Ви будете в'ялені паном Хунг ... ви будете одягнені Mrs. Танх.

Давайте любимо в правильному харчуванні: спочатку пробуджувати апетит, красиву фото йде з аперітіфом, а потім продовжуємо засвоювати в'єтнамську.

р.

Звісно, звичайно - на шляху туди вперше, закривши очі в площині - уявляйте тільки виправивши нещастя: обпалюють американцями села в джунглі, розбиті хати, в яких поганий страх В'єтнамська сидять в конусних ковпачок, непристойна муфта всюди і залийте тропічні дощі, слизькі дороги з яких автомобілі постійно падають в джунглі ...

Смішні маленькі очі звичайного В'єтнамська людина буде тільки періодично розтягувати рот в біло-зубий кролик посмішка, коли ви даєте своїм дітям цукерки.

Коли ви приїжджаєте – англійською мовою – не скажеш її, але деякі Mikong guerrilla, не знаючи, що ви не Янкес – візьмуть на себе машет і буде одним головою менше...

Малярійські москіти всюди, люди хворіють і вмирають жовтої лихоманки прямо на вулицях, вони навіть не поховані. Бааалін - щеплення не робили, це щітка літака не повернулася назад.

Звичайно, вони їсти собаки - на першому, змії - на другий, десерт - торт з брудним цукерком в банановому листі ... О, мій бабблінг живіт.

Вони не можуть мати телефонів - де це від, це В'єтнам, немає каналізації?

Ось бачення...

Ha-ha — Я також купив квитки прямо в В’єтнамському Посольстві — на Тверській Ця посолька негайно додана перцем і звичайно спрямований на літак кошмари.

Хто побачила самотній струганий мат біля «рецепції» поруч з торренним диваном, на якому 5 в'єтнамських сидінь.

Скатертовані стіни і зображені старі дверцята з замками з останнього століття, і ви можете купити квиток тільки через брудний шайбу, поруч з яким сartir-pepper запахи доповнили перенесення брудних страв минулого мене, практично...

Але! Таке «термовірне в'єтнамське бачення» – послуга в літаку авіакомпанії Vietnam Airlines була постійно розсічена – від в'їзду в салон чистого Boeing (і я думав, що будуть мішки досхреака лежачи на підлозі), потім до обіду вони давали меню (!!) (чорт ви – ми навіть не в бізнес-класі) – і ви можете вибрати основну страву з двох на меню, їжа смачна вже на площині, солодка різка роду перефарбована в'єтнамськими стеверами!

Що ми закінчили планування? Ми придбали квитки з Посольства Москви в Ханой з трансфером безпосередньо в Да Ненг - є берег Південно-Китайського моря і його, в цілому, був нашою метою, море-сі, незрівняний світ. Погода, звичайно, в домашніх умовах буде +25.

Фотографії сонячного В'єтнаму були пофарбовані і поради на форумах, які читали всюди - як не спалювати на сонці

Ми пішли в Ханой - і приглушені - перекус, занурення деяких filth з неба - рідкісні, але непристойні, туманні, і +19 ... Всі умови для жовтої температури

Всі права, ми не повинні йти зовні, ми повинні чекати передачі до Да Нанг.

При виїзді з аеропорту:

р.

Хто буде сидіти, як ми в аеропорту Ханой - перейдіть прямо до далекого кафе з панарамічним видом на пробіг - це здорово!

На склянці свіжовичавленого манго соку і міцної кави з мигдальними бісквітами і прекрасним видом на безкінечні - всі хмари забути відразу

В'єтнамська армія, як вона вийшла пізніше - тільки вони йдуть до них.

Пам'ятайте, що я з автомобільної тематики. Отже, квадер з прокручуванням, якщо мої відступи до авто В'єтнаму не цікаві ...

Околиці аеропорту — розповіли про походження шевролету — виходить, що цей спортивний автомобіль був задуманий під назвою Daewoo:

І його представитель - Південнокорейські дизайнери-розробники.

Що може, виходить, просто хром задньої форми зробити з машиною - навіть лаконічно виглядає як бізнес-клас

Знайте, як довго це, ми приземлилимося в Да Нанг, і погода була сонячна, щоб поспілкуватися з усіма північними В'єтнамами!

Да Нанг є містом, де перші американські війська з'явилися на атаку бідного в'єтнамського!

Ці бастари – не тільки що зайняли Да Нанг, але й розбили пляж за свою військову базу – не далеко від великої мармурової гори на березі Південно-Китайського моря!

Так ми були бродіння по мармурової горі тепер — і я взяв фото — це де смужки землі, що пливуть екскаватором на березі моря — і був американський пляж.

(До того ж весь прибережний район дається готельним мережам - і на фото просто берегова частина, де готель будується)

На покраїнському аеропорту битва водіїв таксі для замовника є більш потужним, ніж в Шереметієво.

Борган до баргайну з $ 25 за 15-кілометровий привід до готелю (також прямо на пляжі, до речі, готель) - закінчився за $ 14

Якщо ви думаєте - це, ви можете відредагувати на м'якому спині задньої сидіння Toyota, спокійно і спокійно плавати по джунглі до довгоочікуваного готелю з м'яким великим ліжком - тоді ви глибоко помилилися.

Право від моменту посадки в машині - одна рука водія таксі займає регулярне положення ... на кнопці ... звуковий сигнал! Я, ї, що B-B-F-F! І всю дорогу я підкреслюю - все (!) проходить в парі кожен другий - і як голосувати ці пальці, часті і непристойні - це неможливо описати - це необхідно слухати ... після подвійного польоту ми отримали в шолом в'єтнамські таксі ...

В цілому, у них є правила руху - йти куди завгодно, в будь-якому провулку, в будь-якому напрямку кругового перетину тільки - весь час - при перехопленні, перепадах, гальмуванні, прискоренні, поворотах, маневрах в цілому - BI-KAY !!! Це фініш, і ви починаєте використовувати його тільки після того, як, ймовірно, 5 поїздка. Ви звикли до неї, але ви знаєте, водіння в В'єтнамі не задоволення!

Так в автомобільних бомбардувальниках — замість православних ікон — Будда знаходиться на торпедо.

Готель дійсно зробив!

Таку тишу і солюду в 50 метрах від моря можна почути тільки бризки хвиль і літаючих птахів.

В будь-якому випадку всі сорти чайних світильників, букет з екзотичних фруктів для прибуття - рай!

Це хороший бунгало, що забезпечує Міконгс.

Не тільки те, що – є кицька з прозорою водою навколо бунгало, лілій плавати в ній і багато різних риб – Я не знаю, якщо це весело або міні-акварний парк – але це прохолодно, щоб сидіти на сонці, пити моргули ввечері і дивитися рибу і послухати море!

36974734

Так, це море! Сплеск. На сонці вперше 5 днів зуміли погуляти їх з природи.

Потім дощують, в'їли менше, пом'якшують ще. Погода в Вьетнам - радянська лотерея 6 з 36.

Територія готелю фасується всілякими візками старої школи,

кулі

Готель був в втраченому місці між Да Нанг і Хой Ан (як показано вище - на березі моря).

І якщо ви бродите, ходьба - то звичайно в Hoi Чудовий старовинне місто. Дананг нічого особливого. Це як і деякі дачні Noginsk або Электросталь – військова частина в середині міста і багато спальних зон.

І Хой Як порівняти з Росією? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Так, Гой А:

Як тільки ми приїхали в місто на автобусі, ми побачили пучок різних Be-be, Me-me, Pe-pe, He-he та інших непринтованих слів:

Як HieuVai, який бачив над бджолиним і м'яким.

Відповідь на бджіл і мембрани це:

Hoi An є найбільшим містом артисанів В'єтнаму та багато поколінь майстрів одягу та взуття.

У місті є понад 300 майстер-класів для швейного одягу та взуття.

Бренди, як Хей Чоловік Fui Yong або Hai Mong Sot Теплі тури. Так розумна в'єтнамська придумала свою власну...

Головний конкурент "Be-Be" - звичайно, "Pin-Pin", подивіться на себе, теж, тег на клоак, придбаний на ринку - є "Pin-Pin" який...

Ви прогуляєтеся по місту і є сукні і костюми всюди.

Куртки, кришки, взуття

р.

Скрізь магазини, їх репертуар, звичайно, повторюється.

Але асортимент суворо орієнтований на європейські смаки, дуже мало речей в'єтнамського стилю.

Принцип це - як тільки ви подивитеся там - ви відразу починаєте подрібнити пошиття на ONE (!) день всієї шафи, відразу ж прийміть вимірювання.

А ви можете одягатися в один день для 3 сукні, 2 куртки, пара костюмів і завантажень - якщо ви подивитеся в пару майстерень, а завтра забрати замовлення.

У магазинах - тільки набираються розміри - відразу, отримавши передоплату, відправляючи кур'єру на мопеді в майстер-класи по куту.

Взуття - спробуйте протистояти, щоб пара таких яскравих, модних завантажень не купували.

І справа під ногами!

Вони приймають кіготь на ногах і обведіть його на шматочок паперу - так, як вона працювала - так мій мама використовується для зшивання зайчика в дитячому садочку.

Особливо тітка важко відстояти від цих поличок (доставимо не менше 10 штук суконь, до речі).

Найкрасивіші покупки!

Іноді вони походять на вулиці і самі ці майстерні.

Працівники.

Серйозно.

Ось перші знищені міфи (з тих, які були в моїй голові на площині) – кажуть бідні, відлякуті люди. Так, сором'язливі в'єтнамські є життєрадісними, життєрадісними бджілками. Так, ці бджіл -- що їх зростання ВВП є найбільшим у світі -- як він виходить.

Підготуйтеся до дива зростання Південної Кореї і Китаю - сміливо додайте В'єтнам в 5 років.

На п'ятій точці, ніхто не сидить там - всі перегони десь на своїх мопедах, всі пришивають щось, рубці, мийки, клею, кулінарії, зміщення, продає - це велика антіль.

доб.

Бджоли на мопеді - перенести об'єм, який не вписується в кожну джиптику

р.

Пенсії, пенсії?

Так, вони працюють до найбільш венозного віку, і я не чув нічого про пенсії і черги в банках економії!

Бабця - виготовлення глиняних сувенірів!

У нас є бабуся-мобільні ресторани:

Шукаємо як бекка бізнес: в домашніх умовах заварена локшина, є міні-інструменти пластикові і пластини з паликами

Бабуся приймає цей бульйон і всі її прості володіння - вона завантажує себе на її плечі в цьому трюбі.

до 1 2 3 4 5+

... І вона несе основну вулицю міста - годувати громадянам.

Громадяни - що там - репрокат

Часом важко ходити по вулиці - натовпи мотоциклів літати по дорозі.

А на пасербі бокові сидять - любителі їжі

Стара дама переносить суп.

В’єтнамська тільки любов’ю до їсти локшину в простому місці посеред дороги (навіть половину портативної совки з супом просто праворуч)

Красива вулиця з шудерами

Іноді, однак, справа бере на розміри форми углості навіть за стандартами радянських гуртожиток.

Розкажіть мені, можна мити трусики, мити посуд, замочити рис, спілкуватися з сусідами і вечеряти - прямо в середині однієї з центральних вулиць Ханой (столиця типу ...)?

Уявіть на старій арбаті такі сім'ї...

9188316

Bon Appetit!

На фоні:

р.

У кафе, звичайно, не схожий на це.

А до речі, це смачно.

Тут кав'ярня переплітаються на вуличних магазинах одягу

Початок розмови – це не чай «розмова», звичайно.

І Сайгон пиво! Перевірити пивну мугу. Смачний, до речі.

Улюбленці таблиці:

Суп Том-Ям (лівий) і в'єтнамські рулони (праворуч)

Пиво тигру також зефір!

В’єтнамські рулони є окремою темою на форумі «Сприяння та здорова їжа В’єтнаму»

Це просто чудовий смак.

Том-Ям суп поширений - ось його більш класичний варіант на правому - на кокосовому молоці.

Маньго соку зліва

І багато прянощів.

459261

При виїзді кафе - часто навколо кута вирощують десерти - у вигляді маринованих дерев

Вексель не буде руйнуватися в кафе.

Ось близько 2 гречки - вийшов чаша супу

В'єтнам заслуговує на своє місце на честь в лізі кав'ярень

Тут в таких пристроях з подвійними металевими штифтами всередині - кав'ярні палички.

Заливається вода зверху - процес дає хвилин в 5-10 - мужка смачної завареної кави на місці!

Якщо у вас є кава заздалегідь на лотку, не вдається купити одну з них - свіжо запечені бочки з бананом - ви отримаєте прекрасний десерт з ароматною каву:

Це те, як ці банан-коричневі добрі вулиці - варто намагатися

Ось фрукти.

Торгівля по вулиць - ви не можете відключити на всіх.

Мій живіт ніколи не не вдалося, хоча я спробував все крім собак.

Він був дійсно загартований на Кубі...

Ось кукурудза - смачна смажена, з сіллю, як вона повинна бути.

, Україна

Тут всі види морських бейстарів.

Морські шкаралупи в цілому - щось з багатьох видів

Рапанас, я даю, устриці і равлики, і це щось інше від Біологічних класу в рубцевій секції.

Лобстери зліва.

р.

Це смачний, м'який комаха - вони не здаються їсти...

Окремий вірш піде в моїй пісні про лугу - свіжовичавлений цукровий сік.

Ті, хто спробував - розуміє мене наполовину, і ті, хто не спробував просто подарувати люту - як сік довіреної принаймні всієї брудної води з цукром!

Більше нагадує - щось між молочним коктейльом і манго-сиком - тільки не густим і приголомшливо освіжаючим - можна пити галони в спеку!

Чап кокоси

5552834

Преси

І навіть якщо ви червоний хмер, не можна розтопити в блісі з такого свіжого коктейлю.

І з пінопластом і льодом, соком кані - zupagut!

Зайдіть на свій кокс.

Тепер, після того, як ви смакували сік кані - ви можете запитати законне питання - що відбувається з собаками в В'єтнамі?

Чому не розкрито тему собак?

Відповідь полягає в тому, що більшість в'єтнамських не їсти їх щодня, навіть у домашніх тварин.

Ось одна з магазинів одягу - втомлюється в спеку.

Я не збираю тебе про Одесу...

Але в Хой-Ан, собака є другом людини і йде повноцінний чотириногий член суспільства через вулиці і кути!

Згідно з історіями одного в'єтнамського тітка - тільки старші В'єтнаму їсти їх, а потім, не всі!

Не їсти Чому потрібні чотириногові друзі?

Продається продукція тут на таких ринках - крапки (в Хой Ан - це безпосередньо географічний центр міста).

Звідси, так як у нас була куска, нехай рухаємось.

Піонери і комунізм.

У місці Зюганов - в'єтнамська мати свого діда Хо Чи Мінга

(Має він на місці Леніна, але з Зюгановами більш цікаві, навіть з фото).

На відміну від Зюганов, діда любить його.

І всюди в В'єтнамі висить свого діда з дітьми.

(Добра Зюганов з дітьми не повісити всюди)

Постери навколо міста дуже схожі на радянську агітацію

Постери проти шкідливого алкоголю - зображують страшну пляшку, як вертикально, так і горизонтально

Другий, швидше за все, для тих, хто прийде читати плакати вже під хафе.

Ви можете придбати пару пропаганди, щоб повісити вдома в Москві, пого-поху!

Знову, вид Дідусь В’єтнамська.

(див. фото вище, і див. фото вище.)

Є багато піонерів – вони подобаються дітям.

Не тільки вони йдуть в школу, вони приходять щасливими.

Будинок дороги – це безперервна пригода для піонерських дітей, гідність історії Тома Сawyer.

І вулиці Марка Твеновського старі, і є багато цікавих парканів...

3866637 р.

А після школи - в підніжці на набережній Мікон!

Я покажу вам середню в'єтнамську будинок зсередини - власник маленької кафе запросив нас відвідати.

Його інтер'єр

Відпочинок В'єтнамська не фіксується на місцевій партійній комірці

Є певна стадія - з якоїсь причини не дуже великий сорт ...

Я, і не думаю, що В'єтнам з його комунізмом є задньою банановою республікою.

Життя на експорт одного бальзаму зірка ...

Продаж одягу біля храму...

І їзда дерев'яні велосипеди ...

Для піонерів і всіх просунутих в'єтнамських, цифрового віку та світу ІТ цілком доступні.

До сих пір багато маленьких - допомогти мамі заварити суп або продати перлини

Але вони, звичайно, мають майбутнє.

Поки ви знаходитесь в В'єтнамі - єдине тихе місце - в готелі біля моря!

У будь-якому місці є відчуття:

Країна-купе!

Джерело: