36 година живий анестезіолог

Привіт, кожен! Я хочу розповісти про свою професію. Я анестезіолог. "Хто це?" запитати.
Анестезіологи – люди, більшість росіян ніколи не чули. Якщо ви не робили, Якщо вони зробили, вони плуталися з кимось. Про людей, які завжди знаходяться в тіні. © Олег Малський – Три тижні в житті скульптури (з незначними змінами)
В роботі анестезіолога-резусцитатора є хобі для екстремальних людей, і як будь-яке хобі не приносить дохід. Це один з прецепцій анестезіологів, які слідувати за описом фотографій. Що (для багатьох пацієнтів) лишається за лаштунками?
Ось буде 25 фото, я розповім вам про закінчення колекції окремо.

У житті хірурга можна ознайомитися тут.

Після приходу до роботи, зміна одягу, традиційна ранкова чашка кави, я піду до робочої кімнати, де я проведе вісім годин мого життя. На протязі десяти років знаходився годинник над дверима. Реальний час 08:20 a.m.

Тут пацієнти надходять на статуї, привели сильні руки медсестри. Я кладаю на красиву блакитну шапку, маску, і піти в операційну кімнату.

Загальний вигляд операційного блоку. 7 операційних кімнат, на інших поверхах в лікарні ще 8. На день в нашій лікарні близько 40 - 60 хірургічних втручань, за участю анестезіологічної служби.

Це мій О.Р. Клієнт все ще проїжджає в коридорах. Підготовка обладнання для роботи. Сьогодні буде відносно велика операція - аорто-біфеморальна операція шунтування. Відкриті операції не проводяться через заборону для Росії – немає грошей на придбання AIC. Є руки, є бажання, є фахівці. Немає обладнання. Хірурги не будуть тут в годину.

Перш за все, перевіряю роботу з анестезією - Драговер Примус. Самотестування відбувається повністю автоматично. Якщо є критична несправність, пристрій не буде працювати. Датчики потоку були несправними протягом двох років, і лікарня не може купувати їх (чуй, чому). Сервісний блок не бачив протягом п'яти років. Невеликий бантик до німців для свого чудового незрівнянного обладнання! До речі, ви можете побачити шматок цього пристрою.

Клієнт в хірургії. Я виконаю установку епідурального катетера для полегшення болю як під час операції, так і в післяопераційний період в інтенсивному догляді.

Спина схожа на камінь, голка товста. Я ледь переніс жовтий зв'язок і впаду в епідуральний простір. Залишилося розпочати катетер, провести аспіраційний тест, вприскування локальної анестетики і можна запустити операцію. При епідуральної анестезії це ще не анестезія, але хворий не болить.

У 09:45 ч. м. операція добре пролягає, хоча пацієнт рясно дратує гуртожиток dormicum dormicum dormicum dormicum dormicum dormicum після ін'єкцій. В організмі вже фаршировані: дві внутрішньовенні катетери, один артеріальний, епідуральний, сечовий. Gentlemen набір

Час відключення до загального збалансованого знеболювання (наркоз). Наркоз значно не є наукою, але мистецтво. І, як і будь-яке мистецтво, зрозуміле і цікаве тільки тим, хто знає свої тонкощі. Естетична медсестра ін'єкційних препаратів для індукції наркозу, я готує для маски вентиляції, а потім трахеальної інтубації.

Р

Усунення пацієнта. Ми кажемо, що Вам не потрібно брати гордість – відступати один раз, занурювати два, знову і викликати органи влади, немає босів – викликайте Алмкість! Цього разу це перший раз. На каналі знаходиться місце, операція рухається.

Загальний вигляд операційної кімнати «до хірургів»

Ці невеликі пристрої називають шприцами (перфузори). Вони дозволяють мені точно дозувати швидкість введення препарату, наприклад, в цьому випадку, допамін вводять з розрахунку 6 мл на годину, наропін 5 мл на годину. Ви можете встановити значення, наприклад, 3.6 мл / год і пристрій буде вводити точно 3.6 мл розчину на годину. Перфузори знаходяться в іодонатних потоках, які хірурги щедро діляться з пацієнтом, штатом і всім обладнанням.

Ведуться роботи до кінця - хірурги пришивають шкіру. Анестезія закінчена, але, як кажуть, не фолієві, що мають закінчену анестезію, у вас все ще є, можливо, щоб направляти пацієнтом на останню подорож.
Хворий змій і диханням кисню. Не боляче - епідуральні анальні роботи (як і на початку операції). Хворий впав без болю, знебоюватися без болю і неприємних спогадів. Він вже свідомий, розмова, але не пам'ятає свого часу в операційній кімнаті наприкінці операції.

Це 15:20. Клієнти на гурні, обладнання вимкнено, O.R. Хворий, що супроводжується мною і хірургом, перевозиться на інтенсивний доглядовий блок.
Ви думаєте, що мій робочий день прийшов до кінця? Ноп. Я все ж на обов'язки в аварійному приміщенні.

Вхід до відділення анестезіології та реанімації. Тут ми живемо.

Недавній клієнт лежачи на ліжку. Періодично намагається витягнути всі види катетерів і зливається з його тіла, тому руки його зв'язали так, щоб не згубитися. Через два години, абсолютно адекватний дядько здивував, що він може зробити все це.

І це вже починає інтенсивний доглядовий блок. У відсіку є центральний кондиціонер, який постійно зберігає однакову температуру і вологість в будь-який час року.

Загальний вигляд офісу. Дуже дратує відкриті двері в усіх напрямках. У нормальному інтенсивному догляді вони не повинні, або вони йдуть на бокові шляхи. У нас є 6 номерів з 12 місць. На момент написання було 8 осіб у відновленні.

Габаритний зображення

Ми місце роботи. На правому – центральна станція, яка збирає дані з усіх моніторів. На стіні є мозкові протези, величезна папка та електронна бібліотека, зібрана з більш ніж 150 книг на анестезіології та реанімації. Ну, мій особистий ноутбук, на якому я пишу призначення і в перервах спробувати закінчити мій дисертацію.

р.

Номер лікаря. Якщо є така можливість.

р.

І це балкон, де можна курити сигарету ... і подивитися на волі.

Загальний вигляд з ІКУ. Пацієнти не бачать цього.

3610Р. 4200Р.

Один з номерів. І це те, що наші клієнти дивляться, коли вони на вентиляторі. Ліворуч — вентилятор (одна з найбільш просунутих), зверху монітора, а де вішаються перфузори.

Ще один номер. На лівому хворому після двох клінічних загибель і несвоєчасно реанімації (йок). Як кажуть вони з вмілого масажу, навіть мертві будуть застарені!

І ще один. Клієнтам немає.

р.

Вранці я зустрінеться з п'ятих хвилин 25-хвилинним сеансом, де проінформовано весь зсув. Потім у мене є кава, мати дим і йти. Головна Ні, назад до О.Р., а потім назад додому.

36 годин життя на роботі не закінчиться.

Я зробив. Дякую за пошук.

Джерело: