Оренда водних мотоциклів (частина 2)

Частина перша.

Привіт, Япс і Япс! З затримкою, але все ще сидять за другу частину мого оповідання про сезонні заробітки, а саме прокат водних мотоциклів.

Я не знаю. Цей час буде не тільки фотографії, але і відео.

Давайте мені почати з Бетмен ...

Р

Ця визначна пам'ятка прийшла в середину сезону, десь в липні. Запакований прямими руками в тому випадку, він зайнятий нешкідливий розмір. Якщо банан може бути переповнений насосом для ніг на 1500-2300 насосів, то був пилосос.

В цілому всі каучуки: банани, бункери і т.д. наносяться на початку сезону і до кінця зберігаються в цьому стані.

При необхідності, якщо десь отруює клапан, накачується насос стопи. Насос завжди знаходиться в багажнику водяного велосипеда.

Перед тим як їздити людям на Бетмені, вам спочатку потрібно дізнатися, як це зробити. Так почалися випробування.

З мотоциклів на якірці потім стояв: GTX-155 "Grey" і GTI-130 "Yellow".

Серед тих, хто бажає - генеральний директор дистриб'ютора в місті, які приїхали їздити на морі до свого працівника. Перший витяжний гумка "Жовтий", природно в запаленні був спортивний ключ. Генеральний директор відмовив у підвищенні заробітної плати, за які він сплатив.

На фото - це як гумова зберігається

680250Р.

Політ Батмана дуже залежить від погодних умов. Особливо з напрямку вітру і його міцності.

р.

Зберегти

п'ятий фото, рол праворуч

6 фото, офіціантка зліва

Ви можете побачити плавання Бетмена.

Анджей. Здоровий хлопець, який вичавлює 105кг від грудей, руки його дуже втомилися прямо зараз. Важко протистояти, але ви... Ми не пустили дівчат Бетмена.

Про погоду

Особливості погоди на Азовському морі:

1) Якщо вітер є східним, то море починає буряти протягом 3, 6 або 9 днів. Багатоплічність трьох; бура вважається довгою. Дуже цікавий момент, як тільки Схід починає удар, хвиля на узбережжі відрізняється по висоті. Якщо ви стикалися з морем, то зліва буде коса коса, на правому Федотова коса. Посипка закриває лиману, косу Федотов переходить в море. Схід занурить хвиля від Spill у напрямку Федотовської коси, відповідно, коли хвиля на Північно-Східної частини пляжу посилюється, екіпаж на мобільний зв'язок попереджається про це, щоб час повернутися в базову точку, розташовану в центрі. У нашому випадку близько 15 кілометрів. У нормальній погоді мотоцикл з гумкою на швидкості транспортування (5200-5500 об/хв) долає цю відстань в 6-8 хвилин. Повернувшись до духовки і заголовок набагато складніше, в час від 15 до 20 хвилин.

2) Якщо вітер Південь, він зазвичай міцний і недовговий. Тут ситуація зворотна, тепер у нас невелика хвиля, і в центрі вона вже більша, на Пересипі ще більше. Тому дуже важливо, щоб не заблокувати момент і перетворити лавку в час. Оскільки ми повертаємося до зони, де хвиля більша.

(3) На північно-західних вітрах на суші. З чистим C-Z на море - спокійний. Якщо в цьому моменті з землі не доводять бурі хмари, холодні і вихлопні міста, а сонце буде блискати, то це буде найкращими умовами для оренди водного мотоцикла.

Цей день називається матрацом. Хвиля запалюється з берега і далі в море, сильніше вітер і вище хвиля. З берега не відчувається і не видно, але коли ви починаєте піти в море, ви переконані в ньому.

Ви знаєте, чому це день матраца? ) Так, все просто, все каучук: надувне коло, кулі, дорогі матраци один і чотири локальні тільки починають перевозитися в море.

Оскільки гума має більше вітрила, ніж ваша головка з води, вона швидше, ніж навіть якщо ви купуєте після неї. Вітчизняні самогубці, навіть будучи на матраці і не здатні плавати на березі, не стрибають в воду до останнього і не купуються на берег. АІ-95 бензин найдорожчий, ніж їх життя.

Прибережний, як правило, будь-який день, якщо вітер дрочить принаймні трохи в морі. Це чистий захід і чистий північ.

За законом, знайдеться в морі належить до Finder і не оподатковується. Не суперечить іншим законодавству. Ці дні на мотоциклах, все, що ви повинні зробити, це ловити каучук в морі.

На фото: великий жовтий каркас - Федотов Плювати, невеликий - Плювати плювати

До нас приходить дівчина і каже, хлопці, я працюю тут протягом п'яти хвилин. Матрац пішов, ви можете зловити? Я кажу її, щоб зупинитися: 25 UAH / хвилину. Вона погодила і помітила її пальця в море, де він переніс його. вітер був південний захід, більше з заходу. Тому хвиля на морі пішов з правого наліво. А вітер перевозиться гумкою в море - зліва і вперед. Я зняв байкер, січ. Під час водіння свічка з землі перетворилася на стоп-годинник і потоплюється на спортивному ключі повного газу. З звички, через брак гуми за спиною і другим пасажиром, мотоцикл як перо 7100 об/хв, туман за матрацом. Хвиля в морі більше і більше, тому що вона запалюється з берега, є пікова хвиля, і є також отвір між хвилями. Виявляється відмінності в морі між максимальною і мінімальною точкою 2-2,5-3 метрів. Я маю на увазі, щоб зберегти матрац, мотоцикл настає на хвилі, мухає наступну і на 90 градусів збиває в іншу хвилю. Коли корабель був занурений під водою, а камера стояв поруч з капітаном, а вода пішла на нього. Фізично я відчував баскетбольний удар на обличчі. Я боявся втратити свідомість і випадають з мотоцикла. Вело загинув, тому що я залишив з ключем. Я б не поїхав. Я зносу жилету. Але питання, що я зловив з мотоциклом, який буде здійснюватися в море? Після 5 секунд idling я вирішив переїхати. Я отримав каучук, який сильний вітер прокинув на воді, поїхав вперед і спробував захопити матрац, не вдало. Намагаюся знову і я його тримую. Вимкніть двигун. Stop stopwatch: 1 хвилину 09 секунд. Після чого буде операція з дефлатування гуми. Я закручував клапан, прокинув його в рукавному відсіку, кладемо матрац на сидіння і сідаємо на нього. Очікується повітря, щоб вийти. Уважно складаний його під ним. Стартував двигун, перевертався на пусковий годинник. Повернемося. Тепер проти хвилі і вітру. Всі ці стрибки на мотоциклі на хвилях не дуже корисні для техніки, є гідрострокс на дно, двигуни засувають, а потім встановлюють підкладки під ним, щоб не руйнувати і працювати тихіше. Особливо проти хвилі важче плавати, оскільки бризки від вітру вражають вас в очах і обличчя. Це найкраще, щоб дістатися до хвилі. Слова не може бути чітким, але траєкторією зігзаг. Колесо рульового лівого - пробігається на хвилі, кермовий круг вправо - відтягається хвиля і т.д. Якщо вітер ударить у спинці, зручно піти по вершині хвилі. До речі, це дуже прохолодне відчуття, коли є отвір зліва і праворуч, і ви коротше, коли я прибув, Зупинка годинника була 6 хвилин 02 секунд. Повернувшись до поїздки в 5 разів довше! Вартість грошових коштів 150 грн. Ми домовилися про 130 грн, дівчина вибігла, але не повернулася. Двомісний матрац Вартість поїздки на бензину важко визначити, оскільки швидкість не була однорідною, але в діапазоні від 20 до 30 грн, становить 2-3 л AI-95.

Історія іншого матраца. Північно-західний вітер, тобто безпосередньо з берега в море. Підставка на пульті дистанційного керування, оскільки клієнт взяв мотоцикл на 6 хвилин, вона попередила заздалегідь, що не буде далеко, що буде надзвичайно обережним, від берега вітру вона може не зловити мотоциклом, якщо вона падає. Ми попросимо вас купатися до нього, захопити його, а потім відпочивати. Якщо у вас немає часу, вам доведеться викликати конкурентів з найближчого пляжу.

Ми допомагаємо один одному безкоштовно, так само, як ми зберігаємо людей. Застраховано ніхто.

Ми помітили гумові стрибки на горизонті. На пульті дистанційного керування показаний таймер: 2 хвилини 10 секунд, ми розуміємо, що через 4 хвилини, коли мотоцикл звільняється від матраца, він буде дорогою і небезпечною завдяки віддаленості від берега і високій хвилі. Ми вирішили похилити рано. Дівчина просто прибув, розкочується тільки 3 хвилини і вже збирається slither. Я кажу, що ваш час не надходить, тепер ми візьмемо участь в рятувальній операції, натягуючи ключ від 6500 об/хв і вставляємо спорт. І газ. Заспокійливий прискорений дуже швидко, вітер не відчувається, тому що удари в спині. Чим далі в морі, тим більше я можу запашувати велосипед. Скраплений газ, відразу відчував кришку прибережного вітру в спині, повторюючи всі маніпуляції зловживання і відхилення матраца. Ми сіли на ньому і пішли на берег. Вітер може просто поводитися на високій швидкості, тому я тільки збільшив його ближче до пляжу. В результаті 4-х місний матрац - наша, клієнт ковзає більше і в спортивному режимі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Для 100 грн він відмовився купити свій матрац, слухаючи про знахідку в море, роздяснювалося.

Цей матрац був спійманий від берега на відстані близько 1 км.

Це мій зараз. Я даю її потенційним клієнтам.

В цілому, робота оренди залежить від погоди. Щодня ми розглянемо щотижневі прогнози онлайн. Коли ми працюємо 14 днів без вихідних, чесно, ми молимося, що прогноз був східним 4-6 м / с, під час буріння ви можете піти додому до коханої дівчини. Навіть якщо вночі, er ... і в 4 a.m. ви називаєте охоронний охоронець і попросіть «Жінка, що з морем?», і він заспокоює вас! Вранці буде спокійно. І ви розумієте, що на 9 км від моря, і це 200 км. Зателефонуйте таксі вранці, зайдіть додому, щоб взяти ще одну гарячу баню зі свіжим (!) водою, поїсти каву з матір'ю, змінити постільну білизну і піти на дорогу.

Цього разу прибережний вітер прогноз на тиждень, спокійний. Є 3 кораблі на горизонті. Оскільки ми працюємо в інформаційному вакуумі, не дивитися телевізор, не використовуйте Інтернет (тільки з мобільного), той факт, що Тимошенко був заарештований і під розслідуванням, колишній міністр інтер'єру Луценко був збитий слідчими протягом двох місяців і він також в захваті, що bin Laden був вбитий, а Сполучені Штати на межі за замовчуванням і долар ослаблення, ми вчимо все це або в вересні в будинку, або випадково на радіо в машині, коли ми йдемо на заповнення каністри ввечері.

Тому перша думка кораблів, що Американський ВМС займає нашу країну! Я запитав, щоб викликати всі дистриб'ютори і атакувати їх спочатку з усіма 44 мотоцикли. Щоб кинути камені, щоб говорити. Хтось сказав, що вони були рибалки. Зареєструватися! Відомий від аеропорту візуально не більше 2 км. Але коли ми залишили на мотоцикл 2,5 км від дистанції до корабля не змінилися. Він був на горизонті і він залишився. Ми знову зробили помилку на відстані, але по оці вони були риболовлі, 5-7 км від берега.

На жаль, кораблі не були фотографовані, тому дивляться на мотоцикл. Ось GTI-155, це просто зелений.

На жаль, відео було вирізати і попросити публікувати в окремому місці. Я поставлю його після першого замикання.

Виявляється, коли немає маси на Бетмені, вона відходить. Таким чином, на всіх перехрестях між пляжами, на дорозі від водозбору до основного місця роботи (15 км), ця маса була першою з її роду.

Ця визначна пам'ятка має дуже великий плавлення, що навіть коли закріплений, вітер пересуває його.

Pictured: Ліричний відступ

Анкер - це звичайний пісочний мішок, пов'язаний з синтетичною мотузкою 5 мм.

Коли екіпаж прибуває на пляжі, перше, що робити це закріпити мотоцикл і каучук. В той час як дистриб'ютор має все це своїми руками, помічник працює на анкері. Хороший помічник вже починає роботу для майбутнього, він може попросити малюка на наступну підстилку сов або допомогти зібрати сумку піску.

Зображений: гума на анкері

Це те, що виглядає як анкер. Тим не менш, ці пісочниці покривають дитячий басейн.

Картина на пляжі: один дорослий дядько і 7 дітей з невеликими ручками, відро і лопатки заповнюють мішок піском. Враховуйте, що банан вже був зібраний Це той, що при низькій швидкості і без муки в море. Залишилося вести переговори з батьками, які будуть платити, і навіть краще йти з дітьми.

Фото: Продовжити завантаження піску в мішки

Р

Шторм анкер - 4 таких мішків на довгому мотузці. Коли хвиля проходить під мотоциклом, вона піднімає її і якщо мотузка занадто коротка, вона витягне мішки вгору, тим самим зриваючи їх знизу. Таким чином, в шторному анкері довжина 4 мотузок в пачці становить 6 метрів. Ця довжина забезпечує тривалий час перебування мотоцикла в одному місці. Згодом сумки повинні перетягнутися в море своїми руками або... з мотоциклом.

На мотоцикл є дві петлі, для яких можна прикріпити карбину: це за виворітними, а передній на кел. Коли мотоцикл закріплений, він завжди чіпляє передню петлю, щоб подивитися на хвилі з нісом.

На фото: важке навантаження дистриб'ютора аква мотоцикла

Море починає бурити, перевозити в воду, мотоцикл від якір. Тепер можна побачити, що ніс виглядає на хвилі.

Але якщо є клієнт, то досвід достатньо для поїздки в цю погоду. У моря ще не переїхала. Вело знаходиться біля берега.

Один з найбільш пам'ятних днів на морі, коли ми взяли Батман 15 км від бази. Покладіть його на бурий анкер. А після обіду на південь перетворилося темним. Хмари, сонце сховав, вітер почав підніматися. Порив вітру і батману засить під час витягування пісочниці. Дякуємо хлопці, які купили поруч з ним для утримання. Коли ми зрозуміли, що ми не можемо впоратися з ним, ми вирішили запустити будинок. Я сидів на ньому, прикріпив бункер і банан на мотоцикл і пішов. На велосипеді все над, гумка з мене, порив вітру з спини, але трохи вправо, закочуйте зліва, опадають з Бетменом.

Гумка доторкнеться води, починається гальмування, силою інерції продовжуємо падати вперед, потім мотоцикл прискорює - атракціон знову згорнеться і падає знову. Я проживаю в воді, сповільнюючи! Ми прибули, як черепахи, на шляху я бачу відповідей дистриб'ютора на своєму мобільному телефоні, вони вже називаються з бази, що турбує нас, що ми скорочуємо. 20 хвилин. Погода повністю погіршилася, і почала дощ. Пляж вимирає. Я підійшов до моря. Боже! Темність підійшов до підходу - чорна стіна халата і дощу, вітер і хвилі. І не зустрічайте нас! Заклик мобільного телефону, загибель двигуна. У 30 секундах ми подали 300 метрів. І є хіт! Вітер 15-20 м / с, сівал на голові, в 25 м нічого не чув. Я намагаюся чути, що людина на велосипеді кричущий, і я чую, "Ав, пряжа wah, wow, Batman!" Я не можу чути нічого. І це вітрило продовжує нас тягнути! Наші хлопці отримали тут, захопили всю гумку клаптявою. А банан був ненавидимий, а чотири з них їли його. У цей момент я перекручував клапан від Бетмена і ми відірвали його, або ми не можемо його впоратися! В перший раз я відчував, що елемент і як людина безпорадна перед силами природи.

Вони відчували своїх босів для зняття зайвих ризиків. Устаткування коштує дорожче 200-500 грн, які ми можемо заробити. Тому що в величезній хвилі необхідно було розкачати мотоцикл з води.

З тих пір, поки Батман працював на пляжі і тільки під час гарної погоди. Де в будь-який час можна принести в безпечне місце і відірвати.

На додаток до екстремальних оповідань я також пам'ятаю хороших людей. Ми зафіксували знайомство з цією дівчиною в шведському стілі на швидкості понад 60 км / год. Тоді ми говорили, ми стали друзями. Нестя, ти хороший друг. Я не бачив вас в 9 місяців, але я сподіваюся, що ви

Я пам'ятаю, коли ми приїхали на пляж вранці, і ви стоїть так красиво з двома тортами вишні в руках.

Це, ймовірно, це. Для бананів і бункерів буде ще один пост.

З любов’ю та антицидом на новий літній сезон, наша команда

1 999 р.

І твоїй хмелю. Кінець частини 2

р.

Джерело: