Це, мабуть, 17 найчесніших пояснень, які розтоплять серце будь-якого режисера. Майстер-класи

Кожен сумлінний працівник знає правду: якщо ви зробили щось неправильно на роботі, напишіть поясну замітку! Не знаю, що ви залилися, не ходите на миті - починайте шукати хороших звичок, щоб залишити вас в цьому положенні.

Тим не менш, є особливий тип людей, які здатні розпускати, переконувати і навіть зловживати будь-яким, навіть найактуальнішим і принциповим директором. Ці життєрадісні люди не згодні, що пояснювальні є після будь-якого виду документа, і не дуже приймаються до відхилення від офіційного стилю подання тут. Вони приходять з гумором навіть таким здавалося б нудним і нудним речей.

Сьогодні публікуємо вибір найбільш блискучих пояснень від неймовірно творчих і сміливих співробітників, які мають власний погляд на світ. Можна тільки уявити вираз обличчя босів, які один день отримують на стіл такі перли. Я не маю сумнівів, що навіть найважчий бос не може тримати посмішку на обличчі. І найголовніше, це ярмарок!

Героїка сага з деталями.

Захоплює, як містик і зло!

173980

Ось як покласти його на полиці. Фрейд кине!

Не мій відмова, яку придбали ліцензію!

Тепер слово про сенс життя. . й

О, ті китайські навушники. . .

Любов не може стояти!

Без кота, життя немає. й

Я думаю, що локальна Че Гувара працює на роботі.

Сімейні зв’язки не роблять нічого хорошого. . й

Хто нарешті надихає мене!

Що ви можете взяти на себе довгоочікуваний відпочинок?

до 1 2 3 4 5+

Як пропустити такий захід?

р.

Коли працівник є ілюстратором з Бога.

р.

Сонце захоче свято!

Мінімалізм замість тисяч слів. й

Для зрізів ніколи не принесуть хороший. . й

Я сподіваюсь, що ви сміхалися серце на цих найсвіжіших поясних нотах, які блискучі! Якщо ви коли-небудь повинні писати таку річ до вашого боса, спробуйте підходити до процесу творчо. Я зроблю будь-який режисер, який поставить шедевр на його стіні, щоб зачепити себе.

Не забудьте поділитися цими поясними нотами з усіма колегами, щоб вони також взяли на себе круту ідею.

за допомогою igenno ru