1384
"Філософія і психологія сексу"
1-й
MAN: Прекрасний жіночий літо починається, коли вона стає жінкою. Коли це відбувається? Чи є перший контакт, який порушує невинність досить?
Я не думаю. Нерідко перший контакт тільки впливає на тіло. У психологічній сфері відбувається перетворення дівчини в жінку тільки після першого етапу. Якщо це не буває, жінка буде ненависним, незважаючи на велику кількість дітей і закоханих.
Все це ще більше турбує красива жінка, доля якого дуже тісно пов'язана з чоловіком.
WOMAN: Так, літо красива жінка - це час переходу від немовляти до зрілої жінки, початок якого є першим. . . ?
Людина: Я б додав: ... з чоловіком.
WOMAN: У мене є друзі, які скажуть, що цей вид є занадто галлоцентричною і патриархальною. Чи не можна жінка стати жінкою без чоловіка?
Чоловік: Як правило, хлопчик не може стати чоловіком без жінки. Я говорю про жінку і чоловіка, а не людину.
WOMAN: Особисто я вірю, що досвід повного ... є найважливішим віхом у формуванні особистості. Я зараз зацікавлений в іншому питанні: Чому це..., що, як ви сказали, перетворює дівчину в жінку, має бути з чоловіком? ... ... ... ... ..., протестовані на .... . . . . . . ?
Дівчина, яка виживає першою ... коли ... стає не жінка, але ... bacillary ... робить дівчину жінкою тільки в просторі фантазії.
WOMAN: І що про перший ... красиві в ... . ?
Чоловік: Я не зроблю чоловіка. Тільки чоловік може, доповнивши її психологічно і фізіологічно, відкрийте ворота літньої зрілості перед нею.
до 1 2 4 5+
р.
2,2 км
ВОМАН: Ви знаєте, що прийшли до розуму? Дівчина стає жінкою, коли вона відчуває справжню любов, навіть якщо вона не відповідає і не закінчується контактом.
MAN: Пригода, що повною мірою ... не завдає шкоди любові. Прибуття краси влітку життя буде більш повноцінним.
WOMAN: Це важко сперечатися з. І нарешті перейдемо з входу краси влітку свого життя до його опису.
Літо красива жінка - щасливий час свого життя. Це час, що дає красиву жінку не тільки чуттєвості, але і усвідомлення. Якщо весна краси проходить в несвідомому, наповненому емоціями, то влітку дарує свою обізнаність і перспективу її краси. Я б сказав, що літо красива жінка - це шлях до себе.
3 хв
MAN: Починаючи зрілий, влітку свого життя, красива жінка може досягати дивовижної повноти життя. Її краса, пов'язана з досвідом і мудрістю, цвітіннями.
ВОМАН: Так само, її любов мучеників. Але це станеться тільки якщо вона пробуджена від свого особистого сну і самопізнання.
MAN: Я дізнався різницю між наркозом і самолюбом.
WOMAN: Так, це дійсно щасливий час краси. Якщо є діти, то вони стають відносно незалежними, і вона знаходить свободу для кар'єри і любові. Можливості для самореалізації широко відкриті до неї. Звичайно, якщо вона не болить.
Хто може зупинитися?
WOMAN: Під час літа життя найнебезпечнішим для краси жінки є непристойна людина, яка завжди прагне зробити красу «боротьба, вагітна і на кухні», маніпулюючи її красою і материнським почуттям.
Я хочу нагадувати, що ми робимо свою долю. Тексти пісень, а це означає: І якщо краса стане нескінченно «загніченою і босоніжною» або перетвориться в ділову жінку або письменника залежить тільки від неї.
Я погоджуюсь з вами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо допомогти вам, щоб допомогти нам.
Чоловік: Ви сказали, що красива жінка в створенні долі більш залежна від чоловіків, ніж будь-який інший, і особливо на чоловіка вона любить?
WOMAN: Це очевидно. Невідкладна, амбітна людина запобіжить її від реалізації. Він буде ревнощами її успіху.
МАН: Я не дупу. Але тут завжди слід врахувати основу, на якій виникає ревнощі успіху. Якщо чоловік любить жінку, ревнощами її успіху є тільки маска небезпеки. Такі зв’язки можна регулювати.
Але якщо немає любові, людина ревнощі успіху занурюється в жінку, як стилетто – вираз прихованого. У зв'язку з цим необхідно розбити.
Р
4. У
WOMAN: Як ви думаєте літо гарної жінки закінчується?
MAN: Все дуже індивідуально, принаймні не до 50 років.
WOMAN: Ви відштовхуєте межі літа занадто далеко? Ну, чому б не... Я впевнений, що багато красивих жінок буде хвилюватися, щоб почути вашу думку. І як ви відчуваєте про жінок, які намагаються штучно продовжити їх літо: робити пластичні операції, омолодити гормональною терапією і т.д.?
