5 міфи програмування Наші переваги

Якщо ми багаті або бідні, ми всі вирішили самі. Так, це не "це сталося." Наш вибір І який вибір визначає щось.

Фінансове благополуччя, багатство, гроші – ці теми мають власний прихований шар, в якому архаїчні міфи припливають. І іноді це ці міфи, які визначають те, що відбувається на гроші в нашому житті, як ми її заробляємо (заберемо, отримуємо це), і як ми відчуваємо про це, чи ми стаємо фінансово процвітаючими, чи відчуваємо постійні грошові труднощі, чи кажемо «Так» за багатство або бідність.

Будь-який міф завжди міцний, ніж логіка. Так як мій не потребує ніяких доказів. Він ґрунтується на вірі, на глибокому пригніченні. І в силі міфу нам здається очевидним, що він стверджує.

Є багато міфів про гроші. А деякі з них працюють як обмежувачі, так як «супний кран», які можуть зупинити людину. Що? Про отримання багатих, збільшення вашого багатства або просто досягнення базової фінансової стабільності.

Ці міфи дають людям, які вірять в них пояснення про їх бідність і обмежені гроші. Вони розширюють енергію для творчого руху до їх фінансового благополуччя.

Дуже часто вони використовуються нашим внутрішнім саботером для того, щоб виправдати нашу небажаність, щоб бути відповідальними за наше життя в цілому і для нашої фінансової сфери зокрема.

Якщо у вас є проблеми з грошима, якщо ви відчуваєте напругу в цій темі життя, якщо ви не задоволені вашими фінансовими результатами, перевірте, чи ви є перевізником одного або декількох лімітованих грошей міфів.

Видача міфів1,1 км "Мої псує!"Це дуже поширений міф в нашій культурі, який говорить, що людина стає поганою, якщо він має багато грошей. Він стає «безсумним, виразним, жарогатом, несерйозним і домінолом». Він «бендони старих друзів», «подарує сім'ї», «допомагає простого повсякденного радості», постійно сварює з родичами і зупиняє людей.

Люди, які вірять в цей міф знаходить приклади «поганий вплив» грошей, а категорично не бачать інших прикладів. У своїх думках є важко альтернатива: «багаті люди погані, бідні люди хороші. й

Ви думаєте, що багато людей свідомо хочуть бути погано? Ви думаєте, що вони шукають добробуту і багатства з такою жорсткою альтернативою? Ви думаєте, що вони будуть втілювати свої фінансові обмеження, якщо вони вважають, що бідність є синонімом з хорошою людиною? Так є величезна кількість «добрих бідних людей», які просто не хочуть поліпшити своє життя через це міф.

2,2 км "Ви не можете зробити всі гроші."У зв'язку з тим, що в процесі підвищення фінансової ситуації людина починає розвиватися. Що може розширити фінансові можливості. Але в той же час вам потрібно процідити, викликати себе, змінити щось радикально. А потім салютарі – «О, ти все ще не можеш зробити гроші!» І відразу ж є щось «так важливіше. й

Все працює разом з тим, щоб людина вибрала між зміною і стабільністю. Якщо ви не можете зробити всі гроші, чому і раніше? І ми бачимо, як цей міф вкорінений і переплітається з більшою міфом «Все чи ніщо», що не залишає альтернативи поступовим, мудрим, стійким зростанням і розвитком.

3. У "Місце не щастя".Ще один удар серед грошових міфів. Він має багато інших читань: «Щостя за гроші не можна купити», «Кохання за гроші не можна купити», «Не пощастило грошей, пощастило в любові», «Добро не можна вимірювати гроші». . й

Цей міф-лімітатор позбавляє ілюсарію «хойсе» – гроші або щастя. Якщо виникає необхідність вибору між людськими цінностями та фінансовим благополуччям. І як тільки ми уявляємо картину можливого багатства, його відразу забарвлюється сумними відтінками життя без щастя, любові і доброти. Чи буде людина щиро і захоплено прагнути до фінансового благополуччя в цьому випадку? У думі, можливо. Але емоційно це завдання буде для нього не тільки непривабливим, але навіть відштовхується.

4. У Гроші – це спокуса і інструмент в руках зла.Гроші дуже привабливі, дуже бажані. Але вони «не на боці світу».

Цей міф-лімітер має охолоджуючий ефект. Він пов'язує гроші з вищими силами, які використовують його проти людини. Людина, яка вірить в це міф, буде мати предомінантно дуже неоднозначне ставлення до грошей. Кошти будуть дуже привабливими для нього (для нього спокуслива і спокуслива). З іншого боку, суб'єкт грошових коштів призведе до його життєздатності, недовіри та підозри.

А потім «реляція» з грошима може бути сформована за допомогою jerks, серії вгору і вниз, великих і раптових «прибуття» і однакових великих і раптових втрат. Вона схожа на цикли п'яти спиртних напоїв - період субриетії, поломки, глибокого пиття, провини і розчарування, період субриетії і далі навколо.

5. Умань "Не всі даються..."Це жирністична міф-лімітація, що передбачає поділ людей в тих, хто дається бути багатим і тим, хто його не дається. Він, мабуть, найбільш шкідливий. Оскільки це безпечно упаковує багато інших, більш приватних переконань: «Ви повинні народжуватися в багатій (неповторній) сім'ї», «Сим пощастило, але не мене», «Кірургії повинні дивовижно розвиватися», «Зимові люди працюють всі свої життя, і хтось тільки падає. й

Це найбільші демотиватори, вбивці аспірацій і натхнення. Після всього, якщо спочатку є поділ на тих, хто народився в «правих сім'ях» і в «хточному», щасливому і нещасливому, половили в щасливих обставинах і «розгортання» все своє життя, то що точка прагнути до чогось і інвестувати ваші зусилля? В будь-якому місці.

Якщо ви відчуваєте фінансові труднощі, знаєте, що вони вкорінені в одному або декількох цих основних обмеження міфів. І для того, щоб ситуація змінилася, необхідно «відкрити» їх у себе, усвідомити їх і замінити їх іншими міфами – міфами – можливостями – такими переконаннями, які зроблять вашу «реляцію» грошима чистим, «оцінним» і приємним.

Ви стикалися з дуже складним завданням. Він ніколи не легко дістатися до кореневої міфості. Спеціально для людей, які називають себе «навколою». Здавалося б, що ви не вірите в будь-яку з вищевказаних заяв, що ви вже «реалізували» і «перетворилися» їх. Але якщо у вас є проблеми з грошима, один з цих міфів, розшифровується як все, приводить вашу мотивацію і обмежує ваші варіанти.

Чому це відбувається? Всі віруючі міфи належать до справжньої частини нашого винахідника. Це той, хто «затверджує», «відповідачі,» або навпаки, «згоди» і «прохібіт» всі наші цілі, прагнення та дії. Якщо ви не отримали «безкоштовності» від вашого Inner Parent, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся, ви не досягнете успіху.

Але є те, що ви можете почати робити зараз.

Читати всі 5 лімітованих міфів знову.

Для кожного з них проводить опитування серед найближчого кола в наступній послідовності: членів батьківської сім'ї, членів сім'ї, ваших друзів, колег, ваших «короткі друзі». Запитати, «Ви думаєте, що гроші руйнують людей?» Чому ви думаєте, що? ... Не варто сперечатися, не входити в обговорення. Ваше завдання полягає в тому, щоб визначити, що «митологічне середовище» ви живете. Дуже важливо. Ми, особливо тих, близьких до вас, може вплинути на вас лише стільки, скільки завгодно.

Зберіть «небезпечний» для кожного обмеження міфів, які вони не охоплюють всю реальність. Простіше кажучи, знайти приклади, які не вписуються в зміст цих міфів. Ми! Ви просто повинні подивитися. І я не свідомо підкаже вам, щоб не звужувати фокус вашої уваги в напрямку я вказав.

Сформуйте свою фінансову мету. Написати його на аркуші паперу. Нехай її буде дуже специфічним. Після того, щоб зробити маленький хіппет щасливого ключа зміцнення мети практики з нею:

Фрагмент зміцнення професійної практики

«Написати свою ціль. Ім'я її голосу. Після написання його 9 разів, кожен раз, додаючи інший суд, наступний і що спонтанно з'явиться за ним. Намагайтеся бути чесною і чесною з собою.

...і я досягне цього...

...і я досягне його до... .

І я буду там після...

...і я отримую там, реж. .

...і я досягне цього, якщо...

...і я досягне цього, хоча...

...і я буду до нього, а також...

І в будь-який час досягнете його.

...і я досягне цього, так...

Наприклад, «Моя мета – потрійний дохід». Моя мета - потрійний мій дохід. І я досягаю його, бо... (і писати все, що ви народилися спонтанно) "Я мета - потрійний мій дохід. І я отримую перед... (і писати те, що ви народилися спонтанно). І так, поки ви використовуєте всі 9 виписок.

Коли ви зробили, зробіть свою самооцінку і помітите, що змінилося в вашому стані.

Якщо ви робите цю практику кілька разів. У кілька днів. Це буде невеликий, але значний крок у дотику з фінансовими міфами.

Пам'ятайте, що ніхто не покриває всю реальність. Це набагато ширше і більш багатогранне. І є кімната для всього. Але реальність змінюється пластиково, в залежності від ваших вірувань, ваших міфів. Тільки ви можете вибрати те, що вірити.

Дуже задоволена!

Автор: Альона Олешко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Soulсезони.ca/Article/2455/6