Як зробити звичку на початку. Поведи мене, це варто!

Підприємець Zdravko Tsvetich опублікував у своєму блозі докладний матеріал про те, як отримати рано і приділити ранкові години до власного бізнесу. За словами автора, він взяв його про чотири роки, щоб розробити консультацію. Публікуємо адаптований переклад замітки.

«Дуже чотири роки досліджень, експериментів та неспроможності розвиватися звичаю. Тепер, нарешті, я можу контролювати час скелелазіння - і це було варто. Можливо, якщо ви читаєте цей матеріал, ви занадто намагалися дізнатися, щоб отримати рано, і ви не змогли.

р.

Особливо популярні в останні роки стали рубати про те, як отримати в п'ять ранку. По суті, прокинувшись рано не означає прокидання на п'ять. Я не можу сказати, що ви не можете це зробити, але ви, безумовно, не повинні.

Щоб дізнатися рано, каже автор, Вам необхідно змінити спосіб життя. Однією з причин, яку я мав чотири роки розвивати звичаю, що я не врахував мій студент (і потім підприємницький) спосіб життя. Час, щоб піднятися визначається тим, що ви робите, ваша робота, сім'я, соціальний коло, хобі, частота поїздки, і так далі.?

«Зроби в 5am або 6am - це неможливе завдання, якщо ви лікар, який часто має працювати з нічним перемиканням або студентом, який працює і працює вночі. І якщо ви подорожуєте багато, і ви занурилися в jet lag, це фізично важко дістатися одночасно, він пояснює.

Після закінчення години сходження визначається, на основі професійної та особистої діяльності, Прийміть замовлення на кілька зон життя відразу:

• цілі і ставлення;
  • вечірні заняття;
  • якість сну;
  • Пробудження та ранкові заходи.
1,1 км Цілі та загальне ставлення

«Гумани – істоти, які прагнуть миттєво інтегрувати. І так ви будете шукати будь-яку хвилю для сну довше, особливо в перші кілька днів. Головне, що потрібно знати Ви дійсно повинні жертвувати багато.й Тексти пісень, а це означає: І ви повинні бути готові до цього, пояснює автор матеріалу.

В першу чергу ваша продуктивність постраждає. І ви будете мати, щоб дати ідею, що ви просто не a lark, яка є міфом.

Найголовніше правильно встановити цілі. Цілі мотивують людину. А більш емоційна мета, тим важче людина піде до неї. Крім того, цілі визначають діяльність — системи, які повинні дотримуватися їх досягнення. Для початку необхідно визначити три основні цілі на найближчі роки і системи, які допоможуть вам досягти їх.

Приклад. Мета - втратити 5 кг за 1 квітня 2017 року. Система: Їжте менше 2000 калорій в день, їсти здорові продукти - усунути цукерки, швидке харчування і закуски. До кардіотренінгу двічі на тиждень (відведення або робота). Зняття ваги двічі на тиждень. Після того, як йога.

2,2 км Вечірні заняття

«Мої люди вірять, що потрібно починати з замовлення ранкових справ, але це не так. Перший, Навіть перед сном, вам потрібно налаштовувати, щоб прокидати рано., автор матеріалу пише. Він пропонує кілька способів зробити це.

1,1 км Стоп за допомогою смартфона, планшета або іншого технологічного пристрою перед ліжком.

Синє світло, пише підприємцю, негативно впливає на якість сну. Тому, про годину або два перед сном, слід відмовитися від використання будь-яких пристроїв - смартфона, планшета, ноутбука - і приділити їм інші дії.

2,2 км Підготовка до завтрашнього дня.

Автор пропонує доглядати за кількома речами у вечірній час, щоб не вирішувати такі проблеми вранці і звільнити час для більш важливих речей. Він вважає, що ввечері потрібно відповісти на три питання:

• Які основні пріоритети на завтра?
  • Який одяг носити?
  • Як скуштувати сніданок, обід і вечерю?

3. У Оцінити день, проведений і уявити ідеальний ранок

Якщо ви не навчитеся зупинятися і думати про те, що вам потрібно, ви відчуєте, що є щось відсутній в житті. Подаруйте собі кожну ніч: Що відбулося сьогодні? Що робити? Що ви вдячні? Що ти щасливий?

Далі автор рекомендує ідеальний ранок. У свою думку, це допоможе вранці не перенести підйом, а відразу почати бізнес.

4. Читати.

«Це важко знайти навіть 30 хвилин, щоб читати. Але якщо ви позбавляєте від всіх технологічних пристроїв перед сном, можна легко знайти час для читання. Неважливо, якщо це сприяє особистісному або професійному зростанню, він сказав.

3. У Якість сну

«Мост люди не знають, що і як впливає на сон і що можна зробити для поліпшення його якості», – пише автор замітки. Він веде. Існує кілька чинників, які покращують або погіршують якість сну:

• Стимулятори.Не менше шести годин перед сном, зупиняти каву і спирт, і залишити тільки зелений чай і воду в раціоні.
  • Важкі продукти харчування.Перед сном не варто їсти важку їжу - вона тягне травну систему і погіршує якість сну. Автор рекомендує їсти закуску, горіхи або пити склянку молока перед сном, щоб не прокидати голодний.
  • Вода.Перед сном слід пити хоча б одну склянку води. Якщо людина вже п'є одне скло води перед сном, можна збільшити кількість до двох.
  • Спорт. Перед сном, слід уникати фізичного навантаження - не менше трьох годин. Вправа навігація, і буде складніше падають після неї.
  • Умови сну.Вам необхідно придбати якісний матрац і подушку, а також переконатися, що приміщення темне (якщо неможливо встановити темряву, підійде маска для сну). Також варто звернути увагу на температуру в приміщенні.
  • час.Сонце для сну одночасно щодня. Спочатку буде складно, але незабаром тіло звикне до того, що людина почне відчувати себе втомлюватися просто вчасно.
  • Оптимізація сну.Підприємець радить знайти ідеальний час, щоб піти в ліжко - такий, що після прокидання, ви дійсно відчуваєте себе відпочинком. «Коли ви спите, ви йдете через певні цикли. Легкий сон, глибокий сон і сну REM. Повний цикл триває близько 90 хвилин і повторюється кілька разів на ніч. Щоб відчути себе відпочивати, потрібно прокидати, коли завершений цикл – після години і половини, три, чотири і половина, шість і так далі. Звісно, ви точно не вгадаєте, але з часом ви будете розуміти, наскільки комфортніше ваше тіло. й
4. У Пробудження та ранкові заходипідприємець пропонує Два стратегії, які допоможуть вам прокидати раніше:

• Метод занурення.Людина встановлює бажаний час пробудження і відразу починає дотримуватися її. «Цей метод має право існувати, але ви повинні розглянути, що така різка зміна спочатку буде негативно впливати на вашу енергію. й
  • Виступний метод.Цей спосіб підприємець вважає найбільш ефективним. Ідея полягає в тому, щоб поступово наблизитися до правильного часу, встановивши час, щоб прокидати 10-15 хвилин раніше кожні три-чотири днів. Вийде час, але вплив на енергію буде мінімальним.

Після того, як читач вирішив на методі, автор матеріалу пропонує перевірити кілька речей.

• годинник сигналізації.«День не повинен починатися з мелодії, яка налякає вас або оману, спотворює весь сенс нової звички». Вам потрібно знайти мелодію, яка поступово допомагає вам прокидати і що робить вас щасливими. Згодом вона може стати щасливою – тоді вам доведеться знайти ще одну. й
  • Відповідальність.Автор пропонує розповісти про свою ідею до однієї близької людини. Він повинен бути впевненим, що він прокине час. Все, що ви повинні зробити, це відправити повідомлення або зателефонувати, що людина 10 до 15 хвилин після того, як ви прокинете.
  • Gamification by Jerry Seinfield метод.Приват24 Seinfield коментує, що один календар для цілого року висить на стіні. З кожним днем він завершує завдання і пише щось, він переходить з червоним маркером. Через кілька днів утворюється мережа хрестів. Вам не буде іншого призначення, ніж продовжити ланцюг. й
  • Діяльність.Підприємець допомагає знайти щось, що допоможе швидко виходити з безсоння. «Приміром, випийте склянку води, промийте обличчя і киньте зуби. Зробіть ліжко. Відкрийте вікно і дайте світильники в приміщення (навіть, якщо ви отримаєте в п'ять ранку, трохи свіжого повітря буде робитися). Далі автор пропонує зробити щось особливо неприпустимо, щоб прокидати, як кави після книги.

Що робити після прокидання залежить від цілей і цілей людиний Основне правило слідувати, про годинуй "Для того, щоб вивести три години до нових звичок, ймовірно, не вдалося", - каже він.

Підприємець пропонує кілька варіантів зайнятості в той час, але примітки, що рішення залишається з особою – він може вибрати все:

• налаштування та відновлення цілей;
  • фізична активність;
  • Медитація;
  • Читання (або перегляд курсів)
  • робота на сторонніх проектах;
  • спілкування з близькими;
  • приготування їжі.

В першу чергу в енергії неминуче - необхідно підготуватися до цього. Якщо в середині дня починає худнути до сну, варто взяти з собою ворс на 20-30 хвилин. Не забудьте, що розвиток звичок є тривалим процесом, і не очікуєте, що ви відразу будете дотримуватися всіх інструкцій. Вони повинні бути послідовно реалізовані:

• Визначте цілі першим.
  • А потім я подбаю про свій вечірній бізнес.
  • А потім переходимо на початку пробудження.
Часті питання

Питання: "Як про вихідні?"

Відповідь: «Це все залежить від особистих переваг. Але якщо ви просто починаєте розвиватися звички, я раджу дотримуватися нового графіка у вихідні. Ви можете дозволити собі один або два додаткові години сну. й

Питання: «Як багато разів поспіль можна прокидати в невірному часі і не втратити звички? ?

Відповідь: При звичку тільки розвинеться, не буде легко повертатися до досягнутого бруса через 2-3 дні. Після того, як середовище розвине, 2-3 дні не зіпсувати нічого. й

Питання: Що відбувається, коли я подорожую і змінююю своє середовище? ?

Відповідь: «Хто питання. По-перше, відчуйте себе. Спробуйте дотримуватися ваших звичок, але якщо ви не досягнете успіху, ви не повинні робити це через силу. й

Питання: «Що робити, якщо ви раптом повинні піти на вечірку?» ?

Відповідь: «Це дуже добре. Просто весело. Не змушуйте себе прокидати в той же час, як звичайний – спати стільки, скільки вам потрібно.

Автор: Дар'я Хохлова

Цікаво: Чому їхати на ліжко рано і отримати рано

Чому так важливо прокидати рано вранці?

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vc.ru/p/wake-up-early