Занадто добре мати.

З дитинства я впевнений, що я б був чудовим матір'ю. Я:

(а) у віці п'яти років вона вже змогла професійно ковтати овець у промисловому темпі (завдяки її дружині);

(b) у віці семи років я знав, що діти були взяті з риби, які дядько вводили в мумію тіней (завдяки подруги Гале);

(c) у віці восьми років вона здатна правильно вставити пляшки в дитину і перекачувати її в коляску, доки вона не розфарбована (завдяки її молодшого брата).

У віці дванадцять років запам’ятовував довідник лікаря-консультантів жінок, навчав дитячі хвороби в інструкції з медсестри, а також детально оглянула пальці журналів сімейного та шкільного здоров’я протягом останніх двадцять років. Дякую за алфавіт.

На тринадцятому я дізнався, що я міг теоретично стати матір’ю. Дякую, Завжди.

У вісімнадцятому він практично став практичним. Дякую, Вася.

Я вирішив, що діти були занадто відповідальними. Добра мама повинна спочатку підготувати матеріальну базу, стати кандидатом і пікіально вибрати донор сперматозоїдів. Дякую, Мудрі Лібери.

На місяць після того, як це було відомо, що я ніколи не був хорошою матір'ю, яку я "добрий". Дякуємо вам за допомогу.

Я також хотів би подякувати лікаря-психолога Дональда Віннікоту, який половина століття тому покоїв термін «достатній матері». Він дозволив мати всю планету не бути ідеальною. З'ясуйте, що мати право зробити помилки. Вони можуть набридати, вони можуть отримати подразнений у немовлят, вони можуть навіть - oh жах! - не прасувати підгузники з гарячою праскою по обидва боки після кипіння. І в той же час залишатися достатньо мати.

До речі, книгу д-р Winnicott не потрапила в руки до року після того, як я пропрасував. обидві сторони. І підлоги милилися двічі на добу, щоб дитина не дихала пилу. І я отримую всі сороки хвилин на ніч, щоб годувати і скеля. Не зіпсувати дитину в ліжку. Ну і не існує боби дитини дробитися, другий розмір не жарт!

Після двох тижнів цього життя я впав з температурою сорока і одна, і індикатором немивних підлог і роздягається підгузники вигорають в мозку для життя. І половина головного мозку, що прокинув щось між діаперами, що деякі інші також записують дисертації у постановах, пропущених.

Я ще хотів бути ідеальним. Що таке ідеальна мати? Це як спокійний камінь. Спідниця нижче коліна, нігті коротким вирізом. Її дитина завжди очищає. Черепашки. Ні. Не збивається. Не турбувати людей. Якщо він говорить, він невеликий і в суть. І на двох мовах. Більшість слів вдячності мамі за її материнську подвиг. Ідеальна мама повинна подумати двадцять чотири години на день про щастя дитини. А дитина буде вдячна за те, щоб мати в роті. І ніде ще. До старого віку.

Коли я був молодий, я був ревнощами дівчат, чиї мами були як подруги. Про різні речі. Ми проходимо разом під ручкою. Про що Правда, деякі з цих дівчат в своїх 30-х продовжують захопити про щось своє, виключно з мами дотепер. Чому? Тому що вони мають дуже хороші мами. Вони не залишають.

Мені здається, що це набагато простіше відірвати від сім'ї і почати будувати щось з себе, коли вона стає обертовим, поганим і конфліктним з батьками. Ви можете заспівати двері прямо і поселитися у вашому дружбі, або спокійно перекусити, щоб навчатися в іншому місті і ніколи не повернутися назад. Якщо у відповідь вони будуть голосно загиблими і загрожують позбавляти спадкування, це тільки зміцнить бажання відокремити.

Ви не можете відійти від занадто хороших мам. Зняти квартиру в гарному районі. Або вони збираються в інститут ближче до дому, щоб отримати близько. Якщо ви заспівали двері прямо, то дуже добре мати може мати серцебиття. І якщо ти спокійно прикусити, то занадто хороша мама, звичайно, нічого не скажеш, але голодний осушування вина буде рясно покусатися на смерть.

Якщо ви не пам'ятаєте досвід нашого народження (навіть хто-небудь успішним?), то це, мабуть, добре всередині моєї матері. В той час як ми були риби там. Але коли ви вже з'явіли трикутники, це свого роду приниження, щоб повісити вгору з каблуками, які захопили вухо. Тепер відомо, що процес народження ініціюється плоду. Очевидно, що момент, коли він отримує досить міцний всередині, щоб залишити затишний, але тісний живий простір. Якщо було непогано, що мусить виходити з нього самостійно?

Найкрасивіші мами здаються в Японії. В цілому, якщо ви вважаєте, що журнал "Навколо світу" - модель чесноти, ці японські мами. Добрі жінки, красуні, будинки завжди варять, чоловік зі скляною радою познайомиться, діти під сороком допускаються не працювати.

Тим не менш, в той же нігоні з'явився феномен з смішною назвою hikikomori. Це коли підліток раптом заповнює себе в кімнаті або кухні, відключає його телефон, зупиняє спілкування зі світом, випадає з шкільно-інституційних зв'язків. І живе виключно власному світі, іноді з Інтернетом, іноді тільки з набором DVD-дисків з аніме.

Їм подобається молодий чоловік на кухні протягом п'яти років. Його батьки побудували різну кухню, а в одному, де закривається замкнена, регулярно кладуть їжу під дверима.

Я промив дитину один раз на місяць, коли ніхто не був в квартирі. Але, як правило, говорячи, в Японії, не тільки мати, але школи погано. Я маю на увазі, строго у своїх школах. І знову, ієроглифіка, я відчинив себе на кухні.

Кращі ідеальні мами - це дитяча їжа. Вони в повній мірі знають, наскільки важко буде бути для крихких дітей в цьому страшному, страшному світі. І чуйно віддають перевагу тому, що не дядько починає будь-яку рибу в них. Дякую, Дурекс.

Автор: Світлана Паніна

Категории

Смотрите также

Новое и интересное