770
10 речей, які не скажуть,
Ні, коли-небудь. Дуже чутлива і вразлива істота. Іноді одним словом, що вимовляється, може зробити його вже важкою умовою. Ця стаття є крім душі всіх, хто пройшов через пеклі депресії. Не говоріть з нами!
Веб-сайт Він консультує вас прослухати ці поради та бути більш чутливими до ваших близьких, які переживають це непросте захворювання.
"Коме на деяких людей гірше проблем, ніж ви."
Дів, що хтось має більше проблем не змусить ваші проблеми йти!
Вам краще розповісти мені. «Я так шкода, що ви відчуваєте себе погано. Як допомогти?
«Нехай мені, ви будете відчувати себе краще завтра».
Депресія не те, що йде в ніч.
Скажіть це: «Для цього кроку, і я буду там, щоб допомогти. й
"Життя непросто"
Як зробити мене краще? Тексти пісень, а це означає: Ви тільки зробите речі гірше, з'єднуючи свої почуття.
Скажіть: «Я так шкода, що ви повинні піти через це. Разом ми можемо зробити це. й
Ви просто повинні поставити його
Людина, яка пригнічена вже намагається поставити його. Щодня. Шлях він може. Зустрівшись з ним, як це говорить, що він не робить.
Вам краще сказати. «Ви не маєте труднощів самостійно. Ми допоможемо вам.
"Життя піде"
Ну, звичайно, життя йде. Але коли я чую, що перше, що я думаю, що з моєю депресією, я отримую в своєму шляху.
Просто покажіть мені: «Що варто жити в житті. Поверніть їх разом. й
"Я знаю, як ви відчуваєте, я був відданий один раз."
Не кожен прекрасно справляється з труднощами. Час розуміти це. І знову, що фраза, схоже, зменшить інтенсивність мого страждання. Депресія трохи складна, ніж поганий день або поганий настрій.
Краще це: «Я навіть не можу уявити, що ви йдете, але я скажу, щоб зрозуміти вас. й
«Ви не думаєте, що ви самолюбитеся»
Імовірно, депресована людина критикує себе за кожну хвилину, тому не додає палива в вогонь. Пам'ятайте, депресії не вибір. Ні в якому разі не буде.
Я хочу почути це: «Я прошу тебе. Як допомогти?
«Діти весело, пити і забути про це.»
Скільки разів можна сказати, що депресія не просто поганий день. Це як тисячі поганих днів поспіль без шансів світла на кінець тунелю.
Цей варіант краще: «Я хотів би провести час з вами. Чому ми не маємо кави і серця-до сердечка?
"Друг, ви тьмяки**т"
Пригнічена людина бореться з себе в кожну хвилину, намагаючись вийти з квадрії негативності. Останнім є те, що він дратує когось.
Вам краще сказати: «Я не хочу бачити тебе так сумним. Закріплюємо це якось. й
«Чому ти будеш на всіх? "
Депресія не завжди викликає неприємних подій. Іноді буває просто. Це не означає, що це не серйозне.
Я повинен сказати: «Я бачу, що я не знаю, що ти хворий. Не хвилюватися, я тут.
Стоп потілення себе
Депресія і самотність є двома різними поняттями. Хоча вони часто йдуть руки в руці.
Скажіть мені: «Я можу бачити, наскільки важко для вас. Що можна допомогти? ?
"Ви повинні розпочати роботу"
У депресії дуже складно розпочати все.
Вам краще сказати. «Я потрібна компанія для ходьби. Пройдемо разом. й
"Ви сильні, можете це зробити"
Депресія зробить всіх слабких і безпорадних.
Просто скажеш: "Я вірю в тебе, і я вірю, що це можна зробити. Ти не один, я там.
Будь ласка, пам'ятайте, що депресії є серйозним захворюванням. Якщо кохана людина страждає від цього недуги, переконайтеся, що він бачить лікаря, і бути поруч з ним в цей момент.
На основі: Buzzfeed
www.buzzfeed.com/laraparker/things-you-shouldnt-say-to-someone-struggling-with-depress
Веб-сайт Він консультує вас прослухати ці поради та бути більш чутливими до ваших близьких, які переживають це непросте захворювання.
"Коме на деяких людей гірше проблем, ніж ви."
Дів, що хтось має більше проблем не змусить ваші проблеми йти!
Вам краще розповісти мені. «Я так шкода, що ви відчуваєте себе погано. Як допомогти?
«Нехай мені, ви будете відчувати себе краще завтра».
Депресія не те, що йде в ніч.
Скажіть це: «Для цього кроку, і я буду там, щоб допомогти. й
"Життя непросто"
Як зробити мене краще? Тексти пісень, а це означає: Ви тільки зробите речі гірше, з'єднуючи свої почуття.
Скажіть: «Я так шкода, що ви повинні піти через це. Разом ми можемо зробити це. й
Ви просто повинні поставити його
Людина, яка пригнічена вже намагається поставити його. Щодня. Шлях він може. Зустрівшись з ним, як це говорить, що він не робить.
Вам краще сказати. «Ви не маєте труднощів самостійно. Ми допоможемо вам.
"Життя піде"
Ну, звичайно, життя йде. Але коли я чую, що перше, що я думаю, що з моєю депресією, я отримую в своєму шляху.
Просто покажіть мені: «Що варто жити в житті. Поверніть їх разом. й
"Я знаю, як ви відчуваєте, я був відданий один раз."
Не кожен прекрасно справляється з труднощами. Час розуміти це. І знову, що фраза, схоже, зменшить інтенсивність мого страждання. Депресія трохи складна, ніж поганий день або поганий настрій.
Краще це: «Я навіть не можу уявити, що ви йдете, але я скажу, щоб зрозуміти вас. й
«Ви не думаєте, що ви самолюбитеся»
Імовірно, депресована людина критикує себе за кожну хвилину, тому не додає палива в вогонь. Пам'ятайте, депресії не вибір. Ні в якому разі не буде.
Я хочу почути це: «Я прошу тебе. Як допомогти?
«Діти весело, пити і забути про це.»
Скільки разів можна сказати, що депресія не просто поганий день. Це як тисячі поганих днів поспіль без шансів світла на кінець тунелю.
Цей варіант краще: «Я хотів би провести час з вами. Чому ми не маємо кави і серця-до сердечка?
"Друг, ви тьмяки**т"
Пригнічена людина бореться з себе в кожну хвилину, намагаючись вийти з квадрії негативності. Останнім є те, що він дратує когось.
Вам краще сказати: «Я не хочу бачити тебе так сумним. Закріплюємо це якось. й
«Чому ти будеш на всіх? "
Депресія не завжди викликає неприємних подій. Іноді буває просто. Це не означає, що це не серйозне.
Я повинен сказати: «Я бачу, що я не знаю, що ти хворий. Не хвилюватися, я тут.
Стоп потілення себе
Депресія і самотність є двома різними поняттями. Хоча вони часто йдуть руки в руці.
Скажіть мені: «Я можу бачити, наскільки важко для вас. Що можна допомогти? ?
"Ви повинні розпочати роботу"
У депресії дуже складно розпочати все.
Вам краще сказати. «Я потрібна компанія для ходьби. Пройдемо разом. й
"Ви сильні, можете це зробити"
Депресія зробить всіх слабких і безпорадних.
Просто скажеш: "Я вірю в тебе, і я вірю, що це можна зробити. Ти не один, я там.
Будь ласка, пам'ятайте, що депресії є серйозним захворюванням. Якщо кохана людина страждає від цього недуги, переконайтеся, що він бачить лікаря, і бути поруч з ним в цей момент.
На основі: Buzzfeed
www.buzzfeed.com/laraparker/things-you-shouldnt-say-to-someone-struggling-with-depress