З повагою! Як не купити автомобіль.

Давайте мені розповісти вам трохи детектива сьогодні.
Я попросив знайти BMW X5 в хорошому стані на вторинному ринку. Ось в Москві.
У процесі пошуку я поїхав по цікавому оголошень, звичайно, його відразу привертають мене з солодкою ціною, нормальним описом і хорошими фотографіями.
Найцікавіше - назва власника. Я додаю трохи інтригу, щоб ви постраждали! Назва настільки рідкісна, але смішна. Я кладаю його під ката, нехай ваші мізки працюють, що це ім'я може бути.
На жаль, оголошення вже було видалено, і я не хотів знімок екрана.

18 фото через bronevoy

Звісно, я відразу почав підозрювати, що в 2010 році автомобіль не міг продати за ціною 2007 року, але приурочність приймала і я вирішив дізнатися, що справа була.

Телефон був перерахований дуже смішний - 8 37 42, явно Avito не дозволяє розміщувати оголошення без уточнення телефону.

Друга смішна причина, яку я натягував на назву власника, Малвін.

Ну, ОК, якщо ви розслідуєте, то до кінця відправили письмовий запит через контактну форму:

6. Жнівень

7. Про нас

р.

Привіт, я зацікавлений у вашому автомобілі, дозвольте мені знати номер телефону, сайт вказує на неправильний.

Я отримав відповідь після того, як:

Еразмус Мундус мастер програми
7 aug. в 01:00
Привіт,
Продається автомобіль в Англії, без механічних або оптичних дефектів. Останній огляд був проведений в квітні і автомобіль не вимагає ніяких інвестицій. Моя дружина купила автомобіль з Росії, бо вона була громадянином Росії. Моя дружина померла в 2012 і тепер я хочу продати мій автомобіль. Автомобіль зареєстрований в своєму обліковому записі, але як чоловік, який у мене є всі правові повноваження з продажу, спадкування було зроблено в грудні 2012 року. Я можу видалити його з облікового запису і продати його. Автомобіль зареєстрований в Росії за російськими номерами. Немає необхідності очищення. Якщо ви зацікавлені, я буду більше щасливих зустрітися з вами в Англії, щоб побачити і купити автомобіль. Якщо ви не маєте візи, я можу приїхати до Росії, щоб зробити справу. У вартість входить моє прибуття в Росію. Я можу прибути з машиною протягом 2 тижнів. Дякую.
Ергон
Fleming Road, Ліверпуль, L24 9LS
00447031872694
eddyregans@aol.com

Ну, я думаю, що я чув щось про це до, але я не знаю деталей, тому я вирішив грати деякі ступінчасті старі фольги і отримати більше деталей.
Я пишу:

ОК, прийти і перевірити автомобіль, якщо автомобіль не був пошкоджений в ДТП і всі механізми працюють належним чином, ми будемо купувати.

Відповідь:
Автомобіль в ідеальному стані. Він ніколи не був залучений до нещасного випадку. У мене є власний гараж і мій автомобіль завжди всередині. На тілі немає подряпин, відступів і іржі. Підвіска дуже хороший стан, двигун працює як годинник. Не проблема з електрикою. Всі системи відмінно працюють, автомобіль не вимагає ніяких готівкових інвестицій. У мене є зимові шини, але тільки один набір дисків. Тільки моя дружина і я половила машину. Фото додано.

У правилах російської мови майже немає помилок. Я підозрю, що після того, як Росія займається цим, хто, заради чуйності, кілька разів проводить деякі фрази через Google переклад для чуйності, що це іноземець. Але слухаючись фотографією, автомобіль був знятий десь поза Росією.

Після цього був трохи нудний і довгий лист, так як якщо я був вийнятий, як риба, щоб отримати краще гакнув:
З Сергія
Веб-сайт: www.aol.com
Sent: Wed, Серпень 7, 2013 4:20 вечора
Тема: Питання щодо оголошення BMW X5 2010

Приїжджайте до Москви і ми будемо купувати.

07.08.2013, 17:31, "Edward Regan" :
Я можу прибути з машиною в максимумі 2 тижнів.

З Сергія
Sent: Wed, Серпень 7, 2013 4:40 вечора

Всі права, прийти сюди. Очікується.

07.08.2013, 17:43, "Edward Regan" :
Будь ласка, надсилайте всі питання про автомобіль. Дякую.

З Сергія
Sent: Wed, Серпень 7, 2013 5:06 вечора

Прийміть договір про продаж відразу після перевірки.

07.08.2013, 18:08, "Edward Regan" :
Я сподіваюся, що ви є серйозним покупцем, оскільки я повинен подорожувати більше 3000 км, щоб познайомитися з вами. Чи можна забронювати номер готелю для мого прибуття? Звичайно, я оплачую за це.

З Сергія
Sent: Wed, Серпень 7, 2013 5:32 вечора

Так, океї.

08.08.2013, 18:23, "Edward Regan" :
Привіт. Сьогодні Я купив квиток на пором і авіаквитка для моєї повернення в Англію після завершення угоди. Я витратив £874. Ця електронна адреса захищена. Я прибуватиме в Москві 20 серпня і залишити 23 серпня. Я сподіваюся 3 дні досить закінчити всі процедури. Ми розуміємо, що перед нашими зустрічами я повинен приїхати 3000 км, я повинен видалити автомобіль з нашого рахунку і отримати транзитні номери, я повинен витрачати час і гроші. І я хочу, щоб переконатися, що ваші серйозні наміри, як покупець, перш ніж почати цю поїздку і цю угоду. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Але не відправляйте гроші на мене. Від імені вашого брата або ім'я вашої дружини або іншої особи, яку ви довіряєте. Мета грошей – Англія замість Росії. Таким чином, ніхто не може торкнутися з вами грошей, але на підставі отримання, я можу зателефонувати Western Union або Money Gram і підтвердити законність передачі. Після завершення нашої зустрічі і після перевірки автомобіля ми можемо піти і скасувати угоду і дати мені гроші, або ви можете змінити передачу на ім'я, так що я можу запакувати, коли я повернувся в Англію. Якщо один спосіб або інший, ви не задоволені станом автомобіля, ніхто не змусить його купити. Ви скасуєте переказ, зробіть гроші, і ми пишумо пиво. Вартість переказу становить близько $200. Але я також проведе багато грошей, щоб приїхати до Росії. І я припустимо, що ярмарок.
Дякую.

11.

369358р.

12. Хто! Це, Едвард вирішив, що бейдж був ковтати, це час, щоб різати, давайте варити як 5,000 євреїв. Пам'ятайте, це ключова деталь всієї історії.
Я не був занадто лази, але дійсно такий рейс вирушає в цей день і в цей час.
Далі йде ще один лист.

08.08.2013, 18:24, "Edward Regan" :
Забронюйте готель У мене є навігаційна система на автомобілі і я можу знайти будь-яку адресу. Ми можемо безпосередньо зустрітися з 20 серпня. Будь ласка, вкажіть адресу. Дякую.

13.00 р. Складання, huh? Він попросив мене забронювати його готель.
Він вирішив розбити комедію як літня людина з невеликими знаннями фінансів і як перенести гроші:

З Сергія
Sent: Чт, Aug 8, 2013 6:49 вечора

Еро,
Якщо ви захочете мене, я досить старий, і я не знаю, який захід ви йдете. Західний, це жанр кіно. Коли я був дитиною, я використовував, щоб дивитися індійські фільми, і я дуже сподобалося їх, але я не дуже розумію, і це мій гроші, ваш автомобіль і індійці.
Тому приїжджайте до готелю вранці 21 серпня див. машину, перевірте документи, і перейдіть до ДАІ, щоб зареєструватися, там я даю вам всю суму готівкою.
Вибачте мене, скільки ти? У мене є дочка, дуже красива дівчина, ми можемо зібратися за справу.

08.08.2013, 22:18, "Edward Regan" :
Я плутаюся, тому що я не запитав про передачу грошей безпосередньо на ім'я. Я попросив вас зробити переказ коштів від вашого імені особи, який ви знаєте і довіряєте жити в Росії, але писати в Англію в країні призначення переказу так, щоб я можу зателефонувати і перевірити, що передача було зроблено. Ви можете передати дружину, родичу або другу. Якщо ви не задоволені станом автомобіля, ви скасуєте переказ, зробіть гроші, і я даю вам $200. Поставити себе в стані і подорожувати по всій Європі, щоб зустріти мене. Я оплачував понад $1200 за квиток на літак і закрив його в електронній пошті. Я навіть прикріпив платіж, щоб ви могли бачити суму, яку я сплатив. Я витрачаю більше $700-$800 на паливно-дорожні податки. До тих пір, поки я отримую. Можливо, причина непорозуміння є мовним бар'єром, але я хочу запевнити вас, що ситуація дуже проста і безпечно. Я закрив копію мого паспорта, свідоцтва про шлюб і смерть. Я думаю, що це більше, ніж достатньо, щоб показати мої серйозні наміри. Так, будь ласка, надсилайте остаточну відповідь, оскільки у мене є ще один покупець, який чекав відповіді з дня народження, і я не хочу втратити гроші квитків. Якщо ви не приймаєте мій стан, ми можемо зустріти вас в порту Кале, Франція. Ви витрачаєте гроші, щоб побачити автомобіль і познайомитися з ними. Ми можемо перейти до Росії, щоб закінчити угоду. Сьогодні Я також подав запит на свято в моїй полиці, і я тільки 2 вільні тижні. Дякую.

14.

201869

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

427851

Всі мої фантазії про індіанці, про гарну дочку, пропущену вухами, він піклується тільки про передачу грошей. Він відправляє пучок сканування, щоб тримати мене гакнув.
Я був особливо здивований довіреністю. Якщо юристи читають його, це може бути в цій формі?
Я попередив, що все підходить мені і я заспокоївся, попросіть копію ПТС, і я повторю проходження про дочку.

З Сергія
Sent: Чт, Aug 8, 2013 9:26 вечора

Еро,
тонкий,
Будь ласка, надішліть копію транспортного засобу.
Вибачте мене, скільки ти? У мене є дочка, дуже красива дівчина, ми можемо зібратися за справу.

08.08.2013, 22:31, "Едвард Реган" :
Фото додано.

Р

Він не піклується про все, але гроші. Він запитав про дівчину, яка натякалася, і він не веде очей!
Але ПТС важливі з усіма сторінками, там є ще одна сторінка, яку ви можете дізнатися власника, і чи зареєстрований автомобіль. Будь ласка, покажіть решту записів.

З Сергія
Sent: Чт, Aug 8, 2013 9:35 вечора

І наступна сторінка?

08.08.2013, 22:31, "Едвард Реган" :
Я не можу надсилати весь документ для незнайомців. Я вже надіслав багато документів, щоб довести мої серйозні наміри. Через копії документів можна зробити помилкові документи, а потім автомобіль подвійний. Якщо ви хочете, ми перейдемо в поліцію, включаючи CSI, за 20 хвилин, і ми зробимо все ж на офіційному дилері.

Так, де він не приготував. Хтось не виправда з його другою сторінкою, в принципі все стало зрозумілим для мене, немає сенсу розбити комедію далі. Моя відповідь категорично.
З Сергія
Sent: Чт, Aug 8, 2013 10:47 вечора

Якщо ви не надішлемо мені другу сторінку, я зупинюся говорити.
Що звучить як окреме сприйняття.

09.08.2013, 00:28, "Edward Regan" :
Я думаю, що ви повинні вибрати більш обережні слова і бути більш полоітніми. Я вже надіслав нам багато документів і витратив на занадто багато грошей. Я також вважаю закриваючи нашу розмову.

09.08.2013, 00:32, "Edward Regan" :
Вчора і сьогодні я був 2 в курсі Посольства Росії в Англії, щоб запитати, які документи я повинен видалити з рахунку і закінчити угоду. Я також витратив на гроші, щоб прийняти ваші слова.

Добре, шахрайець відхилений сумлінним покупцем, який хоче бути впевненим у роботі автомобіля і всіх документів. Звісно, ви можете спробувати це знову, попросіть про сервісну книгу і позначки, де вони були обслуговані, і які вони робили, і інші дрібниці, на які всі порції.
Але я втомився від цього листування і я не відповідав більше.
Якщо хтось цікавиться продовженням, надішлемо вашими опціями, перейдемо їх до Едварда. Може бути, ми можемо продовжити нашу детектив в Санта Барбара.

Тепер покажіть, що весь трюк:
Головне, щоб змусити вас здійснити передачу в Western Union і отримати сканування вашої квитанції.
За кордоном не існує обов'язкової обов'язкової вимоги до паспортів до Western Union, ви можете перевірити вашу особу з бібліотечною карткою. Він буде друкувати підроблений ідентифікатор, наприклад, прохід від Roga'n'Kopyta і відкликати гроші від імені вашого одержувача.
Western Union не є банком, він не приймає ніяких претензій, тому пам'ятайте, Western Union може служити тільки для переказів на знайомих осіб, якщо деякі незнайомці пропонують перенести гроші через Western Union, знати – це шахрайство за вищенаведеною схемою, з різними варіаціями.
Ви можете подивитися, як все було зроблено тут.
Багато людей падають для таких рибалок. Якщо ви зацікавлені, ви можете Google "Вихідний шахрайство".
На жаль, багато людей йдуть і надсилають гроші. Після 1-2 годин їх виписують (розміщено) і ніхто не відповідає листи.

Звичайно, не намагайтеся придбати автомобіль за ціною нижче ринку, дива не буває.
За допомогою тих, хто знає його.
й
Всі права.

Джерело: