими людьми в моєму житті, і ніхто не з них скаржався на мене, що підприємництво було помилкою, і він шкодує, що він не займав роботу замість бізнесу. Навіть якщо їх фінансова ситуація не була хорошою. Саморозвиток – це потужні засоби саморозвитку, і часто успіхи отримують від використання навичок і знань, отримані по дорозі. Як і більшість підприємців, я хотів би дати всі мої бізнес-проекти, ніж знання та досвід, отримані під час їх створення.

Кредитний Стів Павліна

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.allstevepavlina.ru/10-myths-about-self-employment