Подорожуючи разом на одному з мопедів до моря. 40 фото.

Я вирішив описати свою подорож більш детально в першій особі. Хто може бути цікавим?

Суть на море разом на одному мопеді, без грошей, без досвіду.

Ідея. Маднес, delusion, пригода. Ось короткий. Але ми сміхалися. Ми сміхалися так багато, що впав з сміхом на асфальті і траві. Хістерія проковтнула нас разом з адреналіном.

У будь-якому випадку це було.

У липні я трохи втомився йти на дачі, пити і весело святкування літа. І навіть мало бою з коханою Ренатою. Або зламав. Ну, принаймні це те, що вона думала. Вона повинна бути божевільною. Я ходив по місту, немає автомобіля, а потім прийшла блискуча ідея – запозичувати багато грошей і купити мопед. Покоївка, зроблено.

Варто додавати, що в цей час мій улюблений був загиблий на південь, періодично зателефонувавши і говорити про її пригоди. І я повернувся з Анапа, де в червні я працював рятувальним плавачем на дитячому пляжі.

Навігація Я запозичила гроші і пішов купити мопед на автомобільний ринок в Казані. Я ніколи не відхилявся мотоцикл або мопед перед. Я, як правило, боїться з них, тому що вони можуть завдати шкоди осені, але в той же час, як адреналін, парашут, дайвінг. Так я зрозумів, що це буде реальною екстремою - падати від мопеда до асфальту. І я уявляв, що крутий велосипед, я б... якщо я пережив.

І пішов на автомобільний ринок з старим дитинства Аліною. Я попросив її, «Чи не боїться йти з мною? Увійти Я не знаю, як ковзати, і я вбити себе і вбити тебе?» Вона відповіла мене. Вона сказала, що я не боїться. Прості. Не боїться. Чому я не знаю, вона не боїться, напевно божевільна. Я в оточенні божевільних людей, таких як мене, а потім ви дізнаєтесь про інший, що - чекайте хвилину, ви дізнаєтеся.

Я прийшов на автомобільний ринок і подивився на модель мопеда, яка була світліше, ніж вага і більш потужні, ніж інші моделі. Я купив його і почав вчитися на ковзанах, Алінка дивитися з жахом, як я маневрений.

Після того, як сидять з нею, вона здавалося б, що я зробив право. А що ввечері ми приїхали безпечно до асфальту. Але якось я не відчув себе, як крутий велосипедист, я просто поповнена цегла, тому що я був страшний для мого життя і її. Ми щасливі. Ми були збережені шоломами.

Так я скажу 3 дні до знаменитої пивної партії з мій друг Саша. Він, наш друг. Хто теж божевільний.

Саша цікавий хлопець. Дуже цікаво. Він людина! Я відомий йому довгий час і він ніколи не відчуває сумного. Він може сердитися, відправляти кого-небудь, але він ніколи не сумний. Тому він божевільний. Він має багато реальних смішних оповідань, він зламаний так багато дрова в своєму житті, тому багато пригод приїхали (не плутати з шампанами), які заздрили його трохи. Але це ще одна історія, я розповім вам наступного разу. Я навіть запропонував, що він записує свої історії на стрічці рекордер, бо ви не можете прочитати його в Інтернеті, і ви не можете зробити це самостійно.

26 липня. Вівторок.

Я запросив його до мого дому, щоб мати пиво і зробити деякі роботи.

І ми почали говорити про роботу, і він почав розповідати його історії. Я повісила вуха, і я зацікавився прослуховуванням. У віці 18 років він сказав, як він і друг знайшов п'яту пригоду. У віці 18 років купила стару пеннію, зламану і ковзали на ній за пару днів, зустрілася і Саска і вирішила піти в Москву, щоб подивитися на роботу, подумав, що мало відвідувачів NERIZINOVSK. У столиці, які шукають роботу. Але вони 18, що все це говорить пригода. Вони сміхалися і сказали, захопити пиво навколо кута і повернутися назад. І вони не повернулися, але залишили на Москву з 7,000 рублів на їх кишеню, на шляху всі гроші витрачали на штрафи, так як було чайник за колесом, а на запасних частинах. У Москві з'явилися гроші, і вони зірвалися протягом 5 днів і подивилися на роботу, скидання в машині, джентр почав розпізнати їх на дворі. У п'ятий день вони прийшли ... де ви думаєте ... до Петрівки 38, вони часто чули цю адресу на телевізорі. Ну, що ви думаєте, що вони сказали? Зайдіть до нас додому, ми хочемо піти в Мама? Рис. Подаруйте нам роботу і допомогу при реєстрації! Принаймні стояти ще. У менторстві, коли вони зрозуміли, що це не жарт, і вони не відразу розуміли, і вони хотіли переходити в фольгу, вони сміхали так багато, що вони перестали працювати з цілим відділом. Вони говорять, що ви є татарами, або дуже розумними. Ми зловимо вас тут з лікарськими засобами і зброєю, які ви приносите тут, і тепер ви тут, щоб запитати про роботу.

І, непарно достатньо, один коп все ще вирішив допомогти хлопцям за те, що вони зачепили. Я назвав кого-небудь і запропонував хлопцям дозвіл на проживання на гроші, близько 2-3 поїздок, але хлопці не мають цього грошей. Тому вони залишили з тьмяним поглядом, укладали весільне кільце і з цими грошима купили бензин, 2 торти і приходили до Казань. Це смішна історія.

Ну, я відволікав. Після цієї історії, ми думали, що ми проїхали зараз? А що? Коли я хотів повернутися до Анапа, я не міг знайти друзів з безкоштовним часом і автомобілем.

І ось епіфані - У мене є мопед, але давайте хвиля? Ми довго не сміхалися, обговорюючи деталі цієї глуздої ідеї. І якось тихо почав обговорювати деталі, потім захоплювалися і зараз ми вже з піною і скупчуємо в п'яному френзі, насолоджуючись поїздкою, лікуючи солоне море і медаль ... посмертно. В цілому, ми домовилися, як кажуть.

І почали думати серйозно, як залишити на мопеді, на морі, не вбити себе і розірвати лаври для такого неоднорідного героїчного акту. Ідею побачень Рената, який влаштував її сюрприз, була міцно в голові. Так вони закохнули.

Ранок. Масляний живопис. Дві здорові, безробітні чоловіки з похмілля пам'ятають гальку, які проводять вночі. У номері є сміх. А велика фраза – ми обов’язково залишимо! Це зроблено!

Крок до невідомого.

27 липня. Середа.

На наступний день я, похилий і світиться від майбутніх пригод, почав вирішувати всі мої справи, з яких було багато, і вони не з'єднані з божевільною поїздкою. І до речі, я був відлякута думкам, що якщо я збираюся отримати готовий до довгого часу, запобіжник зникне, і я ніколи не підуся до моря, на мопеді. Але не дивно, що іскра на другий день був настільки гарячим, що я навіть спурений спортивний інтерес - чи можу я відмовитися або ні. На шляху я почав думати про те, що взяти з собою – потім я покажу всі речі, які я прокочував на шматку паперу на перший день.

Список речей.

- Зарядні пристрої телефону

- 2 ліхтарі.

- Пляшковий бензин

- моторне мастило

- Муга

- ложка

- чаша

нож

- ключі траншеї, включаючи 17

- викрутка

- аптечка

напляскване

- намет

- зубна щітка

- зубна паста

гроші

- сонцезахисні окуляри

- колінні колодки

- паспорт, документи на мопед

- фіксатори шолома

- піна

- гойдалки

- дощ

2 пари взуття

- Джинси, светри, футболки, штани і шкарпетки для 2 пар

- ковпачки

- ручної роботи

- легкий

- горщик

сіль

- ось

- камера

- будівельні рукавички 4 пари

- Скотч

- пляшкова вода

Карти з Yandex

- Диктафон

- тканина

- москіто спрей

- запасні батареї для ліхтарів і камер

- велосипед

- туалетний папір

- троси

- мопедні частини

28 липня. Четвер.

На другий день я продовжував вирішувати особисті питання, але я вже зробив щось необхідне для поїздки – Я запросив другу Степану за ось, м'які колінні колодки. Подруга, до речі, займається екстремальними розвагами в Казані, і я періодично допомагаю йому в різних подіях, будучи членом клубу XREEDOM. Він подарував мені зламаний осей, тому він прийшов, щоб приготувати цей шматок металу в сервісі і я майже їсти 3 собаки. Коли я дізнався цю невід'ємну частину життя молотка. Вони лякаються, ніж будь-який піт на дорозі. І після того, як ми все ж загрожуємо для них.

Чи була думка - і не висвітлювати цю неординарну з точки зору події на сайті? Може бути, люди будуть любити, що це подобається подорожувати в невеликому мопеді 2,000 км з рюкзаком? З рюкзаком, чому ні? Я хотів би, щоб багато речей, я знав без рюкзака, ми не змогли завантажити їх на нашому під ключі.

Я назвав Степана і запропонував. Коли я знаходився з нього, він знав, що я був серйозним. Я маю на увазі, він мене не повірив, що я можу це зробити. Про сайт, він сказав, що якщо ми залишаємо, він буде писати, і не буде оголошено заздалегідь, тому що такі ідіоти ще не бачили і навряд чи бачити.

29 липня. П'ятниця.

Третій день збору. П'ятниця. Чудовий настрій. Що половив мене самим, що мій коханий там. І я хотів здивувати її. Я назвав її і сказав її, що я взяв мопеда і збираюся до неї, знаючи, що вона не вірить. Вона сміється, звичайно. Що мені потрібно, тому що я хотів довести, що я можу це зробити, але це набагато приємніше, щоб зробити це, щоб нехтувати всім. Добре, ви розумієте мене? Скажіть всіх заздалегідь, що ви будете зробити щось, ніхто не вірить, і ви чубчик - і герой, а потім гордо заявляє - я сказав - так зробив! І тільки в разі, якщо ви закручуєте, ви можете просто сміятися, добре, я не маю на увазі його.

Рената звичайно припускала, що я міг би влаштувати це, ми з нею довго, 4 роки разом. Я люблю її. Так, просто у випадку, я почав говорити мене. Добре, справжня жінка!

На третій день я пішов на автомобільний ринок. Я приходжу і відразу ж покажу продавця і хлопця Антона, який зібрав цей мопед, я збираюся до моря, потрібно купити запчастини. Розкажіть мені, що взяти.

Не знаю, як реагувати. Здавалося б, незгодні надсилати та продати щось. Я переконаний, що мої наміри були серйозними. Шурик і я сказав, що для всіх – ми залишимо, ми отримаємо до Ульяновського, а потім ми побачимо, якщо наші замки можуть витримати. Вони самі розуміли, що якщо ми отримуємо до Ульяновського, то цікавість і національна популярність не дозволить нам повернутися.

Ну, вони сміхалися на автомобільному ринку. Я дивлюся, як багато чудових емоцій ми давали людям і поки не пішли в будь-яку точку. Потрібно постійно перерватися десь або просто попередити - Я на південь, Я в Америці, на роликах, на скутер в Європу, на колоді по річці ... і кожен буде весело і добре.

Я купила частини. У п'ятницю я запакував всі ці речі з усіма кемпінгами та кемпінгами. Виявилося досить об'ємом.

Ви вже почали думати, де Шура? Я не знаю, де він був. Ось чому я назвав. Він був на дачі з друзями. Якщо я почав трохи турбуватися про успіх нашого заходу, адже на дачній ділянці ми можемо провести тижні, що приїжджають і пишу пиво. Саша вказав на повернення в ніч. Він не прийшов на ніч. Я вже запланував поїздку в суботу вранці. Увечері Шурік вказав повернутися в суботу вранці, який було прийнято рішення.

30 липня. Субота

Ну, як ви вгадали його, в суботу ранку Шурік не прийшов, бо країна, звичайно, веселіше. Але Шурик на телефоні пояснив все дуже просто - є багато з нас, ми не маємо автомобілів, мопедів теж, я не можу повернутися з дачі, так як це шахта, і я не можу залишити всіх непривабливих. О, мій Бог, я думав, добре, що робити з цією мудрістю, всі зібрані, всі купили ... hmm.

Я не торкався дуже важливого питання. Це питання про гроші.

Коли ми збираємося йти. І мені довелося злити кредитну картку. Ось 7,000 р. І мій мати пішов мені ще 3 000 рублів, щоб піти в країну і зробити щось там. Ну, я думав - море, краще, ніж дача.

Моя мати, до речі, була в Баїкалі. Ні, вона не на мопеді, вона взяла поїзд. І все краще, так як вона не була в місті, вона буде першим, щоб назвати мене божевільним.

Так я мав 10000, і я витратив пару тисяч на частини і речі.

Ну, Шурик не покаже в суботу вранці, тому я почав думати швидко про те, як зробити наші грандіозні плани дійсно.

Після обіду я прийшов до висновку, що якщо я не пішов там, ніхто не повернувся на живу. У них є гроші, пиво, тепла, літо.

Це було лише тоді, що я зрозуміла, що ми були дійсно носіння, і що ми готували. Його котедж знаходиться в місті Ліс Морквашес, 40 км від мого будинку. Тексти пісень, а це означає: І я думав, що ми повинні спробувати нашу руку на ньому, або ми не будемо в будь-якому місці. Так що я сказав собі, отримай свою гангу разом і піти! Як вони кажуть, я істота тремблінг, або я маю право? Не тема, але тема. Покоївка, зроблено!

Зараз вводив 400 кілометрів через місто. І 40 км є одностороннім, але поза містом є ще одним, це небезпека, це страх бути поодинці з проблемою на шляху. Так було трохи страшно.

Але я пішов. Смішні, звичайно, в такій відстані зібрані на морі, і тут на дачі 40 км сумнівалися.

В цілому я прийшов в дачу і зрозумів, що нехай нам не буде легко, але дійсно цікаво. На дорозі було цікаво, але більш небезпечно. Постійно наліво, я перезапускав автомобілі на швидкості 120 км на годину, я натискав на сторону дороги і відчував потік повітря, який спробував кинути мене в кисть, після чого витягнув під задні колеса вантажівок.

Шурік провів ведучі друзі та пиво. Я мав дати всі чіткі вказівки на місці, який, коли і що буде залишити, Шурика замовляється піти з ним, і хлопці, щоб залишити на дачній ділянці на стані, що вони залишать в пару годин, коли автомобіль приїжджає до них.

Шурік побачив довго, коли я пішов, він був знежирений про не пити пиво, за безпеку дачі. Але вирок був проведений – Я приніс Шурік до Казань.

Припинили його будинок. А сестра, яка була впізнаваною нашого жарту, була просто зраджена. І Шурик не сказав батька, бо хворий він і міг загинув себе Шурік, не чекаючи його на зраду.

Після Шурика ми пішли в будинок, зробивши зворотний дзвінок до Степана – ми все ще залишаємо на 00.00 з парку Перемоги. Я підписала на всіх своїх друзів надії, що хтось прийде, щоб побачити нас.

І так, ближче до 12-го ранку, ми запакували його, завантажили його на мопеді, і ми прийшли до парку Перемоги.

Степан і Гольфія, його майбутній дружина, прибув.

Степан відомий мені довгий час, знає, що я можу крокувати в невідомий, тому він почав зцілувати мене, навіть відриваючи ключі. Але мій подарунок персуазії майже змусив його приїхати з мене. Ні один ще прийшов. Прийміть, що я думав, і не збираюся бачити мене. Хоча я вже пішов з дому, я перевернув на півдороги, тому з огляду на те, що я не був таким ідіотом, щоб піти в море вночі.

У нас є пиво з Шуріком, щоб відсвяткувати наше раннє повернення.

Скажіть до всіх, отримайте на мопеді і перейдіть. Це так просто. Сісти вниз і нехай йти. Погляд вулиці нічного містечка. Степан був кермом поруч з ним в машині і сміється. Відеотапед і сміється. Ми сміхалися, теж, без ідеї, що лежав попереду, диск розгорнув нас вперед, адреналін ще не був, але ас шукав пригод.

Ми погодилися з Степаном, що він буде писати про всі пригоди на сайті, і я б повідомляв інциденти по телефону. Ми взяли камеру з нами, і якщо це можливо в великих містах, ми завантажимо фотографії на сайт ВКонтакте. Я хочу сказати, що ми читаємо набагато пізніше, що Степан написав про нас після виїзду. І як ми читаємо, ми сміхалися на нашому шлунку, шокуючи співробітників інтернет-магазинів.

Степан пізніше написав на сайті

до ідеологія поїздки проста - хлопці хотіли піти в море, сіли і пішли. А точніше, один бажав, взяв другий і пішов. Друге, звичайно, злий, але після мислення я вирішив - "навіть, що ебать?" - сідайте на мопед і полов. До речі, «мопед не шахта, я просто помістила оголошення. й

Учасник проекту 1:

Євген Фролов – «досвідчений крок», філософ з багаторазовою незакінченою вищою освітою, парашутист-гітаристом і просто чудовою особистістю. Це довгий час, але екстремальний на п'ятому місці все ще хоче.

Фото

Учасник проекту 2:

Олександр Коваль - Я знаю менше про нього, але за історіями того ж Фролову - він подарує йому голову в авантюризмі, плавання та інших чудових людських якостей. Для короткого спілкування - дуже позитивне, життєрадісне, цілеспрямоване, продуманий погляд. Викладаємо в проект випадково, так як ви знайдете інші особистості, які погодилися піти в море на мопеді.

Підсумок: варто один одному. Доля. Як один друг кладе його - вони обов'язково одружяться пізніше, 4000 км в чохлі - потім ви не будете вагітніти довго, тому ви отримаєте весільну подорож до моря. Увійти

Фото

Учасник проекту 3:

Дельфін. До поїздки до найближчого авторинку придбала великий мопед. Він хоче побачити море.

Потужність - добре, два коні, можливо, навіть три!

Потужність двигуна 70 cc.

Дві колеса.

Спеціальні знаки - масло їсть, як Winnie Pooh.

фото3

До питання, що виникає у більшості людей, я відповідав: «Дві їздити на одному мопеді. й

Маршрут вражає просто. «Я збираюся до моря на Дельфіні». Казань-Уляновськ-Саратов-Вогоград-Ростов-Салськ-Анапа. Звісно, він не спійманий. Добре, правильно: море добре, тому піти там все одно виправдано, але назад - абсолютно не хочеться.

Ми всі відмовляємо Женка і Саска стільки, скільки ми можемо, тому що ідея відверто небезпечна, але ... вони все ще йдуть, що означає, що вони зібрали все разом і вночі від 30 до 31 липня відправили в зовнішній простір.

Ми працюємо над парком Перемоги. На жаль, що Женья прийде до своїх почуттів в останній момент, усвідомлює всю безглуздість і безглуздість, а найголовніше – небезпека майбутнього заходу. Так... надія згортається на невеликі шматки: Саша (також літній резидент) і Женя (aka Frolov) в повній передачі, з величезним рюкзаком (попередньо забитий з пивом), приготуванням на виїзд - витягування старих натяжних волейбол колінних колодок, пасування наклейок XFREEDOM на шоломах, періодично сміхаючи з гістеричною сміху, фіксація мопеда ... добре підготовлений, в цілому. Це добре. До речі, вони мають тільки шолом, колінні колодки і хрест перехресних пальців. Але настрій бореться. Бездоганно відхиляти рішення - на шляху!

Фото

31.07.2011 1:00

Хлопці захопливі на дорозі. Початок весело (відповідає відео як ми редагуємо). "Дельфін" плавно ріже через вулицю Резеля, стійке переміщення в бік своєї мети. Ніщо не може зупинити його. Бабусі хрещені, діти крі, вирощені чоловіки дивляться з продуманим виглядом, який читає весь спектр можливих людських почуттів (горр, страх, сумнів, надія, ненависть, любов, радість, симпатія і... реальне заздрість двох хлопців, які не думають, але просто зробити).

до На одному з перехрестя я звернулася до Степани, «Погляд, як я можу потрапити на коза». Почати відеозйомку. Ну, я потрапив на коза. О, я отримав на кози. Тільки після 2 секунд я відчув, що мій велосипед був помітно вилучений і зрозумілий, що Shurik просто злетіти його! І, ймовірно, збочений ...

Я припинив різко, повернувся назад, я перемішував почуття - Я трахнув сміху від цієї дії, яка Стефана спеціально знята на камері, а жах, що Шурік лежав на асфальті зламаний. Він дуже лежав на тротуарі, він мав величезний рюкзак на вершині. Так, до речі, ми сиділи, як це - я був водіння, Шурік був позаду, рюкзак був голодом на Шурік, він був більший, ніж Шурік. І на асфальті Шурік стояв на всіх чотири роки, притискаючи величезним рюкзаком, і зробляли слабкі спроби настоятися або коливатися на асфальті, як черепаха. Я зрозумів, що я зламав дитину. Я думав, що подорож ще не починав, але перебував.

У шоломі і з перегною двигуна я не відразу зрозумів, що Шурік не міг відкинути тротуар, тому що ... він сміється дико, я чув це лише тоді, коли я зняв шолом. Тоді я просто впав поруч з ним і почав сміятися на тротуарі. Степан вичавлений з автомобіля на всіх чотири роки і почав їздити по асфальту з нами. Завіса.

Згодом цей простий метод осені був названий Снайл.

Написання Степана на сайті

- Женя славиться газом, різко кидає зчеплення і наша мопеда, як і дорослий спортивний велосипед, знаменито стоїть на спині колеса і на козаках здійснюється! Почуття інших замінюють захопленням і поклонінням! Однак Саска Коваль не отримував лаурил, але отримав шматочок автодоріг, особа, на якій він був після героїчного «гот». За п'ять хвилин, ми всі в сміху.

І це тільки початок. Ми вирішили виконувати хлопці, щоб DPS пост на Горках, але це не було. Після водіння 10 км місто вибіг з бензину, морський млинець пішов) Вони зняли скат, прокинулися, збивали. Як кажуть, що подорож тисяч миль (і вони будуть мати 2,000 там і стільки ж назад) починається з одного кроку.

Якщо ми вважаємо, що в першому 10 км Ковал вже падає на асфальт разом з величезним рюкзаком - просте арифметметичне від Kakbe підкаже, що якщо Фролов не змінює спосіб водіння, то Саша матиме велику можливість вивчити структуру асфальту на чотирьох сто пунктах майже по всій території РФ.

Тексти пісень, а це означає: Але я впевнений, що він буде і все буде добре. Незважаючи на те, що Женек іноді береться неадекватно, не можна назвати його психо – він, коли він колись стрибнув з дерев на мотузці, ще не з'ясував, як працює, куди закріплюється і чому він не досягне землі – не стрибнув.

до У нас добре сміється. Шурік - живий і живий!

Ми не хотіли б сказати, але все ж довелося сказати, що щастить до Степи і залишити в ніч. Стінгі сльози впав від її щока.

Ми вже прорахували всі наші акції заздалегідь в ніч і вирішили доїхати до котеджу, провести ніч і переїхати вранці. Котедж був просто на шляху до Уляновськ. Друзі і Мачуха вірили, що ми залишимо цю дачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо мати пиво, 10 грандіозних закусок. Це те, що багато людей рекомендують.

Написання Степана на сайті

- Наша остання надія полягала в тому, що як би вибухли в тому ж дачі і усвідомлювали, що бродіння на берегах Волги не гірше, і, можливо, навіть краще, ніж стружка на Долфіні протягом декількох десятків днів.

Але, як виявилося пізніше, і ця надія була також необґрунтована – в рюкзаку замість пива були спальні сумки, намети, осі, купальники та інші тури.

Ми хочемо, щоб вони були щасливими і надішли їх на цей довгий, непростий і неймовірно цікавий шлях!

до На шляху до дачі ми зупинилися на поліцейській станції, перевірили документи, занурилися на пити, сміхалися на те, що ми збиралися на море і випустили. Прибули в котедж на 2 м.кв А там, щоб наш сюрприз, були два інші друзі наших, які не могли залишити з усіма на одному автомобілі. І вони почали з'їсти наші міцні положення, які ми взяли з нами - ковбаси. Ми сиділи за деякий час, сміхалися, пішли на ліжко.

31 липня. Неділя.

Ми прокинулися вранці з бойовим настроєм, хлопці спілкувалися з нами. Але ми не дали, ми мали велику мету – побачити море, Ренатка, показати себе, поглянути на інші та повернути як переможця. Так друзі пішли на Казань, і ми зібралися разом, мали закуску і в 10 ранку в неділю пішли на шосе. Ми подивимося на Казань. На відстані 40 км. Ми дивимося на море. До 2000 км. Смоктати. Ми побажали один одному щасливу подорож, я перевернув ручку газу під колесами іржі, і нічого не може зупинити нас.

Адреналін.

З першого кроку починається тисяч кроків.

Adrenaline drove наш moped вперед. Я хотів перетворити газову ручку 2 рази. Але всі спроби були в ваговому стані. Мопед відмовився швидше ніж 60 км на годину. Перші кілометри вздовж маршруту до Уляновського заповнили відчуттям захоплення від свіжого повітря, неоцінених місць і пригод. Але реальність заспокоїла нас протягом півгодини. Рюкзак витягнув плечі, Саша затягував живіт, я проціджував плечі, попереку і шиї. Я почав відчувати себе, ніби Шурік забивав нігті на мій хребт за мною, я хотів відкинути його з ліктям. Кожна вантажівка, яка була передана нам паніку. Хвиля повітря від супроводжуючих вантажівок спочатку прокинула нас в кисть за півметра, а потім смоктати під задніми колесами вантажівки. Підйомник надав нам такий потужний потік повітря, що мопед почав куватися збоку в сторону. Ми, звичайно, припускали, що це не буде легко, але наші найгірші очікування були підтверджені - ми розкочували вздовж доріжки, як синиця в отвір, як лист, який вийшов з дерева, і наша шия була жорсткою і відмовилась нахилити нашу голову вперед. Шурік на спині сказав, що рюкзак просто впав назад, і він втомився тримати його на масі.

І помітити всіх, ми поранимо кожен кілометр, щоб розгубити всі вантажівки і м'язи. Ми були цікавими, де буде розміщено пам'ятник.

Вантажні автомобілі не дали нам відпочивати, і це було зроблено просто дії - на кожному підході вантажівки я різко проціджував мій шлунок - сигналізував Шурик, що вам потрібно зануритися, Шурик snuggled вгору, хоча це було важко для нього, щоб перемістити рюкзак назад і вперед, але все ж амплітуда наших коливань була зменшена до «підсидіння» мінімуму. Я думав, що я повинен вивчити код Морсе. Рюкзак, врівноважений, впав праворуч, потім зліва, тому я періодично лікував Сашу на відповідній руці. Саша швидко навчалася і стала безпечним приводом.

Подумалось – слід вдосконалити китайський диво техніки? Покоївка, зроблено!

Ми отримали в Буінську і почали шукати автосервіс, де ми допоможемо. Вони знайшли машину, знайшли металеву трубу і ...

Степан транслює на сайті

- 31.07.2011 12:00

Дзвоните до Женя - вони в Буінську. Sanek так втомився від перенесення величезного рюкзака, що немає сечі. Для вирішення питання ми вирішили зв’язатися з найкращим автосервісом «Оазис».

Фото

Наші герої дуже доброзичливі працівники автосервісу.

І побили мене в першу чергу, але вони допомогли До речі, я думаю, що, як ви відходите від дому, сміху інших змінить сюрприз, дивовижність і, як екстремальний ступінь, просто невірно в унікальних можливостей простих татарстанських блідерів Саша і Женя! В цілому сервіс автомобіля ОАСІС приварив певну конструкцію до Дельфіну, з якого він зміг перевозити підігрітий рюкзак на його плечі.

до До речі, досить сучасний автомобільний сервіс. У нас є інтернет, і ми завантажили фотографії. Дякую за це.

Sasha exhaled знімається. Тримати.

- Коли ми приїхали в Ульянівськ, прийшов дуже важливий момент. Ми думали, що ми до нього, а потім ми вирішили. А потім дорога веде безпосередньо до Сизрану, обходячи Уляновськ. І ми не думали хвилину, якщо ми повинні переходити. Смак солоного моря був на губах, тому вони відразу ж кинулися до Сизрану, що ті, хто знав наш спосіб, будуть здивовані, як швидко ми досягали Сизрану.

Звертаємо вашу увагу на те, що Шурик має дядько в Саратові, брата матері, а також отримати вже перемогу за нас. Важко побачити свою сім'ю. І звідти поїзд йде назад... просто в разі.

Ми підходили до Сизрану, залишилося 50 км, коли раптом відчували, що мопед почав танцювати, а кермовий круг почав кинути збоку до сторони. Перша думка, що у нас є рюкзак почав висихати, а потім прийшла друга страшна камера! Він був страшний, щоб вбити себе або отримати брудні з Shurik. Я не знаю, як я сповільнився і не ходив до пекла, але ми припинили.

Як очікується, передня камера лопається. Ось де він почав. Починаємо подряпину голови, з'ясовуючи, як змінити камеру. На щастя, коли я пішов, я купив запас, взяв велосипедний насос від Stepa (лиги в боці) і не купив шланг для нього. Ми витратили близько половини години, що змінюється на камеру.

Фото

Ми не робили це з нашими ротами (послухайте за лаштунками)...

Захопивши свою незабутню забутість, вони почали ловити їзди.

Відстеження, обмотування, два з застарілими руками. Припинено

За годину. Покарана Шурік під машину, здавалося б, вихід.

На жаль, старий Волга припинив, чоловік вийшов звідти, і жінки з'їхалися, «Мішенка, ми поспішаємо». «Ми повинні допомогти хлопців». Наші партнери

Він накачав нам колесо і ми переїхали. Ми досягали Сизрану, коли він був вже темним.

Фото

У той час як ми збираємо фотографії поруч з знаком, Волга сигналізував нас. Михайло Васильович повернувся з Сизрана до Теренги. Ми раді бачити його, хвилястий добрий, пт. Дякую, Михайло.

Прибуваючи в Сизрані, ми дивимося, щоб знайти, що неможливо їсти нічого спекотного там вночі, так як немає нормальних закладів громадського харчування. Кожен сон вночі. Або їсти холодно. Добре, або спекотний, але крихітно дорогий, ціна зростає з кожним ступенем температури.

Ми вирішили попросити їх, де їсти. На диві китайського виробництва ми прийшли з Казань.

Я боїться залишити Сизран на моєму альтанці, і ви хлопці добре робимо. До речі, я був в Казані. Про те, що ми побачили.

І пішов він з голови з думаним поглядом - "Я там в тюрмі". Повернувшись до сміху, ми звернулися назад, потрапив на мопед і сміхалися. По-перше, людина замовляє екскурсію в неправильному агентстві.

Під час руху в центрі прийшов до Кремля. Якщо ви можете викликати це. У Казані Кремль є комплексом будівель, стін і башт. Є вежа 1, але немає спору, красива. Але, але красива.

Поруч, як гіпсовий табір, копси, тобто люди в венах. Вимкнено це був День ВМС. Немає нічого, щоб зробити там, ми вирішили і швидко залишити, поки ми були показані пару хитрощів, які влаштовують п'яні хлопці.

Нарешті знайшли кафе, де можна було їсти порівняно дешево. Ми залишили місто, щоб знайти місце для сну. Ніч. І навколо тільки полів і залізниць, не одне очищення або сходи. Я хотів піти підпіл і спати, втомився.

фото8

1 серпня. Понеділок.

крок

- Виклик Фролова. Як виявилося останню ніч, він ледь знайшов його. За єдиним дорожним кущом поруч з залізницею. Всі нічні послухати поїзди були дуже романтичними, і заспати під ними так чудово оглянуті: «Кузин-купузин, куб-купузин!»

Солодко дупа, розтягуючи, Женя виходила з намету і відразу дістала його стопу в певну «халф-метрову дірку», яка підійшла в навколишнє поле. В цілому, що життєздатно малювати і витягти один з цих пір, вони фотографували, йдуть і планують піти на.

фото9

На шляху потрібно придбати запчастини - шина, камера, насос, масло для двигуна. Буде краще мати запасний мопед, але гроші страшні. Ночівля вони планують бути в Саратові, де родичі Коваль вже ріже салати і пироги.

до Це наша перша ніч на трасі. Ми прокинулися з почуттям звершення, тому що не було

Ренат називається, вона залишає море в п'ятницю. Але вона в Туапсі. За моїми підрахунками ми можемо піти в четвер. Коли я дізнався, що ми були насправді, вона почала хвилюватися про нас. Я знаю, що мій коханець чекав мене. Я вірю...

крок

- 01.08.2011

Уранці вже частково купили, як вже згадували, з запасним мопедом, зокрема, купили оливи, шину і гойдалки. "Поведінка" в кав'ярні. З'їсти, я природно не хочу йти в будь-яку точку, але додому - близько 400 км, до моря ще більше, вони приводять з кафе, тому немає ніде йти і, як вовк сказав в мультфільмі, "навіть ... ми пішли." Просто поїхав з Сизрана 10-15 км, вони дивляться - на дорозі є автомобіль, голосування. Як виявилося, хлопчики вивели з газу. А з мопеда з'їдає дві краплі на півгодини, а також які хлопці з ними. Генькі з великою радістю обміняються 2 літрами бензину для пляшки кавказької горілки. Хлопці, які загинули без бензину, вирушають додому з моря. Казань. Вони отримали в день і назад також на своїх Примієрах (Nissan) Альмера на швидкості 150 км / год, до яких наші пояснили їм, що за склом автомобіля вони не бачать всю красу і чудеса, дорогу до моря, яка рухається на мопеді, як найвищий ступінь медитації, єдність з навколишню реальністю, нірвана в чистому вигляді. Мопед несе своїх щасливих власників на швидкості не більше 50-60 км / год, і це в свою чергу є безпекою. У той час, коли вони прийшли до свого почуття. Висновок нескладно – схильність татарстаній до високих почуттів не дозволяє їм знизити очі до стріли рівня палива в газовому резервуарі.

- Вони мали квадратні очі. А потім ми довго сміхалися. Ми попросили вас, де з Казань? Пропимо пластини. Так, вони відповіли. Так ми! Де ти? З моря вони відповіли. І ми були на морі, ми сміхалися у відповідь, що коли очі стали площі. Ми йдемо, кажуть, 150. І ми говоримо 50)

Тоді вони пішли на, і там був сильний дощ. Так сильний, що всі психічні сили були киснені, щоб вирішити проблему, як швидко йти, якщо дощ падає на швидкості 20 м / с під кутом 28 градусів до горизонту, так що кількість крапель падає на поверхні тіла була мінімальною. З складних продуманих процесів вони були відволікані кабіною.

Садівник тихо схилився над Фроловом і збивається: «Хоній». "Що таке ???", він не може чути. «Хоя» відповіла садівника навіть тихіше. На стенді вони знайшли свою сальвацію з дощу, а також чоловіка і жінки, які подають їм чай з . . . . - Мед!

фото10

до 1 2 3 4 5+

Дякую. Дощ ослаблений і друзі, розтягуючи запечені плащі, подрібнюють далі до пирогів Саратов. Ми поїхали 10 км - від загиблого загиблого, так як він був повністю відтінений мокрим одягом. Ми припинили на АЗС, змінилися в шорти і слати, відвертають гарячого чаю і муфіну, припинили дощ. Яскравий розчин для висихання речей - вішайте джинси і взуття до мопеда, щоб вони висушували себе в шортах і шлаках. Побачимо Волгу. Стоппед. Вольга, швидше за все, також замочений, побачивши на своєму березі два хлопці в шортах і мушені на мопеді з двома парами джинсів від затемнення, як прапор. Ми вирішили носити вологий одяг, щоб висохнути на себе (Я сказав, що геній, іоги сором'язливі) Помешкання розташоване в 20 км від аеропорту "Caratov". Чекаємо на вечірній сеанс.

до Ми все одно повинні шукати такі клоуни, як якщо ми втекли з циркусу і взяли мопед від ведмедя. Ноги голі, в жакетах самі, за прапорами жолобкові джинси. Проймали вагони просто бояться,

На події вечора я сказав Степану дуже пізно, після чого він описав їх чудово.

- 02.08.2011 2:00

Ми не робимо контакту в ніч. Не зателефонуйте до 2 ранку. Вони в Саратові, всі права. Я пообіцяв викликати вранці і розповісти вам деталі. І, до речі, хлопці називають Nissan Almer останнім часом. Вони розповіли про те, як вони вийшли з бензину, і вони проголосували за дуже довго, ніхто не припинив, а потім з над горизонтом двоколісне диво плаває з загартованими мопедами на ньому, зупиняється, акції бензину. Хлопці були в ударі) Женьек, Саша - спасибі вам знову від цих хлопців, якщо ви не - вони були там довго. Хлопці пообіцяли розмістити фотографії. Якщо ви читаєте цей напис, то поставте фотографії тут vkontakte.ru/альбом-29008697_139465850. Також після поїздки буде невелика нарада «Афтерпартія», а також або «точ» російською мовою. Ми любимо приїхати. Коли і де - читайте на цьому сайті або зателефонуйте нам, залиште номер, ми зателефонуємо вам.

02.08.2011 19:00

І тепер кілька деталей про те, як хлопці вийшли в Саратов. Після того, як всі пригоди, вони почали шукати бензин, припинили на найближчому вокзалі, де три місцевих собак були дуже щасливі з ними і поспішали зустрітися з ножами і баркінгом. Хлопці не чекали такого теплого вітання і були дуже плащені рясною увагою собаки. Заповнено, розпочато виїзд з АЗС. Собаки не хочуть пускати дорогі гості так швидко і привели їх до найближчої сторони дороги, а з таким агресивним зубо-зчепленням, що хлопці не змогли впоратися з кермом, поїхавши в кисть і перевернулися. Саша бажала ловити і обсмажити один з собак, як компенсація, але вони швидко розуміли свої наміри і відступили. До речі, ново заливлений бензин не був кращої якості, а мопед категорично відмовився підтягувати, йти швидко і в будь-який спосіб диніла. Після півгодини він прийшов до своїх почуттів і трохи помішував. Але двигун все одно працював надійно. Він отримав темний. Захопити наші божевільні друзі! Згідно з пробігом, було зрозуміло, що Саратов ще був додатковий, 120-130 кілометрів. З цієї думки був сумний, але потім він став настільки страшним, що не було часу бути сумним. Як кажуть, що екстрім надходить і він почав. Назволено: час близько дев'яти, темніє, і піти далеко, ви не хочете потрапити на дорогу, або тістечка в Саратов буде прохолодити, а родичі будуть відхилені, і не згодні руки. Здійснено взаємне рішення, за всіма витратами, для досягнення мети Саратов. В цілому літні мешканці несуть у своєму підлітковому віці. Ми кладемо намет тихо, проводимо ніч і вперед, але ні. Перед тим як поспішати по вечірній темряві, ми припинили в кафе, їсти млинці з чайом. З цієї точки, хлопці були вже жахливо холодними, так як вони вперше пішли в шорти, а потім в мокрих джинси (артрит не спить). З продажу, навіть зануривши їх, вони кажуть, вони холодні, і вона гаряча весь день без кондиціонера. Після млинців, як звичайно, я не хочу йти в будь-яку точку, намагався кинути мопед в деяких вантажівках і отримати там, але ніхто не погодився. Вирішена, щоб піти в будь-який час... У комплекті на фоні «холодильник Валкирі» і присутніх. В темряві, і невелика мопеда з'являється на відстані, плавно освітлює її шлях з слабким фарм. Світло фара досить лише для того, щоб побачити отвір або повітря, в який ви вже літаєте. Не було ніякої розмови про освітлення. Кожна зустріч є крихітним сліпим, ви повинні падіння швидкості до 20 км / год, так що якщо ви літаєте в кисть, то при низькій швидкості. Найцікавіше, що під в'язичним (захисне скло на шоломі) нічого не видно на всіх, і без в'язниці - через 5 хвилин ми маємо повний шолом мошок, нічних метеликів, мух і інших життєрадісних тварин. Ну, мухує якось зроблених друзів, але що про те, що фари не світло шлях до довгоочікуваних Саратов? На швидкості 20-30 км / год. Але з'явився блискучий розчин - тільки за надходами автомобіля - "Сурик, дивитися її" і вони скручують ручку газу в точку, намагаючись якомога довше не відставати за червоним маркером ліхтарі. Коли видно лише положення вогнів, вони йдуть уздовж внутрішнього годинника: якщо вони бачать, що автомобіль передній гальмує на купі, це означає, що протягом 35 секунд цей bump з'явиться і потрібно зменшити швидкість. Круглий екстремальний, в цілому: тільки за автомобілем починає підходити - вони миють, спочатку в світлі своїх фар, а потім на загальному вогні. І так, майже на дотик вони мали піти приблизно 2-3 години ... Саратов був дійсно довгоочікуваний - кожен світло попереду Саратов, будь-який світлий - це обов'язково Саратов, дорога поліпшилася трохи - добре, ми приступаємо до Саратов в будь-який спосіб. Але Саратов був безглуздим і не зробив жодного кроку до походів. І далі від того, що я хотів, щоб нарешті прийти, так що я мав знайти баланс між бажанням отримати до Саратов швидше і дістатися до нього в цілому, свого роду баланс між нешвидкістю і безпекою. Через годину Genek пристосований для прямої ходу вздовж ділення провулка - посередині дороги, вздовж яскравого намальованого білизни. Швидкість 60 км / год з нульовою видимістю - це реальна екстремальна - це не порівняти з будь-якими мотомоделі, мотузкові стрибки, зондування ... А потім, раптом піднімаючи ще одну гірку, вони були прикрашені виглядом, який відкрився до них. На дно пальми від краю до краю горизонту розтяглися вогні Саратов. Над головою є сліпий чорний небо з намистинами зірок, а на відстані вище Саратов сіра маса хмар і блискавка блискавка. Не дайте, а не візьміть до Мордора. Останній 20 км до Саратов, виграшний ляпас на кільці біля входу.

до Саме це сталося. Я ніколи не відчував такі екстремальні дії. Кожна хвилина ми можемо потрапити в трохи отвір і літати далеко, далеко від того, ми не будемо бачити, як далеко ми літаємо вночі. Ми поїхали і сміхалися гістерично. Затемнення з холодом і з терористичною гладдю в темряві на швидкості 60 км на годину. Не можна навіть показувати в кіно, оскільки це дуже темне для зйомок, ви просто не побачите нічого. Так 3 години адреналіну. Безперервний.

Так, коли Саратов викладають перед нами нічні вогні, ми пам'ятаємо його на життя. Це те, що він, довгоочікуваний Саратов.

фото11

Саратов отримав!

- Привітний (приблизний вже) hug. Ну, потім все просто - поїхав в місто, в місті багато ямок і бамп, почали шукати родичів, але родич благополучно прихований. Вранці вранці! Ледько пасерки-помічають з мопедів в дощі з несвідомим оком. Важко уявити, що вони пішли, щоб отримати тут. І ось нарешті будинок сім'ї. Черепашки, без світла. час тридцять. Попри те, що собака або діда з молюком.

Але дружина дядька виходить, ласкаво просимо, і це пішов! Банка, гаряча їжа, чай, історії Фролова та Санки. Не спить до трьох ранку.

фото12

Фролов і всю ніч десь кинувся на одному мопеді, навіть уві сні не вдалося залишити його самостійно. На тижні тому Фролов ніколи не уявляв, що він прокинувся вранці в Саратові до звуку хлопчика, що мочиться. І це було так – один з нержавних полонених в горщик під вухо Фролова.

до Уранці я з радістю прокинувся в теплій, м'якій клумбі. Шурік вже працює над будинком і був щасливий.

2 серпня. Вівторок.

до Вранці стало зрозуміло, що спина і шия болять неймовірно, тому вона займає день реабілітації. Ми вирішили зупинитися в Саратові, і почати вранці в Волгоград. У день хлопці купили лампочки для фари, більш потужні, а також проконсультували з найближчої служби про нестійкість двигуна. Професіонал в нерозривних штаних радять замінити поршень на 4 Т.Р. При відмові хлопців тільки змащені і сказали, що «поло – двигун збиває...» Це не хороші новини, але давайте надії на краще. Двигун, по дорозі, їсть масло на 650 мл на 500 км, більше машинного двигуна! Це все тому, що це буде «привід». А Женья знову не допомогла до першого набору засобів допомоги, і для цього він спалив себе на тиші.

Прогулянка по Саратову. Красивий променад, довго. Всі пішли. А потім раптом ми побачили обличчя вже знайомими з нами - міцні п'яні хлопці в вен. Чи слід ми? Ми поглянули один одному нервозно.

фото13

А потім я пам'ятав 2 серпня - День повітряний. Ми почали думати про те, що інше свято ми отримаємо в наступному місті.

Ми відвертаємо пляшки пива для неї. Я люблю цей відпочинок і я відсвяткувати його щороку, у мене є багато разів. Але мопедологія, звичайно, більш екстремальна.

Зібрали онлайн салон, фотографували. Я пішов на сайт і сміхався на себе довго, Степан є народним письменником. Я не знаю, де він отримав талант зробити цукерки. І сміється і гріх.

Місто красиве, в місцях так болюче знайоме.

фото14

Після ходьба вони повернулися до родичів Шуріка. Я не прийшов з роботи, він не був там вночі. Він не бачив його в 15 років.

фото15

Нехай стрінгі чоловіча сльоза, відверта. Ніцца з вас приїхати!

Ми змінили лампочки для запасних... і припинили мопед. Ми використовували, щоб закрутити його протягом півгодини до тих пір, поки ми, нарешті, злий.

Починався гріх на акумуляторі, який коштує дорого. Ім'я та одяг. Я назвав Шурика електрика, він назвав мене механікою. Ми не розуміли.

Ми почали розраховувати і оцінювати, скільки грошей залишилися, скільки нам потрібно і зрозуміли, що ми не змогли повернутися в будь-який шлях, тому після того, як багато думки і сумнівів, ми попросили Степану розмістити текст на сайті:

до Хлопці оцінили фінансову ситуацію: непередбачувані витрати на нафту, запасні частини, акумулятор і, можливо, оцінюють. Якщо є достатньо грошей, то тільки один спосіб, вони думають, що робити далі. Будь-який, хто цікавиться проектом або просто хоче допомогти – ви можете перенести певну суму за наступними способами:

на телефон 8-905-316-*** (Beeline має можливість готівкою);

Карта Російський стандарт MasterCard ******;

VTB VISA card***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Пунта-Кана

Зрозуміти правильно – це не збір грошей, але тільки хлопці були в ситуації, яка не розрахувала їх міцність, і якщо ви хочете допомогти їм – вони будуть щасливі з будь-якої суми, навіть 50 рублів.

- Степан вирішив придбати книгу. Співавтор.

Теоретичні основи перевантажувальних вантажів на трасі на мопеді. Практичний посібник. «Авгори Фролов і Коваль. Основи теоретичні. На практиці книгу називається «Як не літати в кисть, коли ви перезавантажити навіть трактором». Дійсно, дуже серйозна складність - це детур вантажівок і пов'язаних вагонів, які зволожують. Мопед подорожі в середню швидкість 60 км / год і, коли багатотонний довгий вантаж проходить по, він не слабко починає кинути лову потік повітря. Також вражає приплив від вантажних автомобілів. Спочатку хлопці поїхали уздовж краю дороги, практично уздовж лінії, що вказують на кінець дороги, але скоро зрозуміли, що в цьому випадку автомобілі перехоплюють їх ззаду, їх ударна хвиля може легко перекинути їх в кисть, так як вони рухаються прямо на краю дороги і немає часу на виправлення і коригування. Так хлопці вирішили приїхати як гордий автомобіль прямо в середині провулку. Ті, хто зловив ззаду, спочатку просто вписуються в задньому плані, а потім ретельно перевантажують на вхідний провулок. Від досвіду, майже ніхто не затягував або посунув їх з доріжки на сторону дороги. При цьому методі перехоплення, вони продовжують їздити посередині провулка і, коли величезна машина вантажівки проходить через (але вже на місці), навіть якщо вони підштовхуються один спосіб або інший на півметра, то вони не досягнуть копти.

Розроблено систему маніпулювання для передачі інформації з Фролову (вода) до Ковалу (passenger). Коли вантажівка наближається або в інших ситуаціях, які вимагають особливої концентрації, Frolov робить два штовхач з шлунком (повторно, я сказав, що yogi), Ковал відчуває це своїми руками, що блюво куртка Zhenkov, і затягує себе до своєї дружини, Женя натискає себе проти Дельфіну, і всі вони разом стають компактними монолітними істотами з єдиним загальним центром думки, я боїться, однак, навіть припустити, що вони все думають разом. І все готове до будь-яких, навіть дуже різких маневрів. Кари, які перехоплюють його, набагато більше, ніж він зробив їх, бояючись ближче, ніж метр до Дельфіна. Важкі зміни можна очікувати від дивних двоколісних з двома двоярусними еректними ходьками на вершині, одягненими в шортах і шлаках, і навіть вся конструкція вішується як idshak сушених светрів, футболок і за розвитком двох пар джинсів (посушених). Ну і подібні маніпуляції живота Женья виробляються при находженні білизни підходити до вантажівки, і навіть злегка переміщаються назустріч, щоб гарантувати перебування на асфальті.

Але ми не говорили тут з вами 4000 км на мопеді - це жорстокий!

03.08.2011 16:31

Як вже згадувалося, були проблеми з електричним автомобілем, тобто мопед. Спайси про акумулятор. Ми підібрали мопеду останню ніч, шукаючи несправність. Рекомендую: Але мопед не почав. Літній резидент почав шукати непристойно, не зв'язуючи, на мопеді - мопед не почався. Женьек бразенлі кинув мопед на задні колеса - мопед не почав. Ми вирішили, що необхідно застосувати спрощену терапію, особливо з тих пір, поки не існує безліч навичок ремонту мопеда, а родичі мали пару пляшок пива.

Фото

Дядько Діма прийшов і почав зцілувати хлопці. Третя пляшка пива не починала мопеда. Вирішивши, що мопед відхилений Женья, Саша і Дядько Діма непохитно перевернулися і пішли до місця, не шукаючи спини. «Нехай, завтра почнеться як милий, - сказав Саша навмисно гучно чув.

- 3 серпня. Середа.

до Але завтра (тобто сьогодні) мопед все ще не починає, гордий Дельфін! Не було пива в шашлі, тому я мав шукати послуги. У Буінську, джинси відразу визнали, що це не в акумуляторі, але ... в запобіжник! І відкрився касета. Ось, по суті, в даний момент «X» виникає (читати не «X», але «Ha»): гроші недостатньо, не хочеться повертатися, не страшно піти далі, але Долфін, немовляючи з одноциліндровим двигуном, що називається морем. Діон. Приїжджаємо до моря. Наступний пункт Волгограда.

- Запобіжник був смішний. Я не розумію, що я повинен дивитися його. На жаль, я просто не знаю, що це навіть існувало! Я маю на увазі, я не знаю, і я заготів. І автомобільний ринок також забули сказати, що він може вигорнути.

Збережіть себе!

Так легко писати – вирішив піти в море. І ми залишили теплий будинок, родичі, які не бачили Шурік протягом 15 років, комфорт, спокій. Це був головний вирішальний момент в нашій пригоді, коли ми подолаємо бажання скинути і вибрали пригоди.

У кожного проходу знизився шанси побачити Рената. Якщо ми доїхали до Волгограда ввечері, то наступного дня в четвер, ми повинні бути в Туапсі – це, щоб приїхати 800 км в один день. Я вірю...

Тоді ми тільки мріяли про мир.

Фото

Слава.

Серпень 3. Середа.

до На шляху до Волгограда майже нічого не сталося, все як звичайно - два клапті дзвіночки, занурилися, пропущені вантажними автомобілями, залишалися в хвилі повітря з зустрічі, втратили, просили, з'ясували. І, звичайно, газ вибігається, як без нього. Дякуємо, що від Саратов, щоб залити трохи і дати хлопцям шанс! Але чорний чотири М*** 116 Рус, з рідного Татарстану не був створений. Ну, прямо, інакше вам доведеться послухати півгодинну лекцію Фролову, похилого за живу комунікацію і чужий мозок. Тепер хлопці з Delfin знаходяться в 200 км від Volgograd. Їм потрібні 4 речі: їжа, душ, ніч і Інтернет. Вони обіцяють фотографувати. Ми хочемо, щоб вони були щасливими, і вони будуть повідомлені ввечері.

03.08.2011 20:00

Починався дощ, вирішив покинути намет і зупинитися. В іншому випадку, якщо вони вологі, не можна буде йти. Вони в наметі чекають. Вілла Volgograd знаходиться в 100 км від готелю. Він був дощовим, і був дощ, і був дощ. Дощ на дорозі - хороший знак, але не в тій же мірі!

фото18

03.08.2011 21:20

Дощ припинився, ми разом і пішли. Волгоград, відчуваючи підхід до Дельфіну, надіслав важку пуху. Хлопці змочували на нитку в найближче кафе, щоб почекати і висушити. Тепер чекаю на кінець дощу і мислення, щоб піти на або ні. Volgograd знаходиться в 90 км від готелю.

03.08.2011 22:21

Ми вирішили не торкнутися вночі (праворуч, праворуч), але стояти в наметі біля кафе. Місце називається гірською водою.

Карта Google

Уранку о 8:00 починайте до Волгограда, зніміть фотографії, поставте фотографії, і перейдіть по маршруту Волгоград-Салськ-Краснодар-Анапа. У нас є фотографії.

до Дощ, звичайно, небезпечний нас, ми втомилися від отримання мокрого і очікування. Ми бажали воду на морі, не на шляху від вище через кооп.

Надія досягнень Рената відхилена. Про це сказав Я. У Казані все ще море... і Рената, які чекають на мене. Я буду спати...

4 серпня. Четвер

- 04.08.2011 15:00

Звіт про те, як хлопці провели 4 серпня. Це було багато задоволення. Починався з того, що минула ніч думка прийшла до розуму (завдяки до Костянтина Іванова, у нас є морозиво) – не покривати такий грандіозний захід, як подорож двох хлопців до моря на мопеді (це майже прибуття Путіна для перевірки готовності до Олімпіади) в територіальних ЗМІ? І світло! У зв'язку з тим, що всі можливі телеканали були повідомлені, з яких найважливіший канал Volgograd відповів на наш дзвінок - Volgograd Municipal Television (MTV) або Перший Volgograd Channel - про те, як! До міста

- Волгоград візьмуть!

фото19

Хлопці прийшли до Мамаєва Кургана, де брали кілька фото.

фото 20.21.22.23

фото21

р.

фото22

фото23

Ми зустрілися з доповідниками, чекаючи їх.

Поговоривши на камеру про труднощі та труднощі змоченим життям (хоча більшість матеріалу була вирізана цензурою), хлопці також пішли в редакційне бюро, щоб розмістити свіжі фотографії в Інтернеті. Зараз про межі людських... безглуздість, а також межі людських можливостей просто розірвалися!

до Що ми були здивовані не сказати нічого. Степан заявив, що сайт має рекордну відвідуваність, але ми навіть не замислювалися про телебачення до цього часу. Після цього інтерв’ю ми почали фантазувати в якому іншому місті, ми будемо раді вітати з лаурелами і камерами, ми подаруємо автографи, розкажемо на прес-конференціях і вдаримо моторику бездоріжжя!

- Оприлюднено фото свідчення про свої гальмові пригоди в інтернеті, хлопці потілюють перед модним кафе "Frant'El" (Волгоград, Краснознаменська 7), рекомендовані телевізійними операторами як "чеп і смачно". "Ми не будемо лікуватися з ресторану, як це без часу", - сказав Генк. «Такі не збиваються!» - сказав Саша і впевнено пішов.

фото24

р.

фото25

850.00 р.

Незважаючи на прекрасний інтер'єр і дуже високу якість обслуговування, ціни були настільки ліберальними, що Жаня рубала очі з мух фар, фаршированих для поїздки, чекаючи побачити ще один нуль. Але нуль не покаже.

Дійсно, за 100 рублів можна їсти як м'яч в траві і перший, і другий, і салат, і чай, і солодкий! Правда подається просто чудовими і котлетами, відчуває, що не з цих кульок, але від реальних рогових каштанів! В результаті - їжа смачна, майже не витрачається гроші - кредит, дати два!

Після їжі знову я не хочу піти в будь-яку точку, особливо з довжини рук дачі, сидячи на мопеді за Фроловом, категорично не достатньо, щоб покрити два раптом вирощених бісеринки одночасно. Заливаємо, заливаємо маслом (Дельфін з кожним сотням більше готово його занурить). І купили білий лак, щоб зробити педикюр, і залишки лаку були широко написані з-за наплічника «Казань, 116RUS», з якого всі водії, що проходять без винятку, привели до хутричної захоплення. Кожна гойдалка, вив'язуючи руки, скручуючи їх пальцем в храмі, а на світлофорах з усіх боків чути тільки: «Ви з Казань?» Прямий від Казань? А де? на морі? З Казань до моря мопедом? ? ?

фото26

Відповідаючи численні питання автовиробників, в результаті вони залишили Волгоград тільки в 15:44. Час пізнання, і згідно з планом необхідно було доїхати до Сальського (близько 400 км). (Дженія попросила нам писати, що фільм з фіксаторів XFREEDOM – жовті – вони використовують воронку для заливки нафти, я не знаю, чому вам потрібна ця інформація, але він зазначив, що це дуже важливо.) І він також кинув фотографії післяповідної заправки в Камені, де бензин торгується з металевих контейнерів, які грали в FallOut - оцінять.

фото27, 28.29

р.

фото28

фото29

р.

Зараз почався найцікавіше. Після близько 100 км, заднє колесо раптом знизився, а процес спуску спійманий друзів на швидкості 60 км / год. Дельфін почав гойдалитися з боку в сторону, так як якщо вивчивши його дельфін хвіст, на якому Коваль випадково сидить, і вибираючи який напрямок краще впадати. Добре, що швидкість мислення людей значно перевищує аналогічний показник дельфінів, а Женка вдалося відреагувати на мачі дельфінових кінцівок з гладким і акуратним зниженням швидкості. Один авеквардний рух - і мопед буде дрейф, і вершники будуть застосовуватися до асфальту, щоб вони мали б ліпити один від одного. Причиною є прокол колеса, а потім вони дізналися, що як «в шині кинули колесо ...» Головне не їсти весь мопед вночі. Вранці вранці і тільки одна шина.

До речі, хлопці, коли вони сплять в наметі, вони кладуть мопед поруч з ними, візьмуть мотузку і зав'язують один кінець до мопеда і інший до ноги Женки. Це дуже інтелектуальна система сигналізації. І Женек, після чого проживає всю ніч, загадуючи, чи буде відірватися нога, або чи будуть вони їздити як коубой, або ... (навіть, будь-яка частина пили - уявіть).

Так - вони прокинуться вранці, і шина вже подрібнила весь мопед і повною Женкіною - це олово буде реальним.

Стопили, вони означають в сторону, з проколою колеса. Дуже добре, що був ключ для зйомки колеса, камери і насоса, купили десь в Саратов, або Сизран. Тоді колеса були вимкнені, а колеса були вимкнені, і вони були вимкнені. Натиснувши - там девіл: або подивіться на голову, тобто ключ кепа, або болгарка. Женья пішла в найближче село (Плаїн, біля Чиликове) для ключів і допомоги.

- Тепер не дивно пам'ятати – зламаний горіх. Не знаю, що це зробити. Пощастило, що буквально п'ять сотень метрів від села. І ми dilettantes forgot, щоб купити ключ шапки для 17, з яким цей moped може бути повністю розібраний.

- 04.08.2011 23:00

Допомога прийшла в уніформу Петра. Петро стояв і спокійно кинув гайку з цукерками. Також заспокоїлася небайдужа швидкомовна людина з вітерцем обличчям необхідної траншеї і спокійно пішла на допомогу. Повернувшись, вони виявили, що Коваль також не відходив час і гальмував газовидобуток, який, використовуючи воркшопне поєднання непристойних патологій, дефлікатно прокинувся гайкою за допомогою методичних притискних рухів з кріпленням ключа. Майже мопед зламав навпіл, але гайка незрівняна - спасибі! Тут настає Генк, Пітер, і з ними кілька сільських хлопців на 14-му місці. Ми стояв, подивилися, як не змінити камеру, пропсований, дивився, все ще б'ють. Ми побачили, що деякі гумові смуги (реарові тяги) на задніх колесах, з якими автомобільний оператор в Саратові обіцяв тисячі 5 рухів, майже знизився на менше десятидесяти обіцяного періоду. Вони повинні бути змінені. Змінена камера, змонтована мопедом, накачується. І ось найцікавіше: «Гуї, просто не зупиняємось тут, ми багато проводимо», – сказав Петро. Ось де почалася екстремальна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І він отримує темряву. Після 5 хвилин їзди водіння знову починайте проблеми з Долфіном - спочатку якось неперевершено чати назад (прибрати колесо знову знизився), а потім рульове колесо починає кинути збоку в сторону, але мопед здається, буде йти. В результаті картина виглядає наступним чином: вона темна, до найближчих заселених місць безпечне місце ще одна година прогулянка, дороги розводять, мопед кидає збоку до сторони, а потім вигляд кидає з темряви знак дороги з приголомшливим написом «Каушн!» Дорожні хобі. й

фото30

р.

Стоп, принаймні восени. В результаті мопед, хоча він йде, але він буде перевернутися або розпадати навпіл, і страшно зупинити ремонт, в найближче поселення (Kotelnikovo) годину їзди. Ну і все, що ми повинні зробити, це відкрити шолом пікап і, газирування, почати нічний ліхтарик. Іноді, незважаючи на всі зусилля, щоб описати те, що відбувається смішний і смішний, ви розумієте, що це страшно і небезпечно. І ось На щастя, хлопці прийшли до Котельнікова, мали трохи харчуватися, світло далекого мопеда знайшов невелику площу в приземці поруч з кафе (що стоїть за цією платформою, навколо неї, або ж в домашніх умовах - в світлі фар не можна побачити ...) і стояв на ніч. Генек прив'язував себе до мопеда, назвав те, що все було дрібним і тепер він був гаслом. Цікаве спостереження про фізіологічні особливості катання на мопеді. Наприклад, зовнішній вигляд Женки можна легко визначити, що він їздить перед собою - руки постійно викладають на ширину рульового колеса і переміщують синхронно по відношенню до осі обертання мопедного рульового колеса. Саша, навпаки, у решті, як правило, пригнічує руки перед ним в замку навколо явного водія. Як вони сплять в наметі? Подруга, Женя перед, Ковал у спині? Далі, якщо мопед вкрадений і Женка відтягається з антикрадіжкою мотузкою, то Ковал буде йти з ними.

05.08.2011 11:08

5 серпня хлопчики не спілкувалися. Телефон не відповів. У моїй голові були всілякі ступні думки. Враховуючи всі вчорашні розмови про робарів, попереджувальних знаків і те, що вони припинили «пошукати, де», для хлопців стала трохи боятися.

- 5 серпня. П'ятниця.

до Але це океї! Не легко позбутися від них! На 11:08 Женек викликає і нервово говорить, що мені довелося купити інший відро запасних частин (задня тяга, прискорювач ручки). Як тільки вони почали міняти все, відразу ж натовп підлітків на мопедах матеріалізував навколо. Це правда всюди, я думаю за кордоном. Спробуйте зупинитися, відкрийте витяжку автомобіля, витримайте поруч з ним і приступайте до нього. Зачекайте 5 хвилин і поверніть навколо різко - voila, натовп консультантів вже зібралися. Підлітковий вік провів невелику лекцію по експлуатації і ремонту двоколісних малопотужних автомобілів і небезпеки куріння. Допомогло, радимо. Задні тяги змінені до силікону, затягуючи газовий кабель, замініть камеру і відключіть!

Ahead - Краснодар і Анапа. Ми чекаємо новин з фронту.

до А потім все пішли в кращих традиціях Голлівудських сценаріїв. Слава вкрита нами і перевозить нас хвилями до моря. Коли ми дізналися, що інформація про нас вирушила на інший сайт, ми просто подрібнюємо на власній сміху. Ми знаємо, що це один з найбільш відвідуваних молодіжних сайтів в Казані. Ви свідчуєте народження двох більше надій Землі.

Зареєструйся!

- 05.08.2011 14:00

На сайті колективних покупок DailySmiles.ru розпочав акцію про наш проект. Тепер ви також можете взяти власну невелику, і навіть краще значних) частину в цій божевільній дорозі!

Дивитися благодійну акцію тут www.dailysmiles.ru/kazan/1761/:

до У той же час ми зрозуміли, що зараз ми не маємо ніякого способу назад.

У Казані ми побачимо людей. Ми прогулялися 1 300 км, що трохи більше половини шляху, і наші пригоди не здаються кінця.

- 05.08.2011 23:00

Хлопці, які залишили після ремонтної роботи на доріжці, виловили сильним вітром, що ні Коваль, ні Фролов не бачив раніше. На вітрі відірвати їх з доріжки, потроїти їх в кисть і гасити їх під колесами навантажувальних машин. Для входу в слайди мали в першу передачу, середня швидкість знизилася до 30-40 км / год. Погладжування з елементами, якось закінчився довгоочікуваний Сальск.

фото31

У денному вогні все ще довго, тому ми пішли без зупинки. І тепер нова атака перенабрала їх. Як і в казці про Елла в чарівній землі, хлопці мріяли. Вплив накопичився на 6 днів втоми, неадекватний сон вночі в наметі з мопедом прив'язується до ноги, постійний стрес під час руху, відпочинку, їжі ... Я ніколи не думав, що я можу спати під час водіння мопед! Вимкніть ви можете. Доріжка вже стала доброю завдяки тому часу, було дуже мало бамів, вітер ослаблений, очі навряд чи зосереджені на монотонному полотні дороги, а рівномірний перегній двигуна справляється з завданнями змащування краще Піггі з Мастачкою. Дуже добре, що крім фізіологічної потреби для сну людина має різну, набагато сильніше потребу - невелику і велику потребу! Вона врятувала Гентка. Не перестаючи ходити в туалет, він був в стані постійного бажання остудити навколишню зону з новою п'яною рідиною і, головне, не може спати. Я уявляю, що б сталося, якщо мрія була виграна, то вони не тільки попадали на колесах мопеда, але й знайшли себе в дуже розмаїття положення.

Тихорецьк знаходиться близько 100 км, зупинився на заправці. Напис з білим лаком на чорному рюкзаку «Казанська 116 роса» привертало увагу деяких драйверів. Що? Від Казань? На мопеді? не вірить. Полегше відновити від удару, він видає блискучу пропозицію: «Добрі речі, нехай це до Краснодара». І вказуючи на найближчому вантажі. Після мислення Саска та Женека вирішили, що транспортування мопеда в зворотному напрямку вантажівки близько 150 км не суперечать концепції поїздки, але, навпаки, додадуть нові цікаві відчуття та особистість. Так, після процідування, вони кинули в напівпричепник, перев'язали його (як не запускатися), і стрибають в кабіну самого вантажівки.

Драйвер виявився для того, щоб бути пальником і справжнім світовим чоловіком у найкращому розумінні слова. Каюта була акуратною, чистою, перед сістикою хлопці знімали з ніг (!) і тільки потім сходження в салон. З початку отруювання своїх оповідань Женка та Ковал швидко реалізовували, що їхні історії порівняно з історіями загартованого водія звучать відверто фривоус.

Найсвіжіші історії з дистанції.

Водій Володимир впав на рідкісну об'ємну, «посадку». Це було весело і весело, як дитячий найкращий друг. Сидіння і одягання його навігатором, а потім торкнувшись його. Навігатор був мовлення в жіночому голосі, тому він обережно сказав: "Я шкодую, мій дарлінг."

Я навіть не помітив різницю, коли він говорив з акцентом.

Зберігаючи кабіну чистою, коли він нам нас послав нам не соромитися. І я був в дуже незручному положенні. Я занурила сигарету. Він раптом відкрив шухляду під спальним мішком, я нахилився назад і подрібнила кут горіння прямо під джинсами. Протисипання його запалювання, я здивував біль з героїчним обличчям, як кут обсмажений мій правий півсфера. Злий, я майже не кинути палити в моєму житті, але кут вийшов, біль пропущений, і я копчений наступний сигарет. Пізніше я вибрав невелику розплавлену вовну ковдру, і все стало непомітним. Володимир, я бачу.

Володимир заявив, що він колись переніс чіпи до Кавказу, тому вони зайняли сумки і розподілили їх до міліції, бо вони були на заробітній платі, і було мало грошей з ними. І поліцейські поліції на Кавказі – кожні 500 метрів, тобто в межах визначних пам’яток. І якщо ви даєте одну сумку, наступна зупинка ви і каже,

«Поговоріть Дарагу, і я просто тут упаковка ... ви не поважаєте шахту?» Чи можна ми отримати мені сумку оголошень? У мене є шість дітей, кожен хоче чіпси.

І мені довелося вирізати всі чіпси з одного мішка, іноді 2 сумки зліва.

Але один раз вони були дуже щасливими, і вони погрожували всіх способів. Чипси з зображенням свині на пачці вийшли, і коли він запропонував сумку, поліцейський відмовився взяти його. Не можна їсти свинину. Не знаю, що є тільки аромати і консерванти, він тільки читає правила дорожнього руху.

І з правилами Кавказу Володимир сказав, що в загальній біді. Приводи в круговому режимі, праворуч, автомобіль відрізається, практично випадково виникло. Біля посту Гаї, тому обличчя кавказької національності протікає, розбризкування дроолу на ходу, утримуючи його штани по поясу, кінчики ковпачок і гальма обидва. У машині вирізати також людину кавказької національності, тому він просить його – «Брат, чи є у вас будь-які претензії проти нього?» Він каже ні. "Так, Дараж, йти... І ви падаєте з мною, давайте з'ясувати його.

Владимир надходить в шок на стенді і починає пояснювати, що він їздив на магістралі.

поліцейський – “Чи ви бачите ці ознаки?” Я не знаю, чи є хтось знак зліва, що ви хочете вбити його, право?

На жаль, не потурбується. Ну, Володимир бере обов'язок сто рублів від однієї кишені - дає. Він сказав: «Ойдемо сотні рублів, не достатньо». Владимир бере з другої кишені другий обов'язок сто рублів. «Дві сто занадто малий». Тоді він каже: «Я захищав чіпси», (і Magomed був дуже крутий чувак на Кавказі), «Це всі документи для вантажу, візьміть свою ліцензію, я залишаю тут і зараз Magomed буде називати, і ви будете справу з ним». «Що таке чарівне, ми маємо всі магами тут. й

Владимир, кинувшись до шауту, "Я тепер зателефоную всім Маямамдаму в районі, обов'язково буде це. й

"UH, daragoy, давайте це, дайте мені гроші і отримайте тут."

«Так чому б не ви просто взяли 200 рублів, ми боїмося тут на півгодини? й

«Дуже, так маленька ... подумала більше дачі, – посміхнула офіцер поліції.

«З почуттям гумору вони мають, коли вони не відразу розуміють», - сказав Володимир.

Кауказький припиняє його на пості, і він тягне його руку сказати hello.

І всі вони настільки дружні, як один раз тягне їх руку, розтираючи їх штани і говорячи hello. І я прийшов, знаю, що він зробив там з цієї руки - кавун їсти або мити мої дупи, і тому я повинен доторкнутися до всіх чотирьохсот постів чотириста ас?

«Я не тягаю руки, і він відхилений – Що ви не хочете сказати? й

"Чи можу я хворіти?" З Твер їжі, є епідемія, не чула?, – сказав Володимир. А офіцер поліції дивився так серйозно - "Що ви збираєте нас тут, прямо?" Навантаження також кулькова кімната, це не так?

Партнер Володимира в цей час підірвав під сидінням сміхом.

Ну, в цілому, були представлені документи, і він навіть не ввійшов в руки, сказав: «Знайди звідси швидко. й

Вони жаркі, і їхні корови однакові — (сміхалися так багато, що ми ледь чути, що він сказав) — «... наші красиві, і вони мають деякий неглибокий, прикрочений роги, страшне обличчя». І ось вона на дорозі і джем руху через неї за кілометр, поки вона не залишає дорогу, ніхто не збирається, Володимир зважився.

фото32, 33

фото33

р.

Але вони ще мають почуття гумору. Один друг Володимира, військовий чоловік, розписав машину зеленою фарбою і розфарбовував задню кімнату. Він сповільнюється. По дорозі, їх пости, як Володимир сказав нам, не в якому поголені солдати сидять на стенді або стоять біля нього, запроваджуючи себе званням і прізвищем. У кавказькій національності сидять біля кабіни і грають нарди, що ховається кавуном або насінням. Коли автомобіль знаходиться водіння, вони можуть просто хвилею або збивати. А сам водій приходить, і вони просять: «Що ми беремо, де, навіщо, даємо гроші і йдемо на». У той же час, як і раніше, і кидати кісточки, навіть дивлячись на водія.

Уповільнення, тому цей військовий, він зупиняється на його пості, він приходить. «Що це з вашими номерами? й

Ну, ви знаєте, військові ніколи не мали проблеми з гумором.

«І так це новітній розвиток», оперативно реагував на військовому півднянському тону – спеціальна фарба, приміщення в темному світі.

Відповіді не займе довго чекати, запроваджуючи війську в стопор: «Ми не пияємося, тепер чекаємо на ніч, прямо? й

Після другого тиша, ледь стриманий сміх, військовий відступ - "і дайте мені обкладинка з ковдрою, приміщення буде світитися так, щоб ви підете сліпу."

“Ви краще на такому лузі, що я сліпу, – не плутався поліцейський.

Він сказав, що в кожному місті в Росії є банда, яка вимагає хабарів для входу. Ось 1000-2000 р. Іноді ви повинні боротися, коли вони вимагають 2 рази в одному місті. У своїх обличчях, які беруть участь у в'їзді, і хто в місті, дуже смішний. Це життєздатність, яка не кавказькі, чіпси будуть оплачені. Але він говорив дуже добре про бандитів Мурманськ. Він каже, що вони вирішують всі проблеми, які ви платите за вхід, навіть якщо клієнт відмовляється платити за рейс. Вони надають бізнес-карти після оплати, ви зателефонуєте, брати приходять, вони мають справу з самими покупцями. І кожен ранок їхати по всій парковці і запитати, якщо все нормально. І коли один брат прийшов раніше звичайного, бо він мав справу вдень, він також приготував для прокидання так рано.

Хлопці відчували від водія суворих довгих оповідань (можна, що вони будуть частково опубліковані, так як буде час допитати хлопців), розігріті в салоні, розслаблені на комфортабельних кріслах ... І ось вони відчували романтику життя вантажівки - ретро 90-ті в стрічковому рекордері, нитки дороги, обмотки між деревами, полями, лісами, долинами і неохоче приховуються за горизонтом, відміркована гума мотора і несподівані мандрівників ... Це реальне життя на вічній дорозі!

фото34

р.

Не доходячи до Краснодара 40 км, водій відключив доріжку на одну лінію знаменитого причепа і, злегка блукаючи, поїхав в незвичайну парковку: серед кластерів вантажів було багато, багато маленьких вагонів, таких як будівельні нагрівачі, які виходили, щоб бути кафе. Всі обігрівачі з'єднуються між собою в невеликій мережі номерів.

Це був справжній денник вантажівки - це дуже своєрідна кав'ярня, пучок водіїв, п'яні і продовжуючи п'яти, дівчата, вони чекають, меню, що складається з попелиці, картоплі, чаю і "солоді" в одному списку. Що йде для солодкого - ви знаєте, для того ж і адаптований ряд вагонів.

Дуже незвичайне і іконічне місце. Насамперед, Женка ще боїться взяти з собою картину - якщо ні, вони не будуть розумітися, але все ж обіцяє кинути кілька фото з Краснодара.

фото35.36

фото36

Згорнувшись в задню частину вантажівки, Женека і Саша впав дупа втомно. Завтра вони повинні бути море... в Джубзі і звідти до Анапа!

Вони вже мріяли про хвилі, звук серфінгу, запах солоного морського вітру ... скоро ... вже близько.

06.08.2011 10:04

Хороший вантажоперевізник, як пообіцяв, залишив мопеда з позивачем в Краснодарі. Розмістили фотографії в Краснодарі. Правда, вони у мене, але в цілому все зрозуміло.

У Краснодарі припинили перший поліцейський трафік, говорячи, що мопед був єдиним (!). Учився, що хлопці їдуть в одному мопеді з Казань, він перехрестив себе, перехрестивши їх і дайте їм йти з Богом, але радять не розводити по центральних вулицях Краснодара, а потім поліцейські тут суворі, аж до двох рис чітко. Щоб не спалювати, вони залишили Краснодар. Задні лампочки поворотного сигналу загортають, а також при перевезенні в вантажівку кермове колесо злегка вигнуте. Ми повинні зробити зустріч. Вони поспішають до моря, вже пахнуть.

- Краснодар отримав його !!!

І ось ми йдемо! Ми були щасливі, що ми збираємося до моря сьогодні. До моря 170 км до Анапа, а 120 км до Джубга безпосередньо до моря, і ми вирішили не допустити долі, заощадити час і побачити море швидше.

Підхід до моря, гори почали ... вони красиві, великі, дорога почала вітер, але на п'ятниці ми впевнено сходження на гірки на швидкості 20-30 км / год.

Вікторія

фото37

Шурик був щасливий, я мушений з ним, як маленька дитина. Ми shouted yohoo.

І як загинув своїх ліктів, таких як птахи, готуючи знімати, і мопед ще не міг звільнити клаптів. Ззовні я думаю, що він виглядав дуже смішний - два на мопеді з рюкзаком і гнутими ніжками, як за шкільним столом, хвилі своїх ліктів, як крила, так і дивно слоу. Повинен бути вертолітним фільмом про два ковбойники. Ми відразу пам'ятаємо фільм «Дам і Дюмбер», де два мотороли подали дуже далеко на невеликому мотоциклі. Ми думали, що ми були крутими. Більше діаболічних.

Ми поспішаємо зустріти нашу мрію, відрізаючи мегатони повітря, ковтавши дорожній пил, як цукерки. Ми раді бачити гори і ліси на схилах, вид на прозоре небо і відчували тепле море, за горами, що відбивається на небі. Ми побачили його кожну ніч, засипаючи в холодному наметі, прокинувшись в холодний намет. Ми побачили його на кожному кроці, за кожним лісом, нескінченним полем і пагорбом на відстані. На нас чекає море. Ми проживали морем.

- 06.08.2011 15:20

У комплекті саундтрека до дверей Selig-Knockin’

Відкрийте шампанське і зробіть повільну, мирну хвилювання. Я. Вони це робили. Після Краснодара вони зустрілися з величезним джемом трафіку до Джубга, але нічого не може зупинити їх. Захоплюючи на зустрічі, збиравшись по боці дороги, вичавили між багатотонними вантажівками, вони були такими як VGIK з Чіпса і Дале, що літають в блакитну мрію; поломка через, громіздки, дощ, буровий вітер, поломки, непорозуміння, непристойні, непристойні, всі збуджені і непримітні труднощі, вони, нарешті, побачили море ... Це може бути важко, але це варто. Хлопці захотіли піти в море, від мопеда і вони прибули. Тепер можна залити шампанське над склянками і зробити тост до Євгена, Олександра, Долфіна і, звичайно, море.

Привітання.

Ми обов'язково будемо дивитися відео.

Зараз і, ймовірно, наступні 1-2 дні, хлопці тут:

Панорама в картах Yandex.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 . А90.73.9795

Тент-міст на лівому перед пальником

Половина через. Згідно з планами, хлопці будуть відпочивати в день, і, можливо, ще на березі, а потім пересуватися в будинок через Геленджик, Новороссійськ і Анапа. І не менше, але досить складна дорога. Я думаю, що багато неймовірних пригод попереду! (Дякуемо!)

Підписатися

продовжити...

фото38.39

фото39

Дивіться відео JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Всі спасибі за ваш інтерес.)

Не вдарив, я не писав, це буде трохи пізніше – наступного тижня.

фото40

Джерело: