І я хочу, щоб потішити про це - уважно подумайте, коли ви хочете мати дитину з чоловіком. Не тому, що є погані чоловіки і погані батьки. Замість того, що вам потрібно буде навчитися любити цей чоловік. Як це не так.
Дитина назавжди зв'язує вас. Ви побачите в ній риси цього чоловіка - очі, його волосся, іноді навіть його звички. Ви побачите його щодня, протягом двадцяти років поспіль, а потім під час зустрічі з старшими дітьми. Чи можна ви? Чи приємна така зустріч?
Я не люблю листи від жінок, які приниження слів батька їхніх дітей. Вони називають її різними назвами, вони потілюють її. Звичайно, вони мають право на ці почуття. Але це про дітей. Тому слід обробити обережністю. Я така дитина себе. Я торкнувся цим і я розумію, як діти відчувають. Незважаючи на те, що я не занадто сидів, і величезні сердитися тампони щодня я не слухав. Навіть згадка про мій батько не будучи хорошим чоловіком і я хотів, що він був дуже болючим.
Коли ви любите, і ви робите добре, ви хочете, щоб дитина з очей. А потім, коли ви «видо побачили те, що він був схожим», ті ж очі болять вас. Ви не можете любити дитину з відкритим і повним серцем. І страждає дитина. Він нічого не робив з ним. Він був ви, хто вибрав батько один раз, ви пішов на ліжко з ним добровільно, ви бажали дитину від нього. Що зараз?
Уявіть собі таку абсурдну ситуацію, коли маленький хлопчик слухає від своєї матері, що люди притулок. Так поширений, що він навіть страшний. Він все ще любив, поки він ще добре. Але хто виростить? Як ми дійсно думаємо, що діти не розуміли або відчувають це? Він має два варіанти: щоб стати однією матір'ю капелюхів, щоб бути таким же чином, і викликати біль. Або ніколи не вирости, щоб бути добрим роком. Під спідницею матері.
Діти стають жертвами того, що ми не знаємо, як і не хочемо будувати відносини, не знаю, як пробачати і любити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми думаємо, що вони не розуміють нічого. Хоча багато матерів вважають, що нестерпним є бачити батька у дитини. І малюк відчуває його.
Жінки кажуть, що мій чоловік був добре, і він став так і так. Але ви вибрали його один раз. Ви любили його для чогось. Або ж, вони були в любові. Ви вирішили мати дитину. Тепер ваше завдання - дізнатися про любов. Люблю чоловіка у вашій спільній дитині.
Чи є це простим завданням? Потрібно очищати серце всіх нападів проти нього, прощати, приймати. Нехай йому буде так. І прийміть, що дитина не тільки шахта, але і його. Наші Дуже складно, якщо ваші стосунки ускладнені та травматичні. Так що я пишу вам ретельно вибрати батько для ваших дітей. Ви можете розлучити свого чоловіка (хоча це невиліковна для обох), але ви не можете видалити батько з ваших дітей.
Розуміючи наслідки. Що навіть якщо щось відбувається з ним або відносинами, то не пошкодуєте його. Ви не пошкодуєте дітей. Ви не пошкодуєте, що він став батьком. Як і для всіх. Це полегшить життя ваших дітей, якщо вони можуть бути цілими у своїй працевлаштуванні і не відчувають винності. Зігніть, щоб бути таким, хто болить вас, зіпсував своє життя і так далі. Зігніть, щоб мати їх у всіх.
Ми не з'єднуємось до чоловіків у наших дітей. Це історія, яку ви не можете стирати, ви не можете відкинути. Навіть якщо ви зміните своє ім’я дитини, навіть якщо він приймається вашим новим чоловіком. Його батько назавжди відобразиться в своїх рисах, його кров, його характер. І найголовніше, в серці.
Дитина абсолютно любить як батьки. Він надає йому цілісність і гармонію. Якщо це половина мами і половиною да, то приймаємо як самоприймання. І якщо ми відхиляємо половину нашої дитини, він робить те ж саме. Для себе. Він позбавляє себе від родової сили, енергії. Прийміть собі чоловічу підтримку в плані народження. Він зробить все це з любов'ю для своєї матері, якщо мама просить (обережно або дуже гучно) взяти її бік. Але за ціною!
Не мати хоче, щоб вона страждала. Більше половини дітей виростають без батьків. В той факт, що батько фізично відсутній, половина неприємностей. Мати намагаються кидати батькам з їхніх дитячих сердець, душ і ДНК, будь-яким необхідним засобом.
Я розумію, чому ми робимо це. Я розумію, що ми відчуваємо. Ось чому я звертаюся до жінок – будь ласка, зробіть свій вибір батька дуже серйозно. Ви повинні навчатися любити цей чоловік і прийняти його. Якщо ви не знаєте, що ви будете бачити його у ваших дітей. Немає одного імунітету від розлучення і поділу. Але якщо ми розуміли, як важливо вибрати не тільки чоловіка для себе, але батько для майбутніх дітей, ситуація все ще буде краще і більш гармонійно. Видання
Автор: Ольга Валяєва
Ви можете зацікавити, як ненароджені діти впливають на народження.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.valyaeva.ru/kak-vazhno-vybrat-otca-dlya-rebenka/