MAN: Немає преюдії. Жінка залишається гарною, поки вона хоче бути любленою чоловіками, себе та іншими жінками. Але іноді це бажання йде в крайню.
WOMAN: Ви знаєте, є деякі красуні, які, переїзд в літо, не хочете залишити навесні. Вони слідують молоді (разом навіть підлітків!) моди, мають відповідну лексику і поведінку. Що говорять про них? Може бути, що ідеально підходить для лікування себе? Перебування вічної дівчини
MAN: Я переконаний, що це жінки, які мають серйозні проблеми з красою та особистим виконанням. Така «зовнішня дівчина» знімається з прийняття відповідальності, що дорослість накладається, і тому від повноти життя.
WOMAN: Так, це чіткий прояв дитинства. Але багато частіше в нашому суспільстві є ще один екстремальний. Дуже красива жінка розповідає про те, що її літо переповнено, хоча вона просто приїжджає до вершини. Це, мабуть, ехо гнійного виховання країни "в якому немає ...." Парадоксально це також обличчя немовляти.
Додайте мені приклад.
Я підійшов до краси 45-річної жінки, Інга Л. Ця леді скаржалася про конфліктні відносини з чоловіком, який дуже любить.
Доброго дня! Варто боротися за, я сказав.
Ніщо може бути змінено більше... Про розлучення. Моя жінка мала ще одну жінку, яка дев'ять років молодша, ніж мене, Інга відповів з розпадом.
Чи є у вас діти? він запитав.
Дочка з сімнадцяти. І жити з батьками. Чи можете ви уявити, наскільки важко мені приховати свої почуття? до
Ви впевнені, що ще одна жінка є реальністю і не образом фантазії?
- Я зустрілася. І сказала вона кохала Юрія. .
Під час наших сесій виявилося, що життя з батьками під одним дахом негативно впливає на стосунки. У минулому чоловік неодноразово підняв питання про зміну великої квартири. Знаходилися можливості зробити обмін, але Інга не хочу робити це, відчуваючи чесність для батьків.
Разом з Інга ми зрозуміли, що вона і її чоловік не мав можливості вести повноцінне життя. Вони були як незадоволені. В результаті виникає подразнення, агресія в відносинах один з одним.
Все завершилося тим, що Інга у своєму «критичному» віці перестала стежити за зовнішнім виглядом, щоб розвиватись як людину. Вона втратила свою мотивацію життя. Вона подарувала читачам, спілкуючись з людьми, мислення, стала підозрою, громіздою і жовчю.
Не дивно, що чоловік втратив інтерес до неї і почав уникати її. Прихильник з гранатометної дружини зустрінеться з роботою. Вона змогла подарувати йому те, що він не був у своєму домі - мир, солідість, задоволення.
Під час сеансів Інга і я прийшов до висновку про необхідність змінити квартиру і відійти від батьків, особливо, оскільки вони все ще досить енергійні і здорові. У своїй родині батьків через нещастяну першу любов. Я пояснив, що тільки, порушивши дитину від батьків, ми будуємо конструктивні стосунки з чоловіком.
Інга також усвідомила необхідність знову бачити жінку. Разом з нею, ми підібрали шафу, зачіску і макіяж, який чоловік любить більшість. Новий образ став новим життям родини.
Пропоную, що вона читати більше, дізнатися більше, розвивати духовно, адже якщо у 45 років жінка не має духовної цілісності і гармонії, вона скорочиться або пізніше втратить чоловіка.
В результаті нашої роботи Інга вибрала праву стратегію і тактику для спілкування з чоловіком і дитиною. Вона зуміла зберегти сім'ю і відновити стосунки з коханою людиною.
І її краса не тільки відновлена, але і сяйво з новим світлом. На 45 вона виглядає більш красивою і привабливою, ніж ще 25-річною дівчиною.
3. У Осінь: Відчайдушна або вічна молодь?
Це жіночність, як душість, що приносить життя тим духовним і творчим силам, які борються і підкорюють старіння.
Гамтов Н.
«Краса і жіночність не можуть бути штучно створеними. Справжня пам'ятка завжди пружини від фемінності. й
Марилін Монро.
1-й
WOMAN: Говорячи з багатьма красивими жінками, які прийшли до мене за консультацію, можна сказати з впевненістю, що більше нічого в світі краса боїться старого віку - час, коли він стане непотрібним для чоловіків і втратить свою привабливість.
MAN: Так, на жаль. Найкрасивіші жінки, які вийшли восени, старі роки – найбільша трагедія. Просто думайте про те, що вона кладе їх в стан розпаду. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що краса протікає через пальці, як пісок. І іноді життя здається їм момент, в якому їх краса спалахує через світ людей, таких як тінь і зникає.
WOMAN: Це ставлення дивно точно передає квариси Омара Хайяма:
«Вранці моя троянда прокидається,
Моя троянда цвіте в вітрі.
О, жорстоке небо, ледь цвітіння,
Тексти пісень, а це означає: Це вниз, мій рожевий!
MAN: Що звучить дуже сумно. На відміну від квітки, жінка має душу і особистість. І людина не має віку. Ми завжди молодий. І якщо проявляється особистість, жінка буде виглядати молодим у будь-якому віці.
WOMAN: У своїй молоді жінка порадує всіх своєю природною свіжістю свого тіла і зовнішнім виглядом; в зрілості вона порадує всіх мудрістю, красою і глибиною її особистості.
Людина: І елегантність тіла, одяг, рухи. Восени красива жінка входить до свого елегантного віку.
WOMAN: Чудове визначення осіннього життя - елегантний вік! Витончений вік я б закликав глибоку зрілість прекрасної жінки – зрілість, кольорова мудрістю.
р.
2,2 км
МАН: Стівен Zweig колись сказав: «Дуже відвідає жінок, коли краса з них з'являється». Симпатичні фрази. З якоїсь причини, вважається, що для здобуття мудрості восени життя, красива жінка повинна обов'язково достаткувати красу.
WOMAN: Ви не думаєте?
Чоловік: Якщо жінка красива, вона буде красивим на вісімнадцяти, сорок і п'ятдесят п'ятдесят. Вона не повинна забувати, що вона є жінкою. Вона повинна вірити в себе і її жіночність. Це, до речі, є важливою складовою її мудрості.
WOMAN: Віра не достатньо. Ми все ще повинні працювати для підтримки краси і елегантності. Популярний автор книг про проблему відносин між жінками та жінками В.П. Шеїнов пише: «Бефор 20 років, краса – подарунок природи; у 25 – удачі; після 30 – роботи; після 35 – важкої роботи». Чи є краса жінки в осені просто важко працювати?
МАН: Замість «важкої роботи» я б сказав: «розумне мистецтво». Якщо жінка лікує створення своєї краси як мистецтва, вона отримає дивний результат. Природно, це не тільки про тіло, але і про особистість.
3 хв
Так, коли жінка вводить час осені, не означає, що вона втратила свою красу. Зміни краси та поглиблення. Тепер нагадує пишний осінній сад, в якому з'явилися раніше безпрецедентні кольори.
Але після осені настає взимку. Що відбувається до краси жінок?
Людина: Справжня жінка завжди залишається в стані плодоношення осені. Але це можливо лише тоді, коли мудрість стає абсолютною мудрістю. Така мудрість як найвищий ступінь краси не залежить від часу. Це найбільш глибокий прояв внутрішньої краси в світі людини.
Абсолютна мудрість прекрасної жінки в глибокому осінньому сезоні довгає мудрості. Довгий як прикордонна ситуація, дає жінці пам'ять минулого, а на іншому - надії на майбутнє і вічне. Породжує віру в неземному. І довга відступає до віри, надії, любові.
р.
4. У
WOMAN: Все це дуже класно, але багато красивих жінок сприймають старий вік не як час мудрості, підведення і віра в задньому плані, але як перемога. Старий вік здається їм, щоб бути мертвим кінець, непросто покарання.
MAN: Ерік Берн пише про це: Як вони старіють, вони втрачають свою привабливість, і починають дивуватися і страждати, коли життя проходить ними, і в цьому випадку старий вік, який повинен бути час зрілого ставлення до світу і час підведення, стає для них час поразки і відчайдушності. ?
WOMAN: Але що про них?
Людина: Пам'ятайте, що душа не має віку. Це крок до істинної мудрості. Домін – вічна молодь.
Я погоджуюсь. Краса, які забувають про душу і дух, восени свого життя вводять в стан бездіївної кризи. Довгнення таких жінок не перетворюється в мудрість, але в розпад, що відштовхує їх до неадекватних дій.
Я пам'ятаю красиву Нангу з Горького казок про Італію. Чи не Нунча смішна, змагаючись з дочкою Ніною за право бути першою красою? Патетична і бездопоможна ми побачимо її зануренням молоді і краси. А результат - зламане серце. Не можна витримати щадну силу молоді та краси.
Чоловік: Якщо красива жінка намагається змагатися з молодою жінкою в осінньому сезоні, вона виглядає смішно і трагічно.
WOMAN: На жаль, цей досвід життя є невід'ємною ретрибутцією самоїду та наркозу для своєї молоді та зрілості.
Чоловік: Але це не жирно. Не пізно знайти духовну відкритість, духовну глибину і віру в собі, яка не тільки компенсує молоді, але і підняти її до фундаментально нового рівня.
р.
Психологія гарної жінки.
За останні 30 років кількість велосипедів у світі зменшилася на 2 рази - навіть без врахування Індії та Китаю