р.
Продовжуйте насолоджуватися - насолоджуючись. Зареєструватися 1. Частина 2. Частина 3
День 7.Вранці ми поїхали на чарівну подорож вздовж р. Лабіринта в заповіднику SACT-AKTUUM, що протікає через мандрівки. Вода є безпрецедентним кольором: нестерпно легкий аквамарин. А найменший пісок – колір снігу високих в горах на підході до льодовиків. Ми виходимо і попливаємо до моря. Я відчував воду. Я став сам рікою, його тіло його канал, і це здавалося мені, що я відчував м'який, формований дотик берегів, як об'єм Землі Матері.
Філії манго-густків (низькі розгалужені корені її дерева) занурилися в скляну прозору поверхню майже невидимої ріки і не були відображені. Так не було зрозуміло, що вода розпочалася - це свого роду прозорості. Ми не змогли протистояти і виїхати з човна в воду. В даний час активно прагнув море, щоб було можливість розслабитися і перевозити тіло силою ентузіазму річкової води. Далі і далі по каналу, що вже всередині човна, ми побачимо в одній райській воді уздовж берегів крокодила і радіє. Хтось зустрічає, що вони не відбуваються.
Почуття води з усіма нашими істотами, ми потрапили в катер і чорний каструль перетворився на двигун. Ми підібрали швидкість і скоро я відчував як лікар-ортіолог. Всі види великих птахів відійшло на обох берегах і росло мало біля нас. Їх пластичність і траєкторія крильця можуть бути простежені детально. «Максимальна механіка повітряних суден може радіти таким доступним і докладним баченням аеродинамічних властивостей кожного окремого крила, а художник пофарбує ангели довгий час після подорожі», - думав.
р.
"Це добре, що крокодили не літати!" мій наступний думав, як наш довідник сповільнився на човні і дратував до берега. Вони сідають на березі, як колода, і як катер бачить їх, тільки він знає. Неймовірний ряд великих ваг дракона на спині і потужних хвіст і білих «сміхаючих вболівальників». Він знаходиться в середній сонці і виглядає непомітно.
Незабаром ми входимо до відкритого морського бухти. Вода і небо приваблюють до глибини своїх рідкісних квітів для очей Європи. І я торкнувся, якби я міг запам'ятати ці неможливі відтінки і пізніше співати про них до кого-небудь за ніч.
Наш гід знову припинив катер і починав на воді біля нас. Під цією аквамариновою водою гразе манати - найбільш нешкідливі і вразливі морські ссавці - небезпечні види. Зрозуміло, вони вийшли, і їх хіппо вказали, що вони там були. Ми отримали право спілкуватися з цими мирними, рідкісними великими водними ссавцями. Вони неймовірно вразливі для людини. Вони не мають ворогів в їх природному середовищі, ніж люди, і вони не еволюціонували, щоб захистити себе від будь-якого. Приємні, як дельфіни, вони люблять морські собаки - насолоджуючись життям і святкуючи їх цілою істотою.
Далі прибуваємо на рифовому острові з багатьма артефактами коралового рифу, просто інвентаризація для фотосесії. Ми вийшли з човна і босоніж, практично без одягу - як дика людина, пішли залишити плаваючі доріжки, вздовж лінії серфінгу. Я знайшов чорні корали як тонкий шнурок і прикрашений своїми шедеврами природи. Він лежав в піску, і вітер був плетений морськими шкарпетками в моє волосся, тіло розтоплюється, зникаючи як окрема частина світу, ставши білим острівцем, який лежав океан по всьому периметру. Я хотів би захопити погляди на це незахищений острів, тому ми зробили. І в якийсь момент, коротко, але дуже гостро, відчув бажання залишитися тут назавжди.
І після ходьба я залишаю всіх трофей на острові без жалю, легко, так як якщо я вже взяв щось найважливіше і візьміть його назавжди. У тілі повноту є ювелірна краса коралового острова, пам'ять найдешевніших штрихів з найменшого білого піску і вітру на шкіру, а контури пальмових дерев утворюються ажурними силуетами задоволення в сліпому сонячному світлі по периметру мого смачного, від контакту з тропами, відчуттями.
Всі враження записані всередині мене – в моєму тілі, як флеш-накопичувач за архівованими світами дезоляції та тропічних вітрів. Нехай ці скульптури природи залишаються на острові - це моя планета, вони не будуть втрачені тут.
Я не отримав кілограми каменів з подорожі, і я щаслива про це - Я розширився на розмір планети, і тепер давайте те, що я люблю тут - це шахта, а також один званий Батьківщина.
Як ви не знаєте, що земля належить нікому? Перед тим, як один одному і боротися за страх, що на планеті не буде достатньо кращих місць. А деякі з вас, перш ніж залишити цей світ, ви відкриєте, що ви ніколи не володіли нічого. Вони, ймовірно, не відкривають його як той факт, але будуть впадати в неї як держава – де альфа і омега – знання, що людина нічого не має і все належить йому. Не можна жити в такому стані суспільства – це зробить вас дуже неадекватним для «нормальних» людей. Але знаючи це, запам'ятовуючи його як великий досвід є дуже ресурсним, і, звичайно, навряд чи можна розповісти тим, хто не відчував таких станів. Не варто! Це стосується речей, які ми можемо мовчати разом з тим, хто також має власний досвід.
р.
Знаючи красу і позбавляючи землі, що ви відчували, так що ви вже хочете, щоб він був уважним. Поставляючи комфортний і знайомий «добрий» знайти новий складно. Це, як і залишити материнську термію — (підвищений потік теплого повітря, на якому попелиці та парапланетарні конюшини) сказали, як мій параплантарний друг сказав: "Перший дуже страшний, щоб відчути внизу хвилі, а потім! Тоді раптом новий потік, який не можна побачити в повітрі, підібравши, і новий вертикальний вітер, і подорож на висоті триває! ?
А новий світ виходить, щоб бути придатним для життя - унікальний і неповторний І я знаю, як я можу пам'ятати. Я пам'ятаю пам'ять художника – кожна складка кори ліани та повторні візерунки фрактлів, з яких корали, дерева та хмари ткані.
Природа кожного континенту, а на континентах кожного окремого ландшафту на заданій висоті, має унікальні характеристики цього місця. Ці добре продумані риси різних культур були названі Духами місця або опікунами. Чарівні персонажі Лесші, Недін, Вірго є лунями контакту з цими силами. Ці сили набагато старші, ніж не тільки людина, але і види тварин в цій області. І по-перше, тварини приходять, поселяють і вкоріджують тих, хто в тюнінгу з цими силами, і після того, як людина, припиняє і налаштовує там, набуває дуже характерні риси в певній області. Поки люди зателефонують їм психіку.
Вперше в Індії, біля підніжжя Гімалаї, за перше ніч в готелі, і три дні після того, як здавалося мені, що ця зона була певною мірою підвищеної сейсмічної активності. Я навіть говорив про це з провідником, до якого він сказав ні. Всі учасники заявили, що вони добре скидають і не мали особливих ефектів.
Ми сміхалися, коли мій номер сказав мені, що я розмовлявся з кимось, хто був явно відчутний вночі, сидячи на ліжку. Вона була впевнена, що я пам'ятаю всі деталі. Я сміхався, тому що я ніколи не був сонечко до або з тих пір, і це було смішно. Я пішов з цієї теми, і став ще більш уважним для себе і до площі, але ніхто ще не обговорював нове відкриття.
Як описати його тим, хто не бачить, не знаю, і я не хвилююсь про це. Я знаю це: як духовно-чудова система, як ми зрілі, інший орган сприйняття росте. Не існує. У гілці росте, і ми можемо взяти на неї птах – дивні птахи, для яких до недавнього часу не було місця в нашій душі. Тепер це так зрозуміло, як я не бачив його перед? А потім починаємо здаватися, якби завжди було так, і шукаючи в минулому, згадуємо нові деталі і, найголовніше, причини того, що відбувається, якби вони завжди були відомі, але погодилися з собою, щоб переконати, що це не так. І тепер стіни пішли і ми бачимо, що раніше заховані нам про світ.
Я вірю, що людина не навчається взагалі, він запам'ятовує те, що він знав. Я знав, щоб забути. Як в повсякденному житті, в моментах фасцинації з якими інтересами ми вибираємо забути про решту світу.
День 8.Перехід до невеликого курортного містечка Махау та поїздки в Чиндро-Атол
Chinchorro Atoll (Banco Chinchorro) знаходиться на відстані 44 км від м. Махаулов на півдні півострова Юкотана на кордоні з Белізом. Chinchorro Atoll є біосферним заповідником, найбільшим кораловим атолом на Західній півкулі, з репутацією як один з останніх pristine diving сайтів в Карибському басейні. У атолі з 16-го століття «завження миру» близько 200 суден: галерей, галеони, танкери та підводні човни. Банк Хиндро - близько 145 тис. га блакитного моря, який приховує внизу найкрасивіших коралів, а серед них плавають рибу, рибу і акули. Відчайдушні диверси можуть потрапити лише до атолу з маленького міста Махау.
Атолл є окремо вирощеним величезним кораловим рифом в центрі якого крихітна частина землі, на якій живе громада непристойних індіанців - не дуже і відчуває себе, як мексиканки - трохи підвищується. Вони живуть власним життям як самостійних рибалок. Будинки будуються на столах для звичаї в цьому місці, часто піддаються бурі, і не дуже радіти непровітрюваним гостям острова, що залишився на ніч.
Місто Махауув, по-домашньому отримали нас у готелі, на узбережжі. Готель тут називають територію, вільні житлові будинки - бунгало. Я був приємно здивований водним матрацом всередині бунгало, він займає майже весь дерев'яний будинок, що стоїть на стилях з наметовим дахом і верандою. З кожним невеликим рухом, ліжко висить як хвилі. Особливо цікаво спати разом на ньому, і відчути хвилювання на кожному, а не тільки на невеликому русі, матрац на довгий час прокочує над хвилями, роблячи мрію на ній виглядати як привабливість.
Я зустрівся з романтичним Спаніаром Оскаром – власником дайв-клубу, і в минулому професійним журналістом. Оскар - щира харизматична з ніжними рисами обличчя - людина 45 років з атлетичною фізикою і продуманим виглядом.
На зелених маркерах на фліпхарті «Полощі бояться в лісі не йдуть» (це як написано вручну російською мовою) і навіть тоді ми навіть не підозрювали, скільки вона відображає оголошення наступної експедиції до Атолл.
Оскар привернув увагу до нашого сюрпризу і звершення напису на фітраті і, пояснивши, розповів про абсолютно чарівну Одеську дівчину і, не в усіх розмахованих, як справжній чуттєвий нащадок матадорів, під час відкриття як дитина, він сумно опустив очі і зізнався, наскільки він був в любові вісім років тому в Одесі жив там майже рік. Він навіть без акценту названий ряд центральних вулиць міста. І здається, що це красиві форми Катюші, як він назвав його, які захоплені на логотипі його дайв-центру.
Після намагатися на дайвінг костюм, який я повинен сказати, не легкий тест! Так, якщо ви знаєте, щоб носити скелі до сходження, (рокери гумові тапочки, розмір яких два розміри менше, ніж звичайні, затягуючи стопу хворим, так як в балеті) тільки зараз уявляють, це таке «рокер» для всього тіла.
Через 8-годинну різницю часу, у мене було раптово боути осені в Мексиці, які почали крити мене після намагань на костюмі. Я захотівся заспівати так терміново, що я з радістю залишила імпедиментальні спогади Оскара, Даша та Гіна, які перебували в барі, щоб розповісти один одному розповіді про своїх близьких, пам'ятайте про славне місто Одеси і зробіть касовий реєстр на сусідній барі. Крім того, в мексиканському барі я поганий співрозмовник, як я не друзів з англійської або спирту. Звичайно, я можу танцювати на барі, щоб тримати розмову, але для алкогольної промисловості, це повністю втрачено. Видання
Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Зареєструватися 1. Частина 2. Частина 3
Продовжити. . й
Автор: Наталія Валицька
Джерело: valitskaya.com/wp/contact