Як небезпечний пригнічення, або як позбутися від приміння

Ви хочете перевірити пам'ять? Подумайте про те, що ви скаржалися на рік назад.
Леонард Томас.
"Дуже скаржитися!"
Коли ми вперше запустили нашу справу, перші співробітники орендували за принципом «як людина або ні». З того, як ми недосвідчені, ми наймали перших людей, які ми побачили, бо головне — «забрати людину». В результаті я бачив цю картину багато разів:

«У нас є лише 200 кліків сьогодні ... і немає дзвінків, – людина, що відповідає контекстній реклами, говорить мене з репроачами.
«Це був один клієнт, але він відмовився...» – стверджує факт «продажника» з виразом світового граната на обличчі.
Або якась інша проблема буде повідомлена і сати з сідничними очима, переглядаючи свою реакцію. Десь в серці я відчував його неправильно. Тим не менш, я підтримую ці люди: «Коментуй, не хвилюйтеся, тепер ми переналаштуємо все!» або «Ком на даний момент ми вирішили, що я зателефоную клієнту – ми розберемо!» Так, мені довелося повертатися на себе, вкладати енергію, сили і керувати ситуацією. Наступний день, історія повторюється самому.
Ще більш яскраво, ця поведінка людей, а саме, позиція жертви, намальована в бізнес-молодості. Якщо ви дивитесь на нашу групу VKontakte, ви знайдете цікавий тренд. У перший день після класу 100% коментарів заповнюється хвилюванням і енергією. "Всі!" А! Світ перевернув мене вниз, мій cockroaches всі померли!, "Я хочу, я буду робити все, ніхто не і нічого не буде зупинити мене зараз ..." Однак 30% загальної групи на другий день вже починають збивати: «Натисні кліки дуже мало...», «Nisha є свого роду...», «Три дзвінки, нульові продажі. й
Люди не повідомляли про те, що у 20 кліків немає, навіть не розуміючи, що нормаль перетворення становить 1%. Двадцять кліків, 1% буде просто великим або щиколотним. щиколотки не можна кільце! Цікаво! І людина вже стверджує, що ця ніша не дає результатів.
Забавно, що наші співробітники, знайомства та студенти заявили, що факт їх власної неправомірності з зовнішнім виглядом, що хтось інший – до полум’я! Я не знайшов нішу! "Чи можу я сказати? Ви не можете зробити бізнес в Росії. Я завжди дивився: що це точка, що вам не вдалося?

хвора дитина
Де відбувається тяга для змивання? Де все в світі приходять з? Звичайно, з дитинства. У дитячому віці нам багато переваг. Коли ми хворіли або впав на наш велосипед, наші батьки побили все, що вони робили і принесуть всі бонуси, які зазвичай заслуговують.
"У вас є лихоманка! Боже! Sweetheart, sweetie, сказати що ви хочете! Ми не будемо ходити в школу завтра. Велосипед? цуценя? Іграшки? Політ і робити нічого. Я отримую! Що відбувається, коли ми повертаємо в наш оригінальний «здоровий» стан? Всі бонуси скасовані. "Відновлено?" Так школа завтра восьмий ранку. Чи можна ви зробити свою домашню роботу?
Наш мозок не є йдіотом. І так ми. Стратегія поведінки з дитинства також використовується в дорослому віці. Що призводить до того, що це питання.
Наш стиль вирізається.
Як я почав вивчати тему зцілення більш глибоко, мій бізнес-партнер Сергій Капустін розповів мені цікавий концепт, який бачив з Tony Robbins. Тоні Роббінс є одним з найбільших сучасних американських мислителів. Двосторонні високі, долоні, як десять шахт, і це відчуває, як це може виковтнути. В цілому здоровий чоловік в самому серці життя. Значення поняття – це взаємопов’язане відчуття самопочуття, переконання та дій, які ми виконуємо.

Згідно з цим поняттям, особистість є набором оболонок, в центрі якого є ядро, або ID. Ідентифікатор – найглибша сутність людини, самоідентифікація. Як ми відчуваємо: «Ведучий budding», «Сособа, яка лікується несправедливістю», «Основний бізнесмен» або «Молодий майбутній підприємець, хоча б гроші, але це тимчасовий». Ядро є найважчим для зміни, але це самоідентифікація, яка формує наступний рівень: переконання.
Беліфс - це ідеї людини про те, що добре і те, що погано, що працює і що не працює, що це правильно і що неправильно. Ви повинні продавати в особистому кабінеті, «Ви повинні продавати гроші для бізнесу» або «Всі чоловіки є притулками». Будь-які чіткі характеристики нашої реальності – наші переконання. Беліфи утворюють новий рівень, який називається здатністю.
Наші здібності – це наші навички та здібності, щоб реалізувати щось. Чи можна це зробити, якщо ми можемо, як? - це питання, що характеризує рівень наших здібностей. Можливості, які виникають за нашими переконаннями. Якщо ми вважаємо, що Яндекс. Якщо ми вважаємо, що Яндекс. Пряме щось незрозуміле, тому де ми отримуємо можливість встановити її правильно?
Можливість провокує візерунок поведінки: дія або бездіяльність. Залежно від того, які здібності ви маєте.
Це як формується наша реальність. Індикатор реальності – люди навколо нас. Ви відчуєте себе комфортно з людьми, які думають та поважають вас. Це завжди так. Якщо людина не погоджується з вами або життям іншими принципами, ви неминуче віддали себе від нього. Ваше соціальне коло є вашим найбільш точним проекціям і ключем, щоб розблокувати себе самостійно.
Антиособистість і протиособливості
І тепер до кожного з цих рівнів додайте префікс "анти", або знак мінуса. Так ми отримуємо анти-ID. Беліфи, які повинні бути розроблені, стають антивірусами, які призводять до деградації. Можливості стають антисилами. Нездатність отримувати дзвінки, нездатність отримати клієнту. Але можливість втратити його, втратити дзвінки і руйнувати бізнес.
Таким чином, людина впроваджує антиведучий і зміцнює його анти-іде. Немовлята грає важливу роль в цій історії, і це страшно. Жорстке явище, яке не тільки перешкоджає виникненню людини до вершини, але обмотує його як хвостовик в реальність, з якої все важче вийти.
Вгору або внизу?
Повернемося до наших барів, о, вибачте, наші оточення. Для задоволення, зробити вправу. Візьміть шматок паперу і номер з числом від одного до десяти в стовпчику. Тоді, праворуч від кожного дігіта, напишіть імена людей, з якими ви спілкуєтеся максимально тісно.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Потім, праворуч від назви, покладіть стрілку «до» якщо людина долучиться до мети (щодо допомоги, підтримки і бджільництва у вас). Поставив стрілу "зад" якщо ця людина за своїми діями, емоціями або словами перешкоджає досягненню мети. Так само бути чесним з собою. Найважчим є поставити стріли праворуч від батьків. Наприклад, припустимо, що батько насправді не вірить вас.

Побачте, що у вас є багато стрілок і стрілок. Головний висновок може бути складений з цієї вправи. Якщо кількість стрілок "внизі" більше кількості стрілок "до", подумайте про себе, ви примхуєте?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Підприємці, що живуть з точки зору доцільності. Не те, що справа або неправильно, але що призводить до мети. Розкажіть мені, що фраза «у нас надіслали» перемістити вас до мети? Добре, чи рухається міліметр? Тоді чому це говорить? Навоювання не ведеться до мети, тому це недосвідчений. Зливає енергію від вас і навколо вас.
Я пам'ятаю 2008 дуже добре. Я працюю з компанією, яка шукала персоналу. Я чітко пам'ятаю атмосферу, яка обмотала мене як перехрестила поріг офісу. Щодня, штат від директора до очищувача процитував звіти про наступну кризу: 200 осіб були укладені. Зрізи навіть уражені західними компаніями. Когановіч також пожежний. Ми всі штампи. Навіть повітря було замочене в деспонденції. На відміну від енергії, які шукають рішення та рішення, кожен провів його на самозахисті.
Бажано видалити всі приманки з вашого оточення, незалежно від того, наскільки важко це може бути для вас. Ще одне питання – «Мом, ви вечеря, добре!» Я шкода, ми сказали, що теж. Змініть своє ставлення до змивання. Що стосується тягарних працівників, то обов’язково вогнете їх. Якщо вам потрібен друг.
Полювання для вечерів
Першим кроком для усунення блиску є зміна ставлення. Якщо ви не перестаєте бути нормальними для вас і починаєте дратувати вас, можна позбутися від неї. Давайте подивимося, як це відбувається.
Перш за все, знову почитайте записи вашого блогу, перепрочитайте свої ноти і дотримайте свої думки, заяви, діалоги. Насолодіться інтересами, записують, як багато з них спрямовані на позитивний спосіб і дають енергію до співрозмовника, і скільки з них міститься енергетичний лек. Спостереження, трек, відрізати.
Щоразу ви зробите заяву, особливо коли мова йде про проблему, попросіть себе, «Уже, я сказав, що і що?» Я просто сказав, перемістив мене один міліметр до моєї мети? Або, навпаки, проштовхнув мене крок назад в минуле, викрутивши мене, як хвостовик в поточний стан речей? ?
По-друге, давайте повернутися до навколишнього середовища. Цікаве явище, описане в статтях Steve Pavlina, говорить про те, що наш світ є власністю проекції. Проекція внутрішнього світу, в тому числі людей. Люди є великими показниками власної праці.
Якщо ви намагаєтеся подумати цей спосіб, виникає цікаве спостереження. Кожна людина навколо нас є символом якості. Яка якість вашого батька відображає у вас? Які риси відображаються у вашій матері? А твій бос?
Як ви відчуваєте про ці якості? Ключові слова для роботи над вашими якостями та навичками полягає у Вашому розумінні до якості інших. Якщо ви не помітите зв'язок в іншій особі, значить, ви самі не любите зв'язок в собі. Якщо ви не любите розмовних людей, то, можливо, ви не знаєте, що це якість.
Розуміючи цей механізм, дотримуючись його, запитуючи себе питання «Які якості відображаються у вас інші?», ви можете виділити збивання як одного з якостей. Дивіться, як ви відчуваєте себе, навіть в оточенні. Можливо, ви самі іноді отримуєте смарагічну насолоду від приголомшливого когось з поганими новинами і дотримуючись собі, що все погано. Отже, до тих пір, поки це продовжується, перетягнувши вас назад в свою точну реальність.
У вас є питання?
Якщо ви уважно слухаєте внутрішній діалог, ви можете побачити, які питання ми запитуємо самі. На думку Tony Robbins, мислити процес запитань і відповіді на питання. Для того, щоб отримати правильні відповіді і правильні результати, потрібно запитати правильні питання. Люди, які скаржаться, просять негативні питання, які призводять їх у колах і негативно впливають на результати.
І тому, що ми постійно просимо і відповімо на запитання, вони мають потужний вплив на реальність, яку ми бачимо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Давайте мені дати вам деякі приклади.
«Чому не маю жодного виклику? Чому це не працює? Чому ми не хочемо, щоб ваш продукт або послугу? Скажіть це у вашій голові, ви запитуєте питання про вашу свідомість, і це, дивно, що дає відповідь: «Чи не маю вищої освіти». Через Інтернет не працює. Тому що це погана ніша.
Навіть не вказавши знак питання в кінці вироку, ви все ще запитуєте своє підсвідоме питання з кожним думкою і фразою. Відповіді, скоригуючи реальність, ви перебуваєте відповідно до ваших питань. Це не може допомогти, але відповідь. Ваша підсвідомість не хоче боляче або допомогти вам. Підсвідомий розум, як деталь в машині, просто посилання між імпульсами вашого мозку і вашої поведінки. Ваша поведінка виробляє результати, які визначають реальність. Ось як працює.
Або ви можете попросити себе та інші конструктивні питання:
«Що потрібно змінити вирок або в рекламних оголошеннях, щоб зробити дзвінки? Як я можу прискорити себе? Може бути, ми повинні перевірити інший продукт?
Підсвідомий розум буде приймати ці питання і неминуче дати відповідь у вигляді нової ідеї, рішення, нових знайомств і ваших дій. Ви відчуваєте різницю? Пам'ятайте, що питання сьогодні принаймні. Які відповіді ви думаєте, що ви отримали від вашого підсвідомого?
Чому?
Кожне питання має відповідь. І кожна відповідь вірна. Поставити питання: «Чому мені вдалося?» Якщо ви не попросили собі це питання перед тим, що це не буде легко отримати відповіді. Тим не менш, навіть невеликі успіхи мають свої причини. Як ви вирішили почати свій бізнес? Де ви знайшли міцність, щоб не дати? Що призвело до цієї статті?
Відповіді на питання «Чому ти це зробити?» формуватимуть найважливіше – основа Вас як бізнесмен. Ви використовували, щоб грати в бізнес, знаючи, що ви насправді були бідними. З кожною новою відповіддю будуватиме фундамент під вами. Він пощастий, він отримав цей досвід / він програвав в англійській мові / він починав рано і т.д." В кінці ви побачите для себе, що ви дійсно бізнесмен.
Михайло Дашків