Зовні успішні люди

До зовнішнього спостерігача, здається, що Аманда Левентал, студент коледжу Університету Міссурі, відмінно. Відмінні сорти, хороша компанія друзів, участь в хору університету - вона не людина, яку ви б сказали, що вона має "депресію". І ще вона пригнічує.

Ніна своїх друзів не знав її, поки Левенталь написав есе про свою секретну боротьбу з тривожністю і депресією.

Ось есе:

Я перший раз побачила психіатриста про свою депресію і тривогу в школі. На прийомі вона попросила про свій рівень і роботу в школі. Я сказав, що мій середній клас 4 і я підготував для складних іспитів. Вона дивилася на мене головоломка і запитала, якщо я був залучений до позачергової діяльності. Я побігав довгий список гуртів і кола. Поклоніння на обличчі йшла глибоко.

Нарешті, вона кладала її ручку, подивилась на мене, і сказала щось схоже, "Ви здавалося б, мають дуже великі потужності, але ваша тривожність і депресії дуже серйозні." Підлітки, як ви рубати мене.

Тепер я плутався. Я був дуже «нормальний» підліток. Навіть трудоголік. Я працюю, незважаючи на мій психічний захворювання і навіть вдалося, тому що проблема? Що було так про мій стан?

Я залишила офіс з рецептурою для антидепресантів і питання, яке мене за роки. Відповіді не прийшло, а точніше, я знайшов її кожного разу, коли я почула історію самогубства на новинах з коментарем: «Всімей думав все було дрібно. й Відповідав мені, коли я впав у розпад і знову, намагаючись зрозуміти і досягти чогось. Він прийшов до мене, коли я почав поділитися моїми історіями і говорити про мій хворобу, і всі навколо мене були так, "Чому я не знаю," або, "Я ніколи не думав про це".

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Коли ми обговорюємо депресію та тривогу в підлітковому віці, ми уявляємо дітей, які прагнуть до життя. Ми побачимо свою академічну оцінку. Ми бачимо, як їхній інтерес до життя замінюється ізоляцією. Відчувають люди.

Ми не думаємо про те, що депресія може статися до школяра, що приносить чотири, школяра, який співає в хору, грає в театрі, проводить релігійну молодіжну групу, а також є членом Народного товариства. Хоча ми часто сказали, що психічні захворювання не легко помітити, ми повертаємося до стереотипу про те, як вона повинна проявлятися, і це небезпечно.

Я змогла знайти відповідь на моє питання. Я бачив багато людей, в тому числі себе, ковзати під детектором депресії і зрозуміти, куди приходить страх. Мій психіатр знає список симптомів і знав, що я не збігався з ними. Вона розуміла, що це було те, що хоча моя боротьба з психічними захворюваннями почалася у віці 12, я не прийшов, щоб побачити її до 16 років. Чотири роки - це тривалий час, щоб боротися з психічними розладами, і старша школа - це небезпечний час, щоб боротися з ними.

Якщо ми допускаємо наш погляд на те, що психічне захворювання схоже на диктувати, як ми визнаємо і лікуємо її, ми будемо продовжувати ігнорувати тих, хто не вписується в цей вид. Ми не можемо ігнорувати те, що є люди, які, поки не відповідають кожному симптому у списку, все ще серйозно хворіють. Якщо ми забуваємо про це, їхня боротьба за життя йде непристойно, що дійсно страшно.

Говорячи про депресію, антидепресантну рекламу і популярну культуру часто пофарбуйте однакову картину: відлякування від друзів або улюблених заходів, проблеми сну і сльози. Хоча ці ознаки існують, Проблема полягає в тому, що депресія має багато обличчя. Віджетна людина може виглядати як Крістен Белл. Або як олімпійський чемпіон, купець Allison Schmitt. Як і ваша колегія, яка тільки запрошувала себе, або ваш друг, який просто займався.Всі вони є частиною постійно зростаючого населення людей, які страждають так званою високою ефективністю депресії. Але з тих пір, поки це не пізно.

Висока і низька ефективність депресії

Виснажлива депресія така депресія, коли здається, що на зовнішній стороні хтось дрібний, але насправді всередині нього дуже погано і сумно.

Кароль Ландау, к.е.н., клінічний професор психіатрії, поведінки людини та медицини в Брауні Universit, Він каже, що в першому місці Це відбувається у жінок, які схильні до досконалості. В цілому, це лише ваші колеги і друзі, які призводять до заздрості життя і мають довгий список особистих досягнень.

р.

«Народі часто говорять, що високоефективна депресія краще, ніж низькофункціональна депресія, але це не зовсім вірно, тому що найголовніше для депресованої людини полягає в тому, щоб допомогти, а люди з високою ефективністю депресії не завжди отримують її», – коментує Ландау.

Боротьба з прямим прицілом

Левенхал не сказав про свою боротьбу: Я часто думав про написання есе. Я не можу спати і вирішив вставити слова, що я думаю про багато років. й

Вона говорить про те, що після її публікації було опубліковано, її друзі прийняли, що вони були шоковані. Вона зараз відчуває більш комфортну розмову про її депресії: "Я маю на увазі, що мій терапевт тепер мені те саме, що я збираюся до стоматолога."Але в той же час вона вважає, що вона все одно не говорить про це, так як вона хвилює людей відчуження.

Landau коментує це типово для жінок: Ми завжди намагаємося подбати про себе, тому ми не думаємо, що нам потрібна допомога. й, вона каже.

«Дуже це величезна проблема. По суті, депресія є провідною причиною інвалідності по всьому світу, згідно Всесвітньої організації охорони здоров'я, яка враховує фактори, такі як не показувати до роботи, не в змозі зробити щоденну роботу, і, ймовірно, вплив інших захворювань, таких як цукровий діабет. Але хвилина хтось вирішує відкрити другу, вона може почути, «Я збираю це теж», або «ми сестра/мамама» й

Інші способи виявлення депресії

Leventhal не ідентифікує жінок, які мають антидепресантну рекламу. Її симптоми різні. "Я нервую, - пояснює вона. Landau коментує це абсолютно нормально. «Ви можете мати друг, який хвилює весь час, або ви можете мати подругу, яка зазвичай називається трохи, але в серці ця людина дійсно погладжує. Інші тонкі ознаки депресії: залізні або зволожені жарти — якщо вони не відповідають характеру вашого друга.

Так, як ви спілкуєтеся з другом, якщо ви думаєте, що вона приховала депресії? Landau коментує, що ви повинні почати, просто запитуючи, як це зробити, якщо все буде добре. "Як ти? Ви не були себе не пізно. Що відбувається? й Просто слухайте, прослуховуючи і просіть все це потрібно. Різні люди потребують різних речей. Landau каже, що краще звернутися до досвідченого лікаря: «Це величезна кількість різних видів терапевтів, препаратів, програм та інших інструментів. й Саме тому, що багато людей не шукають допомоги. йВидання

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.matrony.ru/depressiya-u-uspeshnyih-lyudey/