Нассім Taleb: Як самостійно народитися в сучасному світі

Сучасна «славська»Насім Taleb,Американський економіст і трейдер, один з найвідоміших мислителів сучасного світу, автор теорії Black Swan

У дні ранньої християнності, коли Церква була просто починала свій життєздатний похід по Європі, з'явилися такі боби, гироваги. Вони не належать до певного порядку або монастиря. Вони були позаштатні монахи, як ми зараз скажемо. Вони проживали алмами або за рахунок користь мешканців міста, які зуміли зацікавити їх учням. Їхнє населення стало стабільним, оскільки це може бути у випадку, якщо люди, які зайняли воутворення – збереження населення можливе лише шляхом підбору нових членів. Тим не менш, вони збереглися, і місцеве населення дала їм їжу і тимчасовий дах над головою.

Навколо п'ятого століття А.А., занепади їх чисел, а пізніше вони зникли. У храмі гироваги були непопулярними; в п'ятому столітті їх діяльність була заборонена Радою Халцедона, а через кілька 300 років - Рада Ніцца. На Заході їх головний опонент був St. Benedict of Nursia, який виступає більш замовною моделлю монастикізму, з чітко визначеними правилами, ієрархією та управління абботом (після того, як ми знаємо, ця концепція виграла). Бенедикт прийшов з багатьма правилами. Таким чином, Руль 33 зазначила, що майно мона повинна бути контрольована абботом, а Рулі 70 заборонили монах від попадання інших монахів у разі небезпеки.

Так чому girovags заборонені? Те, що вони були абсолютно безкоштовно. Не через їх багатство, але бо вони потрібні мало. Зовсім досить, так як бджільці, вони залишилися повністю незалежними – ми навчаємо, що це вимагає заробітку капіталу, але виходить, що те ж саме можна досягти з нічого.

Але якщо ви будуєте релігійну організацію, вам не потрібно повністю звільнити людей. Так само відноситься до побудови стартапу, тому ми будемо говорити про співробітників і структури компанії або іншої організації.

Правила Бенедикта були спрямовані на усунення будь-якого підказки про свободу відповідно до принципів стабілізатора та бесіди коморуму та обоєдієнтії, тобто «підтвердження, висока моральна поведінка та неслухняність». Довести свою неслухняність, майбутній монах повинен закінчити один-річний пробаційний період.

В цілому, будь-яка організація хоче позбавити людей, пов'язаних з нею деяких своїх свобод. Як тримати їх у вашій владі? По-перше, вони повинні бути навчені і маніпулювати; другий, важливо, щоб вони знали, що вони мають інтерес до гри, що вони мають щось для втрати в разі непослуху, які не можуть бути зроблені з бідними girovags, які розширюють значення матеріалу.

Наприклад, італійська мафія все було просто: якщо капо підозрює звичайну мафію дислойності, то остання скоро робить односторонню подорож в багажнику автомобіля і може розраховувати на те, що його похорон буде відслужений своєю присутністю, донор сам. У інших професіях різні механізми особистісного інтересу.

Зовсім досить, зарплата заробітної плати більш ефективна, ніж раб, і тому вона була навіть в давнину, в той час, коли рабство було поширено.

власний пілот.

Поставляйте себе невеликою авіалінією. Ви є сучасною особою, ви йдете на конференції та проконсультуйтеся з консультантами, і ви цілком впевнені, що корпоративні структури є вульгаром, і ви повинні організувати речі через мережу незалежних підрядників, які набагато ефективніше.

Боб пілот. Ви входите в договір з ним, який чітко замовляє свої зобов'язання і визначає штраф за їх невідповідність. Обов'язки Боба включають запрошення спів-пілоту і пошук заміни при захворюваннях. Завтра ніч, Боб повинен літати літак в Мюнхен для Oktoberfest. Всі квитки продаються, і пасажири, які застібаються протягом усього року, не чекають цього бенкету пива і ковбас.

Боб називає вас в п'яти годину і каже, що він і спів-пілот має багато поваги для вас, але вони не літати завтра. Ви бачите, вони отримали пропозицію від арабського Шейха, він дуже приховує чоловіка, і він дійсно потребує екіпажу літака для партії в Лас-Вегасі. Побачити, що він ніколи не п'яний краплі алкоголю в житті, виявилося, що гроші не проблема. Пропозиція дуже щедра, і вона більше, ніж покриває будь-які штрафні санкції за ваш контракт з Бобом.

Ви захоплюєте голову. Багато юристів, які літають в Oktoberfest, особливо ретиредних, і не годувати їх хлібом, просто дайте їм сушити - вони не мають інших випадків. І в авіації, як: якщо літак не вийшов, не можна привезти тих, хто купив зворотні квитки, а для того, щоб обов'язково підійти і кілька наступних рейсів. Передача пасажирів в інші літаки складно і дорого.

Ви робите кілька телефонних дзвінків, і ви дізнаєтесь, що простіше знайти вчену економію, ніж це знайти пілота, тому ви не можете знайти пілота. Всі ваші гроші інвестуються в цю компанію, і ви розумієте, що ви, швидше за все, банкрутства.Якщо Боб був ваш раб, це не сталося. Не навіть раб, але співробітник вашої компанії. Людина з постійною роботою не може дозволити собі це. Таких хитрощів можна кинути стороннім підрядником - ніщо, але закон, він не замовлений. Працівник має репутацію компанії і може бути пожежним. Крім того, він не просто підійшов до роботи – він потребує зарплати!

Так, працівники люблять отримувати конверт наприкінці місяця, і готові це зробити. Виявляється, якщо Боб не був підрядником, але працівник, всі ці неприємності були б уникнути.

Але ось проблема: працівники дорогі - вони повинні платити, навіть якщо для них немає. Загублена гнучкість. Звісно, вони всі ледачі, але вони завжди є! Для того, щоб вони мали власний бізнес і ризикують їх благополуччя - достатньо, що цей ризик є детерентом. Вони можуть бути покарані для демонстрації незалежності, наприклад, для непоказання до роботи. Для ваших грошей ви купуєте надійність.

І надійність важлива для багатьох. Наприклад, заможні люди купують заміський будинок, хоча це абсолютно неефективно порівняно з орендою або готельом - просто тому, що коли вони раптом хочуть відвідати, він буде чекати їх.

Ось так: Ніколи не купуйте, якщо ви можете орендувати літак, корабель або, um, секс-партнер. Але багато людей мають свої літаки, яхти і навіть одружилися.

Тим не менш, ризик є підрядником: він є штрафом, встановленим у договорі. Ризики працівника завжди вище. І якщо людина погоджується працювати за заробітною платою, він вже вказує на те, що він погоджується - факт, що така людина буде викликати меншу шкоду.

Якщо людина працює на найдовший час, то знає, як обробити.

Якщо людина витрачає роки непереносимості протягом дев'яти годин на день і доходить до офісного пунктуально, заперечуючи себе право на складання власного графіка, що є достатнім демонстрацією неслухняності. Ви маєте справу з слухняним, піддоном. Працівники – це ризик-аверс; бояться бути пожежними більш ніж підрядником. Навіть коли лист працівника, він все одно прагне бути «зручним» для компанії, адже під час роботи він інвестував в нього сильно – і зараз він не схильний знищити те, що він побудований протягом років.

Від компанії до галузевого працівника

Таким чином, якщо працівники знижують ризики, ви також знизите ризики. Або принаймні вони думають так.

Під час письма компанії залишаються в першій лізі розміром (частина індексу S&P 500) всього 10-15 років. Компанії залишають список S&P 500 (INDEX: індекс S&P 500 [US500]) у злиттях або при скороченні обсягу бізнесу, в обох випадках це призводить до скорочення персоналу. Тим не менш, протягом ХХ століття компанії зазвичай залишаються на цьому списку понад 60 років. Великих корпорацій існували довше, працівники залишилися в одній організації протягом усього життя. На жаль, він був майже завжди чоловіком.

«Людина компанії» – ключова концепція XX століття. Найкращим визначенням для нього є особа, чия ідентичність була утворена відповідно до побажань компанії. Він суконь доречно і навіть використовує мову, компанія очікує його. Його суспільне життя настільки тісно пов'язане з організацією, що він буде страждати великою втратою, як відірвав Афінян. У суботу ввечері він проводить в компанії інших співробітників і своїх дружин, обмінюючись жартами, прийнятими в компанії. У обміні компанія робить пак з ним, що він буде тримати свою роботу якомога довше, тобто до тих пір, поки пенсія залишає йому приємну кількість грошей і партнерів гольфу серед колишніх колег. Ця система працювала, коли великі організації існували протягом тривалого часу і з'явилися більш постійними підрозділами, ніж національно-державні держави.

У 1990 р. люди раптом почали розуміти, що роль «фірма» стала досить надійним варіантом – за умови, що сама компанія не збиралася в будь-якому місці. Але технологічна революція в Кремнієвій долині поставила традиційні компанії на ризик. Наприклад, після підйому Microsoft (NASDAQ: Корпорація Майкрософта [MSFT]) і поширення персональних комп'ютерів, IBM (NYSE: International Business Machines [IBM]), основний завод компанії змушений вирізати деякі з своїх співробітників «lifetime», які зрозуміли, що ризик в цій низькоросійській позиції не так низький. Ці співробітники не змогли знайти робочі місця в будь-якому іншому місці — вони повністю неспроможніться за межами IBM. Зовні корпоративної культури, навіть почуття гумору.

До цього періоду IBM зобов'язав своїх співробітників носити білі сорочки - не світло-синій, не тонкий смугастий, але чистий білий. І темно-синій костюм. В одязі не допускаються ліберти. Ви були частиною IBM.

Хто вважає, що він страждає величезними втратами, якщо він не заважає, як людина компанії, тобто хтось, хто особисто інвестував в гру.

І незважаючи на те, що «команда» зникла десь, «інтер’єрний працівник» заміняв його, завдяки роз’ясненню поставлених завдань, і тепер вона може бути особою будь-якої статі. Сьогодні він або вона не належить компанії, але чим гірше: ідея, яку він або вона повинна бути придатна для прокату.

Співробітник галузі є тим, хто страхує, що він буде страждати величезними втратами, втративши його фітнес на прокат, тобто особисто інвестує в гру.

Найнятий працівник глибоко вбудовується в галузь, який відбувся назад страхом, що ставить не тільки його роботодавця, але й інших потенційних роботодавців.

Клієнт, за визначенням, є більш цінним всередині компанії, ніж поза нею, і це про вартість роботодавця, не на ринок. Ймовірно, найкраща річ, яка визначає підходящий співробітник, що він ніколи не буде написаний про підручники, бо він, його позначенням, має можливість ніколи не залишити слід в історії і тому не цікаво історикам.

Ronald Coase і його теорія фірми

Ronald Coase є чудовим сучасним економістом. Він має незалежне творче мислення і науковий підхід, і його ідеї є практичними і пояснюють світ навколо нас: Іншими словами, це реально. Його стиль є настільки бездоганним, що він був відомий для теореми Куа, ідея, розроблена без єдиного математичного терміну, а ще як фундаментальні, як багато речей, написаних мовою математики.

На додаток до його теореми, Coase був першим, щоб обшити світло на чому фірми існують. За його словами, контракти передбачають дорогі переговори та несуть деякі операційні витрати, тому ви реєструєте власний бізнес та найняти працівників на посаду з чітким описом обов’язків, оскільки ви хочете уникнути юридичних та організаційних витрат на кожну операцію.

Вільний ринок – це місце, де спеціалізація визначається ринковими силами, а джерело інформації – це ціновий довідник; але в межах фірми ці сили не працюють, бо вони коштують більше, ніж переваги, які приносять. Таким чином, фірма буде підтримувати оптимальне співвідношення персоналу до зовнішніх підрядників, а також наявність певної кількості персоналу, навіть якщо це не є ефективним, бажано видатками великої кількості ресурсів для договірних контрактів.

Ми бачимо, що Coase припинив просто крок від поняття особистого внеску в гру. Він ніколи не думав про умови ризику, що може допомогти йому зрозуміти, що працівник є стратегії управління ризиками.

Якщо економісти, коаза та Шумоса мали інтерес до давньої історії, вони були знайомі з політикою ризик-менеджменту, яка Римські сім'ї спиралися на, зазвичай призначають скарбників, відповідальних за фінансування сім'ї та майно. Він в основному раб. Оскільки раб може бути покарана набагато більш серйозно, ніж вільний чоловік або вільний, і це не вимагає втручання закону. Безвідповідний або незаперечний менеджер може зробити вас банкрутом шляхом передачі всіх коштів до провінції Бігієна. Раб у цьому випадку має велику відповідальність, і при призначенні управлінського раба, ви знизите фінансовий ризик.

Комплексність

Зараз складність і сучасний світ з'являються в зоні перегляду. У світі, де продукти все частіше виробляють субпідрядники з постійно зростаючим рівнем спеціалізації, ще більше людей потрібні для виконання певних завдань. Один невдалий етап часто призводить до закриття всього бізнесу, який пояснює, чому сьогодні, у світі, який нібито ефективніше через більш субпідрядників і менших активів, речі, здавалося б, йдуть гладкіше і ефективніше, але вартість помилок і затримки стали довше, ніж в минулому. Повільнившись від одного посилання в ланцюжку можна зупинити весь процес.

Цікава форма рабства

слов'янська в компаніях традиційно бере дуже цікаві форми. Кращий раб - один, хто ви переплатити і хто, знаючи це, дуже боїться втратити свій статус.

Міжнародні організації створили категорію видатків, свого роду дипломата з вищим рівнем життя, що представляє компанію та проводить бізнес з дому. Банк «Нью-Йорк» направляє працівнику одруженого з сім'єю за кордоном, наприклад, до тропічної країни з дешевою працею, і надає йому безліч бонусів і привілеїв, таких як членство в заміському клубі, особистий водій, що проживає за рахунок компанії в красивій віллі з власним садівником, щорічний будинок поїздки для всієї сім'ї першого класу, і зберігає цей співробітник в такому положенні протягом декількох років, досить часу для залежності.

Він заробляє набагато більше місцевих жителів, і це ієрархія нагадує колоніальні дні. Він будує своє життя, взаємодіючи з іншими видатками. Він все частіше хоче залишитися в своєму місці довше, але далеко від керівництва і не має ідеї його поточного стану, якщо він проінформований. Після того, як диплом, коли справа настає на решфле персоналу, він просить бути відправленим в іншому місці. Повернення додому означає втратити свої привілеї і заробітну плату, і він стає реальним рабом - повернути в нижній середній клас і жити в передмісті Нью-Йорка, їздити поїздом на роботу, або, Бог заборонив, взяти автобус і їсти сендвіч на обід! Коли великий бос критикує його, він жахливий. 95% свого часу він буде думати про політику компанії, що саме те, що компанія потребує. Великий бос на борту буде підтримуватися в разі, якщо вам потрібно.

Всі основні корпорації мали змогу розірвати співробітників, і незважаючи на витрати, ця стратегія була дуже ефективною. Чому? Зважаючи на те, що далеко від головного офісу, більш автономний, і чим більше потрібно раб, який не займе ніяких несподіваних дій.

Вільні працівники

Є категорія робітників, які не перебувають у рабстві, і ця категорія є надзвичайно невеликою. Вишукані безкоштовні працівники легко: вони не піклуються про свою репутацію, принаймні їх репутацію в компанії.

Після закінчення бізнес-школи я провів рік у банківській програмі - вони хотіли зробити мені міжнародний банкір, адже банк мав помилкову ідею мого фону і цілей. Я був оточений ідеальними співробітниками (найприємніша пам'ять мого життя), а потім перейшов на торгівлю, переїхали на іншу компанію, і там я зіткнувся з вільними людьми, неславами.

Тут, наприклад, продавець, де звільнення буде коштувати компанії дорого - це загрожує не тільки втрату клієнтів, але і зміцнення конкурентів, які можуть похизти такого працівника самому. Компанія може намагатися ослаблити цей зв'язок між клієнтами і агентами, деперсоналізувати їх взаємодії, і взагалі не вдається. Люди люблять боротися з людьми, а коли замість агента, свого роду, іноді надчуйний хлопець, вони починають реагувати на безладний полоітний голос на телефон, вони просто зупиняються на бізнесі.

Ще один вільний працівник є трейдером, для кого нічого не має, крім прибутку і втрати.

Відносини таких співробітників з компанією збалансовано на кордоні любові і ненависті – можна керувати торговцями і продавцями тільки тоді, коли вони не приносять дохід, але в цьому випадку вони більше не потрібні.

Я знайшов, що торговці, які принесли гроші, іноді стали так з контролю, що вони повинні бути збережені від інших співробітників. Це ціна, яку ми сплачуємо тим, що люди до поняття прибутку і втрати, перетворюючи їх в чистий джерело доходів, коли нічого іншого має значення.

Я мав поставити в туфлі трейдера, який зловживав бухгалтером з домішкою. «Я зроблю гроші, які ви платите,» та наголошує, що бухгалтерський облік не приносить прибутку компанії. Однак, коли удачі є на нашому боці, і коли він відходить від нас, ті ж глядачі дивляться нам.

Я побачила той же бухгалтер, який пізніше сплачує борг (доклад у більш елегантну форму), коли трейдер втратив свою роботу. Так, працівник може бути вільним, але це свобода триває до першого поганого договору.

Я вже згадав, що я залишила місце, де потрібні «народи компанії». У новому місці я отримав чітке попередження – один раз я більше не познайомлюсь із встановленим рівнем прибутку і втрати, я покажу на двері.

Я не мав вибору, але прийняти умови гри. Я стикався з так званими арбітражними операціями, невисокими операціями, які не були дуже складними в ці дні, оскільки фінансові оператори ринку думали набагато простіше, ніж вони зараз.

Я запитав, чому я не зносила зв'язки - не зносила краватку в той час як ходьба голий вниз просп. П'ятого. "Участь від почуття чудовості, частково з почуттям стилю, частково з зручності" Я відповів. Хто приніс прибуток компанії, які могли б пройти через менеджерів, як вони бажали, і вони не відкривають свої роти у страхі втрати своїх робочих місць.

Непередбачувана поведінка людей з ризиками. Свобода завжди включає ризик в одному або іншому випадку, іноді це його причина і іноді її ефект. Якщо ви ризикуєте, ви відчуваєте частину історії. І ті, хто ризикує зробити так, щоб глибоко вниз вони дикими звірами. Звертаємо увагу на мовний аспект – наступна причина, після експерименту з стилем, чому торговці повинні триматися від невільних, ризик-аверсійних людей.

На мій раз, ніхто не був непристойним у публіці, крім тих, хто був членом групи і тих, хто зробив це ясно, що вони не були рабами. Трейдери, які використовуються для одягу, таких як взуття, і я не сидю тільки в домашніх умовах або в літературних текстах. Непристойна мова про соціальні медіа (наприклад, Twitter) – це спосіб демонстрації свободи, а отже, компетенції.

Створюючи враження компетентності не буде працювати, якщо ви не берете певних ризиків. Таким чином, сьогодні зловживання є індикатором стану.

Московські олігархи приходять на важливі події в легких джинсах, демонструючи їх авторитет. І навіть у банках, коли замовники дали тур, трейдери показали, як тварини були показані в зоопарку. Видовище трейдера гасить заробки на телефон, відірвав голос у переговорах з брокерами, був чимось затриманий фон.

Зловживання і непристойна лексика сприймаються як ознака статусу «дого», повного ігнорування – слово канаїл, «чорний», етимологічно повертається до латинського слова для «дого». Праска полягає в тому, що найвищий статус безкоштовного чоловіка супроводжується добровільним прийняттям звичок нижнього класу. Англійська «манці» не є аристократичним тяжінням. Вони характерні для кламану, і ціла концепція англійських манерів тільки сприяє варіації тих, хто присвячується ролі побуту.

Груда втрати

Ось так: «Що має бути не те, що людина має або не має, що має значення, що він страхує втратити. й

Ті, хто має щось для втрати, є більш крихким. Я познайомився з багатьма Нобелівськими лауреатами в галузі економіки (Swedish Riksbank Prize for Alfred Nobel), які були порушені про те, чи будуть переможцями в спорі.

Кілька років тому я помітив чотири з них, які були боляче, коли я, трейдер, майже нелюдський, публічно званий їм шампани.

Чому це ще й занурить їх? З тих пір, як ви піднімаєтеся в бізнесі, більш вразливий ви стаєте – і втрачений аргумент з особою, яка нижча за рано болить вашу репутацію.

Підвище життя обмежується певними умовами. Хто є найбільш потужним чоловіком в Америці, якщо не голова КІА? Однак, навіть простий вантажоперевізник більш захищений.

Не вдалося приховати кохану. Ризик життя інших людей, ви продовжуєте бути рабом - це як працює громадська служба.

Чекає на Константинополь

Якщо державні боси є важливими рабами, то диктатори протилежні. Як написати це, ми свідчимо настійне протистояння між поточними «головами» країн НАТО (сучасні держави не мають голів, назва надягається кваліфікованими бесідами) і президентом Росії Володимир Путін.

Очевидно, що кожен, але Путін помилково обирає кожне слово у вирокі, побоюючись, що вони можуть бути неправдивими, принаймні журналістами. У мене є досвідчена подібна безпека. У той же час Путін втілює недбалий корпоративний підхід, показує явну байдужість, яка в свою чергу перемагає йому підтримку виборців та нових виконавців.

У такому протистоянні Путіна схожий на безкоштовний громадянин від рабів, які потребують порад, затвердження, і яким необхідно судити. Поведінка Путіна невпинно впливає на своїх послідовників, зокрема, християни Лівану – православні християни, які у 1917 р. втратили підтримку російської монархії і виявили себе вразливими до нас Туреччини Константинополя.

Після 100 років ці люди сподівалися на відновлення Візантію, хоча його нова інкартонація знаходиться трохи на північ.

Це набагато вигідніше зробити бізнес безпосередньо з власником бізнесу, ніж працівником, який малоймовірно тримати свою роботу наступного року; так само як слова диктатора більш достовірні, ніж слова незахищеного представника.

Як я дивився Путін і його суперників, він став очевидним для мене, що власна, стерилізована тварина не мала шансу проти дикого предатора. Не один.

Військова влада нічого не означає, що рішення прийнято тим, хто витягував запобіжник.

Універсальний пухирець не зробив багато відмінностей в історії: до недавнього часу басейн так званих "електриків" був закритим клубом людей з привілейованого класу, який не подбало про них в пресі. Як соціальні мобільність підвищили, більше людей отримали доступ до політичної діяльності, але цей доступ зараз тимчасовий. Як і з корпоративними працівниками, ці люди не потребують багатовагу — вони вибираються, тому що вони не відвагомі. Цікаво, диктатор як більш вільний, так і в деяких випадках, як і традиційні монархії малих держав, здатні зробити більше за користь країни, ніж обраного представника, об'єктивна функція якого полягає в тому, щоб демонструвати зарахований прибуток.

У сучасному світі речі дещо відрізняються – диктатори, відчужуючи свій час, розгорніть свою країну і перемістіть свої кошти на швейцарські банки, так само як і Саудівська царська родина.

Недостатність бюрократії

Підсумок:

Від якісної оцінки їх роботи, перевагами яких не можуть бути довірені.

У той час як ми навчимося, що працівник є надійним, він не може бути довірою, щоб зробити критичні рішення, пов'язані з серйозними компромісами.

Як кажуть пожежники, «Якщо це не ваша робота, ви нічого не можете зробити в вогонь. й

Як ми побачили і побачимо, працівник має дуже просту функцію: виконувати завдання, які здаються корисним для його менеджера. Якщо людина працює як люстра, але раптом, прийшовши до роботи вранці, бачить величезну перспективу продажу антидіабетичних препаратів для діабетичних відвідувачів з Саудівської Аравії, він нічого не може зробити – він має завдання.

Так, в той час як це робота працівника для запобігання будь-яких проблем, якщо ситуація змінюється, він пов'язаний рукою і стопи. Цей ефект, поєднаний з поділом обов'язків, може викликати серйозне зниження ефективності. Ми побачили це під час В'єтнамської війни. У той час більшість (як якщо) вважають, що багато було зроблено неправильно, але було простіше продовжувати, ніж зупинитися, особливо, так як ви завжди можете придумувати пояснення для вашого рішення (запам'ятати факт, що «Фокс і Виноград» – тепер ця ситуація частіше описана як когнітивний диссонанс).

Сьогодні ми бачимо такі ж проблеми з позицією США на Саудівській Аравії. Після нападу на Всесвітній торговий центр 11 вересня 2001 року (найбільша частина нападників мала Саудівські держави), очевидно, що хтось в королівстві був залучений. Але не було бюрократа, боячі нафтові порушення, погані зробити правильне рішення - замість найгіршого було зроблено, тобто вторгнення Іраку, бо це доведено простіше.

З 2001 року політика боротьби з ісламським тероризмом була проведена в стилі «слон я не помітив», коли боротьба з симптомами повністю знімає питання причин захворювання. Політиці та супутні бюрократи просто пускають розвиток тероризму, адже це було зручніше у своїх конкретних обов’язках. І ми пропустили генерацію: Саудови (цити присяжного стану), які просто пішли в школу 11 вересня 2001 року, тепер дорослі, Салафи, які підтримують насильство і готові його фінансувати, і ми будуємо все більш витончену зброю. Важко збільшити мозкове миття по всій Азії. Таким чином, замість загартування Іраку та усунення Emwazi та інших окремих терористів, краще буде зосередитися на джерелі проблеми: суб'єкт Wahhabi/Salafist, який сприяє непереносимості та поганяє поступку Shiites, Yazidis та Christians. Але, я повторю, таке рішення не може бути здійснене вручну бюрократів з описом роботи.

Те ж саме відбулося у 2009 році з банками.

Тепер уявіть, що політика визначається людьми, які особисто зацікавлені в результаті, не в оцінці своїх переваг, а інший світ відкриває. Quod tibi не vis fieri, alio ne feceris.Що ви не хочете самі собі, не робимо на інший.Видання

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //inider.pro/opinion/2016-08-25/nassim-taleb-pochemu-rabota-v-ofise-eto-novoe-rabstvo/