Оптимізація витрат на готівку

Восени 2014 року я був дуже короткий час і пішов в глибокі схили на кредити. Тоді я мав завдання: як навчитися економити час і гроші. Відповідь проста: економити час і гроші одночасно. Після всього, часто буває, що економія грошей - ви витрачаєте багато часу, або економите час - ви витрачаєте гроші. Потім необхідно перенести час на гроші і назад, щоб оптимізувати їх споживання.

Для простоти розрахунку ми припустимо, що ми живемо в Москві, наша середня щомісячна заробітна плата 100 000 рублів, яка завжди оплачена в повному обсязі без затримки. Усі фігури будуть закруглені до 5. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Ось 2 найбільш очевидних рішень:

Розрахувати скільки ви заробите за годину. І перевести часові гроші, використовуючи цей номер. Це буде:
100,000 (рубки на місяць) / 160 (робочий час на місяць) = 625 (рубки на годину) Прийміть свою зарплату на місяць, розділіть кількість днів в місяць, і кількість годин в день і отримайте скільки часу нашого часу варто:
100 000 (руби в місяць) / 30 (день в місяць) / 24 (години в день) = 140 (рубки на годину) Ці формули добре підходять для швидкого розрахунку, але вони не відображають всю ситуацію і майже 5 разів відрізняються один від одного. Крім того, вони не оптимізують час і гроші.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Вважається, що в середньому 160 робочих годин точно час ми витрачаємо час перетворення в гроші. Так, коли ми працюємо, ми перераховуємо час на гроші. Якщо були призи протягом року, вони підвищують курс. Якщо були неоплачені обробки або штрафи, зниження швидкості.

Наприклад, преміальна 10% разів на рік збільшує вартість години майже 1% (до 630 рублів), а 13-а заробітна плата - на 8% (до 675 рублів). 1 час обробки на тиждень знижує вартість години на 2,5% (до 610 рублів за годину)
Я використовую для роботи 4 години на тиждень або більше не замислюючись про ці цифри. Але дана обробка не покриє навіть 13-й зарплаті.

Що про відпочинок, ділові поїздки, лікарня? Відпустки не зазвичай впливають на вашу зарплату - вони тільки додають час на ваші витрати, тому ми розглянемо їх пізніше. Ділові поїздки та лікарняні будинки залежать від кожної конкретної фірми і особи, і можуть змінювати дохід і час для витрат.

Додаткові джерела доходів можуть бути розглянуті – бізнес, інвестиції, оренда, річні, дивіденди тощо. Але все це виходить за межі статті, оскільки є багато з них і кожен джерело має свої особливості та алгоритми розрахунку.

І, нарешті, є така річ, як інфляція. З початку 2000-х рр., з 6 до 20% на рік. Саме за цими відсотками, що купівля зароблених грошей зменшується щороку. Калькулятори інфляції можна використовувати для розрахунку (ви можете знайти їх онлайн). Наприклад, через калькулятор, я дізнався, що понад 5 років роботи, рівень заробітної плати знизився на 30%, знизивши додаткову заробітну плату за пробаційний період. У 8 років мого життя в Москві, моя зарплата була рівна моєї першої зарплати. Але протягом цього часу зарплата зросла в 2,5 рази - виявилося, що це просто ілюзія і заробітна плата не змінилася.

Габаритний зображення

В цілому отримано загальний алгоритм доходу:

Робочі години Місяць = 160; Місяць змінного струму = (All PrizeYear - All PenaltiesYear) / 12; Місяць роботи = тиждень рециклінгу * 4; Місяць доходу = SalaryMonth + Зміна зарплати IncomeHour = IncomeMonth / (робочі години + RecyclingMonth); Вимкнено. Час роботи з витратами.
Закінчення

Почнемося з тим, скільки часу ми повинні витрачати. Сума: 30 (доб.) * 24 (час в день) = 720 годин. Ми не встигли витрачати гроші, тому ми можемо віднести його. Тепер подумайте про свята. Під законом особа може витрачати календарний місяць на відпочинок. Тобто 160 годин на рік замість роботи людина буде відпочивати, це близько 15 годин на місяць. В цілому, у нас є 720 - 160 + 15 = 575 годин на місяць. В рубриках це буде 100,000 (рубки на місяць) / 575 (часи на місяць) = 175 (рубки на годину за витрати)

І ось де починається задоволення. Ми маємо постійні витрати, які приймають одночасно і гроші щомісяця. Кожна людина може мати свої витрати, тому важко заспокоїти все. Найбільші витрати в Москві орендують житло, тому проаналізуємо все на прикладі оренди.

Припустимо, я здаю квартиру на 40,000 рублів. Як ви знаєте, якщо це занадто багато або занадто мало? Все залежить від того, як я його використовувати, скільки часу я витрачаю, тому що я оплачую? Головне, що я роблю в домашніх умовах - сон. Це займає 6-8 годин на добу, тобто близько 50 годин на тиждень і 200 годин на місяць.

Виявляється, в той час як я спати, витрачений час перетворюється в 175 (рубки на годину) * 200 (часи на місяць) = 35,000 (рубки на місяць). Здавалося б, я переплатила 5000 рублів на місяць за квартиру.

Але не просто спати в квартирі. Щодня, в середньому, я витрачаю 2 години в Інтернеті і 10 годин на вихідні, отримувати 30 годин на тиждень або 120 годин на місяць. Так в інтернеті я витрачаю 120 (години на місяць) * 175 (рубки на годину) = 20400 (рубки на місяць) Я платжу 600 рублів на місяць (потрібно хороший канал).

Загальний сон + Інтернет я отримую (в умовах часу на гроші) в 56000 рублів. Ну і виходить, що я заощаджу, як на 20 000 місяця в квартирі. Я проживаю 320 годин на місяць сну і інтернету.

Скільки грошей ви витрачаєте на їжу? По-перше, ми повинні дізнатися, скільки грошей і часу ми залишили.
575 (за час роботи) – 200 (повільний час) – 120 (вчас) = 225 (час)
100 000 (руби доходів) – 40,000 (рубки на квартиру) = 60,000 (рубки на витрати)

Якщо ми ділимо 60 000 по 225, ми отримуємо 260 рублів. Але не поспішайте. Особисто, у мене є більше кредитів, кажуть 20 000 рублів на місяць. В цілому рекомендується відкласти 10-20% від заробітної плати на місяць для непередбачених витрат і економії. Тому ми відведемо 20% заробітної плати з балансу (тобто 20 000 рублів)

Тепер можна розраховувати: 40 000 (руби на місяць) / 225 (години на місяць) = 180 (рубки на годину)
Обід зазвичай займає годину, тому оптимальна ціна на обід 180 рублів.
Якщо ви нараховуєте 3 страви в день, ви отримуєте 540 рублів на добу або 540 * 30 = 16200 (рубки на місяць). У мене тільки 10 000 рублів на місяць їсти. Це пов'язано з тим, що приготування домашньої їжі ми витрачаємо час на приготування їжі, але економимо гроші.

Вся справа, відмінна їжа. Скільки ми покинули?
225 (часи) – 3*30 (часи на прийом) = 135 (часи на місяць)
40,000 (рубки) – 10000 (рубки на борошно) = 30,000 (рубки на місяць)
30 000 (руби на місяць) / 135 (години на місяць) = 225 (рубки на годину)

Ці години і гроші можна витратити на все інше.

Так ми з'ясували витрати. По суті, витрати складніші — вони не так лінійні, як вони можуть здаватися. Але це просто базова модель для зручності розуміння. Далі коефіцієнт можна додавати до кожного виду витрат. Що, з часом, зміниться, перетвориться в курс (програш, курс прокату за годину сну). Але не ускладнюйте його.

В цілому загальний алгоритм витрат вийшов:
Місяць А рік = 12;

Днів Місяць = 30; Робочі години в місяць = 160; Загальний час = Місяць в рік * Дні в місяць; Вільні години = Загальна година - Робочі години в місяць + (робочі години в місяць / місяць в рік); Години відновлення = Вільні Години; Повернення грошей = Закінчення - Заказник; для (виключення в експедицію) {Cost = Remaining; Значення = Значення = Remaining } У висновку

У свідомості цей алгоритм важко застосувати (хоча ви можете зробити додаток для смартфона, але не готові це зробити). Так я використовую спрощену модель. Я знаю, скільки коштує час. При порівнянні з ціною товару або послуги я оцінив, як довго я буду використовувати його. По-друге, тривалість використання в години за ціною години споживання - отримати оптимальну ціну. Тоді я порівняю його з реальною ціною і виводимо висновки.

Дуже дякую. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Джерело: habrahabr.ru/post/252543/