З життя дистилятора

Я хотів розповісти вам історію, що сталося, щоб я інший день. Може бути, хтось буде весело, і хтось буде здаватися знайомим. Почнемо з декількома фотографіями, переважно літерами. Коли я зробив, я буду знати.

Попросив мене забрати нове придбання з Ужгорода, 2001 Mercedes W203. Він купив його за батька, а звідти від нас (Кривий Ріг) на місце придбання автомобіля становить понад 1000 км, відчував себе шкода для мого діда (це вже 71) і вирішив принести автомобіль, особливо, так як я просто мала бізнес-тур до цього міста. Я взяв колегу з мною, далі в тексті Антон, щоб зробити його більш весело йти, і steer в 4 руки, це буде легше і йти.
Ми отримали в Ужгороді без пригод, тому я не буду час описувати шлях, я буду сказати, що я просто провів 28 годин на дорозі. З 8:00 до 20:00, на станції, нарада з продавцем була запланована біля місцевого МРЕО. Прибув про 9:00, чекав до 9:30 продавець не з'явився, вирішив зателефонувати йому назад, він сказав, що шина фітинга (понизився передній правий колесо) і всього за пару хвилин слід на місці. Дійсно, через кілька хвилин з'явився знайомий автомобіль, з дуже типовим (через 90-х) дядьком на колесах.

р.

Ми сказали hello, зустрілися, практично пов'язані, сказав, що через те, що пара разів я потрапив в цибулю, добре, дуже маленький, диск злегка деформований і зараз періодично знижує колесо, потрібно буде його розкачати, до якого я відповів, що це буде легше для мене, щоб взяти компресор на дорогу і розкачати всі колеса в домашніх умовах, тому що я вже мав досвід прокатки легких сплавних коліс і закінчив його сумно, два з 4 дисків лопаються, тому я вирішив не ризикувати. Він симпатично не подарував свою голову в угоді, хоча все показали, що він відверто не подбає про те, що буде з нами, дорога, колеса і в цілому автомобіль зокрема. Після завершення всієї необхідної паперової роботи час проведення фінального розрахунку. Він відкрив задні праві двері, і з внутрішньої сторони, тому що зовні він не відкрив, і зліва не відкрився на всіх (з причин невідомого йому), а в задньому сидіння машини змінився власник. Після того, як побажати нас щасливою поїздкою, вони запропонували взяти нас по місту на трасу, до якого я відповів, що у нас є GPS і ми якось управляти себе. Сайд-Дон, сказав прощати і залишити в різних напрямках, вони роблять власний бізнес, і ми йдемо в найближчий магазин, для компресора. Після виходу магазину, упакованого тулуба, вийшов навігатор і подрібнила його в світліше, але ні, не вгадувати, ніякої реакції на цю дію, перевіряючи на автомобільний зарядний пристрій для телефону, прийшов до висновку, що світліше не працює. Добре, океї, де наш не втратив, настрій хороший, вирішив стрибати з міста і перевірити запобіжники там, тому що дощ зовні і вологий для навігації. Атоха - навігатор, пряжений, коригував все для себе і на шляху. Просто поїхав з головної вулиці, дикий рмень почався в біговій кімнаті, тому що автомобіль був дивитися перед нами і мої обов'язки включені тільки водіння його, я не турбувати особливо до перевірок, і до мого питання, що було зроблено на машині, колишній власник відповів мені, що протягом 2 років роботи він зробив нічого, автомобіль говорить бомбу, так що не думають про поганий, все буде дрібним, літати ... і так, я кажу: її м'ясо в воротах, так що я пофарбував бампер і змінив оптики, і так все на найвищому рівні. З диким роумом в салоні, більше перед нею, ми виїхали з міста.
Ми йдемо, повільно, милуючись природою, Закарпаття після усього, іноді Нирвана переривається ударом, а реалізація, яку необхідно прокопати через блок запобіжника і підключити навігатор. Переміщення від 10 км від міста, припинили і піднялися під витяжкою, знайшли блок запобіжників, але стікери, які відповідають за те, що не знайшли, але ми народилися в СРСР, ми так легко не зупиняємось, вирішили просто подивитися всі запобіжники в блокі і кинулися, на 4 погляді знайшли віллу, в підлокітник був кілька нових запобіжників і легких цибулин

