У травні 2014 року він придбав спонтанно 2103 1973 р. у Владивосток. Я шукав щось ретро для довгого, навіть в 2013 році я купив Волгу 24 1986, але розчарував тиждень пізніше я продаю - застигати, не в хромі, душ не лежав.
До речі, Волга в хорошому стані 70-х років ще не змінила мій розум - Я відстежую рекламу.
Приймав це:
доб.
Ціна 20 тр. Я назвав і сказав на телефон, що хтось вже збирався дивитися. Я пропоную вам ще 5 і я обов'язково візьміть його. Продавець заявив, що це не про гроші - немає бажання подарувати реселейл - прийти. Я захоплю свою дружину, бо я повернувся до Жигулі і кинувся до Владивосток (Я живий 30 км від готелю).
Я знайшов правильний гараж, з боку продавця, власник був дідом в 1927 році і його сина-в-право. Grandfather сказав, що це перший три проданий в Владивосток і він єдиний власник магазину в 1973 році. Я прокочував навколо гаража, запитав на мій папір, дав мені гроші, і я сказав, що ми залишаємо. Власник чітко вражав швидкість складання автомобіля - зрозуміло, що він був зловживаний, він не був готовий до частини з автомобілем. Це був перший і останній раз я бачив його - далі.
Цей вид автомобіля я мав після їзди на мій дворик:
Не забарвлюється в кольорових дверцятах:
Салон:
Книга рідна (черрі - так зараз ми називаємо цей автомобіль в сім'ї - стук):
Як сказав власник, що він зробив. Я використовував його пізніше.
Я купив його і сумнівав кілька днів, чи продовжувати це робити. Особливо після вартості перефарбовування було оголошено на 36 рублів.
Я вирішив це зробити, і моя дружина підтримала її. Найперше придбання – знайдено в інтернет-формуваннях, відсутніх навколо хвостиків на 200 рублів, і я відправив їх на Владивосток (не лази люди). Ось перше оновлення:
Я знайшов це в моєму медичному кабінеті в 1969 році.
19
Підготовка до перефарбовування розбирання. Я був вражений, що власник не лежав, щоб покрити всі горіхи з пластиком, все було дуже просто. Виняток полягає в тому, що шпилька перетворилася на передню частину передньої частини і мала пиляти.
Р
Це передня лампа.
р.
У процесі демонтажу я не бачив натяку іржі. Батьки мали нове три - там були отвори. Я знайшов цю замітку (фото), на дату виконання 95 тис. Я назвав власника, щоб запитати, яке коло воно було на одометрі - він сміхався і сказав, що природно перший. Я не думаю, що він кричав.
Фарбований автомобіль:
р.
В той час як автомобіль не в дворі був полірований хром. Компанія Amway Я залишила на кухні дружини і спробувала багато інших полір.
3610Р. 4200Р.
Я повернувся з живопису. Колір попросить підібрати на внутрішніх неочищених поверхнях. Результат чудово підходить мені. Картина 25 т. Ось ціна автомобіля.
р.
До речі, картина була замінена на вітрове скло для нового, знайденого на тисячі рублів в Владивосток, крім скла отримала коробку будь-якого ярусу у вигляді запасних частин.
Всі літні зібрані відсутні деталі хрому, цвільї, нові фари, скляний замок і пучок різних дрібних речей. Іноді я отримав два пакети в день.
Скло
Майже отримав його.
Що потрібно зробити )
Замініть замки на передній і задній частині. Старі були жовтими від часу.
Руки досягали коліс - автомобіль на цегли, старий каучук (до сноуборду, перед Мусковітом пішли на сміття), рідний не спробував знайти - купили японську.
Диски були пеское і пофарбовані порошковою фарбою в термокамері. Результат досить хороший - я думав, що це буде гірше. В житті вони не так дикої блискучої, навпаки, просили не лікувати.
Нові педальські колодки. ) і штекери в джек отвори.
Пакети
Я не міг бути минулим. 700 рублів. Нова в невідкритій упаковці ременів 1975
Коли я отримав і відкрив його, це назад. Але прийшов замість фронту, тільки довелося перепланувати те, що його називають на поясі - язика? й
як це
р.
Я не знайшов ніяких килимів, я купила нові. Сімейний пошук.
Я роздягнув лінолеум - є такий вид теплоізоляції під ним. Але всі поліроли без натяку іржі.
Зайдіть нову емблему. Нативне світло - ознака перших релізів. Для мене потрібен хромований каркас від емблеми. Мій хром на.
Я зробив картину.
(Я ще не знайшов хром на задній арці)
8681392
Я купила рідні Жигулові килимки з роок.
Я отримав білковини на колесах.
Я прийшов в будинок - там вийшов з дошки - тут. В цілому я повернув три рази до того, як розчинник бока, диски і самі боковини були потерті.
Що було весело. Пафосно )
2 вересня я пішов з другом на збір, щоб відзначити кінець Другої світової війни. Це гасіння. Як виявилося, гарячий автомобіль не хоче розпочати. Усі залишилися і ми залишилися.
Я не помітив цей трюк до того, як я не ходив далеко від двору і не завадила машину зовні.
До карбюраторів все ще розібрали його ) Знайдено забитий канал, очищений і ляпас - заробив ручний відсмоктувач і автомобіль почав нормально почати.
З музею вази
Після перегляду італійців в Росії він знімав декоративні решітки і пофарбував матовою фарбою.
Габаритний зображення
Увійти
результат
р.
Фото з останньої осені, автомобіль знаходиться в гаражі до весни.
р.
Кредит: AlexM125RUS
-img57---