Це Що Депресія дійсно виглядає як Я ніколи не думав!

Ви можете помітити, що більшість оповідань, які розповідають про певні психологічні проблеми або захворювання, що супроводжуються фотографіями, які виглядають як це чорно-біле непресивне зображення нижче.

Тим не менш, люди, які колись відчувають занепокоєння, панічні атаки, депресія або інші психологічні проблеми насправді не відрізняються від усіх тих, хто, безглуздий, ще не відчувають щось схоже. Ми побачили себе, коли ми знайомилися з історіями цих простих людей, які страждають від різних психічних розладів. Не можна сказати, що будь-який з них страждає від депресії. . й

Анна Копський: «Я пам'ятаю з жахом, коли я міг ледь вийти з ліжка, щоранку. й
В осені 2013 року навчався в Англії, хоча мій домашній університет знаходиться в Напервіллі, Іллінойс. Я боровся з депресією протягом двох років. Ви не вірите, але це картина була взята в той час, коли мій мама прийшов, щоб відвідати мене в Англії на тиждень. Я не можу сказати вам, що я був, коли я приїхав! Але в той час я повинен зізнатися, була внутрішня боротьба не за життя, а за смерть. Я був дуже пригнічений і навіть спробував вирізати мої вени. Я відчув, що нічого не може допомогти мені. Коли мама прибули, ми взяли багато фотографій і насолоджувалися часом витрат. Але коли я дивлюся на ці фотографії, я відчуваю себе некомфортним і я пам'ятаю відчуття, коли ви просто не хочете виїхати з ліжка, навіть коли ви живете в найхолоднішій країні світу і ваші найкращі друзі поруч з вами.

Рехан Ансарі: Моє життя в певній точці перетворилося в самовиправлення. . . ?
«Я повинен визнати, що перші два роки моїх досліджень були складними для мене і навколо мене. Я відчував себе поганим, був постійно самовідновлюючим і навряд чи ate що-небудь. На цьому етапі я вирішив розповісти своїм батькам про вашу депресію, але я не розповідав нікому про нерозривну боротьбу, що я мав всередині. Моє життя в певній точці перетворилося в самофлагацію. І я отримав краще, але потім прийшов час, коли я мав поставити себе знову. Медикаменти тільки допомогли зняти тяжкість болю, що я переживаю, але вони, алас, не стердикували проблеми. Ті навколо мене було важко. Вони тримають витягти мене з отвору, щоб тримати мене поплавкою. Здавалося б, що найкращий вихід з цієї ситуації був, фігурно кажучи, приховати під стіл. й

Jess Quamin: "Я маю велику сім'ю!" Але вони не знали, що я збираюся. . . ?
«Ця картина була знята в 2012 році. Я 17 тут. Після 6 місяців пригнічення і мій спробував самогубство, батьки вирішили, що це буде чудово, щоб надіслати мені в Нью-Йорк. Але незважаючи на всі хороші речі, які трапилися мені під час цієї дивовижної поїздки, я був глибоко пригнічений і страждав від низької самооцінки. Я не знаю, що у мене є чудова сім'я. Але вони не знали, що я збираюся. Я просто не хочу тягарити їх з моїми проблемами. й

2919911р.

Nikki Matox: Я кладу на посмішку, щоб приховати всі болі відчув.
«Я пригнічений у віці 14 років. Не найкращий час життя. Я відчув, що тільки емоції я зміг бути страхом, тривожністю, сумністю і розпадом. Проте я продемонстрував підробку, щоб приховати всі болі, які я переживав. Я часто мав крок над собою, наприклад, піти в школу і виглядати досить щасливо і здорово. Влітку я носила довгашену футболку, щоб приховати шрами від ріжучих на руках. Коли запитав, чому я зносила таку теплу сорочку, я просто посміхався і сказав, що я був холодним.

до 1 2 3 4 5+

Морган Шанахан: "Так я можу зникнути в натовп, я відчуваю, що я на моєму платі."
«Чи я вагітна, я не знаю, що депресія була. Пригнічення аксіті і післяпартуму впало як цегла на голову. За рік до того, як я міг повернутися до колишнього стану. Багато хто думав, що я був таким, що я думав, що я був оптимізмом, але вони не знали, скільки коштує мені. Чим більше я дізнався людей, тим більше я став суспільною фобією. Як тільки я зумів просто зникнути в натовп, я відчув, як я був на моєму платі. й

Лаура Срібло: «Я почуваю себе, як я кинувся у власній незначності. й
«У 2008 році я ходив по всіх колах п'яти. Я відчував безпорадних і втрачених. Я пам'ятаю щось з одягу, щоб вийти з моїх друзів і не відчуваю себе потворним. Але я ще відчував з місця. Я пам'ятаю, що має неприємне відчуття, що ніч. Хтось тримав мене, Не можна сказати з картини, але потім я повністю плутався. Він був, як я був поганий у власній невідповідності. Я врахував години, щоб чекати своїх друзів і просто піти додому.

Це те, що депресія насправді виглядає як. Не означає, що ви не бачите її ознаки, що вона не є. На перший погляд, всі ці люди люблять нас. Вони намагаються жити звичайним життям без проблем, але в кожному з них є відчайдушна боротьба за виживання. Не варто байдужим до цих людей, і якщо є хтось серед ваших друзів, які пережили депресії, подарують їм дружне плече і допомогти їм вийти з цього темного абісу. Поділіться цією корисною статтю з друзями.

www.time-to-change.org.uk/