342
Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Частина 2
Продовжувати читання Enjoying - Enjoying Part 1
День 3.
Plane над Yucatan. Playa del Carmen (Популярний курорт в Мексиці на Атлантичному узбережжі)
Виявляється, щоб навігувати місцевості, краще виглядати зверху. Щоб піднятися над Землею і літати низькими, ніж фактично відповідно до історичних чуток, займалися відьми та йогами, а лише тоді ВПС.
Даша, Мусковіте та місцевий туроператор, став нашим довідником до верхнього світу.
У літаку було розмір автомобіля. Він легко піднімається на дорогу, яка дивує проїзд автомобілів і, зробивши коло, кладемо на перебіг вздовж серфінгу. Пілот літака дуже пропонував мені рульове колесо, і я уважно дивився, з затримкою, так як цей залізний птах відсмоктується до галів і перевернув сонце з лівого до правого крила.
Нижче наведено краї мережива, які відокремили блакитну глибину від салатних лопатей з довгими стрічками піни. Зрозуміло перетворено для нас своїх боків готелях і занесені в небо з басейнами, які були необхідні, напевно, один американський. На глибині півострова Юкатана повністю покрита вічнозеленим непристойним джунглем і мангром. По берегах чистої річок, що ходять на велику воду, щоб відтінити крокодили і залити в океан, стати великою солоною нескінченною водою, відсвяткувати їх визволення від берегів.
Політ на травневі піраміди, я захоплюю затишку кліматичної грації місцевих місць і інженерних рішень індіанців - їх астрономічно грамотно калібровані пропорції. Я майже побачила свої «кваре» думки про втілення полярності життя і смерті, Маттера і духу. Для решти рейсу я спробував знайти пояснення - як це сталося, що індійська земля відкрила себе підкорювачам і подарувала себе білим релігійним вболівальникам пригодників і засуджених, що посилює добробут корінних людей. Ця земля приймала на себе поняття та значення інших. Які еволюційні сили переважають тут. Які людські якості народжуються в цьому експерименті з злиття культур в лабораторії життя на американських континентах. І де зникне в світ Духів, що їх існування і про те, що і в ім'я того, що сталося їх зникнення?
Р
Я захоплююсь, і знову, якби вперше, якби я просто знайшов, що люди вже літати! І подихає дух від причетності до неспроможності чоловіка, який колись забив на те, що «народи не літати» і кинуться захопити небо. Це може чітко придумати тільки не повністю освічену і освічену людину – тому що це необов'язково – ігнорувати визнану інформацію, сплітати на думку більшості «освічених» і стежити за їх баченням і почуттям, не відволікаючись від сумнівів, не сподіваючись наполегливо і акуратно, щоб зробити своє життя в напрямку Лайтінгману.
Щоб побачити один день ще не мрія. Про бачення. Різниця полягає в тому, що часто поняття «свіжих» людей означає, що вони побачили в когось: це може бути про гроші, сім'ї, будинку або щось, що десь на землі вже відбулося – просто уявіть собі, ви не маєте! Сонце про презентацію. Це колаж журналу ріже - це патч-фактура інших ідей про те, як це відбувається.
Зрозуміло, що ніколи не існував перед тим, що ніколи не існував на всіх, і раптом мріяв і говорить автору бачення: Мастер, я хочу написати! Це різниця. Дуже мало хто зможе побачити, і навіть менша людина зможе втілювати вічу. Багато снів, і це теж добре, тому що найгірші - ті, хто не мріє.
Коли я подарував пілотові шоломи, я чув «завдяки тебе» кожен раз і дивився чому. Чи робимо «ідентифіковано» мертву петлю? По дорозі, при посадці на площині, ніхто не дав нам парашути і насіслав нам те, що робити в разі інциденту в повітрі, що означає на мові «ми іконопису світу» – не існує проблем. На мові «нормального» особи, це означатиме невідповідність безпеки та нездатного ставлення до пасажирів. Хоча є інші причини, ніхто не пояснив їх до нас «похилково», і ми не попросили їх «похилково».
Якщо хтось в цьому світі може знати щось, що це означає. У цьому світі 100% жирний, 100% страховий? Не з ваших знайомих ще зробило його з цього життя, хоча чутки, що це відбувається.
Що таке відповідальність? Як зрозуміти, що говорять?
Ви можете взяти участь у перельотах, пологах, скелелазіннях або дайвінгу. Ви можете підготувати або не підготуватися до екстремальних подій по дорозі. І це означає, що ви хочете взяти участь, а також розум, що ви, без 100% гарантії безпеки, оскільки небезпеки є високою змінною. Ви можете підготувати і врахувати якусь силу, і отримати неплановані інциденти. І ви не можете підготувати, і, таким чином, інформуйте про небажання брати участь у них – в інцидентах. Існує вибір, але можна не брати участь в кризі, на виборах – ось це не про те, як це правильно, але про те, що добре знати про те, що ви вибрали. Неорієнтовна відповідальність поділяється, як правило, між трьома силами: інтригатор, учасник і бог схожий на них. Ще одне розуміння відповідальності – спекуляція влади та знань.
Після м'якого і красивого висадки я стояв на твердому грунті і захотівся прийняти час для власних бодільно контакту з тяжінням в режимі Rope. Я приніс мені чотири мотузки, які були вішали на Мексиканському дубовому дереві перед сіном (див. Тропічна флора прощає мене не знаючи своїх рослин). Він був з неперевершеним задоволенням, що я приніс фізичним враженням до мого тіла пропорційно емоціям, що літають над Майан Рівієра. А після теплого охоплення океану звернулися «до сина смерті і брата ночі» - до середини дня, як на рідній Україні вже була глибока ніч.
р.
Похід в Мексиканську суті, ми, разом з Даша, романтичний, витончений брюнетка, який виріс в Москві і жив протягом декількох років в Південно-Східної Азії, тепер живе в Мексиці і організував індивідуальні тури, і Тимофій, професійний екстремальний мандрівник, без емоційного інтелекту, який виріс в одному з секретних міст СРСР, потрапив в мікроавтобус і перейшов на перше поєднання в моєму житті.
Примітка: Ценоти (Іспанська мова, «примітка») є природними діпсами, що утворюються з розпаду склепіння вапнякових печер, в яких потоки підземних вод. На півострові Юкатана в Мехіко та поблизу островів Карибського моря. У минулому стародавні трави використовували як джерела води і місця для жертв.
Шлях до Cenote Sak Actun пробігається через реальну джунглі. Cenote Sak Actun має максимальну глибину близько 14 м з постійною температурою води 24 ° С. Це місце було відкрито нещодавно, тільки в 1988 році. Печера Cenote Sac Actun має тисячі стовпів різної товщини, з товстої, з кулаками, тоненькими як волосся. Кількість підземних проходжень, що оглянуто на дату, становить близько 5000 проходжень.
Вирушаючи дерев'яну сходи в вертикальну печеру тропічного ноктурного лісу, провідник запропонував закривати очі. І коли я відчинив їх після гучного натискання перемикача, я знайшов себе в природному палаці неприпустимої краси, збираюся до боків і внизу паласаду білих іскрівних стеблатитів і сталагмітів. Вони були відображені в синій воді підводної річки з колонами та басейнами. Далі Даша і І і людина — просто зателефонуйте йому «Гін» — тампон, зношуючи маски і труби, іноді дайвінг під стеблатиками, перевіряючи зали з ліхтарами, і знову дайвінг під низьким рівнем печери.
Ми прокинулися в перевідкриті зали, з часів того часу, щоб захопити небо, і круглий місяць виграли на нас через очі купання, що дивиться в небо. Мистичний світло повного місяця створює занурувальні доріжки на воді. У цих місцях шумани проводять обряди очищення і перездрості, враховуючи цю річку як річку мертвих і місту до світу духу. Вода була такою чистою і пальпичною загоєнням, що я не хочу змивати до наступного ранку.
День 4.
Вранці при видаленні мотузок я впала мальовничо на м'якому піску з мексиканського «замочування». З розбитим кусом в руці, я даю казкового гена показати і зберегти моє цінне обладнання. Дві сірі кальмари фолієві на гілках, приділяють увагу людям, а також садівника, які ретельно розчісують піском з граблями, залишаючи гладкі канавки як в саду Зен. Не було часу після успішного падіння, що я виявив, що ремінь від нового годинника я зникнув. Тексти пісень, а це означає: І вони продовжували магічно триматися на мене. Шукаю ванну кімнату і не знайшовши невелику деталь, я дуже дивився. З У мене була сида з дитинства, щоб знайти «недле в гайстаці», незалежно від того, наскільки деталь опускається на підлозі, в траві або в піску, завжди знайде його. У той же час я ніколи не перестаю дивувати, як це зробити. Таксі чекали і нам довелося поспішати. Я не хочу змінити ремінь від годинника, я різко пам'ятав мій падіння. І в швидких кроках, що йдуть в дерево, і просто худі над тим, відразу піднімали застібку з неї годинник. Знаючи її відразу, в пісок акуратно розчісується садівником, вона продовжує дивуватися вже в машині, вставивши кріплення на місці. Імовірність пошуку мініатюрної деталі під величним деревом не набагато вище, ніж в Москві, щоб зустріти динозавр. Від старого жарту про логіку чоловіків і жінок.
Анекдот: Математика інтерв’ю з теорії ймовірності:
Яка ймовірність зустрічі динозавра в Москві?
до О, недбалий - це певна кількість після десяткової точки.
Таке питання було запитано до дружини Математолога:
- Як це? 50/50 курсу.
Як це? Здивований кореспондент.
"Що ми познайомимося або ні", - відповідає блондинка.
У місті Тулум була наступна зупинка. Проживання в готелі водою. Це був готель з дуже затишним розташуванням, в якому номери мали свої імена. Приміщення я знайшов себе в називанні «Hel-Ha», що перекладається з Майської мови як «підземна річка». У підземній річці ми пішли дайвінг з дайвінговим обладнанням.
Габаритний зображення
Після водіння 100 метрів від місця знайомства з першою печерою, ми знайшли себе в іншій частині однойменної підводної річки, яка об'єднує майже весь півострів Юкатана з веб-мазами неземної краси. Cenote Dos Ohos ("Two Eyes") знаходиться в декількох кілометрах від міста Тулум і нашого готелю. Це одна з найбільш відвідуваних купюр півострова Юкатана. В цей денот набрав безпрецедентну популярність, став знаковим, після виходу в 2001 році документального фільму «Журні на дивовижну печеру», підводну частину якої був знятий в системі Dos Ohos.
Я впевнений, що свіжа вода вимагає меншого вантажу, ніж морська вода. Перед тим як зануритися, ми зазвичай повинні пройти повністю обладнані циліндрами за спиною і фліпперами в руках. Нагадка гірського скелелазіння. Чудові люди в чорному колготці з підводними дверима, ходьба під середнім сонцем, ажурне катання через ліани, багато з пейзажу дощу.
Керівництво подається з іскрою (дві циліндри за спиною в разі форсунок сили на глибині - на другий циліндр можна витягти іншу людину в разі, якщо повітря виходить або обладнання не виходить). У своїй руці керівництво має невеликий ліхтарик, який тим не менш світить як великий точковий світильник, а за ним акумулятор фіксує розмір серйозної об'єктивної камери. Наш довідник (з 45-річним досвідом, відставний підводний човен Королівського флоту Великобританії) проводить навчання відповідно до всіх правил військових питань: перший брифінг – брифінг на маршрутній карті, що вказує на глибину та точки повороту, а потім огляд місця спуску без обладнання, а після цього ми знову походимо до джипа, кладемо на вантаж, обладнання та скидання з циліндрами на спині та фліпперами в руках через тропічний ліс на місце спуску, готовий до пригод.
Краса ценоти називається “Two Eyes” (DOS OJOS) в мережі дивізій і несподіваних джерел світла – що дає природне освітлення серединного сонця. З'являється в рідкісних відкритих стельових люках печери з нащадками вен і кучерявими рослинами, які змагаються з стеблактитами її водної гнучкої краси життя.
Дивовижне явище з'являється перед диверсами, де стеля тверда: Сріблясті конвекційні озери повітряних бульбашок, чіпляючи на стелю в променях світла ліхтаря, що світиться з ртутним блиском, відіграють переливи веселки. Обов'язково доторкнутися до них, щоб переконатися, що це не розплавлений металевий дихає в ході флізерів, а саме повітря безкоштовно в природі і був обмежений в безпрецедентному просторі для нього.
У першу чергу я міг лише випадково захопити красу, оскільки фокус був на збереженні горизонтальної буйності і відстані між собою і відпочинком. І в дуже вузькі місця, щоб пройти ближче до дна, так як не доторкнутися до сталактитів з обладнанням, або навпаки, не застрягти в вузькому проході, так як я міг тільки привернути увагу керівництва, надавши певну сигнал з ліхтарем, і його керівництво, я думаю, що б вдалося побачити тільки в безпосередній близькості від мене. У другому дайвінгу в тій же деко, ми взяли більш глибокий маршрут. На цій точці я нарешті розслаблений, відірвав свою маску, і знову заморожує від неземної краси підводної печери світу, що існує на нашій планеті. З мого захопленого погляду можна було «горяти» сухий листя в джунглі, так як я сказав. Видання
Безперервно бути ...
Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Частина 1
Автор: Наталія Валицька
Джерело: valitskaya.com/wp/