Овочева вежа або «Сучасні красиві зимові салати»

Як буває, коли ви читаєте про захворювання, ви неминуче знайдете його симптоми. Занурення в темі здорового харчування є подібною ситуацією. Якщо ви зрозуміли, що всі захворювання є тільки від їжі, і це непотрібно переконувати в найближчому майбутньому - навіть тих найближчих людей, які гордо називають себе «Доктором наук» і твердо вірять, що це робить їх експертами абсолютно всіх питань.

В цілому, сьогодні ідея «фіксу» - вилікувати себе («... і я буду вилікувати...»), а також найсвіжіші люди, особливо зв'язавшись з варенням, бекономом і т.д. по переліку всіх, що живуть в організмі і виникають захворювання. А потім, звичайно, полум'я, повага і честь - без цього немає нічого брати. План в цьому плані є серйозним - підписати на рік і половину дослідження на тему - так ми тільки на початку тривалої історії.

Ліки, звичайно, є правильне харчування. Також зрозуміло, що потрібно почати з активної запровадження більш овочів. Що ще можна їсти взимку, якщо не овочі?

В цілому, ніхто не скасував льод, але я бажав салати на довгі зимові дні і ввечері навіть перед пристрастю до теми здорового харчування - тому всі інтереси збіглися, крім того, такий салат і влітку їсти не соромно.

Так я чекаю марафону салатів, і я збираюся спробувати на наступній парі тижнів, щоб зробити і поділитися рецептами салату в швидкому моді.

Які рецепти салату взимку? Я дуже вдячний за обмін досвідом - можу я навіть приготувати і розповісти про найуспішніших тут?

Сьогодні приніс двадцять хвилин на справжню ейфорію. Я не знаходився від почуття, що цей рецепт є справжнім пошуком салату «з'єднання».

Сонце (через вікно) жалюзі очі і ви непереборно закрийте їх. І здається, що температура не є мінусом, і двадцять плюс, і з кожним шматком буряка-каррото-авокського дива, п'ятниця ранок стає життєво необхідним склом вина всі турботи на фоні.

Головне в цьому процесі не переносити виделку, щоб ви ще не були відкриті очі. Тут ви бачите з кута вашого очей, що ця робота салатного мистецтва також у вигляді красивої вежі звичайної геометричної форми. Очі починають харчуватися ротом. У цей момент телефон повинен кільце.

Починати з, романтично очищати і рубати буряки і моркву, вирізати цибулю тонкими напівнапірками.

Наріжте авокадо навпіл, зніміть кісточку і зріжте м'якоть в окрему миску з ложкою. Додаємо вапняний сік, масло, перець сіль і зелень. Шліфування авокадо з виделкою добре перемішати.

352011р.

Змішайте моркву і буряки з авокаційною сумішшю. Спробуйте салат і за смаком додати вапняний сік, сіль, перець, оливкова олія.

Тепер найголовніше. Без послужіння «випічка» чарівність цього салату знижується катастрофічно. Так, ліплять салатні коржі просто обов'язково. Що весело!

М'який сир і зелень на боці або верхній частині посипають горіхами або насінням - і стає все більш важко відхиляти від миттєвого поглинання.

405209

І для маленьких, ви можете використовувати яєчну підставку як цвіль - і вони будуть щасливі!

3250Р. 3700Р.

«Вегетативна вежа» або «Praise Ode до буряків і моркви» Повний вітаміни хрусткий яскраво-зимовий салат з буряків і моркви з авокакадним заправкою. Інгредієнти Салат зелень аруби тип 3 сирі буряки середнього розміру 2 невеликої сирої моркви 1/4 середньої червоної цибулини 1-2 авокадо Невеликий пакет cilantro або петрушки 1-2 столові ложки оливкової олії Сік 1 лайм або лимон (окрема починається з половини, а потім додаємо до смаку) 100-150 грам бринзи або м'якого сиру (Я волію овець бринза або молодий козячий сир) Чудовий кунжутне насіння або інші насіння / горіхи нададуть Інструкція і втрату солі. Наріжте авокадо навпіл, зніміть кісточку і зріжте м'якоть в окрему миску з ложкою. Додаємо вапняний сік, масло, перець сіль і зелень. Шліфування авокадо з виделкою добре перемішати. Змішайте моркву і буряки з авокаційною сумішшю. Спробуйте салат і за смаком додати вапняний сік, сіль, перець, оливкова олія. Туго покласти салат в невеликий гніздо / чашу - так, що він підходить для обсягу, який ви готові їсти в часі. Поверніть на тарілку і збиваєте, як ви створите торт піску. Покладіть сир і зелень на боці або зверху, посипте горіхами або насінням. Повторити процедуру раз або двічі. Якщо у вас є маленькі члени вашої сім'ї, ви можете побудувати меншу вежу для них, наприклад, у вигляді яйцеклітини. Дякую! У салаті краще відразу - інакше, в пару годин, вапна заправка буде ретельно маринувати салат, і всі овочі дадуть сік. Щоб оптимізувати процес, можна заздалегідь підготувати буряки і моркву і змішати з авокаденовою сумішшю, відразу перед застосуванням. Видання

Джерело: buckwheatandspinach.com/2014/01/