Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Частина 6

Продовжуйте насолоджуватися - насолоджуючись. Зареєструватися 1. Частина 2. Частина 3. Частина 4. Частина 5

День 10.

Вранці, навіть до запланованого часу, Оскар, Жан, Даша, і я сидів у барі, що дивиться, якщо з'явиться диво, а капітан порту, або «всі руки». Коли джип стояв біля нас і капітан вийшов з нього, ми знаємо, що сьогодні був в руках. Оскар був найбільш щасливим і забравши ще два з дайв-центру, вони почали завантажувати підводне плавання в задній частині джипа. капітан, з щасливою посміханням кішки березня, запропонував, що Даша і я сидю в кабіні і чоловіка в спині джипа. Він оприлюднив для таких «комфортних» цитуючих поганих доріг, які можуть переходити тільки в джипа всіх автомобілів його флоту. Чоловіки спокійно реагують на ідею переходу в спину в джунглі, зрозуміло, що вони повинні робити це не вперше.

Незабаром після того, як ми пішли, капітан почав симпатизувати з мене і почав навчити мене іспанською, захопивши мене, що це було так просто і розповідаючи мені, що він опанував одну з мов через подругу, які мотивували його дізнатися кілька слів в день. Любов є потужним, що прискорює навчання.

Ми поїхали уздовж доріжки дуже довго, після того, як ми перетворили на непропилену бруду дорогу по щільну джунглі, яка прагне поглинати причіп. Періодично викопані в великі пуделі, знімаючи фонтани з під колесами до захоплення чоловіків в спині. Вони поділилися своїми чоловічими історіями та технічними хитрощами про своїх хобі, обговорювали передачу та поділилися захопленнями про знайомі місця планети, які вони відвідали.

Тварини періодично перехрещують дорогу для нас: вони побачили оклю, лисицю, кальмар і ферти. Тропічна джунгля була замінена на узбережжі, а в одному з місць берегової смуги ми припинили дивитися на точку, зазначену капітаном, що проступаючи над водною частиною корабля. Але якось ми отримали в машині і поїхали. Після прибуття (для мене особисто це абсолютно незрозуміло, де), раптом прибув дощ і вітрова троянда. Ми проживали в рибальському селищі та хворим, насолоджуючись запахом морепродуктів, чекаючи капітана, щоб знайти катер і наші чоловіки, щоб отримати нам свої морепродукти. Але погода змінилася знову і ми спускалися на рибну кухню – і це дуже смачно і доречно протягом 3 годин подорожі. Ми повернулися на захід красиво, великі перочені птахи планувалися над нами. На березі майже 100 років капітан раптом припинив біля закинутого манора. На захід сонця капітан розповів чоловікам, що Даша та запитав на лобстери, а Оскар та Ген. Даша і я залишився на березі капітана, відомого місцевого художника і індійського, який працює на Оскарі. Чоловіки дуже своєчасно запалюють вогонь пальмових листя - це допомогло переговори з комарів про неагресія. Я фотографував криваві хмари проти силуетів пальмових дерев, синьої глянцевої води і точний профіль індіанців з нашої команди, тому ми провели час очікування морських мисливців.

Ми повернулися до готелю після заходу сонця в темряві. Вже пізно вночі я залишила бунгало, щоб ходити з стрічкою рекордер по прибережних шляхах між пальмами і згадувати в пустельності пустого берега мій найяскравіші враження і розповісти їм вітер з моря.

День 11.

Візит на Майські піраміди.

Вранці ми залишили на «великий» м. Плая-дель-Кармен. Я люблю довгі дороги, вони дають весь стан руху до тіла і душі. І найголовніше, почуття правди.

На дорозі від Махауну до Плайя-дель-Кармена, місто Тулум знаходиться, в якому збереглися залишки стародавнього міста, побудованого на світанку травневої цивілізації. Мексиканська влада перетворила пам’ятки археологічної пам’ятки Тулума в мальовничий парк. Деякі споруди дуже добре збережені і нагадують єгипетські піраміди, тільки вони набагато менші за розмірами, а з деяких є тільки фундаменти. Без занурення в культуру цього народу, призначення індивіда з них і акценти такої спрямованості будівель не зрозуміло. Про те, що після того, як вони виконують або відзначають переможців гри, схожих на сучасний футбол Aztec? Даша запевнив, що переможців не можуть бути виконані, крім втрат – такий результат підірвав стимул, щоб виграти.

«Це інстинкт самозбереження!» наполягає Даша.

«Даша, якщо індіанці думали, як білі люди, які ми не побачимо культуру так різною тут», – відповів я, що вони відчувають про смерть, це дуже відрізняється від багатьох людей на Землі – і які позитивні скелети та черепи.» Я думаю, що смерть дуже відрізняється. й

По відношенню до смерті страв японської культури і самураї традиції. Самураї – військовий лит. У цьому світогляді смерть є подарунком, як і життя подарунок. Вони не вороги, не існує антагонізму в цих двох властивостях усього життя. Самураї, а також індіанців - вмирати на вершині свого ресурсу - найвищої удачі. І якщо самурай погрожує шемом смерті на руках ворога, він вбиває себе героїчним жестом, який додає плюси своїй кармії, тим самим вчинивши його останню духовну подвиг. А потім виходить з життя на піднятому волі енергії переможця - майстер не тільки свого життя, але і його смерті.

Героїчне відділення на підйомі за душу забезпечує подальшу подорож більшими духовними станами, а також втілення в чергове життя найвищої пустині для цієї людини. Тому японський обряд харакірі або sipukka був військовим інструментом не дозволяти собі виходити з життя на енергії жертви страху і поразки. Тому що потрібно безболісність, відсутність волі, чіткість в невідповідності до вашого рішення та найвищого стану розуму.

Згадувати любов індіанців для людських жертв. Це були найкращі зразки людської гонки, які були піддані такій честь – це була честь і дарували богам, які їх життя були призначені.

Це не звучить, як мотиви приналежності, в якому жертва була визнана суспільством як модель найгіршої породи людини, а виконання було покарання.

Смертей як покарання як edification генерує страх, який був основою влади і впливу.

Смерть індіанців стала актом визнання кращих. Смерть - це не причина для миття, але причина для свята в культурі, яка «любила» піти в інші світи для спілкування з духами і богами через трави силових і стихійних обрядів. Ця культура знає, що кінець завжди є початком і природа рясна. Для гранату слід розшукати силу і шлях покійного плем'я, адже вони відсвяткували і привітали один одному на похорон. Ця традиція радості на похоронах існує сьогодні в багатьох рідних племен на різних континентах.

Даша слухав і знав, що не потрібно її згоду. І я знав, що було важливо мені зараз не так, що це дійсно було, але той факт, що вона могла бачити, як різні людські значення можуть бути з прикладу індіанців.

Ми можемо зробити те ж саме з протилежних причин. Таке відкриття, зроблене один раз, може значно допомогти зрозуміти іншу людину в цьому (повідомити тільки) життя. Але ця мета не дала її – нехай є місце для власної свідомості і розуміння.

Що таке не те, що сталося або не сталося там, але чи буде думка про контакт з особливостями культури. Інсайт, який може бути використаний як теорема для оптимізації процесів вашого життя, нехай йти від страхів і отримати більше щастя.

Після того, як ми припинили катувальний левовий куб на руках фотографа біля автостоянки, ми потрапили в автомобіль і поїхали до Playa del Carmen.

Оселившись в готелі «Moon and Sun», краса дизайну якого можна описати надовго, просто скажеш, що я посміхнувся живих черепах на вході, а в приміщенні на ліжку укладають рушники, складені у вигляді крупи з милими кубиками в зубах.

р.

Діннер повинен бути в "правому місці" з лобстерами. Любстери є величезними раками, які я навчився з Даша. Вони живуть в сім'ях під скелями. І Джинс сказав, що в цивілізованих країнах вони не спіймані до тих пір, поки вони не досягнуть певного розміру, і мисливці плавають лінійкою, до якого прикріплюють захоплений лобстер. Якщо вона не досягне позначки, вона виділяється без шкоди, щоб виростити в океан. На нашій планеті є рибалки-мисливці.

І я знаю від часу, що я був на Кубі, що там буде сусід, хто спробує вкрасти щось з держави або порушувати деякі закони або порядок речей, створених для всіх. Ця культура поважає правила, а бажання слідувати за ними тут – справа на честь.

Цікаві люди на різних континентах! У нашій країні, які створили правила не особливо для людей, часто розглядаються питання про відвагу – навпаки, стравонісність в напрямку держави. Наприклад, крадіжка в будь-який розмір розглядається державою як відвага і влада порушувати встановлені закони. Він також заохочує солідарності прикрити для сусіда, який порушує неправдиві закони для людей.

Як залежить концепція совісті від моральності своїх правителів? У різних народів люди можуть називатися безпосередньо протилежними діями людини. Займіть мовний бар'єр і часте незгоди в сім'ях з різним вихованням і особливо психікою. Полонина, ідеї про совісті.

Конаука – це гіроскоп, який прагне запобігти розпаду живої системи, від спотворень одностороннього розвитку. Система I тут називають як одну людину, так і суспільство однорідних поглядів. Тепер гіроскоп називається «Сука» призначений для вирівнювання системи, яка відхиляє від його духовного курсу. Він нахиляє людину в протилежному напрямку від сили, яка раптом з'являється і знищує баланс. Таким чином виникають моральні кліщі, які зазвичай і досить часто працюють за хорошу і відновлюючу гармонію. Таке робоче кліше минуле випробування часу, що називається особливостями психічності людей. Наука завжди пов'язана з ідеєю «добрих» (повний, моральний, етичний – необхідно підкреслити). Наприклад, де існує тенденція правителів, щоб безперечно вичавити ресурси людей, то вважається мужністю і відзнакою проти вирощених законів такої антилюдної держави, яка знищує людське благополуччя.

На іншому континенті буде честь укладати морально захоплених людей – злочинців, у розумінні держави, орієнтованого на достаток її народу. На честь тут будуть зупиняти богослужіння, які намагаються розбити закон, який працює за добро народу в цій країні.

У мальовничій та/або колоніальній країні, зазвичай, є дефіцит ресурсів. Прийміть на запропоноване ласощі, не погоджуєтесь на перший раз, і чекайте другий. І якщо людина демонстративно ввічлива, то третій вирок: раптом, власник дуже солоний, і від його виховання він сам незрівняний. Це наслідки постраждалих від війни і голоду. Відмова буде сприйматися як акт догляду - віртуальний подарунок гостя власнику будинку.

При зовнішніх повідомленнях суперечать внутрішньому запиту створюються умови маніпуляції – це зворотна сторона полоіденності, не природна чесність і екологічність. Подвійні повідомлення розчаровують людину, але бажання бути прийнятим переважним, а традиція казати протилежність ваших бажань підтримується. Це створює внутрішню поле вагінальної безпеки. У поранених і простратифікованих товариствах, більш важливим є відчуття безпеки і громади. Це означає, що прийняття є більш важливим, ніж виявити ваші істинні потреби. У цьому випадку зв'язки людини буде більш цінним, ніж його сам.

Я зателефоную мені можливість покладатися на внутрішню ядру моєї «Я можу себе». Розуміння Вашої первинної самотності (не плутати з почуттям самотності або відмови). Самодостатність, виходячи з якого можна побудувати відносини з впевненістю. Без ковзання в невротичну в'язкість двох поступових половинок всього, бо боїться втратити одну іншу, так як і всюди також втрачається. Навпаки, довірити себе і іншим, як об'єднання двох, самодостатньих систем, функціональних і відокремлених.

Пожертва на жертву в залежних відносинах вітається як перемога, так і в часи війни і кризи часто справжньою. І в мирний час сакруальна поведінка близьких значно відволікає від творчості в світі, і замикаючи людей по одному.

Побоюючись бути відхилений призводить до того, що страх розкрити ваші істинні потреби і перетворюється в натяки і непряме спілкування, і це вже маніпуляція сама по собі, тобто не прямий запит, але непрямий поштовх до бажаних дій. Що ще зашифровано в боронистому емоційному лікуванні. Його мета полягає в тому, щоб змусити інших зустрітися, створюючи ситуацію звинувачення або розпаду, щоб включати його, оманивши його в своїх цілях. У громадах, які не вистачає ресурсу теплого спілкування, є здоровою стратегією прямих запитів, повідомлень або фактичних звернень, переважає - цей стиль актуалізація.

ACTUALIZATION – це позачасовий, нерозумний прояв невідкладної та важливої потреби, або відверте позначення стану держави/реляції без намагань пом’якшити правду; без побоювання бути відхиленими або непорушними; і без ризику відсторонення іншої нинішній стан справ у внутрішньому Всесвіті. Також варто знати, що активація співіків з можливістю спокійно перенести відмову. Якість, яка в наш час вважається майже сида білої людини (спеціальний подарунок в освітленій людині, як левітація або телекінез).

Назад на стіл. Вибираючи лобстери, якщо ви пам'ятаєте прочитані тури, я чекав для них, щоб бути варені. Я задоволений комфортним кріслом рибного ресторану, переглядаючи бублінг-стріт людей, гордо розмахнувшись на нічний променад Playa del Carmen, і похилого віку в різноманітність яскравих і motley одягнених чоловіків і жінок. Я сприймав їх марвелозно різними – яскраві, сексуально включені, ручні нащадки завойників і засуджених з усіма життєпідтвердженням енергії, що випливають з них. Я, глибоко всередині себе, довгадав за якість, яка була важко описати слова, що я не знайшов в них і все ще любив їх, бо вони різні від тих, які я звик. У них була сміливість і чіткість в концентрації, що я майже ніколи не зустрівся в Європі. Я спробував зрозуміти «від чого місця» вони живуть, звикли до своїх сенсів і зображень. Я захопив індивідуальні пари з натовпу і спробував зрозуміти: це разом з цією причиною; і це не разом, але поруч один з одним; і це довго разом і, ймовірно, просто подорожі. Сукні, декольте, взуття: про що?, але про це ... і це ... звичайно, але що без цього? :

Вони принесли лобстер, вони були казково смачними і ніжними. Всі страви на нашому столі були тільки з лобстера, а в той же час приготовані різними способами, підкреслюючи різні смакові особливості ніжного м'яса цієї негабаритної глибини моря.

В той час як ми насолоджувалися їжею, вона збуджена ще раз, спонтанно коротко і рясно. Січень 2015 дивно дощ для цих місць. Зазвичай це +26 і Сонячний, як старими, сказали мені. Чи відбувається щось до клімату Землі? Я знайшов в 2014 році - найхолодніші грудень в Таїланді (+22-24) і в Україні в цей час був найсвіжіші Різдво в Карпатах (+16).

Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Зареєструватися 1. Частина 2. Частина 3. Частина 4. Частина 5

продовжити. . й

Автор: Наталія Валицька

Джерело: valitskaya.com/wp/contact