415
Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Частина 5
Продовжуйте насолоджуватися - насолоджуючись. Зареєструватися 1. Частина 2. Частина 3. Частина 4
День 9.
Вранці ми зустрілися бразильські пари. Хороші люди 35 приємних турів - спокійні і посмішні. Чиндро-Атолл чекав п'ять днів на погоду та компанію.
Дрібні човни переходять до атолу тільки повністю консервовані. Покупка там, як виявилося, не дуже подобається прогулянка. І так як компанія диверсів і безкоштовних диверсів (різів без підводних диверсів) зібралася команда моторного човна, що складається з трьох Мексиканських, під проводом підозріло життєрадісної ранку Оскар вирішив, що погода буде робити на шляху, так як вона почала злегка попадати тропічний дощ. У погодження погоди я відхилявся від участі у вірі, що місцеві жителі краще приїдуть до умов духів і елементів тут. Бажаю, що настройку Оскара, я заданий, чи це було придумливою життєздатністю «матадора» про мінливу погоду в цих широтах, або чи дійсно він був щасливим з компанією та майбутнім поїздкою.
Перед плавленням ми чекали теплих тропічних потоків дощу і занурилися в катер. На шляху до атолу хвилі стали більшими і більшими, однак, перша година учасники були веселими і жартованими, а учасники захочилися з захопленням, коли човен закинувся на хвилях, але на шляху назад хвилі були значно більші, ніж ми могли уявити, але про це пізніше.
капітан змінив сонцезахисні окуляри для диверської маски. Індійський на шоломі в підводній масці виглядав дуже барвистим. Це було схоже на флеш-пам'ятку і зробив нам краще.
Я дізнався про моє прибуття на перший дайв-сайт, а не тому, що я бачив острів, як я очікував, але через колір води змінився: ультрамаринні хвилі були замінені салатом і дуже легкою водою підкорять нас. Я ніколи не бачив води, як це раніше.
Кольори моря людей, як правило, зачаровують не менше декількох хвилин, людина припиняє і потрапляє в Full Zen. Забуваючи, хто він, зникає неприйнятно до себе, а після захоплення і пошуку посилилося пам'ятати: де він, де він повинен поспішати повернутися до себе соціальним.
Забарвлення води тут були з фантастичного спектру, закривши його до синьо-зеленого кольору, з райдужного лука надана CD під денним світильником. Кольори з контрастними переходами і дуже чистими. Митець у мене згадував змішування олійних фарб на полотні: ультрамарин з білим, синьо-зеленим з білим, і багато, багато світла навколо.
Сонце вийшов і відразу ж теплим брифом конвертував нас... Ми були всі трохи тремтіння, принаймні жіноча частина човна і хлопчик-молоді високорослі, більше не дуже довго італійці з тілом підлітка. Ми дуже хотіли, щоб зануритися і розігріти в руках теплого океану, так як вітер несерйозно відірвав від нас бризок теплої води, що океан відомий «гречки» розбризував в нашому обличчі в збитку дихання. Ми були весело... але не відхилені елементом, на якому ми відвідуємо?
Притискаючи себе в вологий костюм, я слухав Gene і покласти на інший мокрий костюм з капюшоном по довгий і натискав його над моїм підборіддям, я відчував дуже дивний: «Домін повинен бути тепло занадто...» Я думав.
Моя голова практично не повертала, і для мене, хто не зношує латунь, це бездіяльність і затягу сприймалася як вороже і підійшов до горла. Але я вже був вручений жилет B.C.D. і почав заправку. Маска, фліпери - Я, нарешті, відірвав себе, і з бока, моя спина вниз наконечник. Ударом мій жилет, я тримаю на поверхні чекаю ще п'ять див. І знову його дощують - сильний тропічний, той же, що під час пробігу до спортсмена змагалися з хвилями, заливаючи нас з неба в безперервному струмі.
Помаранчевий стиснений повітря занурився в груди і болісно притискав мене зсередини. Я не припускав блискавку зовнішнього костюма, вона відчувала трохи краще ... Я взяв регулятор у роті - дихання! І я вирішив, що якщо єдине, що я можу зробити для себе прямо зараз був дихати, я буду продовжувати дихати під водою. Обладнання працює і це головне, і ми вирішимо проблеми, як вони виникають. Для тих, хто не знає, регулятор подачі повітря має таку конструкцію, що клапан дозволяє (навіть, якщо ви кинути!) продовжувати поставляти повітря в односторонньому порядку і навіть якщо ви вирішили «згодити рибу», то в шаблоні дихання, якщо у вас немає паніки, вона не буде впливати.
Коли всі підводні диверси були в воді, ми відірвали жилети і почали зануритися. Але ось амбаш, я помітив, що я не поїхав! Мій другий костюм додано до мого буйності і ваги на моєму ремені явно не вистачає. Помітили Гену і, вийняти його вантаж, почали вставляти їх в кишеню жилету. Я чуйно поширив руки і дайте йому зробити те, що він повинен зробити з мною. Я дуже слухняний, коли я входжу в реальність, де люди не живуть, але перевірити себе на міцність. Головне, щоб дізнатися, хто Альфа і я кажу на мій погляд і тіло: Послухайте цей чоловік!
Я не бачив, що сталося навколо мене. А потім я почав гасити безпечно, що мені довелося досягти. Починали впадати в абіс. Помилки в грудях пішли десь і я відчував знову з внутрішньої сторони і нарешті вдалося приділити увагу зовні. Ми поховали в блакитному просторі над абісами на час. Він був дуже урочистим і якось епично міцним. Тоді раптом вони були в дуже сильному підводному струмі. Я глибоко кинувся до струму, але я ніколи не хотів би його по горизонталі в аквамаринових абісах з фліпперами. У швидкому польоті, в якому регулятор намагається вийти з рота. Я поширю свою руку генерувати в надії, щоб досягти своєї коханої, і він забирає мене. Ну, як і на малюнку Мікеланджело, де дві міцні руки розтягують на зустріч і ледь доторкнувшись один одному з пальцями, хоча потім він був не смішний – красивий, епіч, але... не смішний. Я протягував і не вдалося дістатися до довгого часу, тому що я був рваний струмом, і досягти до мене, то був матерію життя і смерті. Він був схожий на сні, коли ви працювали і не могли прискорити, як у повільному кінофільмі. Гумка в вухах, не має пам'яток, не рифів і стін печер – повний простір і швидкий рейс десь на невідомій глибині, за чорними силуетами в океані струм проти сильної підводної «вігації», а потім миру. й
Ми вийшли з потоку до рифу і, нарешті, вся група лебедів над коралами. Тут були величезні бочки-подібні морські губки з порожниною всередині, де можна підходити підводний дивер і навіть два. Про нас А риба біла і коричнева в коралових загустках сірих квітів. Я пам'ятаю, що на великій глибині червоний колір зникне. Я думав.
Я не розумію, чому вся група була плаваю над мною, і я дізнався довго пізніше, що я пройшов майже 50 метрів. Нереально! Не дивно, що різниця зовсім не помітна, адже людина не відчуває різниці в 15 або 50 метрах від води.
Я був зачарований коралами і рибою, і я навіть не помітив, як з'явився Жан і перетягував його до мене. Я чуйно, але з видимою релюкцією, лебедів після нього, що я можу зробити - Я був прийнятий Тоді Жан зникнув десь, залишаючи мене в догляді за Оскаром, дайв-інструктором і власником дайв-центру я згадав раніше. Я не знаю, де піти, це було незручно перемістити голову, і я не знаю, де він збирався. Після глибині ми подали всю групу. Я тримала на Оскарі, а точніше кільце на його жилеті, і я думав, де Жан пішов, був він не хвилювався про мене? Але пам'ятайте, що за своїми плечима дуже відрізняється дайвом, заспокоївшись і думав, що якщо є надзвичайна ситуація, він серфінг розповість мені все – ми не в печерах. На деякий момент я раптом відчув, що небезпека пройшла.
Я побачила катер з двигуном і був дуже щасливий. І ось ми на поверхні, скелястий і важкий знову. Я збираю свої фліппери і тяжіння допомагає мені відновити свою вагу, яку я пропустив. Я вводив каструлю ваговий, вологий і втомився, але щасливий і наповнений зустріч себе - як безпорадний і вразливий, як я, майже не знаю і не знаю для цього стану. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
На дошці, розкочували бурю і змочували до кістки, вже сидять наші фрівери - Даша і італійська пара. Ми чекали нас, щоб остаточно попливли до острова і встановити стопу на твердому грунті, тому цей чотиригодинний пітчинг відкатав нас. Це те, що я хочу сказати: крок на сухій і стабільній землі, щоб радіти почуттям стабільності. Вечеря триває - катер, але сонце над нами. Ми збираємося до острова.
Даша просить мене, як "то" і як довго ви мила? Я збираюсь, і я кажу вам, що був сильний струм і пішов, ймовірно, на 20-25 м. У той же час, Даша каже, що ми отримали деякі дивні способи, ви можете побачити в обличчя, що щось відбулося там. Так, я кажу, я не був дуже добре на старті, то я не можу зануритися... потім струм, рифи, а потім Жан подав мене над «добрими руками» і зникнув. Я рухаю з бака до сходу з Gene, і я вирішив запитати що сталося.
Жан каже:
Я вибрав з глибини 50 метрів.
Я запитав:
Так? (Я не шукав на глибині метра, тому що у печерах немає, і мені не потрібно.) Я мав менше повітря, ніж чоловіки, тому я фокусую на них і не звертаю увагу на пристрої під водою. Ти мій найкращий манометр / глибинний манометр та експресія для обличчя інструктора. Якщо інструктор раптом змінює обличчя і заморожує різко, то я знаю, що щось неправильно, а потім сканую пристрої. Хочу довірити фахівцям більш ніж мій внутрішній контролер.
Чому ви залишаєте мене з Оскаром?
- Я з повітря.
- Як ваш повітря? Ви завжди були більше половини циліндра, не встигли ви?
до Це повністю над, в 30 м - нуль.
І?
Я повернувся до інструктора і повільно наповнився. На глибині 15-20 метрів мало повітря через зміни тиску. Врожай підірвав на поверхні і розбризку чекав на тебе.
- Як це сталося?
Я пішов до човна, щоб отримати вантаж, дав йому. Вони не вистачало, потім давали більше їх, і ми почали мити. Я не збираюсь. Я підвів вас проти припливу, а потім я даю вам, коли ви пішли злегка до глибини. Ви, як правило, знаєте, що ви пішли більше 50 метрів, і весело подивилися на корали - це "нітроген" (середній стан від азотної анестезії; "під азотом" повний стан безтурботності і веселощів, деякі досвідчені диверси спеціально йдуть на глибину, щоб випробувати його). Ви не бачите небезпеки. Людина не може відчувати себе глибоко. Для цього існує голубка і манометр, що показує тиск в циліндрі повітря. Поглибше і глибше повітря. Ми, як чоловіки, так і жінки, виконуючи 4 рази більше повітря на глибину 50 метрів, ніж на поверхні. Коли ви плавите швидко або навіть зайдіть, повітря споживається 2-3 рази швидше.
- Я дивлюся, що ви дивитесь. Я маю на увазі, я ніколи не бачив вас, перш ніж.
Ініціація - смерть, що я його викликав. І в Таємниці, обов'язково, символічно, потрібно моделювати таку ситуацію; через стрибки в абіс, через заглиблення в могилі, через ходьку на вугілля. І ось реально, без перегляду і атрибутів, відбувся реальний ініціювання! Для мене це занурення було психічне
Мрії великі і дрібні. Невеликі - нормальні мрії. Вони схожі на спалювання відчуттів або внутрішньому діалогу. Великі мрії люблять картину 3, 4-5D. Відчуття є більш реальним, ніж життя себе: звуки, запахи, кольори, вітер, температура і навіть тіло тіла! Якщо ви, як кажуть, “підберіть себе уві сні”, щоб переконатися, що ви не сніться – не працює, щіпка буде відчувати себе більш яскравим, ніж в житті. Я ніколи не був настільки вразливим і все одно довіряє і переходить в абіс.
Так ми висадили на дерев'яний міст. Даша прокоментував будинки на схилах, які ми походимо на острові. Ми стрибали з човна і -- О, це щастя міцної поверхні! Що чекає нас на острові, що це таке?
Плавання.
Ми виїхали на човні. Тіло все ще прокидається всередині і звикли до стабільності знову. Острів був вражений багатьма ігуанасами - ці латинські американський дракони, ймовірно, не підозрював, як міфічні вони були. Розмір кота до великої собаки, з зелено-помаранчевими вагами і синіми мембранами на місці вух, з жовтим кришкою на спині, через чола, по всій порослі і далі нижче підборіддя, як родиця індійського шамана. Одного особливо німблівного істоти і маркер кліпу на кришці прибули на обід. Ігуана ретельно приймала шматочки риби своїми руками, і за її почала підкреслювати рептилій, і вони стояли як гніздування ляльк, різних розмірів, в рядку. Є щось птах у них - здається, що ігуани і птахи дуже родичі.
р.
Це де я думаю, що терадактил. Птеродактель є ігуаною, яка втратила свої крила, з молитвою птаха – повертаючи голову по черзі з правого на ліву око, як птах преси, які переглядають нас як потенційний прей.
Після обіду на крихітному кораловому острові, мексиканський індійський призвело нас через мужчину до лагуна. Ми стояли на плавному дерев'яному майданчику, і під нами не більше 1-2 метрів Я бачив реальні посмішки крокодил різних розмірів.
Вони ретельно і уважно, ми занадто "дуже" навіть пили, крім того, вони не лизати себе, як в мультфільмі. Я врахував 5 з них, і найбільший, думаючи про розмір автомобіля, вирішив купати ближче. Здається, що фауна на цьому острові не на всіх виправках, тварин цікаві і не приховує на всіх, як в листопадних лісах наших широт, і дуже багато навіть на зворотному боці зацікавлені в спілкуванні з людиною, звичайно, здається, що з гастрономічним призначенням, але все ще дуже приємно побачити примітність іншої звіри, спрямованої на себе.
Друге занурення на цей день
Після очікування чергового короткого буріння ми пішли на наступний дайв до акулів. Я слухав себе - зануритися в або абсерти? З тих пір, як це було холодно, 7-й час пішов, як я був безперервно в мокрому костюмі. Але коли ми пустили якір, я знаю, що я хотів — Я хотів зануритися.
Люди дійсно шкодують, що вони не робили більше, ніж що вони зробили. Ми пішли зустрітися з акулами малюка. Я не зносила другий костюм. Антарктика, я думаю, попереду мене, і мій рухливість коштує дорожче, ніж тепла. Цей дайв був душі, є дійсно є дуже милий ... няні акули, які отримали їх прізвик через її властиву грайливості, як молодий собака. Вона пливла прямо на відкриті руки Оскара, які засмажують на дно і в'язниці, поширюють руки до боків. І я повторив його жест виклику до акула і, дивно, що я зможу обдурити її грубу асфальтову шкіру в своїй текстурі.
Акурат, розмір чоловіка, виготовлений на півколо і розсмоктував нашу групу, грайливо викликаючи для відвідування. Дрип був до глибини 26 метрів без струму, який в самому собі вже приємний. Коли ми звернулися, я дізнався від Оскара, що сірий акум був поруч, і не звертаючи уваги до нас, гості рифу, випливають на бізнес. Коли ми отримали на човні, ми повернулися до материка.
Повернувшись до нас дуже складно – зростала квасоля, а хвиля з трьох метрів зросла до 6 метрів, але ці цифри я дізнався пізніше. Непристойна буря, дощ не зупинився, тропічний сутінок підійшов, невисокі хмари почали перетворювати чорний. Весь спосіб назад, я вимірюв хвилі з магазинами. Хвилі були такими, як жива блискуча спина величезної рептилії, і ми були як оболонка насіння, що застряглася до темної і глянцевої сторони цієї епічної м'язової гри тварини. Ми були готові сотні разів, про те, щоб літати в абіс, і сотні разів знову вийшли, будучи на кришці колосальної хвилі.
І підрахував розмір хвиль навколо нас на підлозі:
до Це приблизно два поверхи, це приблизно три. І наш човен здавалося так маленьким, він знизився з заздрістю між криштами хвиль, як іграшка з доброго сюрпризу загубиться в складках великого ковдри. І був тільки капітан, який наш катер, знову, освячений білим гребінцем іншої хвилі. І ще одна хвиля, з симпатій я не розумію, вибрав, щоб зробити нас далі, хоча це може вбити нас. Кілька разів вже. Тим не менш, здавалося, магія капітана, і, можливо, особистою силою деяких учасників.
Яскраві маски сидять як Бразильські піонери. Частина групи була розміщена на підлозі мотострілечки в ембріональному положенні, і якщо ми змогли відключити звук кваллового вітру і роар відкатних хвиль на даний момент, ми, ймовірно, почуємо, як голос вони були гоління. Я був теплим і комфортним, якщо ви можете говорити про комфорт, в таких умовах, як я ховав від хвиль за Геном, які просто захопили мене в руках, захищаючи мене від своїх знайомих ляпасів на всьому тілі. Допомогло мені відкрити очі і подивитися таємницю природи Матері, що йде навколо мене. Гену сіла з спиною до хвиль, і я іноді сказав йому, не з словами більше, але з в'язкістю, яка хвиля була пропущена нас, коли майже захоплюючи човном. Я відчув, що в умовах, в яких ми всі знайшли себе, я зданий бути кращим.
У масці дивера з'явилася границя капітана. Він став схожим на кам'яну статую, що розкривається на небо і море. А потім я зрозумів! Він лікує хвилі, як справжній сюрфер – напевно!!! Якщо він не зробив, що ми вже давно збивали. Тут ми йдемо на гребінець морського дракона і ходимо вперед в коротких галях до того, як ми згорнемо гребінець якомога обережно! Ми безперечно перетягуємо в абіс спреї, потім капітан скидає ще одну хвилю.
Коли ми нарешті побачили материк, пасажири човна почали поступово оживитися і радіти, повернемося до життя. А команда була напружена. Тепер три індіанці свердлять своїми очима живу гірку поверхню океану. Я зрозумів, що побачила берег ще половина бою, нам потрібно підходити до нього в повній темряві без бігу підземелля. Що стало місією екіпажу. Ведуться в стійку протягом 40 хвилин і, нарешті, проходячи перший буй, індійці перетнули себе - це був сильний момент! Це причина думати – скільки разів в житті людина уникає смерті?
У ніч, що вішався над джунглем. У цих широтах сонце встановлює практично відразу і вогні миттєво вимкнено. Це так вологий, що я не просто мати долоні, губи набрякають. Ми були такими ж, як овочі, і вода не збігла з нашими обличчями або руками. Війна стала другою шкірою, заплутаною в вії, утворюючи невеликі озера на чекбонах, храмах, і не можна чистити краплі від обличчя, так як руки здавалося додати воду. І навіть тіло протертий сухий, продовжує виділяти вологу, яка всмоктується під час нашої поїздки до Атолу Хіндро. Я думав, що ми були безперервно вологими протягом 12 годин! А маленька жита була італійською парою – вони пішли з нами на прогулянку, щоб зануритися з масками біля атолу і «збивати» в пригоді, яка буде добровільно ніколи не замовлена, і так глибоко вниз Я був дуже щасливим для них. Я завжди щасливий, коли ми очікуємо. Даша, хоча вільний дайвер, сказав три дні, що вона хоче провести з її партнером екстремальна подорож – квест для виживання. До дня, Даша і я мав розмову про організацію та проведення квестів.
до Як ви, Наталя, це?
до А ти, Даша, замовляючи те, що ти хочеш! У своїй галузі є дивне явище – дуже швидко побажаються бажання, відповіли.
Ми ще раз смілися.
Непристойний – часто і відразу, у своїх учнях, не тому, що я «добра» фея, але так що людина може піти далі. Бажаючи і отримувати, друзі, дуже різні речі. «Бої боїться ваших бажань, для яких вони виконуються. й
Як розповісти вам про те, що щастя це, коли під теплим душем ви зможете остаточно відбити мокрий костюм і рясно зануритися під теплою водою, зануритися в скелястий стілець, і загорнути в ковдру, зануривши гарячий ароматний чай. Але вечір цього нескінченно довгого дня був просто початком.
6920437
Вечір після прибуття в бурю
На вечерю ми відвідували себе Капітан Порта (особа, яка дає дозвіл на в'їзд і виїзд порту), і наша компанія, разом з капітаном, з підігрівом текіли, радіючи, що життя гарне, тому що кожен живий і добре. І я зігріваю чай і радий, що там було місце для непланованих пригод в цьому житті. Не всі таємниці самі, щоб прямо, і дихання смерті, щоб втратити учасників. І ви можете дійсно і чесно бути боїться для вашого задоволення, ходити волосся - красива. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Я відчував себе так добре і тепло в моєму серці від переживання цієї краси людини в дії, що не потрібно було поліпшувати на щось, що змінив мій стан. Я не люблю спирт для себе. Він покликаний історично змінити стан людини, щоб бути більш жорстким, болдером або більш спокійною – це, щоб поліпшити або яскравіше.
Багато закритих він відкриває, напружений - розслабляє, важка набуває - світліше, злагоджено стають - сміливі, секретні - відверті, чуйні - відверті, сумні - життєрадісні. Я вже відомий як «дівчина легких препаратів» від того, що я відпочивав, весело і легко без імпровізованих засобів. Спирт зважує мене вниз і змушує мене перетарувати і в'язувати, і залишатися на моїй швидкості я повинен зробити зусилля. Потім це страшний післясмак для мене: на довгий час я відчуваю його в крові, як і чужі неприємні голки і відчувати, як важка кров рухається через судини. Ні, я хочу високих швидкостей і мій природний гумористичний дух і життєздатне виконання - Я не хочу поліпшити "Не залити мене бавовни, тому що я дійсно добре для вас." Так само, як кажуть, що це добре для Росії, щоб померти на німецькій мові, так що це важко для мене, щоб пити, коли це простіше для інших.
Але наш гість, капітан Порту, був дуже багато відкритою тим самим текілою. Він прийняв, що він був дуже стурбований нами і сказав, що ми повернулися через два години пізніше, ніж очікувалося, враховуючи бурю, і вже відмовлявся від того, щоб відправити нам берегову охорону. Ми радіємо, бо човен не був призначений для бурів, таких як це.
Він пішов, щоб сказати, як патріотично щасливий він був народився в Мексиці. Як зацікавити рідну американську культуру та звичаї, історія підручники неправильні, а хронологію історичних подій зламаний і «і» тиші найцікавіших фактів... детальніше в цьому місці. капітан був настільки справді дивний, що індійські шамани можуть вилікувати без таблеток, а потім я пам'ятав, що я прочитав це так, дійсно - Мексика сильно американізована і фармакологія є найбільш прибутковим бізнесом тут після ліків.
Оскар "робив стенд" як тільки капітан говорив про маловідомі сонячні галони. Оскар розповів нам, що протягом чотирьох років він не міг просувати капітана на цьому питанні. У той час, як він прийшов, щоб призначити час поїздки до Сонячних галонів, капітан пішов з теми.
7 990 р.
Ген був таким професійним просуванням капітана, в той час як управління перевести всю розмову до мене, що Даша і я згубився на що сталося. Не змінюючи наративний тон, Ген перераховує деталі рідної американської митниці та обіцянку капітана йти в джунглі завтра, і переплетає його коментарі в рахунок капітана.
Не змінюючи рівень наративного тону, Жан переклав його плани:
Завтра я зустрінеш з дикими племенами на глибині острова, і ми будемо зануритися в сонячні галони, де скарб лежить. Далі перекладач переповнив свої версії про причину такої рясної обіцянки. «І це говорить мені текіла», я майже порубала на чай. Виявилося, що у людини капітана два народи сказали нам: капітан і текіла в ньому по черзі. Ген перекладається зміст мови капітана і діагностував його, в одній об'єднаній оповіді.
Я посміхнувся і дивився по черзі, і капітан, вже добре розігрітий з текілою, як наша компанія більше і більше, і він обіцяє, що вранці ми будемо йти до джунглі до рибалок і зможемо зануритися в місці, де туристи не допускаються на всіх. А морський ламав сто метрів від нас і пальмових дерев лежав синхронно з густами вітру. Що таке «дайвінг», я думав, що елемент здається безглуздим не слухав запевнення капітана і захоплено танцює свою пристрасну пісню до місцевих богів. . й
Продовжити. . й
Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Зареєструватися 1. Частина 2. Частина 3. Частина 4
Автор: Наталія Валицька
Джерело: valitskaya.com/wp/contact