Діагностика Московської поліції

В інтерв'ю з Новою газетою - про те, що насправді відбувається в Московській поліції.

- Почнемо з основною справою: чому ви залишаєте ІУР два тижні до того, як ви були пропаговані в цілому? (Ми відомі один одному довгий час і на "ви", але є правила газетного етикету - так що я згорнувся.) Крім того, багато Московітів, пов'язаних з вами, сподіваються на реальну реформу митрополита.

- Я не захоплюю генів. Я пішов від пустоти, що тепер там. Іншими словами, тому що не існує роботи у виконанні статистики, паличок, перевірок. Це ще гірше, ніж раніше: тонни паперів, нескінченні зустрічі, і ніхто не працювати на землі. Я не буду брати участь у цій паличці, і я ніколи не брав участі. Хоча я знаю, що ці невідповідні фігури можна маніпулювати, не залишаючи офіс, для мене, перше місце - це реальні кримінальні розкриття, не липки і як красиво звітувати керівництво.

до На нещодавньій фінальній дошці губернатора столиці Міністр Колоколцев заявив, що Московська поліція чекає всебічний огляд. Він також висловив занепокоєння щодо маніпуляції статистикою та зростаючими скаргами громадян про відмову поліцейських приймати заяви. Повідомляємо, що я цитую, «Я знову попередив тебе: зупинка практики передачі співробітників з регіонів, де вони працювали». Це камінь в саду голови Митрополита поліції Анатолій Якунін, який прийшов з Орел і приніс його землякам з ним?

- міністр знає краще. Я думаю, що Володимир Олександрович бачив, що Москва вирушила в неправильному напрямку. Він завжди назвав живу роботу, воював вирішувати певні злочини, для взаємодії між послугами. І тепер, як я сказав, є повний розбиття і робота на статистиці. Ви бачите, відвідуючи працівників, які призначені для високих позицій, переважно не розуміють специфіку Москви. Вони використовували для того, щоб мати невеликі ділянки, де кожен знає один, а в Москві були сюрпризи навколо кожного кута. Наприклад, в будь-якому регіоні вже відомий заздалегідь, який йде до певного ресторану, яка група і яка контингент. А коли є боротьба або зйомки, ви завжди можете розрахувати. А в столиці будь-який час переходить на ресторани. А коли люди просять, «Чому не ви знаєте, що це буде боротьба або зйомки в цьому ресторані?» Це знаменитість і смертність...

- Повернемося до 2012 року, коли ви прийшли на ІУР. Що відразу плутати?

- Коли я почав розуміти відділи, я зрозумів, що лідери досить слабкі. Мені довелося чистити і змінити. Хто хоче змінити і дізнатися, залишатися.

до Що ви означає слабкі лідери?

до Вони не знають, де їх працівники є, що вони роблять або хто вони зустрічають. Вони не знають або читають файли, які вони мають. Я мав називати звичайних співробітників, щоб повідомити мені, бо лідери не потрапили в сутність і не зацікавлені. Все на власній. На шість годинах, кожен чинить додому, ніхто не хоче працювати з людьми на землі.

Я вирішив перевірити: скільки операцій беруть участь в ніч? Виявилося, що для всієї Москви — 15 осіб.

до Вони намагалися купити?

- Я спробував раніше. Безпосередньо - немає, але вони шукають підходи через підлеглі. Я чув, що «помічники» (учасники у кримінальних схемах, щоб викупити кримінальний та пошкоджений капітал). — Ед.) пропонував через кілька посередників 500 тис. доларів на місяць. Як я не доторкнувся до них. У оперативних матеріалах є дротяники своїх розмов, де один говорить про інші: «Трушкін не довести, він є чесною сумкою.» Потім через деякі співробітники, особи, які здійснюють незаконну міграцію, запропонували мільйонам. І відповідав їм кримінальну справу. Як результат, деякі працівники були виведені або неспроможні.

- Чи є багато траєкторів в Московській поліції?

- При плануванні подій вони часто зіткнулися з тим, що інформація залишалася, і багато речей були розбиті.

- Продаж інформації для злочинців?

- Я. Так, наприклад, великі проблеми були створені кафедрою крадіжки транспортних засобів (7-го відділення МЮР). - Ед. Не секрет, що поліцейські «протекти» кримінальні групи. Не тріфле, але серйозні банди, які вкрадають дорогі іноземні автомобілі. Я дізнався, що жодна з цих кримінальних груп в Москві була затримана. Не було розвитку сидіти всіх учасників гендеру. Поява роботи була створена і кожна дрібниця затримала. Канали виходу автомобіля з Москви не були виявлені або заблоковані, а дорогі іноземні автомобілі продовжують вкрадені. Я взяв кілька людей з інвентаризації відділу. Водночас вони були взяті до ГУРу без будь-яких перевірок (головне кримінальне розслідування Міністерства внутрішніх справ – Ед.), і продовжують «боротися» з балетами. Кожен знає, що ці люди мають посилання на кримінальні організації.

до Що ви думаєте, це рівень корупції в правоохоронній силі?

- Великий. Всі проституції перебувають під контролем поліції. Так само препарат dens ...

- Я розповім, що ви розповіли деякі з виконавчих органів, які “відкривають” про конституцію прямо в оці, “Що ти?” Ви запаште!

- Я сказав, що я думав їх. Я використовував для роботи відкрито, без темних схем. Ось чому вони люблять мене дуже багато. (Лугс)

Давайте перейдемо. Прийміть ситуацію з підземними автосервісними станціями в Московській області, де вкрадені іноземні автомобілі розбираються. 80% вагонів середнього класу розібралися. Не доторкнувшись до цих підземних майстерень. Ви знаєте, що ніхто не знає!

Коли я почав піднімати ці питання, глави районів почали надсилати на автосервісні станції району. Тип: перевірте та намальовуємо протокол. Я сказав: "А ти божевільний?" Провести операційну діяльність і дізнатися, коли вкрадені демонтажні автомобілі прибувають і вловлюють джекери. Дотримуйтесь всього ланцюжка, ідентифікуйте автомобільні магазини, де доставляються вкрадені деталі. І вони дивляться на мене, як я божевільний, і вони кажуть, "Пророки не знайшли ніяких порушень." Що ви знаєте?

Ще одна цікава точка: Я дізнався, що близько 15 обмінних офісів в Москві, де чорна готівка нелегально грошових коштів. Вони здійснюють сумки грошей. Клієнти таких офісів постійно поєднуються з зніманням, бджілками, навіть вбивцями. Серед злочинців, жінок з дітьми працювали спостерігачами, похилого віку повідомили про все: хто прийшов в сумку і т.д. Я запитав глави району, "Чому не може бути будь-хто? Давайте їх, злочинці будуть шукати нові плями і в кінцевому підсумку запалити. І кажуть, «Нема правової підстави для закриття цих офісів». Як стати? Що робити нормальну оперативну роботу? Я написав лист на голову центрального офісу столиці, але все ще працюють всі обсольні офіси. Я думаю, що тут є корупція. І я знаю, що для касових апаратів «не доторкнутися».

до Що відбувається в відділі кримінального розслідування?

- Я потурав багато одиниць. Висновки: Є дуже низький рівень всюди. Працівники не знають основні проблеми і не працюють на землі. Я не говорю про операційну складову. Не існує досвіду, а оперативні роботи не намагаються її отримати. А всі роботи спрямовані на створення резюме на день. Так вони роблять всілякі пальці, фальсифікація. Немає одного перевіряє, як затримуються люди з лікарськими засобами. І я впевнений, що це переважно кидає. Або оперативно веде переговори з наркоманами, і вони під контролем збуту наркотиків. Чи погоджуєтесь на статистику з друзями. Але ніхто не бореться. Навіть якщо вони з'ясовують адресу бульйону, він не розроблений, тільки виходив особи. Потім вони видають звіти про виграш. Усі роботи надходять до цього.

Я був змушений перевірити кожен звіт і дізнався про те, що кримінальні слідчі несуть. На жаль, громадянин затримував для викрадення гаманця. Відкрито кримінальну справу, чоловік. Я зателефоную боса і я кажу, "Чи можна пояснити, як ваші молоді працівники затримали піктот?" Після всього, пікети вузькоспеціалізовані фахівці і фахівці? Він німий. Я дізнався, це повна брехня, пальці!

- Будь-які інші приклади?

до В одному окрузі затримали кур'єр з великим відвантаженням героїну. Я запитав завідувача відділу: Яка робота талановитих людей в цьому кримінальному розслідуванні? Чи є у них хороші агенти, «висвітлення» в цьому плані, розробка каналів доставки героїні? Я отримую відповідь: «Дякую нам.» Я зателефоную ці люди і запитаю одне питання. І сказали: "Ми ходимо по вулиці і побачили підозру людину." Я чекав і він мав кілограм героїні. Я почав перевірити і дізнався, що вони працювали з місцевими наркоманами і розрахунками. Тоді вони встановили «шар» (учасниця кримінальної групи, яка залишила партію ліків у домовленому місці – Ед.) і під час вимовлення нібито випадкового пастора. Я кажу їм: Розробляється ціла група дилерів, з'єднань і схем. Коротко про те, що вона красива. І сказали, що "Чому не турбувати?" Багато разів. Я закликав лідерів цих операцій, і вони говорять про довіру своїх підлеглих.

В результаті вони припинили зловживання дистриб'юторами наркотиків в цілому і почали працювати за «пригаром» і для резюме. Я зауважив тисячі разів на зустрічі: «Стоп робимо палички і миття очей!» У кримінальному розслідуванні повністю гниться! Нескінченна як стіна гороха. Оперативи не хочуть працювати по-різному і не знаю, як - це простіше для них: пальці або фальсифікувати ...

до Як відбувається взаємодія послуг?

- ніхто не хоче взаємодіяти, і всі торгові палички і звіти. Надає конкретні конфлікти. Наприклад, про хто дасть резюме першим, і хто буде стояти в першому місці. Але це не перша людина, яка збивається на дверцятах або зламала кримінальну руку, яка справа – мозок має працювати! З цієї статистики - страшні люси, які займає багато часу. Останнім часом окупації на Ленінградському шосе були зняті: вони пішли розтягувати повністю непідготовлені, з особистими травматичними пістолетами, а їх лідери дізналися про операцію після зйомки.

Я також хочу сказати про пакет «оперативно-препаратний». Це найважливіше в системі МВС. Інші підрозділи повинні надати інформацію та аналітичну допомогу. І на практиці, оперативні та прецинкти стають родоотами, кожен йде до них. І в той же час, вони повинні вирішувати злочини і підстави звітності. Вони спрацьовуються з папером: звітність, звітність, звітність ... Коли ви працюєте з людьми? Як вирішити злочини?

- Призначена нова голова МЮР - Ігор Зіновєв. Що таке людина?

- Я не знаю. (Після довгого паузи) Більш м'якше, ніж я.

20 жовтня ви подали звіт про звільнення від МУР. Як відреагував міністр?

- Він просить зупинитися і запропонував ще одну позицію в МВС. Я сказав: «Я не можу боротися зі злочином у власній ранзі. Моє завдання - боротися з зовнішнім злочином. й

- Почати життя від подряпини, не взявши баби?

- Практично з нуля. Хоча у мене є вакансії. Але я не буду йти в уряд більше. Хочу відпочити і жити в сім'ї. Я, нарешті, отримав достатньо сну.

- Подаруйте, потім?

до Що страшно? Німецький. У цих умовах не потрібні знання та досвід. Зараз співробітники працюють добре і просто не хочуть захистити людей. Вони використовуються для обману, для обману. Я не можу це зробити.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное