373
Які чоловіки не пробачають і які жінки
Не потрібно заважати ілюзію, що чоловіки не пробачають, що жінки не пробачають: всі ці казки чоловіків і жінок, не більше, ніж залягати або лякати один одному.
Як ви зазвичай робимо, ви знаєте: Я ніколи не прошу тебе! – всі чули і сказали це, незалежно від статі.
Що люди не пробачають і які жінки не пробачають, що вони не хочуть пробачити - це великий секрет: Чоловіки і жінки не пробачають, що вони не хочуть прощення.
В цілому тема може бути закрита, тому що це суть прощення або не прощення, але якось, навіть не зовсім чітке.
Тому нехай з'ясуйте, чому, насправді, і що саме не хочеться пробачити чоловіків і однаково вихатих жінок?
Ну, відповідь на питання: Чому жінки і чоловіки не пробачають один одного або будь-кому?
Що ми завжди робимо, коли ми хочемо або не хочемо зробити щось, в тому числі прощення або прощення? Право: Ваші потреби або інтереси – свідомі потреби.
Ніщо не може протистояти цим потребам і інтересам людини: ні гордість, ні гідність, ні навіть ненависть – людина “Я хочу!” Не можна робити, і не те, що пробачити або не прощастити!
Ні, звичайно, якщо ми хочемо пробачити або не хочете прощення, на основі наших потреб і інтересів, то ми будемо винахідливим і сказати багато, красиво, цілеспрямовано і хитрощільно, щоб виправдати себе в власних очах і інших.
Нехай ми пам'ятаємо милосердя, людство, милосердя, любов і минуле разом, якщо ми пробачимо.
А якщо ми не пробачимо, то ми зосереджуємо на нашу честь, гордість, моральні основи та принципи. Ми можемо навіть погоджуватися, що як Понтій Пілат говорить: Я хочу прощати вас з усім серцем, але люди не розуміють його і не хочуть, як завжди: Не був мій вини.
Висновок, якщо ми чесно визнати правду: Що чоловіки не пробачають, що жінки не пробачають, тільки тоді, коли вона не приносить користь їм – коли вона суперечить своїм потребам і інтересам. І в інших випадках, коли вони потрібні і цікаві, вони пробачать все.
Хтось сказав, що про моральність? І як можна пробачити, якщо людина порушила свої моральні принципи: зрадити свої цінності і перестарити свої моральні принципи і переконання?
І тут немає суперечності: для спостереження або не дотримуватися своєї моральності - бути задоволеними і спокійною або страждати від перемир'я - це також питання людського інтересу.
Я хочу бути моральним, я не пробачаю безсмертності. Я можу отримати разом з власною совістю і з зовнішніми засудженнями, тоді я пробачаю принаймні найсвіжіші дії, такі як треасон і зрада.
Чоловіки і жінки прощати або не пробачати. Чому? Які чоловіки не пробачають, які жінки не пробачають: це буває. Яка справа з прощенням. Прощення або не прощення є важливим, але більш важливим питанням є: чому?
Щоб, будь ласка, зверніть увагу, ми знову реагуємо на наші інтереси. Ось як це заплутати, і це все про інтереси, які характерні. Ви можете.
1,1 км Прощення, вивести висновки, як це було, забути, і жити без розривів відносин з винними.
Хороший варіант життя, який використовується найбільш розумними людьми. Коли вони хочуть прощати і може, звичайно.
2,2 км Не пробачити, тримати грязь, але продовжити жити - зберегти відносини.
Ну, як ви бачите, це, я шкодую, не життя.
3. У Я прошу тебе, але жити з вами, щоб мати стосунки з вами не хоче і не буде.
Не прощання. На мій погляд, це найкращий і найбільш універсальний варіант життя, якщо ви дійсно не пробачте.
4. У Не пробачати і тому, щоб перебити відносини або перенести їх на інший літак.
Так, вибачте, чому ви повинні мати головний біль пізніше в житті, пам'ятайте, що це не прощення і повторення цієї ситуації в голову над і знову?
Що, особисто, ви обираєте в своїй конкретній ситуації - ваш бізнес - ваші інтереси і ваше життя.
Які чоловіки не пробачають, які жінки не пробачають, коли це не вини
Які чоловіки, які жінки особливо не схильні до прощення в ситуації, де вони вірять, що їх провини не винна.
Як, я ніколи не зрадився на вас, я був вірним, і ви обдурили на мене! А, «У тебе родзинка, але мені потрібно зробити!» Або, просто: Ми всі ваші помилки!
Утримайтеся, заспокоївшись, зясних звинувачень: Ви в зв'язку з цією особою, ви не були змушені «під пістолетом» – все було добровільно?
Так, якщо щось вирушило неправильно в цьому зв'язку, то ваша відмова в цьому, і точно половина, без будь-яких умов і бронювання, є! Ви просто не хочете, щоб або не можете, у вашому ступеню, див. її.
Більше того, ви не хочете його визнати. Як? Але ось це: будь-які відносини, в його суть, апріорі, є взаємодією двох предметів відносин.
Занурення грубого, але абсолютно правильного порівняння: взаємини людей є двома передачами в механізмі життя – спосіб одного хребта і життя повністю залежить від поведінки іншого, і навпаки.
Але, звичайно, це не означає, що ви завжди повинні пробачити свого партнера в відносинах, досить навпаки: Ви не можете пропустити, і багато речей.
Але якщо ви не пробачте, а крім того, не помітайте провину, то готові продовжити хребта і жити без цієї людини, для того, щоб він мав право не пропустити вас, щоб не захопити його.
Але найголовніше, ви, більш ніж один раз, то вам доведеться потрапити в ситуації, де хтось буде, на вашу думку, відлякувати проблеми вашого життя і ви не пробачите його знову.
До того, як ви усвідомите свою провину для того, щоб бути обдурені, ви приниження, зрада і так далі.
Є тільки одне, що чоловіки не пробачають, і що жінки не пробачають. Що, є ситуації, події у відносинах чоловіків і жінок, коли вони стикаються з питанням «Прощення або не прощення».
І що вони вибирають прощення або не прощення на основі власних особистих інтересів у відносинах. Навіть якщо вони думають і пояснюють всім, що вони пробачають або не пробачають, керуючись чимось іншим.
Яка ситуація не пробачає? І, по суті, під прощенням або не прощення не тільки збереження або розрив відносин, але і різкий поворот в житті.
1,1 км Які чоловіки не чуйні і які жінки не чуйні
Добре, кожен розуміє, як це зацікавити в відносинах - треасон. Крім того, неважливо, так багато чого, що зрадник: повна - з ліжком або можливо, віртуальна зрада, наприклад, в соцмережах чоловіка, дружина зробила дуже близьким друзям.
Ви коли-небудь дивилися, коли ваша дружина зраджує вас? Або коли дружина, просто для натяка невинного мука з іншої жінки, злий з дому?
Чому? Так, він пробачає, тому що, наприклад, він любить її, або немає місця, щоб піти, або він збочений - він високий на ньому. У будь-якому випадку, рогоносець, який прощає незрівнянності дружини або незрівнянності, має інтерес до нас, можливо, тільки він знає.
Або ж, можливо, він не пробачає, але тільки претендує на допомогу в майбутньому, з нагоди – це теж буває, до речі.
І жінка, яка насильницько зображує сцену ревнощів, образливої честі, гідності і непривабливості, ви бачите, після тижня бігу і вилову: виходить, що вона повинна позбутися від цього чоловіка, це все. Я не зроблю, тому я не зробив.
Висновок, багаторазово озвучений особисто: Для прощення або не пробачити скарб, це тільки вам особисто, і, звичайно, у ваших інтересах. І не біжить з ким-небудь, діти, наприклад.
2,2 км Які чоловіки не пробачають і які жінки не пробачають: Леся
Це більш серйозний, ніж фортепіано: ви можете змінити без зради чоловіка або дружини, коханка або господиня - так випадковий секс перетворився - щоб не скористатися?
Але потім назад до дружин, чоловіків, закоханих з коханцями: Я не зрадив тебе, я залишатися з вами назавжди вірним.
Коротко про те, що бтрайал є неприпустимою подією. Що мені не пробачити, що жінки не пробачають? Бетрейал. Або, якщо пробачити, дуже рідко і в виняткових випадках.
Крім того, зрада не може бути відразу виявленим або траєктором може прийти винний, через деякий час, щоб попросити прощення. Ну, в цілому: справа тонка, справа складна - кожен бізнес, прощення або не пробачати зради.
3. У Які чоловіки не пробачають і які жінки не пробачають: Приниження
Ми навчаємо і навчаємо по всій історії цивілізації і кожного окремо, починаючи з дитинства.
Можливо, в деяких випадках він вже фіксується в генах. Але слід розуміти, що нормальні зв’язки людини в принципі не можуть бути, якщо одна людина принижує інші.
Ми можемо якось приїхати до умов з цим і перенести його в формальні відносини – на роботі, на вулиці, але для того, щоб приниження приниження в тісних особистих відносинах – це мазохізм, без перебільшення.
Якщо це одноразовий акт приниження з реставрацією подальшої парності у відносинах, то це, в цілому, «слабкі речі життя», але прощення постійної приниження – впізнати себе як якийсь неповний учасник відносин – це, шкода, любитель.
4. У Які чоловіки не пробачають і які жінки не пробачають: Ступінь
В цілому, вважається, що ступеність не є пророком і є передбачуваним: після всіх, по і великим, людина не винна, що він ступеню - "Год не дав розуму, тому ви не можете додати."
Але що жінки не схильні до прощення чоловіків постійної ступеності, які чоловіки не люблять і не пробачають ступеню. Незважаючи на те, що люди, які готові використовувати припливні люди.
Сприяє їх наявності при їх наявності. Однак, як завжди, кожен бізнес: деякі люди можуть мати помадну подруга для задоволення, і деякі жінки можуть використовувати фольгу більш зручний.
Це, в свою чергу, задоволення жити в приниження. Життя різноманітна: для кожного вогнища є смарт, і, навпаки, для задоволення обох - це буває.
5. Умань Які чоловіки не пробачають і які жінки не пробачають: Невідповідність сексуального статусу
Що дуже рідко, коли чоловіки пробачають, і жінки пробачають чоловіків, є невідповідністю зазначеного статусу.
Насправді, якщо людина починає, встановлює зв'язки з жінкою, і вона, пізніше, виходить не зовсім жінка в її внутрішніх і зовнішніх, в першу чергу сексуальні властивості, потім така настройка, людина, добре, не пробачається.
Якщо жінка зустрічає і починає відносини з чоловіком, а пізніше бачить, що він не має цих маскулінових властивостей, то для прощення такого, згасити мене, значить не покласти себе в будь-якому, як жінка.
6. Жнівень Які чоловіки не пробачають і які жінки не пробачають: Загрози до життя і здоров'я
Життя з людиною, або навіть тільки у відносинах з ним, коли він дійсно небезпечний - загрожує слова і дії вашого життя і вашого здоров'я, необхідно бути мазохістом.
нормальна, здорова психічна жінка і психічно адекватна людина не перенесе це і буде перериватися такими відносинами – це не можна пробачати: нехай ці «боротьники» йдуть до лікування, а потім боротися з людьми.
7. Про нас Які чоловіки не пробачають і які жінки не пробачають: Професіонал
Як правило, особливо чоловіків, досить небайдужих фактів і спроб відчувати себе протилежним сексом. Зокрема, непарно достатньо, від близьких людей: дружини, чоловіки, друзі, діти, родичі.
Але, зрада є discord! Якщо ви оглянете, і ви не “солодітеся або гіркими”, і навіть це смішно дивитися і закривати очі до неї – це одне.
Але якщо ви опинилися «за великим», то це абсолютно різне. Наприклад, чоловік або дружина обманюють, приховавши своє «друге життя» або, маючи секретні заощадження і плани.
Так, є інші заперечення, коли людина вважає, довіряє, і він, за спину, робить його брудними оленями і заперечує проти ваших інтересів.
Ви хочете прощати когось, хто лежить і просить прощення?
Все залежить, як правило, від ваших інтересів в цьому зв'язку з тим, що людина, на глибині сприйняття, і від вашої здатності приймати ризики – повірити, що це не буде знову.
Резюме: Які чоловіки не пробачають, що жінки не пробачають? ОК, жінки і джентльмени, перш за все, як ви навчитеся, гасіння або не завадить - це дуже індивідуальна справа, яка залежить від наших присутніх і майбутніх інтересів з об'єктом прощення.
І, по-друге, потрібно чітко розуміти, що жити в стані непривабливості когось для чогось, буквально, «більше дорогий» – це означає, що мати постійний «головний» і «геморої» у вашому житті.
Чи можете ви не пробачити і жити з ним і мати ці відносини далі? - Так простягаємо і розбиваємо відносини: «Лього себе, з Богом!»
І ознайомтесь про те, що хтось зробив щось неправильно у відносинах з ними. В іншому випадку ви будете застрягти в ситуації, де хтось повинен бути прощений або не пробачати. Видання
Джерело: love-family-life.info
Kasha Katuve, або Rocks-Tents: унікальний природний атракціон в США
Археологічна знахідка – давньогрецькі мозаїки в турецькому місті Зугма