Rare Car Show в Лас-Вегасі.

На початку січня ми відвідали виставку рідкісних, ретро- і ексклюзивних автомобілів в Лас-Вегасі.
Вхід 12 (подібних) доларів на людину. 3 величезних залів.
На продажу
Багато емоцій і вражень. Про 3 години

Будь ласка, не зламайте верх. Тут буде багато картинок.

До того, як ми входимо, ми вітаємо цей дивний триколісний автомобіль.

2,2 км Він відразу ж познайомився з дуже красивими автомобілями.

3. У На жаль, не всі бренди автомобілів пам'ятаються. Я думаю, що це Plymot '40s. Великий автомобіль для багатих цього часу. Роз’яснення: Packard.

доб.

4. 1955 Bentley S1 Freestone & Webb Салон

V-12 є величезний двигун в цей день.
Таблетка в Packard (3 фото)

5. Умань Спорт Форд (якщо я не помилився). Я пам'ятаю, що на лайнерах Турбо.

6. Особлива увага до Mercedes. Це відтворення, вартість оригіналу - див. нижче. Неймовірний розмір і дизайн автомобіля. Зверніть увагу на рік випуску...

81

Повний вид.

7. A 1948 Cadillac. Нестабільний дизайн. Незвичайний навіть в ті дні.

Зверніть увагу на панель приладів. Як красиво і гармонійно все.

8. Chevrolet Bel-Air.

9. Навігація Також представлені копії європейської автомобільної промисловості. Я не хочу сказати, що бренд є.

10. Щоб бути чесним, я важко сказати, що це таке автомобіль. Але він чудовий.
1956 ДеСото Вогонь.

11. Panhard Dyna 1957. Тривалий Бренда. Автомобіль не дуже популярний. Виготовлено в обмежених кількостях.

12. Аудиторія для кілець. У робочому стані) Усередині каркасу і оксиду азоту

13. Повнорозмірний конвертований Lincoln Continental. Я дуже поважаю ці автомобілі.

14. Ягуар доставляє Красивий.

15.00 р. Лінкольн Елвіс Преслі. Не на продаж. 400 миль. Елвіс змінив автомобілі як рукавички. Я дав це до одного з моїх подруг. Навіть подряпин на правому крилі залишається.

16.00 р. Автомобіль англійської еліти. Rolls-Royce. Довгий час. Просто величезний корабель.

418992

Не можна побачити на фото. Перед задньою сидінням столик для вина та скла) Всі матеріали - шкіра і дерево. Дуже багата.

р.

17.00 р. Ще один вишуканий РР. Звісно, серія, як це не ходило багато.

18. Бугатті. Не вірю. Я думав, що це Масерати або Феррі. Ламоргіні Естада пропонували аудиторію

19.00 р. Особливу увагу заслуговує автомобіль Марілін Монро. Також з приватної колекції. У ідеальному стані. Великий і красивий дорожній круїзер.
Cadillac флоту

20. Я піклуюся про Віллі. Підпишіться на нашу розсилку.

21. Cadillac CTS (сорт). Герой багатьох старих американських фільмів.
Продається всього 25 тис. зеленню.

22. Один з перших пожежних вантажів. США.

23. Щось в них, в машині 30--40-х. Деякі види харизми ...

24. Якщо я не помилився, Мерседес.

р.

25. Ще один цікавий автомобіль. Не відразу зрозуміло, куди він перед ним, де його подобаються.

26. Додж. На даний момент я знаю, що перший автомобіль у світі, де з кабіни підключено всі колеса.

27. Тільки 750 тис. руб. Ми маємо ці гроші, можливо, краще, ніж FV Гольф не може купити все ... і ось така хороша річ ... erm.

28. Ще один ексклюзивний. Автомобіль від зйомок «Гон у 60 секунд».
Форда Мутан

29. Вони змогли зробити це для комфорту і щастя. Зверніть увагу на сидіння. Навіть за зовнішнім виглядом вони здаються нереально м'яким.

30. І нарешті.

Додано до [mergetime]1359527068[/mergetime]
Хочу сказати, що виставка просто чудова і інформативна. Спеціально для чоловіка. Якщо ви перебуваєте в Лас-Вегасі, ви обов'язково повинні відвідати його.
Спасибі всім за перегляд!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное