Так, по волі долі, мені довелося проїхати через величезні простори нашої Батьківщини до берега Чорного моря.
В цілому поїздка була 18 годин з усіма зупинками для димової перерви, заправки, заливки і т.д.
5685133
Перші деякі загальні точки, потім з елементами хронології.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
до Дорога 28 квітня 2014 року знаходиться в відмінному стані, з великим числом АЗС, до Ростова майже всюди дволанцюговий, на тичинці одноланцюгового, але проблем не виникають.
Дивіться обмеження швидкості, особливо в нічний час.
Так, як самохідний візок був обраний автомобіль вітчизняної автомобільної промисловості Калуга автомобіля класу паркету, завантажений під стелю.
Початок заплановано на 00:30, щоб встигнути дивитися футбол з дідом – Спартак: Кубан. Якщо ви знаєте, що сталося, ви не будете поспішати.
Москва швидко пройшов, о 1:10, вже стояв на перетині Липецька і МКАД.
Далі почалася хороша багатоланцева траса, в основному з обмеженням 110-130 км / год, і зрізами черепа.
Всього було 6 з них. Не було черги для них, вони пішли за готівку. Для тих, хто часто ковзає, є деякі різновиди ультразвуку під склом з можливістю заряджати гроші автоматично, але так як ми «один раз» користувачів цієї дороги ми не дбали заздалегідь, і нам не потрібно.
І тепер особливість нічної частини цієї секції - адже дорога - долл 130 км / год, потім просто "блакитний", де 90 км / год і немає парканів з боків, потім всі раковини 140-150, і порослі. І на одному з безкоштовних сюжетів ми обходимо невеликим відділенням BMW, ±160 км / год, ми побачили його через 3 хвилини на дорозі, після зіткнення з людиною. Щоб написати, що з людини щось залишило ціле, я не можу, людина просто буквально перейде на шматки по дорозі, також звернулася. Ми не зупинилися, бо вже були автомобілі на боці дороги неподалік, а видовище не для слабкості серця. Далі ми пішли в режимі +10 км / год до офіційної швидкості.
Як заплановано, на 6 ранку підійшов Воронеж. Ми поїхали вздовж обходу, пам'ятаючи, що на багатьох пагорбах вішали ті ж слова - "Оплатити податки!". Побачити важко для них з цим ...
Далі знову дві смуги, які на 680 км, згідно з ознаками на стовпах, перетворилися в одну смугу з брудними дорожніми дорогами і рифним асфальтом. Цей розділ знаходиться в 30 кілометрах.
р.
І природа...
Лоти сміття на шляху! Для тих, хто не вважає себе свинею, відкидаючи азгарію або лівоверну їжу не проблема.
І знову була велика дорога, яка тихо досягла обходу Ростова. Однією мірою зіпсовано сон при зміні драйверів – регулярно лопається радіолокаторний детектор і камери, встановлених між вимикачами. І, як я розумію, вони працюють в повністю автоматичному режимі, тому що ніхто не звернувся з ДАІ.
З тих пір, як ми є транзитниками, потім пішли обходом (це важко пропустити) і, судячи словами мого батька-в-завдання про хороший Дон вухо в придорожніх кафе, в 13 годину зробив повноцінний піт зупинки і підведені попередні результати. Ми були 1,5 години за оптимістичною графікою, але песиміст виграв годину.
А потім почався повна фіаско з їжею. Вухо досить нагадує рибний суп, + обрізання апетиту риби не додано, лоу з тієї ж опери ... Незважаючи на те, що відчужений досвід минулих поїздок, сповільнився в кафе, де загартовані борці. Ми повинні визнати, що ми припинили на неправдивій пам'ятці, що наш батько-в-право консультує, але голод не тітка.
Тоді тихо розірвав через взаємозаміни і вирушив дорогу до Краснодара, сподіваючись, що це може зайняти кілька зупинок, щоб принести тіло до своїх почуттів, але це вартість)
108200Р
Навігатор і друзі, які раніше опанували цей шлях, 60 км від Ростова перейшли до степені через Кущевську, а потім був 500 км. Моя порада - якщо ви збираєтеся вперше - після чого відключити навігатор на планшеті / телефоні, адже море не завжди на основних і на стоках з тичинкою досить непристойні. Я був збережений навітел на iPad, інакше вони будуть спорочені.
1 999 р.
Так, після 18 годин ми ввели курортне місто Анапа!
р.
В результаті цієї поїздки важко писати про дорогу детальніше, адже дорога по дорозі абсолютно нормальна, є багато кафе і мотелів, можна не помирати з голодом на шляху, нормальні станції з унітазами також повні, але не всі можна знайти гарячу каву - вперше я зіткнувся з такою, як «не гаряча вода в кавовій машині»).
На бензині було 4 заправка-дозрівання-міні, в кількості 4200 рублів.
Вартість бензину в Анапа -1 рубль з ціни в Москві, проте ж тенденція триває по всій дорозі ±.
-img29---
Тим не менш, у місті почали з’являтися підготовка до відкриття сезону.
Тепер на морі в невеликій кількості засмагляві туристи, хто навіть занурився, але якось, не готовий, і вода не зігрівається.
Також, 1 травня, дійсно заслужила пором Анапа-Керч і ціна є 1000 рублів на ніс для чоловіка понад 6 років, відпочинок безкоштовні супроводжується батьками.
-img30---
Ну, як бонус, фото з лісу біля Анапа ... Це дуже красива і доручна!
-img31---