Натхнення

Чи є у вас студент, пов'язаний з великими планами? Ви боїтеся робити це, тому що ви не вірите в свій успіх? Або можливо, ви не змогли протягом місяців або років на шляху до своєї мети, і зараз ви вирішили відмовитися? Далі це повідомлення для вас. Але не тільки для всіх. Натхнені!

Р

Стів роботи.

Маркетинговий геній, який створив відомий Apple і Pixar.

Більшість нас не чують голосу в наших головах. Ми просто вирішили, що наші батьки хотіли б, і люди навколо нас наполягали, що ми будемо робити багато грошей. Коли ми свідомо або несвідомо приймаємо це рішення, ми вислуховуємо тихий звук голосу в нашій голові. Ви часто зустрічаєте людей, таких як. Вони добре. Але вони не змінюють світ. Робота завжди була утрудненою людиною. Людина поспішає. Планування людини. Це не план для всіх, це його план, його шлях і його робота.

1 999 р.

На внутрішній голос:
Ваш час обмежений, тому не витрачає його на живий спосіб. Не впади в пастку стереотипів. Не дозволяйте шуму інших думок людей, які перенесли свій внутрішній голос. І найголовніше, відваги слідувати за серцем і інтуїцією. Вони якось вже знають, що ви дійсно хочете бути. Все інше вторинне.

На досвіді:
Не все було як романтичним, як він був написаний в моїх біографіях. Я не мав кімнати для гуртожитку, тому я скидаю на підлозі у кімнатах друзів, я отримував 5 центів пляшки Coke, щоб купити їжу і пройти 7 миль по всьому місту, кожен неділий вечір, щоб їсти нормально в храмі Крішни. Я йому сподобалося. І багато чого, що я прийшов по всьому, після моєї цікавості і інтуїції, було пізніше неоціненно.

На що повернулися:
Не боїться гасити. Я впала з яблука на 30. Ми найняти когось, щоб запустити компанію, але потім наші бачення дивилися. Дошка з ним і була з бізнесу. Яблука з яблука була найкращою, що може статися на мене. Постійне почуття відповідальності успішної людини було замінено простотою новачка. На наступні п'ять років я починав компанію NeXT, потім Pixar і впала в любов з дивовижною жінкою, яка стала дружиною. Ми створили перший комп’ютерний мультфільм, історію іграшок та Pixar, який став найбільш успішним анімаційним студією світу. А потім - Я пішов назад до Apple в будь-який час.

На роботу життя:
Якщо ви ще не знайшли свого бізнесу, подивіться на це. Не зупиняйтесь. Як і з усіх питань серця, ви дізнаєтеся його, коли ви його знайдете. Єдине, що тримала мене, щоб він був коханим. Ви просто повинні знайти те, що ви любите. Ваша робота заповнить більшість вашого життя і єдиний спосіб бути повністю задоволеним, щоб зробити те, що ви думаєте, це відмінне.

ОЛЕГ ТИНКОВ

Підприємець, засновник компанії Tinkoff, керівник Банку кредитних систем Tinkoff.

Підприємець, який завжди є першим, щоб зловити нові тренди, є вільними і аліментами. Без конвенції та помилкового інтелекту.
Я не можу контролювати. Є великі акули і я невеликий, але ви будете ловити мене і прикусити мене.

На цинізмі, жорстокості і купівлі дешевих і продажу в два рази більше:
Я також спекулюється на горілці, купуючи його протягом дня в магазині за 10 рублів і продає її вночі 20 рублів! Я маю на увазі, він був загальний струмінь. Багато людей в гуртожитку подумали, що це було барбариком, щоб продати горілку своїм друзям учні двічі за ціною. Я сказав: «Ви хочете пити, прямо?» Я купив його вдень, тому я можу продати його зараз протягом двадцять років! Якщо ви хочете, перейдіть і купуйте десять завтра, але якщо ви хочете зараз, я продаю вам двадцять двадцять! Так природно я був здобичним, і цинічним.

Про важливість роботи:
Коли дитина починає робити щось в російській родині, її мама каже: «Залиш мене поодинці». І в єврейській сім'ї мій мама сказав: «Чи це!» Один або два, і він вже має мільйон доларів, і російський лазі сидить поруч з ним, п'є пиво і думають: «Я бачу, де гроші з'являються, він єврей!» І той факт, що цей єврей працював, пожовтий, провів все своє дитинство на скрипці, не турбує його! Росіянки генетично талановиті, вірменські, євреї просто світяться. Чиста фізика: якщо ви вдарили одну точку на довгий час, щось буде працювати.

Що робити:
Так, це не в Інтернеті, щоб блукнути в пошуку роботи і читати будь-які тутси - наприклад, пише Олег Тіньков, але для роботи, роботи, роботи. Або як я сказав, щоб бути, бути і бути.

Кілька порад про бізнес:
По-перше, бізнес повинен принести гроші, бажано дуже великі. По-друге, ви повинні любити бізнес. Третя, бізнес має бути максимально чесною в Росії. Неправомірна, як руки або наркотики. Чотири, бізнес повинен бути лояльним і корисним для співробітників. П'ятий бізнес повинен принести щось нове, дати споживачу додану вартість, якщо це бізнес для бізнесу. Заблоковано для Paycheck - це сумна річ. Насолодіться часом. Ви повинні зробити те, що інші не роблять.

Марк Закерберг

IT genius і головний кошеня, і в поєднанні розробника Facebook.

Серцебркен, що входить до складу дівчини, Гарвардського студента, промиваючи його нещастя з пляшки віскі, створив систему Facebook. Легко і просто.

На цинізмі, жорстокості та історії соціальної мережі:
На мій запалений мозок я мав ідею зробити сайт під назвою Facemash. Я вирішив зламати в Гарвардську базу, витягти фотографії студентів, і покласти глушки овець і корів поруч з кожним з них. А щоб зробити це весело, я прийшов з проголосником, запитуючи, "Чича один секс'є?" У одинадцятому ввечері процес був в повному гойдалці, а після декількох годин я запустив детальацію сайту, як я зумів потрапити в кодовану базу даних. Звісно, я не забув про свою екс-подругу: перший текстовий запис опублікований був сакраментальною фразою «Jessica A. – трохи». Але після того, як мій сайт був відвіданий близько двадцяти тисяч людей, я з'явився до спеціальної комісії Гарварда на комп'ютерному злому і в кінцевому підсумку заробив популярність цинічного і загартованого програматора.
Габаритний зображення

Про партнерство, дружбу і як кинути всіх:
Я створив код Facebook. Для того, щоб захистити себе від трьох сердних «правовласників ідеї» (вінів Камерон і Тилер Вінклевос, приблизно ред.), я написав лист до управління Гарвардом, де я піддав себе як безневинний баран, постраждалий від агресивних шемале. Дві чесні дівчата з Гарвардської чорної жіночої асоціації говорили на підтримку мене. Чи не було ідей, як рекламувати майбутній веб-сайт або як це зробити гроші. Незабаром я почався в будь-який спосіб показати хлопці, які ми не так: як якщо випадково забули зарядний пристрій для мобільного телефону, було витрачено часу і в будь-який спосіб випаровуються особисті зустрічі. У листі я написав, що я постійно звинуватив з речей, які я не робив, Трійка Гарвардського з'єднання намагається зробити точно, і довести, що я опинив свої неіснуючі ідеї. Ідея створення соціальної мережі для Гарвардського була в повітрі. Я просто вдихав їх у правий спосіб.

Про порівняння:
Наша аудиторія зростає близько 50 000 осіб на добу. Це неймовірний успіх, але журналісти пішли ще далі в оцінці своїх можливостей. Зателефонуйте мені новий Bill Gates. Ну, я не сперечався. Як мені, Білл – Гарвардський випускник, який приніс революцію в галузі науки і культури. Я повинен дочекатися, поки я досягла віку воріт і я можу порівняти з ним в будь-який спосіб.

Євген Касперський

Супермен і головний захисник від зла 21-го століття, провідний розробник і найбільший акціонер ПрАТ «Касперський лабораторій».

На "Походження":
Я був заражений програмуванням, коли я був студентом фізики та математики школи. Потім хвороба погіршилася в Інституті криптографії. Але я знайшов своє практичне застосування тільки після розподілу. У науково-дослідному інституті я отримав найбільш потужну Оливетті (IBM XT) в той час, і немає кінця до моєї радості. Як я сіла далі, я все ще не можу вийти.

На роботу:
Я не переїжджає материків і не контролює долю світу. Я прийшов, сидіти на комп'ютері і "ебать" віруси. Ми навіть маємо термін для лікарів-вихологів – дров. Деревокер є тим, хто ебать віруси. Так я заряджу : Насправді це звикне. Кожен вірус є свого роду завдання. Іноді виникають труднощі. І знайти рішення, як курити. Ви починаєте після того, як ви ніколи не зупинилися.

Про конкурентів:
Я віддаю перевагу не вказувати пальця в таких питаннях. Коли ви думаєте про антивірусний захист?

Що чекає інтернет:
У найближчому майбутньому Інтернет буде погано. Технологія за нею морально застаріла — вона працювала тільки тоді, коли мережа «Агентство», коли всі працювали за ненаписаними правилами. Зараз інтернет став анархією, де хаос і безсоння панує. Я впевнений, що терпіння скоро вийде і буде створений паралельно, захищена мережа для ділових комунікацій. Не можна запізнати і практично неможливе реформування Інтернету в її поточному стані.
Білл Гейтс.

Герой нашого часу.

Комп'ютерний tycoon, засновник і найбільший акціонер Microsoft, тепер і в минулому, ботаніст з здібностями в математики і логіці і відсутністю будь-яких лідерських якостей. Не вдалося уявити, що його скромний хлопчик стане однією з найяскравіших діячів світового бізнесу.

р.

На страхі провалу:
Я боїться втратити. Це обов'язково. Щодня, коли я прийшов до цього офісу, я запитую себе: Як ми ще працюємо? Чи є хто-небудь попереду нас? Чи є продукт дійсно прийнятий? Що ще можна поліпшити?

На розчарування:
Коли я був молодий, я хотів бути кращим шахом у світі. Я також хотів бути кращим гравцем Go у світі. Я бажав IBM-Microsoft партнерських відносин, щоб отримати всі переваги, але це не працює. Я хотів би найняти, але не міг. У мене було досить розчарування.

На його головний конкурент, Стів:
Який Стів був феноменальним. Пам'ятайте 1977, комп'ютер Apple II. Ідея масового розподілу цих машин і ставка на ній - це мрія, яку Apple переслідувала. Яблука виштовхнула. Ще одна весела і ризикована річ Macintosh. Після того, як вона стала зрозумілою, що Ліза не буде жити до очікувань, багато сумнівів вірність поняття і правильність підходу до розвитку. Але команда Стіва, побудована всередині компанії, працювала дуже добре і трохи попереду часу.

Артемій Лебедєв

Дизайнер, засновник, генеральний директор і власник студії Артемі Лебедєва, відомий блогер і мандрівник.

Про компанію:
Дизайнер – один з найбільш амбітних, неосвічених, суперфіціальних фахівців. Він може змагатися з журналістом. І, тільки маркетолог буде перевершувати коефіцієнт припливності × впевненість.
р.

На свій шлях розвитку:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми робимо те, що ми думаємо правильно. Ми побачили всі корпоративні цінності, які збираються разом в труні. Ми вносимо всі нагороди в туалеті. Алергічні фрази «реативне рішення» та «оптимізація бізнес-процесів». Ми рідко відправляємо клієнтів більше однієї сторінки. Це не заважає нам бути найбільшою студія дизайну в Росії, маючи найбільший портфоліо і не хвилюючись про когось, що відбувається в найближчому десятку років.

На кризі «оригінал»:
Криза ідей може статися тільки якщо дизайнер видає щось оригінальне і незвичайне. Оригінальний і незвичайний не можна придумати - він може з'явитися тільки в процесі роботи на задачі. Аналогічно, список слів відрізняється від оповідання. Креативна криза – безглуздий шлях.
Про блискучу футболку, створену студією:

Табір

Створює комфорт у своїх будинках.

Один з найбагатших людей у світі, засновник ІКЕА ніколи не пішов до університету, а в школі він не міг навчити читання. Зараз, однак, бізнес-стратегія, яка застосовується в ІКЕА, навчається в багатьох вищих навчальних закладах Європи. Починався з продажу канцелярських товарів, а у віці 15 років відкрив свій перший магазин. Через два роки з'явився ІКЕА. У своїй назві Інгвар зашифрував столичні листи його імені, прізвища, ферми, де він народився, і село, де він виріс.

На хвилястих снів:
Тільки ті, хто спить не помилитися.

Стратегія:
Ми не думаємо про те, що наші інвестиції внесуть прибуток. Що ми робимо зараз в Китаї, ми впроваджуємо в 90-ті роки в Росії. І в 1998 році під час економічної кризи ми не залишили Росію, хоча практично всі інвестори підштовхувалися і відразу ж звернулися до бізнесу. Боротьба коштує нам багато. Природно, наша компанія зараз є прибутковою від економічного зростання Росії. Але ми не кидаємо речі для прибутку.

На звичок:
25-30 днів в рік я побував в магазинах ІКЕА в одному з країн світу. Робота повинна принести задоволення працівникам – без задоволення, робота стане пеклою. Я спробую поширити хороші речі в одному місці всюди. Наприклад, якщо я думаю, що ІКЕА в Торонто краще при представницьких диванах, я розповім персоналу в Спрайтені.

На фрагвільність, яка пояснює, чому він приводить стару 15-річну машину:
Моє крісло подарувало мене за 32 роки. Дружина вважає, що вона повинна купити новий, оскільки оббивка вже брудна. Але технічно, стілець схожий на новий. І один день в Німеччині я повинен був нагороджений підприємцем року. Як звичайно, я взяв автобус з аеропорту безпосередньо на церемонію в Дюссельдорф. Безпека не захоче мене в кімнаті.

На роздягання:
Я не був генеральним директором ІКЕА за 20 років. Як голова концерну дуже складна робота, більше десяти років важко виконувати. Я сподіваюсь, що жоден з моїх трьох синів буде заряджати групу, хоча всі вони працюють за ІКЕА. Ми часто обговорюємо це. Я переконаний, що сини мій не слідувати за ногами, бо вони мають свої завдання на ІКЕА. Йонас вивчав архітектуру, і тепер він відповідає за вдосконалення дизайну та продукту, Матіас очолює підрозділ Данії, Пітер здійснює фінанси.
І нарешті, красива і жіночна.

Наталія Володимирівна

Cinderella 2000-х рр.

Надмодель, який виріс у невеликому місті, зробив себе. Якщо вона була американкою, вона буде безпечно сказати, що Наталя є справжньою американською мрією, втілює американське прагнення до успіху.

Можливості:
Сонце щось так нереально мені. І я дуже реалістична людина. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли я був запрошений до Парижа, я думав, що краще буде взяти цю можливість і подивитися, що відбувається, ніж робити нічого, а потім пошкодити його. І пішов.

Місце реалізації:
Я людина світу в роботі, але не в житті. Я люблю місто, де я народився і виріс, але я люблю місця, де я став, хто я – щаслива мати і кохана дружина.

Про благодійність:
Ідея створення благодійного фонду народилася при виникненні трагедії в Беслані. Але в той час мої зв'язки недостатньо, щоб зробити велику організацію.

На аспіраціях:
Я хотів би сказати вам, що я хотів зробити. Але я не можу відповісти на це питання, тому що я не знаю. Як і будь-який інший, я думаю, щоб рости.
р.