345
Депресія - темна сторона міцності
Фото: defondos.com
Якщо я не плутаюся, це також відноситься до християнських гріхів, тобто не можна вірити. Тим не менш, російська мова містить цілу галактику синонімів для цього променя: подрібнити, порізати голову, щоб втратити серце, повісити голову, подрібнити, щоб зануритися в сумі, перекручувати, повісити ніс, загорнути, загорнути, зануритися, зануритися, зануритися в сумі, розсіювати nunnies, бути неповнолітнім, подрібнити, скинути, скинути, потерти, розтерти, розвести, розвести, зануритися, зануритися, кашель. І ви також можете запам'ятати красиві імпортні слова: сплінт, депресія, апатія, меланхолія ...
Неактивний, пасивний стан, що супроводжується неприпустимою та неприпустимою будівельником. Так, принаймні комунізм, депотизм, у Всесвіті, навіть в одній голові. Досягнення не для дуба. Супроводжуючий песимізм.
У ідеальному вигляді відчайдушності людина сидить в темному, брудному кутку, з'їдає снати, нічого чи не зачіпає виключно в певній міцності, нехтує гігієною, уникає контакту, луків в досягненні успіху. Хочу сказати, що не варто плутати здоровий (сік!) відчайдушність з клінічною депресією або, скажімо, апато-абульний синдром, який відрізняється один від одного, як сон і кома. Якщо хтось ніколи не змогла в житті, то це гіпоманіак, і питання його адекватності і нормальності не піднялися тільки випадково. Але якщо у кого-небудь виникають проблеми, то це до лікаря.
Зовні, відчайдушність є показанням, що щось неправильно. Що таке багато варіантів. Наприклад, це симптом багатьох захворювань. Наприклад, такий стан відвідує людей, які не займаються власним бізнесом. Або ще, наприклад, буває тих, хто тягне ремінь занадто важко. Або коли події, які починають сильно не відповідати звичному потоку, і поведінка втратить свою адекватність. Є інші варіанти, і багато.
Жорстко кажучи, меліхлунія виникає, коли є причина думати: це все буде правильно? Я зробив право? Чи є щось, що відбувається всередині і навколо того, що потрібно звернути увагу на? Чи можу я зробити це? Це далеко від катастрофи, в якому відбувається розпад, але сигнал з будь-якої частини: «Майстер, не їздити!» Пауза, зупинка, дивитись навколо!
Цей сигнал не входить до складу деяких надпотужних космічних сил (неважливо, як розтоплення і заспокійливе це може бути для «Ізатеїки»), але тільки від підособливості, одного з, а також від того, що відстежує баланс деяких (нині це не важливо, що) параметрів здоров'я, психіки, цілей і досягнень. Він може бути неправильним, тому може статися, що пригнічений, людина буде отримувати і йти далі і де він пішов. Або ж, можливо, він буде вгору і лякати себе на лобі і скажімо, "Чому я приходжу до!" . . ?
Схожі сигнали відправляють, коли (хоча не завжди) людина страждає деякою серйозністю. Чи не нормально? Якщо ми використовували дійсні, перевірені факти, засновані на них, ми побудували чіткий, логічний прогноз, надані та покривали соломи в силі великогабаритні пляшки, то все повинно працювати, правильно? Немає, звичайно, тому що все не може бути застареним, тому одноразова відмова зазвичай знизиться досить легко. Але якщо це повторюється двічі, три рази, або навіть перетворюється в серію, то дійсно, можливо, вистачить, щоб бити як деревоподібний, будь-яким чином, він не працює, і це час, щоб сидіти і зрозуміти, що, де і чому ви збираєтеся ебать?
Так, так, я розумію, це добре і зручно писати такі розумні слова, коли ви старі і мудрі, і в цілому гуру, і ваші емоції зберігаються у вигляді слідів минулого, але ви накачали експозицію як вінтажна камера. І коли ви молодий, імпульсивний, сповнений ідей, і життя сповнена людей і подій, і якщо ви все ще, наприклад, сновидіння і романтична молода леді – думка про цей розмір може просто не доходити від нейрона до нейрона. Я не нагадую вам, що одна і половина кілограмів (і більше, так) мозку людина, придбана не так давно, еволюціонарні стандарти.
А потім, звичайно, працює клапан безпеки. Або якийсь захисний пристрій.
Діяльність закривається. Якщо ви щось поганий, вам не доведеться нічого робити, ви будете жити довше. Необхідність спілкування вимкнена. Хто знає, можливо, все це зовнішній вплив і прагнення ворогів. Рівень претензій знижується (якщо ви нічого не робимо, то виникають труднощі з ресурсами, прямо?). Паста, чай. Гоління і миття є зайвим. Загальний сигнал про наявність проблеми - зниження емоційного фону. Хоча в частині цього зниження є лише наслідок, побічним продуктом попередніх операцій. Що залишилося робити? Ви просто повинні сидіти і думати!
І знову це кризовий менеджер, логічний та інтелектуальний досвід життя та ступінь інтегрованого планування. Але в класиці, як інстинкт використовується для мислення, необхідно подумати з примітивним мозком, який не має освіти ("Що освіти це має?") Немає! Написання – середній!, без вболівальників. Не навіть думати прямо, але досить викласти мозаїку і смоктати її шматки. Якщо ви робите це досить довго, то він скорочився або пізніше доповнить слова «Я був джерк!»
Про дві незручності.
Перший, сучасний чоловік має безліч додаткових знань. Наприклад, він знає про довжину життя людини, а іноді навіть усвідомлює, що це не так довго. І ми поспішаємо перед цим. Незважаючи на те, що насправді це нагадує мені про афоризм своєї дружини, від дверцята: «Я так розумний!» Я витратив всі мої гроші до того, як він вийшов! ?
Звичайно, це ваш бізнес, щоб виміряти ваше життя протягом багатьох років, досягнення, щасливі дні або пляшки. Але більше і більш сучасна людина індозріває, що сенс його життя в грошовому обороті він пропущений. Немає, я не сперечався, така точка зору також має право на існування, я можу навіть описати особисту структуру, для якої буде неефективна різна позиція, але настість полягає в тому, що ця позиція індокторована навіть у тих, хто категорично не підходить. Я пишу про це окремо, про жаді. І для таких людей концепція суспільного успіху (читає: активне споживання) стає дійсно руйнівним, ніблінг його душі зсередини. Слава до Деметра, була принаймні така мода – вниз, коли це не зовсім соромно відмовитися від усього і йти до послідовників Генрі Торо (не бути мереживним, знайти і знайомити себе, інтернет не зношується від вашого curiosity), а слово синорус, іноземці, майже як «менеджмент виробництва». Звичайно, це не універсальний варіант, але принаймні щось.
Це зрозуміло, що коли ви робите речі, які вам не потрібно, але продавці та податкові колектори, субособистість, яка переглядає ваші цілі, буде хвилюватися. З явними симптомами.
Але це не так. Я маю на увазі, для того, щоб пройти через кредитну картку стільки грошей, вам потрібно поспішати, або банки і бюджет не буде достатньо, але як ви відчуваєте, якщо ви, голодний, не приносить їм користь, яку вони очікують від вас? І якщо ви повинні поспішати, то ви не можете дозволити собі відчуження - це ви з обороту занадто довго і зменшуєте свою вартість як учасника ринку. Таким чином, рослинні та не дуже приготовлені препарати для поганого настрою п'яні, у вихідні печінка завантажується анестетичним для розуму, в вухах вводиться «буттон», а в якийсь час можна ще провести, залишаючись корисним членом суспільства.
Я покажу вам (це все ще “перший”): відчуження є багато і привілеї безкоштовного чоловіка. Старі стандарти, аристократія. Ця атака не сталася селянам. Якщо ви не встигли відродити всі ваші сили, щоб вижити кожен день, ви не встигнете сумніватися, що ви робите все правильно. Якщо ви не подбаєте про виживання, ви робите право. Якщо ви не запакували кошеня і ходите до Непалу, ви повинні щось втратити. Ви не хочете втратити. Так ви все ще є щось, і ви відчайдушно. Так ви можете дозволити собі перекинути все і потрапити в куточок. Ні, я не знаю, як це зробити в своєму конкретному випадку, щоб ви не втратите свою роботу, і дитина не надішло на вашу бабуся, і платити за житло на час, але я впевнено знаю, що ви можете. Після того, як ви раптом, скажете, знизилися сходинки і падають несвідомі в стаціонарі протягом місяця, ви неодмінно будете мати труднощі, коли ви розрядите. Може бути навіть великими. Але вони не вбивають вас.
Так, незалежно від того, як скручений, і відчайдушність ви можете дозволити собі. А якщо ви можете, то, і великим, у вас є все в аристократичному, не селянському порядку. Хоча ви думаєте, що ви є, і це, як правило, краще, ніж інший варіант.
Я не можу допомогти, але згадати слова, які я чув від мудрого чоловіка: "Якщо ви живі, здорові, і вільні, це достатньо для щастя." Так, я розумію, що не всі живі люди абсолютно здорові і абсолютно безкоштовно, але це окрема, довга і нудна тема.
Я маю на увазі, я знову відключаю тему. Все, що я говорю, що немає щітки. Якщо є причини відчайдушності, то ви не будете ходити від нього або отримувати його. Ви повинні визнати і прийняти, що він спійманий з вами і зробити час для нього в ваших планах. В іншому випадку ви можете закінчити з такою ж поганою удачою, яка часто забирає людей, які нехтують темною стороною сили.
Відповідність займає час. Різні для різних людей, звичайно. Я знаю чарівну леді, яка не більше п'яти хвилин. А інша людина може знадобитися процес, який займає так довго, що він викликає інтерес психічного психіатра. Але результат полягає в тому, що відмова закінчується. Він закінчується в щось. У хорошому випадку розуміння.
Я зупинюся тут, я продовжую пізніше, але зараз:
По-друге (якщо ви вже втратили нитку, то друга незручність, що запобігає ви від правильної обробки відчуттів). Як я сказав, що пригнічений людина думці. Десь глибоко всередині. Але сучасність пропонує безліч руббів для мозку. «Чи варто думати про щось, людина?» Ви носити веселу блузи! Комп'ютерна іграшка! Нові серії з неймовірно смішними і приглушеними музками! газета повною знаменитістю скандалів! 50 мудрих думок, написаних для боргів, п'ятий копірайтер! Яка кількість від кого? І не потрібно думати про ваші проблеми, ми не потребуємо!
Зрозуміло, що лежак, крім таблеток «з настрою» і спирту, легко і радісно спійманий на цих гачках – «невігація». Так, немає, можна розслабитися, щоб відволікатися, для гарного. Так, мозок отримає ілюзію, що ви працювали над чимось з ним, забути про ваші проблеми без вирішення проблем, і якщо нові рішення були зроблені, то все може бути дуже добре, але підсвідомо право.
Що я можу сказати вам про це ... Я не буду навіть життєрадісним. Якщо вони так приступають до того, що вони змінюють свої цілі, завдання або навіть проблеми, до проблем незнайомців на телевізорі і моніторять, то вони повинні відлягати і заслуговувати те, що вони мають.
Ви особисто пощастили: ви побігли в цю статтю і розуміли щось (до речі, ви знали все це до неї, або навіть носія космічної мудрості, і вам не потрібно, і вони не пощастило. Вони продовжать пити горілку, дивитися телевізор і текстові короткі номери. Захопити їх. Я не Діда Мороза, щоб зачати ідіоти з сумкою подарунків. Якщо ви хочете - знайти і читати, не хочете - покатайте пиво або «й, дорогі» на футбол.
Ну, це мене, для того, щоб подрібнити, так як ця тема виходить в такий фривотивний тон.
Повернутися до теми знову:
Щоб правильно розпоряджатися відхилістю по шляху темної сторони сили, слід спостерігати три умови:
Не протистояти. Це стосується практично всіх темних технік, хоча є деякі винятки. Відчуття не виняток, але найголовніше - правило. Це твій, і вам потрібно. Візьміть його і використовуйте його.
Зробіть свій час. Відповідність займає час. Ви можете зламати цей час на шматки, покласти щось біля, щось навпаки, використовувати його профілактично (Я серйозний, якщо вона зловживає з вами і є додатковий час - оберніть себе в ковдрі і здатися). Зайдіть, коли прийде час. І коли мова йде про те, що настає з деякими новинами.
Не відволікатися. Відчайдушність не хвороба, не поганий або шкідливий, це робота, специфічна робота вашої особистості. Я знаю всіх навколо вас, що не вірно. Ліар.
Також є безпека. У процесі потрібно стежити за психічним здоров'ям. Це досить важко зробити самостійно, тому що один з перших механізмів відмов у психічних захворюваннях криється, тобто можливість адекватно оцінити вашу адекватність. Тому, якщо Ваша схильність йде дуже далеко, навіть якщо ви вважаєте, що є кожна причина для цього, вона має сенс звернутися до психіатра. Теоретично, добре знайти надійного, розумного і розуміння людини (Я навіть знаю їх в Москві і Санкт-Петербурзі), але в принципі, будь-який фахівець, навіть від МХП, підійде вам. Вам необхідно повідомити про Ваш стан, сказати, що в принципі ви не бачите нічого неприродного в цьому, і не відчуваєте необхідності терміново лікуватися сильними засобами, ви просто попросите стежити за станом і підтвердити, що ви в порядку з точки зору психічного здоров'я, і вам не потрібно нічого сильніше, ніж valerian і motherwort.
До речі, не хвилюйтеся, що перше, що психіатр буде робити вас, щоб зареєструватися і заборонити вас від будиночка. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче вас там. На записі вони мають такі натовпи божевільних старих жінок, які вони не хочуть додавати їм людину, яка не потрібно зловживати в недбалості з часу на вулиці і упаковуватися в перевезення. Облік, крім входу в картку, є цілим комплексом нудних заходів, які лікарі повинні повідомити. І грядки в психіатричній чергі за півроку заздалегідь.
За винятком випадків, які небезпечні для суспільства або індивідууму, але я сподіваюся, що це не так.
Слід уникати зайвої уваги. Це, як натхнення, вимагає не тільки часу, але і міцності для результату. Якщо ви, для будь-якого зниження емоційного фону, впав в Санкт-Петербург народне задоволення з мультіленим вином і м'ясним, у форматі «Залити мене все!» У мене є депресія!, процес оцінки ситуації від депонденції ніколи не закінчується. Відповідність.
Я знаходжу, щоб запропонувати вам періодичність меланхолії, але один раз на рік, у листопаді, для наших широт, це дуже ж, на мій погляд. Ви навіть можете планувати час і витрати і піти на лиж.
Резюме: Відповідність – це спосіб отримання та використання шансів зрозуміти, реевалюювати, приймати рішення, змінити. Якщо відчай не дасть вам інший спосіб, то відчайдушність це ніжний, вид, ніжний радник.
Використовуйте його.
Автор: Олександр Лебедєв
Джерело: r.efialt.com/articles/DSF-Melancholy