Давайте знайоми себе. Моя назва - Джоконда.

Я даю підлогу в Gioconda, буде близько 20 фото і деяких текстів.
Питання вітаються, готові відповісти.

Привіт.
Ім'я - Gioconda. Ви можете бути Jaki.
Я народився 25 лютого 2011 року, щоб чудова естонська сім'я, мій dad є Scyth і мій мама є Dakota.

Це мій мама і тато.

І це мій кицька.

І хоча я народилася в Європейському Союзі і навіть у мене є справжній європейський паспорт, Я говорю про Старе Вігіл і російський добре.

Р

У віці трьох місяців я мав нові батьки, які мали два людські поросят, крім мене, тому я стала третьою дитиною в сім'ї. Але я ходив на поході, і по собі поросят.

Зараз я жив у Санкт-Петербурзі, де мій брат Баїтік живе, він трохи старше мене, ми зустрілися кілька разів. Ми дуже схожі!

Я не відрізняється від нормальної свині, у мене є й ті ж вуха, учні, віялки, п'яти і хвіст.

(доб. 3)

Єдина відмінність вітчизняних і диких свиней розмір. Я ніколи не буде більше, ніж нормальна кішка, тому я не назвав мініпіг, але мікропіг. І я вкритий волоссям, як дикий бор, і я дивлю більше, як дикий боар.

Я люблю спати в моїй гнізді, а також лежати на сонці на паркеті, або просто на траві, коли ми прогуляємось.

до

345077.

Я також люблю копання з penny. Я можу потрапити в ліжко з татом, я можу просто подряпати на підлогу. Це де мій dad пішов і я відчуваю себе добре.

Я з'їжу двічі на день, вранці і ввечері. Я їсть все крім свинини. Я люблю коржі і сир, але я не їсти гриби. І я страждаю, я хворий, і я скажу в потоці! І мій дад рубає мене з духовкою, коли я поганий.

Я дуже чиста дівчина, і я не запаш. Тато і старша поросята алергія на людину, але не мені. Дуже ретельно перейдемо до туалету і в лотку з особливим підгузником.

Я дуже відрізняється від кішок і собак, я не носила тапочки до мого даду, я не торкаюся в своєму взутті, я не вкус мій мами взуття, я не бігу по квартирі. Але я дуже люблячу, вірну і ніжну тварину.

І з папи, що мені.
В принципі надходить пост.
Якщо у вас виникли питання, запитайте, я відповість.
Одне правило: Ми несемо відповідальність за те, що у нас є тамед. Неважливо.
Всі фото та текст Gioconda ©

Тепер розбити нас повністю:)

р.

Джерело: