325
Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Частина 7
Продовжуйте насолоджуватися - насолоджуючись. Зареєструватися 1. Частина 2. Частина 3. Частина 4. Частина 5 Частина 6
Частина 7 (закінчення)
День 12.
Уранці я не можу протистояти і допоміг реалізувати прекрасний дизайн готелю з басейнами і водоспадами, розтягували гаммаки між пальмами, які красиво вписуються в Мазею арочної архітектури готелю. Вона допомогла мені зробити мене щасливими, поки я записав відео YouTube про різницю ставлення до смерті і життя і теми Духа серед різних народів світу.
Коли я сказав про те, що до черепахи і міста і похилого в місці автомобіля, який був прийняти мене в аеропорт, дощ також розкинувся по Юкатану і щедро поливав мій шлях додому. У той момент я пам'ятав знову своє улюблене почуття завершення, все тіло. Я люблю цю енергію закінчення подій, подорожуючих та інших подій. Це дає мені запах нових подій і нових зустрічей.
387462
Коли я входив з проектом або особою, я отримую відчуття роботи добре зроблено. Ночівля, вся відео послідовність змін від нашої взаємодії, яскраві плями відкриттів і подій, які незворотно змінилися нас, мух. Я захоплюю його, тому що я більше не був людина, що я був з початком. Я можу побачити ступінь «презентації» і глибину, яка ніколи не існувала раніше. І я радий. Я радий дати їм і себе йти в нове життя і літати на інший небо. Скільки я люблю літати...
Я люблю це так багато! Я зателефоную: "Я не знаю, і я ніде." Не де я приписав ролі або функції. Вони любили мене за те, що вони призначені, і ще, де я б зустрілися, як Бог знає, хто. Я інший, але вони ще не знають. Тексти пісень, а це означає: Вони дорогі мені, тому що я дорогий. Тому що це не моє очікування, це те, що вони хочуть бачити.
Я ще не там, Тексти пісень, а це означає: Я більше не тут - щастя зникнення між світами.
У цьому проміжку я дізнаю себе знову. Я прошу себе, коли я не на шляху.
Я вдома на шляху. Дорога я, краса якої пуста.
Частота польоту і швидкість дистанцій дуже багато про себе.
Я пам'ятаю більше, ніж я можу пам'ятати, і більше, ніж хтось інший може пам'ятати.
Я доторкнувшись до цього на дорозі - розмір ножиць ніщо.
Я зробив все, що я міг з одного лівого позаду. Що я не закінчився, я не буду закінчити. Я ніколи не повернувся до минулого, хтось інший повернеться до нового, і ніколи не до минулого.
... Ще не почався. Довгий рейс! Рейс мені. Особливо нескінченно довгий рейс над океаном. Де я навіть на Землі, є простір над мною і нижче мене і повна свобода, і сила моєї швидкості тепер перевершує вбивство сили тяжіння. Гравітність більше не мій ворог, але мій союз. Афіша Вона є гравітетом, не плащить або вбивати мене, але стає основою для моєї орбіти і в швидкісному спрямованому русі, в руках земної привабливості - живий магнетизм любові планети - особистість зникає, так як немає зв'язків, неподобних людей, незакінченої роботи, непристойних слів - все фіксується і все відбулося - час, щоб дати йти.
«Я» зникне, тільки рейс залишається.
Ось як знайти спосіб.
Насолоджуйтеся ним, насолоджуйтеся ним. Зареєструватися 1. Частина 2. Частина 3. Частина 4. Частина 5 Частина 6
Автор: Наталія Валицька
Джерело: valitskaya.com/wp/contact