551
Деякі експерти вважають, що депресія хороша для здоров'я.
Будь-який, хто страждає від депресії, чи м'який або сильний, знайде його смішний або блювотний, щоб стверджує, що це корисно. Після того, як клінічна депресія є страшною хворобою, яка порушує життя людини. Але експерти кажуть, що це може допомогти іншим людям.
«Я вірю, що люди, які долають депресію, стають сильнішими. Це може стати каталізатором для виживання, тому що ви подивилися в абіс і побачили його, говорить Марджорі Галас, засновник і голова SANE, який зазнав депресії в минулому.
У Нью-Йоркському університеті імені Вейкфілда книга втрати Садності: як Психіатрія перетворилася нормальна садизма в патологічну депресію, опубліковано два роки тому, також підтримує нову теорію. Книга зробила бризку. Автор стверджує, що депресія може підштовхувати нас, щоб зробити позитивні зміни в житті, допомогти нам дізнатися від наших помилок і зрозуміти наші бажання. Нідерландські вчені виявили, що люди, які постраждали від депресії, краще справляється з життєвими випробуваннями, вони мають гарне здоров'я і психіку, вони ефективніше.
У 2002 році дослідники Дюкського університету виявили, що жінки, які пережили депресію, жили довше. Це призвело до того, що люди, які страждають м'якою депресією, краще при адаптації до життя і уникнути небезпечних ситуацій.
«Депресія може призвести до самогубства, тому вона не повинна бути серйозною», – говорить Bridget O’Connell of Mind.
За словами д-ра Павла Кідвела, експерта з психічних порушень в Університеті Кардіффа, депресія все ще може бути корисним, оскільки механізм боротьби з ним має еволюційну основу: депресія заохочує людей виключити з факторів життя, які викликають хронічний стрес. "Хто ж депресія є страшним захворюванням і ніхто не буде вибрати, щоб піти через це знову, це допомагає нам бути більш реалістичним, - каже він. Kidwell також попереджає, що антидепресанти несуть в боротьбі з хворобою, якщо людина не відмовляється від способу життя, що провокує депресію.
Журналіст Лінда Джонс, який регулярно блогує про психічне здоров’я (у розірванні Сіленса) і має досвідчену депресію, говорить, що її життя і життя мільйонів інших не покращилися після депресії. Депресія робить людей слабкими і беззахисними.
Marjorie Wallace каже, що не всі можуть відчувати позитивні наслідки депресії. "Це залежить від тривалості і тяжкості захворювання, а деякі імунні до лікування", - каже вона. Слід зазначити, що деякі після поліпшення впадуть в депресію.
O'Connell погоджується з тим, що ми повинні бути обережними в перекладі наукових досліджень. «Що люди кажуть, що краще почуваються після депресії, але в порівнянні з чим, «беттер»?» Як ви відчуваєте під час хвороби або перед?
Одна з експертів, що домовилися про те, що найкращий рецепт відновлення - це підтримка сім'ї та друзів.
Джерело: www.utro.ru
Веб-камера
У 1970-х роках була виготовлена лялька Барбі з вирощуванням грудей.
Довжина найдовшого кота у світі – 123 см