Подолання депресії – практика 3 Добре Редакція

Психотерапевт Рікард О’Коннорська книга «Депресійні аболії». Як повернути життя без лікарів і препаратів заслуговують широкого застосування, особливо в нашій країні, де багато хто вважає слабкістю депресії або навіть лаціною. Для тих, хто не прочитав книги, ось 5 важливих ідей від Richard O'Connor:

Депресія не є слабкістю характеру, але дуже серйозною хворобою
Депресія є спільним середовищем сучасного суспільства. Але багато хто не прикріплює багато значення для неї, враховуючи його слабкість характеру, лазінесу, тимчасову меланхолію. Але, відхиляючи проблему, ми тільки посилимо її. Клінічна депресія важко виявити, це дуже серйозне захворювання. Депресія призводить до нездатності і є однією з найдорожчих захворювань з точки зору господарського навантаження на суспільство. Під час депресії виникають різні біохімічні процеси в мозку, які призводять до смерті клітин мозку. При ранньому виявленні депресії ви можете припинити процес і навчити людей реагувати на стрес.
Що таке депресія? Кожен досвідчений сад, смарага, втома, розчарування. Але, як і авторські ноти, між печаткою і клінічною депресією є про однакову різницю між носовим і пневмонієм.

(Р)

Депресивні розлади – це захворювання «особа в цілому». У той же час тіло, почуття, думки постраждалі, зміни поведінки і є почуття, що це безповоротно шукати допомогу. 80-90% пацієнтів можна вилікувати, але тільки третину пацієнтів, які шукають лікування. Що отримується в шляху - віра, що депресія - це просто образ, не хвороба або емоційне порушення.

Ключовим симптомом депресії є порушення сну. Людина не може спати і прокидати рано, або спати дуже довго, але все ж не відпочивати. Характеризується постійним втомою і хмарним мисленням.

Прояви депресії можуть бути абсолютно різними.
Депресія може проявлятися абсолютно різними способами, як відчайдушність і секлюзія і як агресія і гнів, як млявість, лазінес і прокрастинація і як обсесивний трудалізм.
У своїй книзі Річард О’Коннор розповідає про різні аспекти депресії – емоції, поведінка, світогляд на життя, стосунки з іншими та назустріч собі.

Наприклад, поведінкові навички депресії можуть бути:

Прокрастинація.
Легаргія.
Робота до тих пір, поки ви не впадете, нездатність до попереднього визначення, без сумніву.
Обсесивна і компультивна поведінка.
Агресія, насильство та відтворення.
Victimization і самозахист.
Пригнічені люди бояться почуттів
Люди в депресії талановиті пригнічуючи почуття, будують захисні бар’єри. І самознижуйте і самознижуйте, щоб вирости, майже втратили своє власне.

Пригнічена людина постійно відчуває себе вірність про свої бажання і почуття, хоча вони не знають про них. «Так, якщо ви збираєтеся відчувати себе в будь-якому напрямку, краще знати, що це про: тоді ви можете зробити щось про це. й

Усвідомість ваших почуттів є першим кроком у наданні провини. Коли виникає моральний вибір, послухайте свої почуття, не повертайте на механізми захисту. Люди потребують захисних відповідей, але люди з депресією включають їх занадто часто. Важливі перші позитивні враження. Дізнайтеся, щоб обговорити ваші почуття.

Пацієнти з депресією часто говорять про те, що зміна настрою не виникло причин. Але настрій гойдалки не тільки так, що вони викликані репресованими почуттями. Пацієнти повинні контролювати настрій, щоб зрозуміти, що було в корені. Зберігайте щоденник змін настрою, напишіть зовнішні та внутрішні події, знаходити стосунки. Після того, як ви розумієте, що викликає зміни настрою, вони перестануть відбуватися раптово.

Пацієнти з депресією розвивають ентедонію - нездатність випробувати позитивні емоції, а також ацедія - відчайдушність і лазінес. Все перестає приносити задоволення. Для пригнічених людей радість перестає бути нормою, тому їх потрібно обробити, поїзд повинен бути в хорошому стані. Якщо пацієнт відчуває щастя, варто показувати всім, якщо він гордий - підтримувати це почуття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Вчимося висловлювати почуття як актори. Коли вони грають сумно, вони сумні, коли вони покажуть радість, вони щасливі.

Депресивні припущення, які роблять вас більш вразливими до депресії
Пригнічений чоловік – суворий критик себе, він постійно псує себе, відчуває дефектний і позбавлений. Він вважає попитом життя неможливим. Він не очікує нічого хорошого від майбутнього і вважає, що страждання ніколи не закінчуються.

Найголовніші оцінки та логічні помилки у сприйнятті хворого при депресії:
Це теж загальний.
Вибіркова абстракція
Надмірна відповідальність.
Самоцентрований.
Катастрофування.
Діхотомозне мислення (подарує все в чорно-білу, тільки хорошу або тільки погану).
Емоційне мислення (внутрішнє почуття).
Когнітивні помилки такого роду є самоповненими пророцтвами. Якщо ви постійно відчуєте погану річ, вона буде проходити.
Депресивні припущення, які роблять вас більш вразливими до депресії:
«Щоб бути щасливим, ви повинні бути успішними на все, що я дороблю.
Щоб бути щасливим, я повинен бути прийнятий завжди і всім.
Якщо я невірно, я некомпетентний.
Я не можу жити без тебе.
Якщо хтось не погоджується з мною, вони не люблять мене.
Моя людина залежить від того, що інші думають про мене. й
Ці думки виникають через постійне навоювання про себе. Але не можна завжди любити і любити всіх. Якщо ви прогуляєтеся з похмурим поглядом на обличчя, то люди захочуть вас, і ви будете посилені в думки, що ніхто не любить вас. Ви можете створювати різні враження.

Програма відновлення
Депресія не тільки захворювання, але і соціальна проблема. Настає, коли ви не зможете витримати стрес і слід лікувати спеціалістом. Автор стурбований тим, що в останні роки з'явилася шавлія до медикаментозного лікування, а не терапія. Крім того, при лікуванні та короткочасному лікуванні існує ризик рецидиву. Під час відновлення без медикаментів можна зменшити ризик рецидиву.

Загальні принципи відновлення:
Відчуйте свої почуття. Не уникати емоцій.
Все має причину. Якщо зміни настрою, щось відбувається. Дізнайтеся, що ви відчуваєте себе погано.
До усвідомленості медитації.
Не зупиняйтесь на зборі. Тільки постійна практика нової поведінки може зцілити мозок.
Вирішуйте над депресивним мисленням. Використовуйте щоденник дисфункційних думок та змін.
Встановити пріоритети.
Подбайте про себе.
Розмова прямо. Люди не знають, як читати думки, говорити про свої бажання і почуття.
Дивитися героїв. Знайти людей, які надихають повагу і намагаються бути такими, як вони. Читати біографії видатних людей.
Я щедрий. Вам не доведеться витрачати гроші. Досягти за допомогою і доходу.
Вивчіть термінологію. Пригнічені люди бояться інтимності, відкриті до ваших близьких.
Запитайте на допомогу при необхідності.
До неї. Творчість – антитез депресії
Річард О'Коннор рекомендує три хороших речей, які кожен день.

Коли ви йдете на ліжко, не думають про різні проблеми, фокусуючись на трьох хороших речей, які трапилися вам в день. Це може бути не тільки значущі речі, але і невеликі речі - хороший обід, комплімент від незнайомця. Зосередитися на приємних відчуттах і падлогах.