1551564

Вони заміщалися, застрягли GPS, все працювали, привітали один одному, тепер можна перекачувати колеса, так як компресор здавалося б, і там не було спивати його, перекачувати і продовжити переміщення. Дощ пройшов, ви можете приїхати, вантажівка з'явилася перед тим, що вирішив перезахопити, подрібнити педаль, притиснути, і вигнати, Радатронік сказав мені, а саме в середині перевантажувального вантажівки переключається до нейтральної, швидкість зростає, я на гальмах і на боці дороги, потім за алгоритмом: від «приводу» до «паркування» і назад, коробка повертається до життя, в автоматичних режимах роботи, в інструкції не хочеться, я почав трохи проціджувати. Я вирішив зателефонувати знайому механіку, він просто фахівець в автоматичній передачі, його поради: на найближчій станції обслуговування перевірте рівень нафти і додайте будь-який "червоний", і припинив там. І ні, я назвав колишнього власника, і запитав його, якщо він мав проблеми з коробкою, його відповідь: «Що ви їдете, все було чудово, не звертайте увагу на такі дрібниці, крок на тапочки і нижче 170 ніхто не приводить до цього автомобіля». Приїжджайте, приєднуйся! Ми повільно переїхали надії з пошуку станції обслуговування по дорозі і додаючи олію, враховуючи вологу дорогу, приварні шини і не зовсім праву передачу, швидкість над 110 не піднімалася, тому іноді дратує по кутах, Карпати не скасували, скорочили відстань до будинку. Після подорожі 150 кілометрів з Ужгорода я відчував типове покриття на кермо, припинив, вийшов, результат був лівою стороною на плоских колесах, отримав запас, болти для нього, знайшов ключ, знімає колесо і це те, що вони побачили.

В результаті виявилося, що ця машина впала в цибулю більше одного разу, і всі 4 диски мали цю форму. Немає нічого, щоб зробити, покласти запасний, решта перекачується і вид, як ви можете піти, і ні, болти на запасі для 19, і ключ на 17, роумінг через стовбур, знайшов це диво.

Вони витягуються, принаймні спробували і перенесли до найближчої установки. Він почув, що перед ним направо, а потім щось зійшов під дно. Повернувшись на гальма, я йду назад і побачила туману лампу на боці дороги, вона просто випала, підібрала її, вирішила не поставити її, просто кинув її в багажник.

Я підійшов витяжку і побачила, що проміжки між крилом, бампером і фаром, збільшилися і по всьому світу, ймовірно, до 2 сантиметрів.

Немає нічого, щоб зробити, ви повинні піти далі, тому ми розтягували, повільно, як Антон сказав: «У відсіку, без задніх дверей, без ходової шестерні, з косою коробкою і навіть на квадратних колесах». За 7 годин пропущено тільки 300 км їзди і зупинка на всіляких сервісних станціях, шинофурнітурах і ремонтних цехах, на весь розтяг шляху вдалося тільки одну шину, щоб купити камеру, прокат дисків відмовлялися абсолютно все, головний аргумент: «і що робити?» Про той же сценарій і з коробкою, з 7 побували сервісну станцію на вивісці якої було написано, що вони змінюють нафту в автоматичній передачі не хочуть допомогти нам на будь-який, у відповідь вони почували: "Так, це занадто пізно, необхідно змінити одяг, немає місця, добре і т.д." В цілому ми вирішили натягнути на те, що ми маємо.
На початку затемнення, а потім ми чекали іншого сюрпризу, при русі з світильниками на фарах, фарах, якби вони були закріплені на бампер, полилися на станцію, піднялися капюшоном і збивали сміхом, фари просто вставлялися на сидіння, і проводилися дроти, підключені до них.

Ми вирішили закріпити їх своїми силами, просочені засоби, всілякі гумки, підкладки та інші речі під рукою.

Регулювання головки )

Додано до [mergetime]1311607974[/mergetime]
В результаті поїздки: 1187 км, перебуваючи в 15 годин, автомобіль був переданий до нового власника, розповів про всі несправності помітили, що дідусь взагалі не згасився, але просто сказав: «Я отримав близько $3,000 від цього автомобіля, тому я буду ліквідувати всі ці маленькі речі дуже швидко». Незважаючи на всі пригоди, настрій залишився високим до кінця поїздки, і нічого не може зіпсувати його, просто потрібно подивитися на все з оптимізмом.

П.С. І все ж, так як на цій поїздці я ніколи не сміхався, просто поїхав, сміхався і думав, що ще буде падати або розбити. Уже на в’їзді до міста, ми припинили офіцером поліції, побачивши червоні особи і очі, повні сльози з сміхом, запитали: «Що ти копати?» розповіли про його історію в нутрішньому шкаралупі, він розкинувся, і побажав йому хорошу дорогу.

Я зробив, удачі!

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное