Дизель Porsche Cayenne з Білорусь

Білоруська відповідь на електрокаенну з РФ

по drom.ru
Написання Алекса М від Борисова:

Привіт. Я вирішив писати кілька рядків про Каен. Це не навіть рецензія, а це історія «одного автомобіля». Так, був чудовий автомобіль, поки вони вирішили перевірити свою реальну швидкість. За паспортом 3.2 двигун повинен перехрестити лінію 220 км / год. Ми вирішили перевірити його. Перевірити. В результаті клин передньої коробки передач, розбиття зовнішньої гранати, скручування переднього кардану в рогу і літаючі частини припуску по дорозі. Але лінія 220 км долла. Стоп. Відновлення та удар знову. Вогонь! Це горіння. Олія ручної роботи зловила вогонь з гарячої вихлопної труби. Вогнегасник ... мінеральна вода ... пісок з бордюру. За допомогою інших драйверів і полум’я розстрілялися.

Ми починаємо будувати. Після години демонтажу ми розуміємо, що ремонт не для трьох пені. Звісно, в селі немає авто. Дзвоните до Москва. Людина з неросійським акцентом говорить все там. Ми виїжджаємо, як і все. Ми купуємо багато грошей. Ми починаємо піднімати... що пекло. Віджети... датчики... візуально це ... не так. Він виходить, що він був продучений від Tuareg 3.2 ...
Я зателефонував... Я запитую, чому це сталося. Не лякайте голову. В цілому, вони побажали мене всі найкращі удачі. Ну, Бог з вами, або що Бог з вами. Через тиждень вони самі приїхали на г / год, повернули гроші + приз за зайві рухи тіла.
Ми починаємо шукати W / H тут. Здається, що вони можуть привезти ... розраховується вартість ... Я в шоку. Значення W / год як підлоговий автомобіль((((((((())))))))))) Для того, щоб поїхати до демонтажу для пені практично новий автомобіль є патологічним ... покласти на задоволення. Вже 2 роки з’явилася криза...

А потім сидять в офісі / господарстві) . . даючи дим сигарети під стелю, я думаю... кладуть інший двигун. Я почав розвивати ідею ... дизель ... задньої колісної їзди... Я зателефоную... але немає цілих нерозумних автомобілів в будь-якій точці світу. Покупка все шматочок - дивний пригода. Я зламав. Ми потребуємо всього автомобіля. В цілому, ми замовляємо праворучний *loopath* з Англії з двигуном OM-606 3.0 TDI 1999. Гроші він став обов’язковим набором частин для роботи. Продаж все непотрібно і в кінцевому підсумку вартість мене $1,000. Коли двигун знаходиться в демонтажі 1500 КУ.

Вони швидко розбили Porsche. Вони зняли двигун і Akpp. Вимкніть задню підрамку. Вони також були зі сквошу. У ящику немає тальки... Я мав використовувати кран. Звичайно, не дуже зручно намагатися на двигуні ... але добре переноситься. Вони кладуть на колодки і почали виробляти нові оригінальні кронштейни. Я провів день на ньому. Двигуни Mercedes все ще є. Ще одна половина дня... і під Accp також зробили оригінальну підвіску. Ми беремо задні редуктори Porsche і починаємо намагатися на Mercedes-Benz. Я хочу зустріти тут кілька днів...

Дві підрамки. Шифування редуктора.

499 р.

Виробництво валів. Оскільки редуктор замінив, що, відповідно, що потрібно зробити з валами приводу. Це те, що сталося. Один кінець вал під зовнішнім гранатом Porsche (в хабіні) і другий під Мерсовський шарнір до редуктора. На тиждень.

Кардан ... велика удача. Я нічого не робив. Це права довжина. Але ось підвішений, як не скручений, і я хочу бути красиво прикріпленим до тіла. Зняти кулон і поводити на ринок, щоб знайти щось інше. І знову удачі. Від Mikrik Transit однона-одному. Навіть лунки збіглися з тілом!

(Рівне)

...

Ми працюємо на тиждень зараз... Без глушника ... без газового кабелю ... на каністра ... принаймні дайте диму йти. І тут виходить найяскравіший момент. Як? Я почав розуміти, що фіксація двигуна, живлення, тиші та інші дрібниці є лише тріфлі, порівняно з стартером двигуна. Повністю електрично / керований TNVD, блок управління двигуном, удар датчиків, комплексний іммобілайзер з чіпом / клавішою *fish*. Як ви отримуєте все це зроблено в Porsche? ?
Немає того, хто хоче прийняти цю роботу! Не одного супер електрика -- добре, це -- думка я прийшов. Я знайшов право людини. Електроелектрик/програміст ... просто вболівальник свого бізнесу... він просто укладав нову проводку в тиждень... просто викинув його вгору. Ось ми йдемо.

Mercedes ключ "риба"

Це називається... готовий. Плетіння... але знову розчаровує. Почати, але не вживати їжі. Робота Accp пов'язана з ABS і CSS і до датчика положення рульової колони((((((((((((((()))))))) І ці сигнали не і зв'язати блок управління Akpp з Porsche ABS не в його потужності(
Отримати автомобіль. Немає радості... Час не був Настає розумна думка. Стрічка Akpp і покласти Mkpp. Ми замовляємо праву коробку + муфту + муфту і протягом тижня комплект прибуває. Тексти пісень, а це означає: Я поставив все разом буквально вночі. Регульований контроль за за задньою і тяговим станом на добу.

Капітальний педал власного виробництва

Почати автомобіль і він відмовляється отримувати сигнал від чіпа/ключа. Проста мова, висловлена *detached* з контрольної одиниці ICE. Знову до електрики ... поширює руки ... не *tie * ключ(((((((((())))))
Я пригнічений ... і мені потрібно писати все це ... але я хочу, щоб він вигорав потім ... але я трохи мертвий!)
Починаємо вивчати моделі ТНВД, які надягали на двигуни серії 603-606. На двигуні W-140 3.5 було поставлено TNVD з механічним управлінням. Я намагаюся купити його, це дуже рідко. Від Ірландії

Ось як збираються всі краплі. Поліуретанові адаптери / трійники ... все зроблено для замовлення.

Штуби / затискачі в передніх вузлах замість шнурів

Фітинги двигуна, зроблені для замовлення

Я не їсть, я не сплю, я так тонкий, я втратив вагу. Я кладаю Tnvd ... без підключення свічок я стартую за допомогою ефіру. Я почав... Я зробив посмішку... Я дуже щасливий, як дитина.
Витягуючи всі проводки... ебать ключ чіпа, лічильник потоку, датчик положення kol/shaft ... швидко натягуючи газовий кабель в салон і вночі ... придумав / коригував газовий педаль оригінального / власного дизайну. На 5am все було...
Плідна збірка ... точно, люлька зчеплення також з власним дизайном. Я з цим сучком на день !!! Я втратив вагу. Прибув одну ніч другу ... перевірити те, що я роблю тут вночі ... див. висоту роботи заспокоїлася вниз.)
Так я отримую зараз ... У мене є дизель Cayenne. Про це ще багато. Але це всі дрібні речі ...

Це двигун Mercedes.
Це зараз.

Джерело: