Не робіть звичок, він ослабляє вас.

Ми робимо це неправильно. Ми робимо помилки. Ми робимо припливні речі. Ви. Ми робимо помилки.

Ви повинні розуміти перший раз. Це право зробити. Розумний. Пам'ятайте про інтереси інших. Заміряти сім разів і відрізати один

Не працює. Немовля, звичайно, ви людина істота.

Як ви хочете, коли ви неправильно? Визначте свою помилку. Для апологізації. Перемістити на

Це просто.

3610Р. 4200Р.

У повсякденному житті одна стратегія поширена: перекручувати протягом тривалого часу, різко визнати вашу помилку, апологізувати зуби, позбавляючи себе довго, довгий час, в кінці – зробити всіх навколо вас винними, але не самі.

Нижня самооцінка людини, більш збуджена з більшою стійкістю, він реалізує цю стратегію. Чому? Тому що він вважає, що якщо він обирає право викличе, він буде «не на всіх винних». Тому що він вважає хорошою людиною, яка ніколи не робить помилку. І він дійсно хоче бути хорошою людиною.

Найлегший спосіб бути «добрим» — знайти поганий, той, хто заважає йому проявляти свою вірну, невимушену, ідеальну сутність.

Хто є «немові хлопці» сьогодні? Моя дружина не розуміла мене, мій бос пригнічує мене, мої діти не обійми мене, мій чоловік не любить мене, батьки вийдуть, транспорту пізно, тривожні годинники, лікарі не лікують мене, сусіди роблять шум, газ працює, здорові погіршення. Не робіть мене неправильно, це не мій недолік.

Не робіть звичок

«Я пізно, шкода, я просто пішов на ліжко пізно вчора, там було багато роботи, кілька ділових дзвінків вранці, ви знаєте, які надзвичайні ситуації ми зараз, все, як завжди в останній хвилині, як ви можете принаймні зробити щось на час – вічний...»

"Я пізно, будь ласка, згасити мене."

Зверніть увагу на різницю?

Не робіть звичок. Визначте, що ви потерпілі від обставин і позбавите вас від життєвої сили. Ви починаєте сприймати себе як невеликим в'язаком в річці людських відносин. Ви втратите самооцінку і впевненість у собі. Ви втратите довіру інших людей, тому що ви робите багато людей навколо своєї людини і постійно захищаєте себе.

Ви не неправильно, ви навчитеся, і це ваша сила.

Будьте відкритими і чесними. Життя навчання. Якщо ви не знаєте, як це закінчиться. Тільки життя влаштовується таким чином, що без бізнесу починається в абсолютній певненості, що це досягне успіху. Якщо щось не працює.

Цей підхід до відмови дозволить Вам психологічно закінчити захід.

Ви будете вивести висновки і врахувати їх в майбутньому, не вичерпуючи себе фруктовим почуттям провини.

• Зміцнює вашу особистість – тому, що визнання провини, а не розмитнення її на інших, ви дієте, як хороша людина

Це посилить вашу самооцінку, тому що ви тільки визнаєте свою конкретну дію як неправильно, але не ваше існування.

Написати

Наступного разу, коли ви знаходите себе, роблячи звичок, зупинитися і тримати назад. Тексти пісень, а це означає: І ви будете відчувати більше особистої енергії, навіть якщо ви почуєте багато неприємних речей про себе. Повернутися назад. Нехай люди висловлюють своє ставлення до вас, якщо вони хочуть, і приймають його сміливо. Повернутися назад. Викласти висновки і піти на життя.

І в кінці бажаємо вам. Життєрадісна, своїми руками. Тільки особистість завжди має сенс.
Автор: Ольга Орлова