357
Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Частина 3
Фото Анатолія Білошина
Продовження статей Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Частина 1 і Частина 2
День 5.
На другий день «збереження» ми були в кишечнику: «Поповнення душі» або інші її назви «Скулл». Два великі розетки відкривають небо так, що в них немає прогулянок. Тут потрібно стрибати з висоти трьох метрів в воду вже повністю обладнана, і потрібно виїхати звідти на дерев'яному сході, виготовленому, ймовірно, до прибуття конкістадорів на цьому континенті.
Тут було знайдено декілька фрагментів людського скелету, що належать до категорії археологічних артефактів. За легендою, жертви були зроблені тут індіанців, і це дійсно неможливо виїхати звідси, крім того, що ви тільки знаєте, як літати. Очна розетка черепа з краю до води і розширює більш глибоке в великий зал з стелю. За словами одного з місцевих стародавніх, тут нещодавно загинув кілька безкоштовних диверсів (поглинання глибини на проведення дихання). Очікується, що у них достатньо повітря для наступного відкритого простору – вони не розраховують.
Це, мабуть, найкрасивіша і несподівана печера, якщо у всіх тут можна порівняти. Це дійсно відчуває себе як я всередині тіла людини. І навколо - чи гострі кістки, або жовчі слизових оболонок м'яких тканин тіла.
р.
На глибині більш ніж 15 метрів дивовижний ефект - контакт двох середовищ - свіжа і сіль вода. У цьому місці їх взаємне проникнення практично повністю зникає видимості. Цей ефект спостерігається при абсолютній прозорості свіжої та солі води. Свіжо-сольова суміш починає виглядати як товсте змішане скло, так і світло відбивається розсіяним в усіх напрямках, і ми знаходимося всередині щільного матового скла. І тільки з більш глибоким зануренням в річці солі знову є прозорість, і раптом вона стає затишною і теплою. Це тому, що солона вода в нижніх шарах печери з океану, з якою вона спілкується, є пара градусів тепліше, ніж свіжа вода в верхніх шарах підземної річки.
День 6.
Третій день печерних пологів. Вранці ми збираємося до одного з так званих блакитних отворів. Це правильний великий порожнистий в землі, який навіть видно з супутників, і це метеорологічне походження. Існує версія, що великий преісторичний метеорит, який один раз однозначно знизився біля океанічної бухти, і все ще відпочиває там в центрі кругової водонаповненої кратер в нижній частині цього 80-метрового колодязя, і на цьому есе, як на підводному острові, промивається соляною річкою, є падають дерева.
Десь на рівні 25 метрів свіжої води мікси з океанічною водою. Вхід до с. озера м'яко розтоплюється. Ймовірно, край колодязя розгладжувався конвергенцією льодовиків під завіскою льоду. А навколо цієї палички (звана Ангелита – «литтячий ангел») – товстий і яскравий тропічний ліс з різнокольоровими птахами і в’язнями, що спускаються в озеро метеоритного кратера.
Як очікується, ми спочатку перевіряємо карту і обговорюємо план дайвінгу. Занурення глибини 38 метрів, проходячи шар сірководню, а потім відвідайте кілька печер під час сходження. Потім просто “соар” у свіжому, напівпрозорому воді над отвором, що утворюється в середині кратера з мальовничо падаютьх дерев, активно секретуючи сірководню, створює дивовижні візуальні ефекти, схожі на подрібнювачі туману над річкою. Перевірити вхід води. Так, озеро тут не прозоре. В кінці дайвінгу ми пообідаємо ще один сюрприз.
Падіння на дно в салатній підвісці живої риби – плаваючі в повному просторі. Так дивно потрапити в нульову тяжкість після позначених лабіринтів прозорих печер. Ми йдемо якось глибоко, запам'ятовуючи приблизний втрати видимості в очікуваному двометровому змішаному середовищі. Я намагаю мене краще в моєму падінні, щоб триматися з провідником в цьому жовтуваті грязі, і тепер від нього мій довідник, залишається тільки слабкий пляма точкового світла, який знаходиться тільки на відстані руки. Моя ліхтарика перетворюється в вогонь, і у мене є час подумати знову: як Gina, яка плаває після мене, навіть якщо ви можете побачити щось там?
Виявляється, що це було в цій точці, що втратив нас і виходив з непристойної хмари підвіски в зону видимості вище, щоб знайти нас через зростаючі бульбашки. Пройшовши зміщений шар, ми знову приємно конвертуємо теплою банею, тепер солоною і прозорою водою. Я навчаюся уважно стежити за тим, хто не піклується про учасників. Він методично, як військовий чоловік, провів брифінг перед дайвінгом, і під водою воліє не контролювати всіх, а не інструктора, але керівництво. У цьому безмежному просторі це питання життя. Згідно з інструкцією, якщо в хвилину втрачена людина не знаходить групу, він повинен поверхні. І ось, я розумію, це атмосфера спокійної довіри є запорукою того, що все буде добре.
Це не на всіх, як Голлівудський пригодний фільм, де персонажі мають танко і напружений контроль, змішаний з панікою. Ні – в житті інакше, в житті, емоційно нестійкі люди не сходження на глибину, і не йдуть до вершини, але дивитися фільми Голлівуду на дивані з попкорном і подумайте, що вони ускладнені життя, а потім в соцмережах цитують актори фільмів, які самі ніколи не були в умовах, про які вони були зняті в кіно. Життя не дуже те, що фільми та книги представлені. Найсмачніші моменти пригод цікаві для себе, але вони не ефектні, але ефектні для кінотеатру, не характерні для екстремальних ситуацій.
Фото Анатолія Білошина
Я люблю створити цю атмосферу спокійної довіри у людей і що відбувається, незалежно від того, які соціальні і ландшафтні екстремальні ми йдемо, незалежно від того, що «не домогло» не проявляється – найсмачніші яскраві і ефектні відбуваються всередині учасників таємниці.
При наплавці від глибини 40 метрів необхідно дотримуватися деяких правил, дуже важливо: погорнути поступово і повісити десь на шестиметровій глибині 3-5 хвилин, щоб надати азоту розчинений в крові, щоб поступово з'явитися. В іншому випадку, з швидким сходженням, можна отримати травму легень і «зварити» кров. Результат летальний, це називається захворювальним захворюванням. Це жахи історії дайвінгу реальності.
Коли він почався, найефективніше почалося. Повільно проходячи через шар змішаних темних вод, ми здавалися виходити і засихати над підземною річкою в яскравому хмарі сірководню. Згорнуті над височиною з опадами на ній дерева, які висвітлювали цю туман в нижніх шарах над сіллю річка, що протікає внизу свіжого озера. Все це було освітлено ліхтарями і десь, у висоту, ноон-day noon green з озерною поверхнею нашого Cenote Angelita. Слухаючи містичний підземний острів і його темною річкою, тому схожий на істинну міфологічну стихію, згідно легенди, Чарон провідник переніс душу в світ мертвих, ми почали підніматися далі, і сходження здавалися нескінченно.
Заспокійливий в воді я знайшов, що в колі Блакитного отвору, десь на глибині 15 метрів, є стеля, придуманий марвелозними люстрами переросли кристали, запалювання світла ліхтаря. А під ним печери і круглі як отвори в сирі вертикальні тунелі. Ось в такому вузькому отворі і залиште наш посібник з двома циліндрами за спиною до моєї повної дивовижності. Ген продемонстрував мене з ознаками, які мені довелося поплавати для керівництва. Але як? Неможливо перетворювати! Три рази просити жестом, я пішов до керівництва, хоча я не розумію своїх планів, і я боївся. Але в таких моментах я впевнений, що фахівці допомагають пам'яті, що з мертвим тілом більше проблем, ніж з живим. Я повинен довіряти їм, незалежно від того, як дивна ідея може здаватися. Я вірю їх.
Наприкінці тунелю запалився і світиться від направляючого точкового світла. Довідник чекав для мене в розширенні підводної печери і підсвітив дивовижні кристалічні стінки цього природного храму, в які були кілька вертикальні вузькі тунелі. Тоді він керував мене до виходу, я прокинувся вниз, і дивно легко з'явився в вільну воду. У наш час життя в даній паличці надійшло до кінця, і ми прокручуємо до поверхні поверхні озерної поверхні для захисту на глибині п'яти метрів, щоб звільнити кров від накопиченого азоту.
У мене є достатня кількість повітря з запасом, так як невелика вага навіть при активному підводі і бігу для риби споживає менше кисню, ніж інші більш габаритні диверси. Так я не можу врятувати повітря на ходу. І я можу дозволити frolic більше інших.
Коли ми прийшли на поверхню, ми здивували, щоб дізнатися, що група, яка знаходилися з нами, до речі, вони були росіяни, не заважали потрапити в підземну річку. Я погоджуюсь – якось було досить дивним, і вони не приймають тих, хто має менше сотні див. Як часто буває, я відіграю роль винятка, яка, за сценарієм правил, доля обов'язково грає на когось.
Тому я знайшов себе, де не кожен професіонал пройде, ніколи не перестає подякувати залізом Богу за честь, показану мені.
Наступний ценот CAR WASH, який перекладається як "Автомобільна мийка".
Флоки риби були першими легкими розвагами, вони прокинулися в воді так зрозуміло, що сіро-білі задні великі камені, здавалося б, випалювати рукою, хоча вони були шість метрів до них. І під арки берега відкрився великі зали печер з рідкісними, але потужними колонами стеблактитів і ніші поличок, які ретельно експонувалися артефакти археологічних знахідок.
Ми ввели в печеру провідником, викривленням капронової тонкої мотузки. Керівництво закріплюється її, загортаючи застібки в поворотах. Як і в казці, ми звернулися з відьмом, який був незрівняний військовою підводною шаманкою, щоб ми могли повернутися до лінії. Часом ми приїхали по ходу руху з «дорогими ознаками», де було чітко пояснено на картинках, які ви чекаєте смерті у скелях і зі скосом або скелетом з підводними та фліпперами. Це був чорний гумор водіїв - зрозумілий всім, повідомлення одночасно на всіх мовах. Навіть слон є інтелектуальним ссавцем, побачивши черепа його брата у страху.
Це там, де завершуються наші печери. Ми говорили про те, що тирений підводний човен. Він був дійсно радий і вражений безболісністю, так як не багато жінок занурився, набагато менше занурився в печери. І я знав, що він просто побудував правильний маршрут для експедиції, і перший з шести дівеїв, як різнобарвний, так і неускладнений, був призначений для перевірки готовності до серйозного завдання: печерне плавання.
Саме тому наш гід поглянув так безтурботний, бо він впевнений, що його стратегія була правою. Як психолог, який симпатує з екстремальними психотехніками, я знаю, що якість зовнішнього контемплятивного безтурботності відрізняє професіоналів, які опанують їх суб'єкт від тих, хто хоче з'явитися так, але не є.
Продовжити. . й
читати частина 1, частина 2
Автор: Наталія Валицька
Джерело: valitskaya.com/wp/
10 способів швидко отримати форму
Боже Ейнштейна: Релігія та вільний візьмуть участь у світі квантової механіки