Муром - Судогда - Володимир - Богулюбово - Суздаль.

АВТОБУСНИЙ ТУР З КИЄВА "ПІСНЯ ВОЛИНІ" (ШАЦЬКІ ОЗЕРА + БІЛОВЕЗЬКА ПУЩА) Всього пробігів від Arzamas - 750 км.

Я пішов з Арзамаси вранці в 8:00. Reached Murom (170 км) в 3 години. Ілля Муромець. Зайдіть його.
Плавання в Оці теж. О, добро! Дуже сильний струм.

32 зображень.

Фото

Фото
панчохи

Фото
п. Ока.

У 12 годину він переїхав до Володимира (120 км від Мурома), на шляху відвідати Судогда, Пос. Муромцево. У середньовічному стилі знаходиться окрема садиба Храповицького (18 століття), побудована в середньовічному стилі.

Фото

Фото

р.

Фото

Фото

Фото

Храповицький сад. Ну, міцний хлопець побачив, що він мав замок, як це.
До речі, на цьому атракціоні, хлопці 12-15 років перебувають на обов'язкові і пропонують екскурсійні послуги. Що посмішка. Це маргаін ціна. До 100 p. І так, він говорить, жирові сумки на джипах і 500 р. і 1000 р. дати.

Габаритний зображення

Фото

до. Володимир (40 км від садиби) Підхід з Мурома дивиться дивовижна. Пейзаж з багатьма соборами. Краса в одне слово. Я хотів би стріляти, але я зупинився в колодці, тому що дорога супер, 120-130 збиралася.

Я втратив. Я не мав карти міста, тому мені довелося дістатися до запланованих місць за допомогою мови. І план візитів до міста був наступним чином: Золоті ворота, Успенський собор.

Фото

Золоті ворота. Ремонт автомобілів руйнує вигляд

Фото

Дмитрієвський собор. Всього білого каменю. Все біле всередині.

Фото

Фото

Успенський собор на фоні.

р.

16 мар

17 мар

1653840р.

18 років

Гуртожиток Собор

Фото 19

Пам'ятник Андрею Рубль

Р

Фото
бетмен

21 мар

22 мар

фото 23
Олександр Невський

Так після прогулянок цим красивим, дуже красивим містом, я очолюв до не менше давньоросійського міста Суздаль. На шляху до нього мені довелося відвідати поз. Боголюбово, знаменита церква Покрови на Нерлі. Я мав залишити машину на станції. Станції та подальша прогулянка 2 км.

фото 24

25 мар

26 мар

Супербрідж.

Р

27 мар

7033465

28 мар

29 мар

Церква Покрови на Нерлі. Він на французі, але він просто дует російської старовини.

Додано до [mergetime]1311679935[/mergetime]
Фото

Фото

Так це 6:00 п.м. Ми повинні знайти місце для сну. Suzdal знаходиться приблизно в 30 км від готелю. Після того, як їзда на ярину, він припинив, пітчинив намет, приготував скромну вечерю, відкрив пиво... повернув на кохану... О, добре, ебать! Неприпустимо!

31 мар

32 кв.м.

Транспорт і проживання

Всі

Джерело: