Разом на один мопед 2000 км. Казань-Анапа. Частина 2

Від першої частини буде багато фотографій, нумерація триває.

Для тих, хто в танкі розміщується перша частина поїздки. Ви повинні прочитати! Якщо ви не прочитали його, не грайте його! Я попередив вас!

Ось фото нашого ебать героїчний маршрут

Фото 41

Резюме попередньої серії, якщо хтось не бачив

На вимогу робітників я постаю фото іграшокСома Рената

Фото 42.

Я не чекав такого інтересу в цій подорожі, дуже приємно, що ви цінували наші пригоди, текст автора та ноти Степана. Ми спробували наші найкращі для вас, шановні читачі. Якщо це не смішно, не вдарив важко.

Дякую за всі відгуки, тут кращі штуки з першої частини.

Дімо70

Вишуканий шедевр. Ідея заслуговує повагу. І так як все це було привезено до життя - стоячи заподіяння, подрібнити руки і дуже шкода, що я не можу бути в складному моменті поруч з такими екстравагантними материнськими чакерами AVANTURISTS, щоб залити їх пара або три літри бензи, покласти зашка або два на життєрадісну дорогу добре і сто кілометрів, щоб кинути на чапну ціль, змішану в напіврозкритому стані, змішати з спермотоксикозом і настоюватися на "Я не слабкий" вичерпаний сон.

Хлопці, я заздрю тебе білою заздрістю (і я дійсно шкодую, що юнацький образ стає набагато слабкіше, ніж загальне почуття з віком).

Розпродаж

Ви, хлопці, хлопці, героїв.

Але не робіть цього знову, ви можете заробити премію Дарвіна.

Зелений.

Лі22

Я не знаю, якщо це хороший вираз. Я навіть не думаю, що з третього дня пиття. На щастя, які ліки ви приймаєте?

Трололош

Ви знаєте, що два божевільних дітей? Не багато мене в Япа робить мене абсолютно ебать мій робота і eagerly читати кілька сторінок просто дивовижна (!!!) історія! Красивий!!! Наші друзі!

Вистадор

Я читаю його, я бачив його, очі були вологими.

Фото43

р.

А також ексклюзивне відео з авторинку, де я навчаюся їздити - перші хвилини позаду колеса мопеда, година тому я купив, через тиждень я пішов на море.

У планах йти в Європу це літо, я вирішив зібрати гроші заздалегідь, проголосувати . Якщо ви ревнощі, їсти жовчю, піти в ліс.

Ось ми йдемо!

6 серпня11

Ось ми йдемо. Ми на морі.

Фото

4413037

Ми знаходимося в наметовому містечку. Ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим. Тому вони оплачуються тільки за намет 150 Р в день, дельфін вільний, це його море, це його будинок! Ми одягаємо намет, пристосуємо мопед.

Фото45

123456Наступна

У наметі при укладанні речей Шурік випадково випав з своїх кишенькових домішок. Я дивився на них так лякався, потім я сміхався: Чому ви взяли їх, є тільки два з нас, що ви збираєтеся зробити з собою?

З берега 50 метрів все стоїть поруч. У цьому хаосі є дитячі майданчики. На сайті є кафе і пам'ятки. Все над берегом. Атракціони – це знімальні діапазони, дитячі розваги та всілякі шайби з дартсами та кульками, і все це змішують з відпочиваючими, російськими та неросійськими, Грузинськими, чеченськими та та таджиками. Більше неросійських Чоловіки, жінки, сексуальні дівчата, засмагляві гірські та мопеди! фраза: ѕсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚с‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с

Фото46, 47

3610Р. 4200Р.

фото47

Що нам не вистачає повного щастя? АЛКОХОЛЕ!!! На шляху ми відвертаємо лише 2 пляшки пива в Саратові. І мій Бог, ми знайшли дешеве вино на пляжі. Уявіть, це коштує 80 p на літр і якість краще, ніж будь-який. Рай для алкогольних напоїв. Розрахувати свої фінанси, гроші зліва 1500 рублів. Я знаю, що це було достатньо, щоб отримати п'яний і вмирати гордо. Ми зрозуміли, що на шляху назад.

Фото48

Ми взяли літр, потім другий, потім третій. Потім вони втратили кількість. З цим вином вирушали в пір'я (довга бетонна доріжка, яка йде в море, де кораблі док). Не дайте нам. Тому що пір'я не допускається через 8 годин. Як ми сміхалися, море на колінах. Сходження на воду, і ще п'яний сходження бетонної пальці з води. Він навіть стрибав кілька разів. Наступного дня вони знайшли сліди бетонного пальника на собі. Моє ціле тіло ламали. Тоді Шурік розповів мені, як я потрапив на мопед, який стояв біля намету, і вилетів прямо до намету з мопедом.

Фото 49

Ми зателефонували всім і розкажемо їх, де ми були і як ми там. Уявіть натовп людей, які переглядають театр одного актора, а не два. На всьому пляжі були п'яні жилети на телефоні - так, ми на морі! Так, на мопеді! Так, 7 днів! Так, втомлений! Так, щасливий! Так, гроші приходять, якщо ви хочете, щоб нам повернутися?

Фото50

Всі ми вже знаємо наші імена, де ми прожили, що ми знаємо, що ми прожили. Коли ми прокинулися в наступний день, ми прокинулися знаменитим по всьому пляжу, ми обговорювалися, вказали на нас, прийшли подивитися на наш мопед.

Ми вперше в морі. Це була емоція. Ми відчували, як герої в кіно Джим Каррі. Коли ми побачили гори Джубгі, ми зрозуміли, що ми виконали нашу мрію. І коли ми вийшли, ми були дуже щасливими. Ми були героями для цього. Ми дуже втомилися робити речі щодня.

Наше море - це не тільки вода і берег. Кожна хвилина нашої поїздки була відчужена на море, результат нашої екстремальної пригоди.

Фото51

Морська вода - це все вода, яку ми відвертаємось, все дощ, що вдарив нам. Пляжний пісок - це всі пили, які ми робимо на шляху, пляжні гальки - це все цегли, які вийшли з мопеда. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми змогли поставити щось по-справжньому в подорож до моря – їздити, відваги, ризик і адреналін.

Фото52

Фрагменти свідомості: десь в кафе

Фото53

р.

Ми вирішили грати в настільний теніс. Шурік виграв мене, я був дуже відхилений і пішов в ніде п'яний. Я пішов, щоб ходити в дики цих наметів і пам'яток. Я не пам'ятаю ходьба, я пам'ятаю приходь до музики, танцюючи в кафе, потім мій тіло впав.

Фото

7 серпня11

Кількість однакова, але в наступний день, тому що немає номеру цього дня. Він був просто неділю, оскільки він завжди є - разом з похміллям. Я не пам'ятаю, що це було як наметі, так і на пляжі. Що радості прокидати вранці і не роздягати мотузку з стопи мопеда, не поспішайте в будь-якій точці і повільно змочити ... дати мінеральну воду!

День, тепла, сонця та море. Ми щітаємо зуби і пішли з білими зубами в Чорного моря. Купуйте і принесіть в достатній стан тіла туристів. Ми почали розраховувати гроші і не існує грошей, а завершальний шлях - Анапа, а намет оплачується тільки на добу. Для останніх грошей ate в найдешевшому кафе.

Фото55

Ми почали думати про те, де отримати гроші. Якщо хтось хоче допомогти нам. Повільно, гроші почали приходити до стільникового телефону – 300-500 рублів. І тоді кік-асс неможливий - виявилося, що злити гроші з бджолиної до карти, спочатку потрібно зареєструватися в Інтернеті на сайті. Всі наступні операції можна здійснювати SMS. А гроші з клітинки на картку настає тільки наступного дня. Згодом ми зробили це – відправили SMS, гроші прийшли на наступний день на карті. За перший раз нам потрібен інтернет.

Починали власні мопеди і пішли в село Лермонтово з надії пошуку інтернету, щоб злити гроші з стільникового телефону на картку. У мопеді, до речі, бензин залишився на 20 км, і ми мали останні 60 рублів. Ми вирішили провести його в Інтернеті, щоб ми могли б мати гроші в понеділок. У селі Лермонтово ми не знайшли інтернету, але ми знайшли це золи.

Фото56

До Новомихайлівки до 10 км.

Фото57

Ми знайшли онлайн ігровий салон, заливаємо гроші на картці близько 2000р. Ми поїхали до села Лермонтово, щоб побачити раптово на картці щось з старих запасів.

Ми були щасливі - близько 500 рублів ми знайшли на карті, повернулися в місто намету, і побачили тяжіння - гумка. Це де люди виштовхуються. Величезна худоба, зйомка на неба, як Гагаріна. Я дав останні 200 рублів, завтра гроші прийдуть на картку. Я любила гумку їздити, я почув людей вичавити і зрозумів, що я хотів це теж. Знаходиться молодий хлопець, і вони періодично знімають дівчат безкоштовно, щоб вони кричуща на весь пляж.

Він сказав, що він був парашутом. Хлопець з неідентифікованої кавказької національності підірвав мене вгору і провів тригер. Після того, як мої слова, він просто дивився і ... запустив мене в небо так, щоб я побачила Анапа звідти, покрили весь пляж, мої очі капіляри лопнуть. І було також дуже страшно, тому що цей ебать сказав, що якщо є ламка, це означає, що одна мотузка з'явилася, тримати на іншому, я відчував, як я повісився навколо, як snot в вітрі. Сукі, ви знаєте, як рубати.

Фото58

Триває вино 100 р. Плавання до ночі.

Фото 59

По дорозі, коли я кинувся в цей ранок з похмілля, я почула жінку в сусідній наметі - що бідні хлопчики, у них немає грошей, що хлопці повинні давати курку їсти. Спогади цієї курки не залишають голову, коли ми 2 рази шукали гроші, щоб їсти, особливо коли витратили останні гроші на привабливість і вино. На ніч ми не маємо грошей. Ми навіть пішли в туалет, який вартість 10 р., перейде в боргу і обіцяємо оплатити завтра. Не дивлячись на те, що жінка, яка дозволяє нам у ванній кімнаті, не мав вибору, ми можемо потішити весь пляж. Так я почав дивитись, де було б тітка і курка. Як мій шлунок застрявся до моєї спини, я чув сусід сказати щось до свого маленького хлопчика про 8. У нас з розумінням дивиться і дав нам ... помідори і хліб. Я сміхався і подякував хлопчику і чоловіка. Де мій курчат? Але спасибі вам за це. Після вживання томатів і хліба я вже був нудний, як тут в наступному наметі впевнена жінка – хлопчики, шукаю для вас весь день, ви пішли, потім я пішов, я пішов, мої діти не хочуть їсти цю курку з вас від мене. І подарував нам цілу величезну курку, яка вже була вранці! Я занурив мене, це був найсмачніший курчат, величезний. Ми щасливі! На радість почали шукати дрібниці і розбити літр вина 100 рублів. Прогулянка, купила і ходила на прогулянку.

Увечері я отримав виклик від старого друга з каналу «EFIR» в Казані Антон Рейхстаті, розповів мені, що він хотів зробити звіт про нас і інтерв'ю Альіна, з яким я купив мопед. З роботи вона обіцяє відвідати їх і надати інтерв'ю. Я не розумію, популярна популярність монів не лякала нас. Він допоможе мопедам.

Ми пішли на ліжко рано, близько 22, так як не було нічого пити.

Фото60

08.08.2011.

Вечора, тому що вечори вечори. Ми поїхали в море, і, принаймні, вони не взяли грошей на неї. Ми вирішили, що після обіду час залишити наметове містечко. Ми пішли в Лермонтово звернулися гроші. Ми даємо в кафе поруч з визначною пам'яткою. Вже на шляху назад до намету, я пересунув Шурик, щоб стрибати, і в той же час попросив хлопців, щоб заспокоїти мене. Шурик стрибав вище мене, навіть мати був більший. Ну, звичайно, вони прийняли вино, приймали ванну.

Фото61

І почали упаковувати. У нас були хороші речі, щоб сказати і побажали щасливу подорож. Хто загинув, хто сказав про себе, хто просто посміхався, хто дав томату на дорозі. Подається до Анапа, потрібно їздити по 150 км. З огляду на те, що швидкість десь 45-50 км / год, вам доведеться пройти приблизно 3-4 години.

Шлях до Анапа:

Ми переїхали, гельенджик і Новоросійськ були на шляху, ми можемо, звичайно, зупинити там, але ми пішли до Анапа за принципом. Найгірше, щоб спускатися в пустелі. Удачливий шлях був гарним. Ми поїхали і насолоджувалися видами. Поор Дельфін з усіма його двома кіньйонами, якось сходження на довгий слайд, потім трохи відпочивати на спуску.

Фото 62.

р.

Ми хотіли піти в Геленджик, тому що це де мій мама і дад зустрівся, коли вони були молодими. Але ми розуміли, що якщо ми зупинилися, ми втратимо час, ми приїжджаємо до Анапа вночі, і ми не мали ідеї, де ми будемо витрачати ніч на Анапа. Зустрілися з Новоросійською групою велосипедистів на вході.

Фото63

р.

Вони дивляться на нас таємничо, чи напис на рюкзаку в'язали їх, або щось інше. Ми пішли в Новороссійськ і трахнув вгору, бо ми звикли до мальовничих стежок. Це було пилоподібне, брудне місто, принаймні центр, може Новоросійські прощати мене.

Фото64

На одному з дорожніх світильників поруч з нами припинили крутий байкер на його дивному коні. Він був джинсовий з розірвавими отворами, але ви могли бачити, що вони були придбані таким чином. І я відразу подивився на мої джинси - вони були всі смужені в 7 днів, і я пішов з Казань. На кожному коліні був величезний отвір. Коли я зрозуміла, що робота і дороги заробляють такий рідкісний одяг.

Візьміть прямий шлях до Анапа. Після трьох годин перехресних зупинок для розтягування шиї та диму ми нарешті досягали Анапа. Наша мета була досягнута, ми були в Анапа!

Дякуємо всім, хто вірив у нас.

Фото65

Анапа – курортне містечко.

Чистий, красивий міст, принципово відрізняється від російських міст, все миється, чистий, красиві ознаки, багато пам'яток. У Анапа є навіть підставка «Анапа – Республіка дитинства».

Фото66

Багато дітей приходять тут для відпочинку і батьків з дітьми. Усі освітні та культурні, з метою підвищення безпеки у місті багато правоохоронців. Тут дороги чисті, вулиці промиваються, повні клумби, газони зелені (не жовті, як нам, на яких бездомні люди сплять і биків лежать). Вони інвестують у свої дороги, піклуються про чистоту, привертаючи потенційних відвідувачів. У Анапа, почуття реальності дуже відрізняється, вони мають дуже різну ідею часу, вони більш дружні. Жителі Анапа можуть прокидати вранці, збирати звичайні оболонки на пляжі в морі, виходити на натовпне місце і почати продавати їх на 20 р / шматочок, тому жити.

Ви отримуєте позитивну енергію від них і відчуваєте себе чудово. Не дуже багато роботи, як це, все будується на туризмі, кафе, розвагах, тому вони добре заробляють влітку, щоб мати хороший відпочинок взимку.

Але повернувшись до нашої подорожі, мрія була виконана. Мета Ми вирішили піти в табір, де я працював поплавцем на місяць тому. У 18:00 ми були в таборі: вело, я твоїм.

Фото67

Був водієм Женья Казанський і пара людей, які працювали з мене в місяць тому. Я також хотів побачити юних поліцейських з Ростова, які були на обов'язку в Анапа і витратили ніч в цьому таборі, але на жаль, вони були на обов'язку. Табір "Приазовець" Казань, а також від Казань. Драйвер Женя, знаючи шлях, розуміючи, наскільки важко було для нас, щоб отримати від Казань до Анапа. Ми закопували разом, сміхаючись від серця.

В 19:05 Найкращий друг Саші, з словами - ви є джгуари!!! Вона коротко говорить, що на початку традиційної сім-годинної новин транслюється на каналі EFIR в Казані, серія близько двох хлопців, які залишили на море і залишилися без грошей, тобто про нас, був випущений. На жаль, я не отримував запис цього сюжету, але Казань не лежить - сюжет був! Вони ще запам'ятовують мене з цього запису. Як тільки я їзда в таксі і розмовлявся про подорожі в море, і водій таксі сказав мені, що це було легко їздити на машині, я бачив два хлопчики на мопедному ході влітку на телевізорі.

Під час сюжету вони зрозуміли, що хлопці потрібні гроші і потрібна допомога. Саша, слухайте спокійно до свого друга, вішайте до телефону ... і далі він почав! Я був атакований словами: «Я зараз над Казаньом, як бездомний людина», і так далі. Що сталося тоді важко описати, бо протягом найближчої години ми почали називати друзів і знайомих з питаннями і так далі. Я чесно намагався пояснити Саші, що нічого не виправда, і він з часом погодився з мною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ми були відомі передньою рукою, ми не пішли і провели весь літо в країні.

Саме так сталося, що і наші мами побачили історію. Моя мама згадувала, яка думала, що я пішов на машину. Я заспокоїв її вниз, а потім сміється разом. Саша згадувала і псувала його, вона була дуже хвилювалася. А батько все ще не казав, бо батько його хворий, і вона не хочу відлякати його пригодами Саші.

У нас було багато задоволення з ним і сміхалися більше. Добре, це не жарт, щоб жити з людиною на 10 днів, які 2000 км відпочивають на п'ятій точці, вирішувати багато геморою з ним, виходити з усіх неприємностей. Звичайно, були спірні моменти і ми сперечалися. Я не вкус мій горло, але я хотів. В перший раз, коли ми залишили Казань – Я наполягав на нього, взявши шкіряну куртку, він не хотів – ми збиралися на південь. Важко досягнути своєї свідомості, слухаючи, що це було легко для нього, щоб виконати мій запит. Він подякував мені кілька разів, коли він був холодним.

Про те, де провести ніч, ми не можемо витрачати ніч на землю. Після наметового містечка було дике бажання спати в ліжку з подушкою. Ми вирішили, що просто необхідно орендувати номер, з ліжками і домашнім комфортом. Як кажуть, сонце сяє в правому оку, засмагає спину. Ми вирішили орендувати найдешевший номер і почали їздити по місту в пошуках одного.

Не так далеко від центру, нам вдалося знайти невеликий будинок, кілька будинків, невелику альтанку під навісом.

Фото 68

Ця розкішна вартість нам 700 р/доба для двох. Чи можна було багато днів? Ми зуміли пропустити господиню на два дні, як правило, на більш тривалий період.

Фото 69

Господиня, я кажу вам, дуже гарна леді гарного зовнішнього вигляду і дуже доброго, продемонструвала нам приміщення і підказав їй писати наші дані. Я зробив мій паспорт, вказав себе, і був сюрприз. Шурик не мав паспорта. І Шурик вже не був Шурік, він був більш схожий на брудний хакчик: борода, вуса, який будь-який мусажений боїться. Крім того, цей молон не взяв паспорта або обов'язкову політику медичного страхування. господиня почала хвилюватися - ви навіть російською мовою? І ми сказали йому, Саша: Так, російська і я: Тексти пісень, а це означає: Він чудовий! Ми поглянули один одному, сміхалися і пояснили, що батько батько був з України і матір його з Саратов. Щоб перевірити свою ідентичність і заспокоїти господиню, він вивів древній прохід Казаноржинезу, з неперевершеним блакитним ущільненням і жовтим фото. У мене є.

За 10 днів ми були в затишній будинку.

Фото70.71

фото71

до 1 2 3 4 5+

Ми пішли в магазин для круп, брит, мила, шампунь, папір і т.д. Змінюється, промивається, варена їжа, ate, заспокоюється і сідає на столі, щоб пити пиво і насолоджуватися життям.

Фото72

Він був темним, зловмисниками. Ми не мали сил говорити, ми сиділи і просто копчені, відверте пиво. Ми відпочили і пішли на ліжко. Ліжко велике, м'яке, з ковдрою і подушкою, з чистою лляною.

Фото73

09.08.2011.

На наступний день ми кинулися, і я хотів би зустрітися з таборами. Леонід і Сергій працював і жив там четвертий місяць. Лена чує мій голос, і з похміллям, спочатку вона не розуміє, що відбувається, потім вона відповіді на виклик пізніше. Ми приготували обід і спочатку пішли в банкомат, щоб побачити, чи є гроші. Вони взяли близько 4000 р, які кинули сестра Саша. Тоді ми прийшли до табору і зустрілися з Леною. Коли він бачив мене, він був в ебать удар. З радістю побачимо мене, але вперше запропонували зробити бізнес, і ввечері зустрітися і відсвяткувати.

Дельфін в тіні припаркований комфортно, і ми вирішили піти на пляж, щоб плавати. Я нарешті знайшов себе на пляжі табору як відпочиваючи. Я заспівав і відпочиває за моє задоволення.

Фото 74.75

фото75

Далі ми пішли на прогулянку в центрі міста. Тут ми припинили поліцейський трафік, ми були без шоломів, написав нам штраф 200 р. Якщо до цього дня ми подорожували в певних формах: джинси, куртки, шоломи, взуття, потім в Анапа ми змінилися в шорти, футболки, слати і відварили наші шоломи.

Ми прогуляємось по центру міста, який день. Вони відразу взяли 1,5 л вина. Зібрав апелати на головній пішохідній вулиці, що буде на такому мотику подорожувати

Фото76

Або як це.

фото77.78.70.81.82

, Україна

фото78

Р

фото 79

фото80

фото81

фото82

Ми допустили парк розваг на набережній.

Фото 83.84.85,

фото84

фото85

Ми побачили пам'ятку «водних лиж» і вирішили їздити. Клас недорогий, ми разом складаємо 800 рублів. Але ми бажали дійсно відпочивати, щоб нам було щось пам'ятати. Після того, як один рік ми можемо дозволити водні лижі?

Фото 86.87.88

фото87

фото88

Відео, перший я ковзаю, потім Shurik, зарядка на фото швидко сати

Коли втомилися ходи, вони повернулися до будинку близько п'яти. Ми приготували обід, їсти і починали миття речей, адже всі наші речі були в пилі, відпочивали і поїхали назад в табір до нашого копа Лени.

Фото 89

р.

Прибуваючи в обумовлений час, виявилося, що Лені мало незакінченного бізнесу, і він попросив приїхати на свій бізнес кілька кілометрів. У своїй шкірі він відчував те, що він хотів би їздити мопедом на спині. Повернулися і пішли на пляж, і це був одним з найбільш ебать ночей літа.

На піщаному пляжі було темне сонце, на якому з’являються хвилі. Морський бриз тушкована тепла сіль повітря над нами. Ми сиділи на лавці, відверте пиво, обговорили нашу подорож і весело.

Під час п'яти весело згадується про родичів Саші в Саратові на лінії матері, які ми побували на шляху до Анапа. Він запитав. Як виявилося, в Україні в Дніпропетровську є цілий арсенал цих родичів (грандфатер, 2 братів, 2 дядьків). А потім у мене була пропозиція: «Ідеа пішов в Україну». Шурик не вірю, що я здавалася серйозною. У п'ятому френзі ми починаємо думати про плани поїздки в Україну. У цей час навіть Лені загинають сумніви - і нехай ми змоги за годину. Немає грошей. Шурик не мав паспорта, який, до речі, є другом Ріната в Казані. Але я тримав відштовхування для подальшого пригоди, відтворивши Шурік з можливістю побачити довгострокові родичі. Він мав кілька дядьків в Саратов, тому тепер ви можете побачити його дідусь та інші два дядьки! Відразу, в п'ятому френзі, ми починаємо називати Рінат з словами - вам потрібно паспорт, відправити його на експрес-розсилку DHL. Ринат довго сміється, але тоді він обіцяє допомогти нам. Хочу я захоплююсь, і приїжджаю додому. Тоді почали називати Степана - скільки кілометрів до Дніпропетровська. Степан боявся нашого майбутнього, але як дія на сайті завоював популярність, він таємно сказав - 1000 км. Він обіцяє нам, що ми повернемо додому.

Ми оцінили – до Казань 2000 км, до Дніпропетровська 1000 км. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Покоївка, зроблено!

Після пиття пива вони пішли додому і пішли на ліжко.

Степан надає на сайті XFREEDOM

В цілому скручування ділянки є таким, що кожен Голлівуд переповнений димами, шукаючи на підлозі і розтираючи фігурки Оскара в потових долонях. Попри те, що рішення виникло раптово. Так раптом відчувається, як ніхто ще не був у моїй голові в момент його прибуття, це було раптове, дивне рішення, і він скористався. Поки, наприкінці 9-го епізоду 8-го сезону, виходить, що Дон Олександро забув родичів в Україні в Дніпропетровську, яким він (впливаючи зі сльозом), побачив тільки невинність, а потім був відокремлений від них, виросла, спалений про життя (навіть, вона також отримала трохи), переросла брусками і зараз мріє про них, як мамонт на льоду. Ступінь дивності над телефоном не встановлено (як дядько ... або тітка, одна з двох, в цілому). Ну, потім це справа техніки - копати в носі, спати в стелю, покопати, шукаючи на загартованому Дольфіні, попросили випадковий пасербі: "Це далеко від Дніпропетровська?", "Чи??", "Для нас, ми допоможемо вам!". Чи не існує грошей, нічого не втратити, а якщо вони отримують в Україну, то гарни допоможуть. Найменша відстань через Керч. Але ось поганий удачі - садівник залишив свій паспорт на дачі - тут і бути щасливим, щоб сказати, що "навіть, дякую Богу, а потім знову хто знає, де вони йдуть, час піти додому". Однак були деякі «кримінали» в Казані, які, однак, люблять всіх інших, це тільки цікавіше, «ми побачимо, що їх особняки тепер будуть і як вони будуть зустрічати Україну і Дай-шнік» (все так на спині і написано «ДАІ») і обіцяє відправити паспорт літнього резидента поштою з позначкою «Анапа, два хлопці на мопеді, одна яскрава, розповідає багато і димів, другий темний, перерослий, з рюкзаком. й

Після отримання паспорта маршрут планується: Анапа - Керч - Джанкой - Дніпропетровськ-Харків-Берлін. Не має сенс продовжити нитку, бо відчувається, як ми скоро перейменуємо статтю навколо світу в 80 Днів і 40 років.

Як сказав Женек, адреналін з'явився в крові знову, і тому – здається, що ми вже досягали, море доторкнулося, ми якось повертаємо ... боредом, в цілому. А потім раптом весь сенс життя занепаде – «Щоб забутих родичів Олександра Ковальа». Тут колись весь танк адреналіну для всієї дороги: потрібно перехрестити кордон, а в Україні подорожувати, Дайшніков долати, а пором плавати, а таємничий Дніпропетровськ знайти, казка, в цілому!

Ми чекаємо хлопців, щоб отримати паспорт і поспішати на дистанцію, залишаючи нас тільки запахом моря і виснажливими фуми. ?

10.08.2011 р.

Ми прокинулися тільки вдень, і почали вирішувати питання відправки паспорта. Ринат не підбирав телефону, і це змусило мене подумати, що він стрибнув вчора. Так ми почали називати інших людей і дізнаємось, скільки коштує відправка і скільки днів. Ми знайшли, що найшвидший спосіб відправити DHL, займає 2 дні, витрати 1600. Ви повинні жити протягом 2 днів, і залишилося мало грошей. Після декількох годин на обід можна дістатися до Rinat. Він не мав грошей, тому він повинен терміново шукати телефон від друзів. Завдяки Димоні, він допоміг нам не вперше, в Казані він дав мені камеру, на якій всі ці фотографії були зняті. Він прийшов на Рінат і позив його 2,000 рублів (400р Рінат просить пиво). Виявляється, що Рінат не тільки, але з Валера і Ахмедом, наші старі друзі. І вони збираються висувати, змушуючи мене, що вони мають свої паспорти, доставлені 5:00. Ну, звичайно, я був нервом, і я знаю, як це може закінчитися, або це може не закінчуватися до завтрашнього дня. Це означає, що ми будемо жити в Anapa довше. Ми сидів. У цей час Антон Рейхстат назвав мене і сказав, що в 15:20 буде жити в ефірі радіо "CHANSON" в Казань. У програмі «Road Consultant» за 5 хвилин розповісти про нашу подорож.

У 15:20 Я мав мій перший в прямому ефірі радіомовлення.

4:00 Rinat нарешті вирішив піти в офіс DHL з усіма життєрадісними компаніями і пивом. Ви дізнаєтесь, що вони мають офіс у Новоросійську, і ми обов’язково побачимо в п’ятницю, щоб зібрати паспорт. Половина години ми спробували вирішити цю проблему з менеджерами по телефону, після чого відмовилися говорити мені і сказали, що візьмуть паспорт Новороссійськ. Що був мій сюрприз, коли за 15 хвилин дзвінки Ріната і говорить про те, що паспорт був виданий і буде доставлений безпосередньо нам за адресою в Анапа на платі з блакитним кордоном. Виявляється, що Рінат, Валера і Ахмед були так п'яні в офісі, що вони просять, чи всі там, в тому числі менеджера, і після того, як Ахмед звершивається рукою і п'яні слова - "Брати, дати п'ять" - менеджер пообіцяв доставити паспорт в будь-який час, поки вони не залишалися. Що я вирішив, хлопці швидко зникли. Я сплатив господиню ще два дні 1500 рублів. Стартова економія.

Фото90

13 990 р.

Увечері ми не пішли в будь-який час, зустрілися з сусідами: З одного з них ми досить багато кинули пиво, і він сказав нам свої армійські оповідання. І він був таким, що я не можу протистояти і просити - і показати деякі хитрості? Після декількох секунд я лежаю на підлозі, я не знаю, як я отримав там. Він не був, ми сміхалися разом. Так повільно спати і відокремити.

11.08.2011 р.

У цей день ми прокинулися, і вирішили просто погуляти по місту, вдалий час був багато, і ми не встигли поспішати в будь-яку точку. Звісно, ми поїхали на прогулянку в Центральному парку. Вони сіли на лавці. Це там, де ми побачимо. Ми були приємно пити алкоголь в громадському місці, так приємно пам'ятати свою молодь, коли були більш тонкі, гроші. Ми побачили одну дівчину, яка працює на атракціоні, вирішила зустрітися. На повітряній кулі вона мала потрапити в повітряну куля. Вони виявили, що заробітна плата становить близько 1000 рублів на добу і їм потрібні працівники. Ось де Шурік і мене, і він сліпий на нас - ви також можете жити тут цілий літо, нам потрібно 1000 рублів на добу для двох, 700 за номер, 300 для їжі. Якщо ми працюємо разом протягом дня і відпочивати ввечері, ми проведемо другий 1000 щоденно!

Я вирішив спробувати свою руку, особливо як продавець протягом тривалого часу. Дівчина сказала так, і я отримав на машині! Я почав називати кожен пасербі, молодий і старий. Хтось заповітав, діти посміхалися, хлопці змушені троти – і що, так сильний в м'ячі, щоб отримати? Я не хочу, кожен говорить так! Ну, принаймні, вони не змивають на перевороті. До сюрпризу дівчини я зробив більше доходів за 2 години презентації, ніж в будь-який день. Так ми відступили, але вирішили, що краще відпочивати влітку, ніж працювати взимку і йти в плавання. Після багато купання ми пішли додому. І ми так втомилися прогулянок, ми пропустили Дельфін так багато, щоб ми не залишали його вдома.

12.08.2011 р.

П'ятниця вранці. Всі відповідно до стандартної схеми – прокинутися, ate. Але ми вже відчували адреналін і море пригод, хвилювання було більше і більше захоплюючи нас з кожним проходженим часом, адже сьогодні паспорт повинен прийти. До того часу ми пішли на пляж до табору, щоб купатися, засмагати і сказати, щоб наші друзі.

На 3 годину, вирощений транзак, ми кинулися назад «будинком», звернулися ще 2000 рублів з банкомату, і нарешті отримали паспорт. Вони показали господиню, щоб розбити всі сумніви про походження Шурика, але вона також почала думати, як Лена - і чи є миронами на годину. Коли ми почали збиратися, ми супроводжували наші сусіди як національні герої. У 5:00, ми рухаємось до України. Ми чекали ще цікаві та неймовірні пригоди, наші родичі чекали нас у Дніпропетровську, хоча вона ще не знає про це.

За три години ми просто подаємо як звичайний. Паління, теплі та ін. Ми вже професіонали. Ми створили власний тандем, в якому постійно діють правила, а другий какба також на шльопах, але ніколи не правила.

Ми пішли в Азовське море Азаова, де з'єднується з Чорного моря. Це місце називається Kerchencik Strait. З іншого боку - Україна і портовий код Керч. При підході Керченської протоки 10 км до Азовського моря ми зупинимося на посаді. На нашому молоці ми побачили, щоб отримати гангу, протерти двигун і сказав: Хлопці, мені потрібно мити мій мозок, у вас немає 50, але 72 куби, я знаю все про ці мопеди, мій син має той же, тільки 110.

О, як! Я чортую choke на мій сміх! Чи подарує сина цікавого сина? Або всього за 15 днів?

Спочатку я захотівся - Я не знаю, я купив один, але офіцер трафіку запропонував, що всі ці snots будуть триматися з мною і відправити мопед на стоянку. Далі використовується найбільш потужний аргумент: Ми йдемо з Казань в Україну разом з ним, вся місто спостерігає нас, і ви хочете розбити всю малину через 20 кубів? Ви розумієте відповідальність, яку ви берете?

поліцейський був свого роду і розумінням, дуже дивний, сміхався і давайте йти з Богом. Він взяв наші контакти і сказав, що він розповість сина.

А тепер ми нарешті приїхали на митницю Керченської протоки, яка нас дивилася в травні. Я уявляв митницю як невелика ділянка входу, і виявився величезним комплексом будівель. Все загороджена з прокладкою, біля стоянки. Ми побачили Harley.

Фото 91

Він стояв так само, якби він просить когось сидіти і залишити. Вони кладуть дитину поруч з ним. Нехай вони тріщини.

Фото 92.93

фото93

Ми отримали в рядку для реєстрації, сплачених грошей на подорожі, для митного оформлення. Потім вони їли і чекали на пором. А потім Саша почала панікувати, що відразу проходив на мене. Він пам'ятав, що він був боргом в банку, і приблизники не розуміли, що останню шкурі від нього. В цілому, ми були сподіваємось на російську мову, всі пригоди були на межі звали. З Я був з мопедом, я був кінцем в машинному вікні, і Саша була в окремій пішохідній черзі. У мене було менше автомобілів, і я пройшов через митне оформлення. Коли він пройшов, виявилося, що мій мопед не рахує на транспорт, і не потрібно його випустити, вони видали тільки мене. Настав час правди: Я стоїть за межами митного поста, чекаю на Сашу. Саша в цей час в лінії з людьми стоїть і паніки, я нерва, він останній. Я побачила магазин Duty, і я ходив, і я не даю шати про гроші. Я купив хороший віскі на 150 рублів, тому що якщо Shurik пропущений, потрібно мити цей випадок. Коли Шурік з'явився з щасливою посміхатися на обличчі, ми захопили мовчно. За цей час він був вже темним на вулиці і ніч прийшов, ми почали навантажувати на пором, багато людей прийшли в, автомобілі прийшли. Один з моряків порома просить документи на мопеді.

Фото 94

доб.

Я не мав митних документів для мопеда, він сказав, що документи потрібні в Україні. Я був нервовим. На поромі почали заповнювати митну декларацію, українці такі ж, як російська. За 50 рублів виписують в'їзну декларацію.

Фото95

Ми оплачені, а потім побачили, що треба було просто писати найпростіші дані російською мовою. Тоді вийшов на палубу, і почав насолоджуватися нічним видом на Керченську протоку. Україна побачила через море, Росія залишилася позаду, ми залишили будинок. Ми пішли на зовнішню країну в ніч, під шумом двигуна і хвиль, ми кинулися, і ми мало грошей. Гарбі, Матиленд.

Фото96

р.

За 20 хвилин прибули в Україну. Ну, hello, фріланс!

Ми повернулися в лінію для пасажирів і транспортного засобу. Коли це мій поворот, митний офіцер запитав мене за документи на мопеді - вони не були. Він подряпинив свою чергу, залишивши і повернув хвилину пізніше і сказав, що йому потрібні документи для мопеда, тільки паспорт видається на в'їзд. Я пропоную, що ми йдемо в офіс з ним. Вступаємо до приміщення. Всі митники несуть, що права категорії «А» та технічного паспорта на мопед. Я в шокі, Я закликав Саша, він залишає черги і приходить до нас. Ми розповідаємо їх з танцями, тамуринами та піснями, де ми збираємося, і що сталося з нами протягом 2 тижнів. Після цього всі в шоках. Вони починають називати всіх своїх друзів і бачити, що відбувається, якщо ми переїжджаємо. Повідомляємо, що будь-який працівник може конфіскувати мопеда. Після того, як найстарші українські митники в світі запропонували нам вибір – припустимо, що ми не бачили свого мопеда, і ми даємо вам Україні з мопедом, і ви приїдемо туди на власний ризик або влаштувати вас на повернення в Росію.

Подарував родим українським Дайшникам. Ризик благородний, але я не можу дати другу. Бо Дельфін більше, ніж мопед, цей малюк пішов в історію, як наш супутник і вірний кінь. Після куріння вони вирішили повернути в Росію.

Повернувшись до порома, команда поромів починає приходити з всілякими варіантами для поїздки в Україну. Ми приїжджаємо до одного - ми знайшли дядько Misha, який може покласти нашу мопеду в ангарі на митниці. І як тільки ми їдемо в Україну, він повернеться до нас. Повернувшись до митних органів, і вони не можуть йти в Україну, бо вони вже зареєстрували нас для повернення в Росію. Ми повертаємо на пором і працюємо з простою схемою разом з командою - ми входимо назад до Росії, а потім ми залишаємо назад і плаваємо назад в Україну знову з мопедом. Я маю на увазі, вирушайте весь шлях назад і вперед. На наступний день з'явився непристойний.

13.08.2011. ніч.

Goodbye, Україна, Hello Motherland Російська Федерація. Повернемося.

Фото97

В той час як ми були плаванні і спостерігати вогні з обох сторін, ми вирішили не брати ризики з Дядько Міша, оскільки ми не знали його взагалі, і це було зрозуміло, як легко ми будемо приймати цю мопеду з митного повісу. Ми вирішили обговорити з нашими митними працівниками.

Ми йдемо в Росію і перейдемо через митне оформлення. Ми вже на вас, але ми не п'ятаємо горілку разом. Ми пройшли митне оформлення. Шукаю автостоянку. Він швидко знайшов його поруч з туалетом. Вона охороняв її бабуся, яка продала туалетні квитки. Сподівалось, що вона в'язана вовняними шкарпетками і в'язала всіх, хто занурився на нашому мопеді спицями. Вони кріпляться мопедом до паркану, і поховали шоломи за унітазом під пальцем деревини. Покинув мопед на газовому баку, пообіцяв йому повернутися незабаром, дайте сльозу.

Фото 98

Р

Ми так... все це бюрократія, коли ми зробили все, що паперова робота знову. Він вже пізно вночі. Коли наш поворот прийшов, митний офіцер вже був нашим братом, він був посміхатися, намагаючись допомогти швидше, навіть допомагаючи отримати через вікно автомобіля. Ми платимо за пором і звичаї знову. Більше грошей.

Goodbye, Росія. Привіт Україна!!!

фото99

Ми пливемо в Україну, декларацію заповнили самі, відправляючи присяжних працівників іншого порома в ас. Якось знову ми стояли в Україні, сміливо захистили. При подачі документів до реєстраційного вікна виявилося, що має бути конкретна адреса прибуття, або адреса родичів, або адреса готелю. Ми не знали адреси родичів. Про нас Ми думали, що ми будемо отримувати до Дніпропетровська, і ми будемо називати Казань і дізнатися адресу від батька Сашкіна. Я мав терміново переписати декларацій, адреса готелю попросила інші росіяни. Під час перепідпису документів Саша зробила покер обличчям, українська митна жінка вважала Саша, коли він застрягав її біло-нульною посміханням. Ми залишили митну кабіну, знизили до наших колін і почали поцікавитися українським асфальтом.

А Україна зустрілася з нами не з рублом, але з гривні, і коли вони хотіли курити, виявилося, що готівку ми маємо лише 700 рублів, тобто близько 200 гривень. А, як пояснили в біржовому офісі, все, що ми перенесли на картку з стільникового телефону в рублів, буде доступний тільки при знятті з банку, яка працює з понеділка.

І тепер я нагадую Subbot, це 3 a.m. Ми на українському ґрунті без грошей, в Керчі без мопеда. Евіл, голодний, неспішний, але міцний і гордий, повний визначення і мужність 800 кілометрів від улюблених родичів Шурік.

Фото100

Додано до [mergetime]1331483972[/mergetime]

Кінець частини Два.

Наприкінці тижня я триватиме.

Ог

Джерело: